17 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FERPAR – Mares & Mares: "A fost un profesionist desavarsit, plina de entuziasm si bunavointa. Alexandra a fost o prietena de nadejde si un om minunat! Dumnezeu sa o odihneasca!"

Scris de: L.J. | pdf | print

25 January 2023 13:26
Vizualizari: 6732

Societatea de avocati Mares & Mares coordonata de avocatul Mihai Mares, deplange trecerea in nefiinta a procuroarei Alexandra Sinc (foto), pensionata in urma cu un an, dupa o cariera de peste 25 de ani in magistratura, fiind un reputat profesionist al Dreptului din Romania care in activitatea sa a detinut si functia de formator in cadrul Institutului National al Magistraturii. 

"MARES & MARES anunta cu adanca tristete incetarea din viata a colegei Alexandra Sinc, consultant stiintific in cadrul MARES & MARES. A fost un profesionist desavarsit, plina de entuziasm si bunavointa. Alexandra a fost o prietena de nadejde si un om minunat! Dumnezeu sa o odihneasca!"


Imediat dupa plecarea din magistratura, Alexandra Sinc a inceput o colaborare cu societatea de avocati Mares & Mares, ocupand functia de "colaborator consultant", colaborare in cadrul careia stiinta de carte a procuroarei Alexandra Sinc s-a remarcat.


Dumnezeu sa o odihneasca!Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.04.2024 – Rebranding la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva