18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXCLUSIV: ULTIMELE ZILE DE SEFIE ALE LUI BOBI – Judecatorul Bogdan Mateescu isi incheie mandatul de presedinte interimar al CSM. Membrii CSM se pregatesc sa-si aleaga un nou conducator. Judecatorul ICCJ Marian Buda, venit in Consiliu pe locul lasat liber de pensionara Mariana Ghena, si-a anuntat colegii ca va candida pentru functia de presedinte al CSM

Scris de: George TARATA | pdf | print

7 February 2022 14:36
Vizualizari: 4243

Judecatorul Bogdan Mateescu (foto) isi traieste ultimele zile de sefie, in calitate de presedinte interimar al CSM. O functie oricum neprevazuta de lege si Constitutie.


 

Surse avizate au dezvaluit pentru Lumea Justitiei ca Bogdan Mateescu se pregateste sa isi incheie mandatul de sef interimar al Consiliului. Asta intrucat judecatorul Marian Buda, venit in Consiliu pe locul ramas vacant dupa pensionarea Marianei Ghena, si-ar fi anuntat colegii ca isi va depune candidatura pentru functia de presedinte.

 

Potrivit acelorasi surse, alegerea lui Marian Buda la sefia Consiliului ar putea avea loc in viitoarea sedinta a Sectiei pentru judecatori a CSM, urmand apoi sa fie validat in viitorul Plen al CSM.

 

UPDATE - Informatia oferita de Lumea Justitiei in exclusivitate privind intentia judecatorului Marian Buda de a-si depune candidatura pentru sefia CSM s-a confirmat (vezi facsimil).

 


Comentarii

# DODI date 7 February 2022 16:04 +241

Figura aceasta cu ”candidatura” lui BUDA o știam de când C(otețul)SM a căzut în GHENĂ. Doar era trecută pe bilețelul galben de la SRI. Asta pentru cine știe să citească.. printre rânduri.

# # JOS LABA DE PE JUSTITIE !!! date 8 February 2022 09:03 +14

:-x :lol: <img src=ops:' /> :eek: Si ajunge ca acest BRONTOZAUR sa-si anunte candidatura??? :zzz

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva