24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FARA EVACUARI SILITE IN STAREA DE URGENTA – Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti a suspendat evacuarile silite si executarile silite directe: „Pe langa suspendarea evacuarilor, conducerea UNEJ a decis ca executorii judecatoresti sa suspende toate procedurile de executare silita directa, precum si luarea altor masuri cu privire la prevenirea raspandirii cu noul coronavirus, atat in randul cetatenilor, cat si al executorilor si al angajatilor birourilor acestora”

Scris de: L.J. | pdf | print

23 March 2020 21:58
Vizualizari: 6813

Romanii care stateau cu frica-n san ca vor fi evacuati din casa cu executorul judecatoresc pot sta linistiti – cel putin in urmatoarele trei saptamani, cat ar trebui sa mai dureze starea de urgenta. Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti – condusa de Marius Iacob Morari (foto) – a hotarat luni, 23 martie 2020, sa suspende toate evacuarile silite pe durata starii de urgenta instituite de catre presedintele Klaus Iohannis.De asemenea, au fost suspendate toate procedurile de executare silita directa, concomitent cu alte masuri legate de prevenirea raspandirii coronavirusului.


Redam comunicatul UNEJ (vezi facsimil):


In contextul pandemiei cu COVID-19, conducerea Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti, prin Decizia Biroului Executiv al Consiliului Uniunii, a decis suspendarea evacuarilor silite pe durata instituirii starii de urgenta in Romania.

Pe langa suspendarea evacuarilor, conducerea Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti a decis ca executorii judecatoresti sa suspende toate procedurile de executare silita directa, precum si luarea altor masuri cu privire la prevenirea raspandirii cu noul coronavirus, atat in randul cetatenilor, cat si al executorilor si al angajatilor birourilor acestora.

Conform art. 42 alin. (5) din Decretul nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, activitatea de executare silita continua numai in cazurile in care este posibila respectarea regulilor de disciplina sanitara stabilite prin hotararile Comitetului National privind Situatiile Speciale de Urgenta, in scopul ocrotirii drepturilor la viata si la integritate fizica ale participantilor la executarea silita”.Comentarii

# unul din lumea cea mare date 24 March 2020 10:21 +4

acum ce sa ne mai facem !!!sa/i plingem si pe jigodiile astea de executori ,care oricum faceau si fac numai mijmasuri.ba da ce talent avem noi romanii sa plingem numai breslele de spagari si nenorociti.hai sa/i plingem si pe judecatori si pe procuratori si pe avocatii care isi vindeau clientii la partile adverse(sau vine cineva sa/mi laude ,,deontologia ,, avocatilor)de ce nu se uita nimeni la AVERILE executorilor sa vada ce masini si ce vile si ce vile si/au tras din executari,,silite,, si cite apartamente si garsoniere au si cum le inchiriaza.chiar NU/S DE PLINS ci de EXECUTAT

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva