27 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

FIRMA DE AVOCATURA A ANULUI – Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat pentru a doua oara cel mai prestigios premiu european de excelenta, “Firma de Avocatura a Anului”, oferit la Grosvenor House Hotel din Londra de editorii ghidului britanic dedicat pietei de avocatura, Chambers Europe. Stefan Damian, Deputy Managing Partner: "Trofeul din aceasta seara reprezinta o realizare remarcabila pe care o dedicam echipei si tuturor clientilor nostri"

Scris de: L.J. | pdf | print

25 April 2014 12:01
Vizualizari: 9352

Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat, joi 24 aprilie 2014, cel mai prestigios premiu european de excelenta – “Firma de Avocatura a Anului” – oferit, la Londra, de editorii ghidului britanic dedicat pietei de avocatura – Chambers Europe.

Publicatia internationala Chambers Europe, versiunea europeana a prestigiosului ghid international al firmelor de avocatura, a desemnat Tuca Zbarcea & Asociatii drept „Firma de Avocatura a Anului” din Romania, in cadrul galei premiilor de excelenta „Chambers Europe Awards for Excellence” desfasurata joi seara la Grosvenor House Hotel din Londra. Firma de avocatura din Romania isi adauga astfel in palmares al doilea trofeu Chambers Europe, dupa distinctia castigata in 2010 din partea aceleasi publicatii.


Ceremonia de decernare a premiilor a adunat sute de avocati si consilieri in-house din cadrul diferitelor case de avocatura si companii de top din Europa, fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului de catre comunitatea juridica internationala. Gazdele serii au fost Georgia Brooks, editorul pe Europa al ghidului Chambers Europe, si Alastair Sutton, un eminent practician in drept european din cadrul Brick Court Chambers.

Din Romania, cinci societati de avocati independente si internationale au intrat in competitia pentru premiul „Firma de Avocatura a Anului”. Potrivit editorilor ghidului international Chambers Europe, trofeul a revenit Tuca Zbarcea & Asociatii pentru performantele inregistrate in ultimele 12 luni, proiectele semnificative gestionate, evolutia strategica impresionanta si excelenta in relatia cu clientii.

Stefan Damian (foto), Deputy Managing Partner, a declarat: „Suntem onorati sa primim un al doilea premiu din partea ghidului Chambers Europe, recunoscut pentru rigoarea cu care evalueaza performantele inregistrate de firmele de avocatura in decursul ultimelor 12 luni. Din acest punct de vedere, trofeul din aceasta seara reprezinta o realizare remarcabila pe care o dedicam echipei si tuturor clientilor nostri”.

Premiul „Firma de Avocatura a Anului” reprezinta cea mai inalta recunoastere europeana atribuita unei case de avocatura de catre editorul britanic Chambers & Partners. Criteriile de selectie s-au bazat pe un studiu independent organizat in cateva zeci de jurisdictii pentru editia din 2014 a ghidului Chambers Europe.

Gala Chambers Europe Awards a prilejuit decernarea a 28 de premii unor case de avocatura din Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Spania, Suedia, Ucraina.

In ultimii 24 de ani, editorul britanic Chambers & Partners a realizat clasamente anuale ale firmelor de avocatura din intreaga lume, fiind recunoscut pentru rigurozitatea studiilor de piata efectuate, calitatea si obiectivitatea cu care analizeaza performantele mediului juridic international.

Lista nominalizatilor la premiile de excelenta „Firma de Avocatura a Anului” din cadrul „Chambers Europe Awards for Excellence” este disponibila la adresa http://www.chambersandpartners.com/pdfs/Chambers-Europe-2014-nominations1.pdf

Comentarii

# question date 25 April 2014 15:26 +4

Când vom afla și noi (dacă vom afla vreodată !...) cât e nota de plată pentru astfel de premii.

# Hector date 25 April 2014 16:50 -5

Invidiosilor! Tuza Zbarcea va da lectii, iar voi va roadeti unghiile de necaz :D De ce nu aveti si voi reclame d-astea, \"premiantilor\"?

# Dragos date 28 April 2014 17:53 +1

invers proportionala cu frustrarea unora ca tine e greu de procesat pentru unul ca tine ce inseamna avocatura la nivelul ala, e o lume care iti este inchisa de unde si frustrarea pe masura

# ana date 25 April 2014 20:28 -1

felicitari! respect .

# rudele din sistem! date 26 April 2014 08:45 +4

Tuca nu e sotul judec de ICCj? se auzea prin zona ca ii prinde foooarte bine ca e sot de judec.

# vrajeala date 26 April 2014 12:05 +4

Nu cred o boaba din cele scrise. Abureala cu osanale.

# Valeriu Mangu date 26 April 2014 12:46 0

Articolele “Neconstitutionalitatea Comisiei “Nana”\" (I, II, III, IV) pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# 1989 date 27 April 2014 06:48 0

Oare acesta casa de avocatura este premiata si pe Marte?Chiar nu inteleg de ce LUJU promoveaza o firma de avocatura abonata la contractele cu statul si prietena cu Basescu.Ghici ghicitoarea mea?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.05.2024 – Dosar cu procurori DNA si judecatori, trimis la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva