27 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FONDURI RECORD PENTRU INVESTITII – Senatoarea PSD Laura Moagher lauda bugetul Romaniei pe anul 2023: “Este un buget bazat pe politici si programe, cu puternic sprijin pentru Sanatate si Educatie, care respecta angajamentele fata de partenerii NATO si pentru a asigura securitatea apararii României. Se aloca resurse record pentru investitii”

Scris de: L.J. | pdf | print

15 December 2022 10:49
Vizualizari: 3146

Senatoarea PSD Laura Moagher (foto) lauda bugetul Romaniei pe anul viitor, subliniind ca acesta este unul care aloca sume record pentru investitii. Si anume 7,2% din Produsul Intern Brut (PIB), adica 112 miliarde lei.


 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de miercuri, 14 decembrie 2022, Moagher explica faptul ca bugetul Romaniei este bazat pe politici si programe cu un puternic sprijin pentru persoanele vulnerabile, pentru Sanatate si pentru Educatie. De asemenea, acelasi buget este construit astfel incat sa asigure si securitatea Romaniei.


Iata comentariul senatoarei PSD Laura Moagher:


“In aceasta seara (n.r. - 14 decembrie 2022) a fost dat votul final bugetului de stat pentru 2023!

Un buget pentru dezvoltare, nu de austeritate, un buget menit sa protejeze nivelul de trai al populatiei vulnerabile, un buget de reindustrializare a Romaniei!

Acest buget adoptat, este un buget bazat pe politici si programe, cu puternic sprijin pentru Sanatate si Educatie, care respecta angajamentele fata de partenerii NATO si pentru a asigura securitatea apararii Romaniei.

Prin acest buget, se aloca resurse record pentru investitii – 7,2% din PIB (112 mld. lei), se finanteaza masuri pentru cresterea nivelului de trai”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.03.2023 – Predoiu aduce magistratii la disperare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva