29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXCLUSIV: LEGAMANTUL LUI NETEJORU – Cititi juramintele de mason ale sefului Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru: “Liber si spontan, cu deplina si profunda convingere sufleteasca, cu absoluta si de neclintit vointa, in prezenta Marelui Arhitect al Universului, pe deplin constient, pe onoarea mea, jur solemn”. Netejoru a aderat la Marea Loja Nationala in 2001 si a fost radiat in 2007. DNA i-a dat clasare lui Netejoru in dosarul deschis la plangerea Cameliei Bogdan (Juramintele)

Scris de: George TARATA | pdf | print

16 August 2017 13:42
Vizualizari: 17307

Iata dovada legaturilor dintre masonerie si magistrati de la varful sistemului. Seful Inspectiei Judiciare, judecatorul Lucian Netejoru (foto), a facut parte din din masonerie timp de sase ani, fiind discipol si ucenic in Marea Loja Nationala. Proba se afla la DNA, in dosarul in care seful Sectiei I a parchetului anticoruptie, procurorul Gheorghe Popovici, i-a dat clasare lui Lucian Netejoru in dosarul deschis la plangerea judecatoarei Camelia Bogdan, exclusa din magistratura de CSM, care acuzase ca seful Inspectiei Judiciare si-a ascuns calitatea de mason.


Lumeajustitiei.ro prezinta in editia de astazi juramintele pe care Lucian Netejoru le-a depus in 2001, devenind membru al Marii Loji Nationale a Romaniei. Sunt doua juraminte din data de 29.10.6001 (adica 29 octombrie 2001), trimise de Marea Loja Nationala catre DNA. Prin cele doua juraminte, Netejoru se angaja sa isi apere si sa isi iubeasca patria, sa pastreze sacra onoarea si viata tuturor, dar si sa isi ajute si apere fratii. Netejoru a jurat pe cele Trrei Mari Lumini ale Francmasoneriei sa nu dezvaluie niciun secret masonic si nici sa profeseze principii care sa se opuna celor sustinute de Libera Masonerie.

Conform raspunsului oferit de Marea Loja Masonica parchetului anticoruptie, Netejoru a fost radiat din organizatie in 20 iunie 2007.

Iata juramantul judecatorului Lucian Netejoru pentru gradul de discipol:

Juramant

La Gradul de Discipol

Liber si spontan, cu deplina si profunda convingere sufleteasca, cu absoluta si de neclintit vointa, in prezenta Marelui Arhitect al Universului, pe deplin constient, pe onoarea mea, jur solemn:

-sa-mi iubesc si sa-mi apar Patria;

-sa nu dezvalui secretele initierii masonice;

-sa pastrez sacra onoarea si viata tuturor;

-sa ajut si sa-mi apar Fratii;

-sa nu profesez principii care ar putea sa se opuna celor sustinute de Libera Masonerie.

Pe onoarea si constiinta mea, JUR

Asa sa-mi ajute Dumnezeu


Iata juramantul judecatorului Lucian Netejoru pentru gradul de ucenic:

Juramant la gradul de Ucenic

Eu Lucian Netejoru in prezenta Marelui Arhitect al Universului si a fratilor din aceasta Respectabila Loja, cu deplina si profunda convingere sufleteasca, cu absoluta si de neclintit vointa, pe deplin constient, jur solemn pe cele Trei Mari Lumini ale Francmasoneriei ca intotdeauna sa respect, sa apar si sa nu dezvalui nici unul din secretele Masonice, decat acelor frati indreptatiti sa le afle si numai dupa ce m-am asigurat ca acestia sunt demni de incredere sau in cadrul unei Loji Masnice intrunita regular.

Jur solemn ca voi pastra sacra onoarea si viata tuturor, ca-mi voi ajuta si apara fratii, ca nu voi profesa principii care ar putea sa se opuna celor sustinute de Libera Masonerie si ca ma voi supune prevederilor Constitutiei si Regulamentelor Marii Loji Nationale din Romania, precum si legilor tarii”.


Iata raspunsul acordat DNA de Marea Loja Nationala din Romania:

Avand in vedere solicitarile dumneavoastra privind calitatea de membru al organizatiei noastre a d-lui Lucian Netejoru, Marea Loja Nationala din Romania, prin imputernicit, va comunicam urmatoarele:

1.D-l Lucian Netejoru a aderat la organizaia noastra potrivit juramantului depus in data de 29.10.2001 pe care il atasam prezentei, in copie conforma cu originalul;

2.La data de 20.06.2001 d-l Lucian Netejoru a fost radiat din organizatia noastra conform adresei nr. 1626/2007 pe care o atasam prezentei, in copie conforma cu originalul”.


Comentarii

# unul din lumea cea mare date 16 August 2017 13:56 +7

parca ma intereseaza ca/i mason,ma intereseaza sa nu fie un golan asa cum este,ma intereseaza ca inspectia sa fie intr/adevar inspectie si sa raspunda concret miilor si zecilor de mii de reclamatii concret,nu sa le mermeleasca asa cum o face in prezent.asta cred eu ca ma si ne intereseaza.toate institutiile statului in ziua de azi sint mincinoase si jigodioase caci sint numai jigodii angajate,mai cu seama in institutiile de forta,procuratura,politie,puscatii,min justitiei,parlament.TOTI TE MINT IN FATA SI ITI RASPUND SFIDATOR ,CU RASPUNSURI CARE/TI PROVOACAINDIGNARE INSTANTANEE SI/TI TATIE RESPIRATIA.sint angajati numai politruci handicapati.luati spre ex situatia de la pasapoarte si imatriculari.NU AR PUTEA HANDICAPATII SA FACA CITE 2 LOCURI PE SECTOR UNDE SA SE INREGISTREZE MASINILE SI TOT ACOLO SA FIE SI ELIBERARI DE PASAPOARTE?de la handicapatul ala ardelean(boc)totul este cenltralizat(ca sa nu se imparta spaga)totul este facut spre EXASPERAREA PLATITORULUI DE TAXE SI UMILIREA

# Ana date 16 August 2017 14:37 +10

Un bou

# ? date 17 August 2017 10:28 +1

ana, nu te cheama Camelia?? ;-)

# Arhitectul date 16 August 2017 14:55 0

Cred ca exista o hotarare CSM care spune ca magistratii pot face parte din loji masonice. Pe de alta parte Cuza a fost mason, Bratianu idem....WTF? Care e problema?

# alex date 16 August 2017 15:31 +2

cuza nu a fost mason, mai intereseaza te...nu exista niciun document care sa ateste asta, mai mult, niciun un frate ( din epoca ) care sa faca referire la asa ceva. mare majoritate a celor din jurul sau au fost, dar el nu . si probabil ca de la asta i s a si tras

# ubi date 16 August 2017 15:32 0

lima juramintelor. de unde scos-au pasareasca ?

# Pif date 16 August 2017 15:12 +4

Ca fapt divers, or fi interesante juramintele de aderare, insa cred ca mai spectaculos era de aflat motivul radierii. S-a plictisit omul sa fie ucenic atata vreme fara sa fie promovat si sa fi aflat secrete cosmice ? Ori l-au dat afara ?

# . date 16 August 2017 17:25 +1

din masonerie iesi cu chicioarele inainte :-*

# Cetateanul date 16 August 2017 18:15 -4

Băi deștepților unde scrie neechivoc că nenea ăsta cu nume și prenume se înscrie în ONG-ul intitulat ”Asociația MLNR”??? Faptul că un nene semnează o hârtie cu nu știu ce jurăminte nu complinește lipsa unui demers formal de înscriere într-un ONG!

# Praf in ochi date 16 August 2017 20:18 0

Ei hai, a ieșit ... poate doar de ochii lumii, cine are certitudinea ca astfel de organizație mizerabila spune adevarul, dacă era omul lor doar nu erau ei aia care sa spună, da așa este, astfel ca s-ai gândit sa-l scoate spunând ca a ieșit ca doar cine sta sa-l urmărească sau parca trebuie sa spună deschis ca e sau sa participe pe fata la adunările lor

# zn-zn*!* date 16 August 2017 20:36 +14

De la marul pana la parul,/ ei tot muncesc de zor,/ si dupa o viata intreaga, tot raman in curul gol :cry: Francmasoneria = la folie des grandeurs(fierté aveugle) :o - martsafoii ipocriti si perfizi = alienati, arierati, primitivi) Unii, care se cred buricul pamantului, dintre cei ce se cred facuti fara mama, fara tata, prin ei insisi 8) , ignora ca noi - aceste vremelnice fiinte umane, ne aflam la suprafata unor super amalgam de existente, ca putin importa ce credem ca stim si(sau) putem, ia Dumnezeu este peste perceptia si puterea noastra de intelegere a unui univers tridimensional. Altfel spus, prostii cu prostii, magarii cu magarii, nebunii cu nebunii :-x , iar vii cu cei Vii intru' Viata vesnica dupa gratia Celui de Sus. Amin*!* :-*

# Melenereanu date 17 August 2017 00:34 +2

Interesant este ca MLNR-ul ala care l-a pus pe el sa jure a făcut scăpate documentele semnate de netejorul când a jurat. Sa ma crezi în masonerie când ea te vinde pe doi poli și îți dă la presa jurămintele secrete?

# dilema date 17 August 2017 10:33 -1

cameluta sa raspunda pentru cum a judecat ea la comanda. Ea di ce "masonerie" o fi primit apeluri transante????

# Batman date 17 August 2017 11:25 +7

Conform Constitutiei Romaniei societatile secrete sunt interzise. Argumentul este simplu: aceste societati au interese diferite si contrare statului roman, adica cetatenilor romani. Atunci cand magistrati, reprezentanti de varf ai autoritatilor publice ca sefi SRI, STS, ARMATA, PARLAMENT, GUVERN, POLITIE adera la aceste loji de semidocti avem tradare si subminarea interesului national- adica au facut praf Constitutia. Da' cin' s-auda, cin' sa vada si cin' sa ia masuri? Juramantul francmasonilor este in conflict cu juramantul unui om care exercita autoritatea publica sau o functie a autoritatii publice- francmasonii isi ajuta fratii si fac ce li se spune mai de sus, fara a mai respecta legile tarii si interesul romanului de rand. Pe langa acest aspect este cunoscut in spiritualitate ca aceste societati/loji francmasonice sunt pline de debedei, analfabeti si ingusti la minte dornici de marire in functii mai mari, in alta ordine de idei de scursuri care promavandu-se intre ei ne conduc.

# mitica date 18 August 2017 09:55 +1

Daca adormitul asta lipsit de caracter a fost mason, inseamna ca MASONERIA nu mai este ce a fost, cu oameni de calitate! :P

# IO date 18 August 2017 18:30 -1

Măi, măi ...cine vorbește...despre caracter...și masonerie!Ai fi inițiat și tu cumva iar noi nu știm... ? :-x

# So date 19 August 2017 18:06 0

Masoneria cea mai mare mizerie = aranjamente infracționale ... https://youtu.be/Nk5PuxuJpRw

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva