19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FORTA LUJU – Dezvaluirile pensionarei Mariana Rarinca, hartuite de DNA pentru linistea fostei sefe ICCJ Livia Stanciu: „Norocul meu a fost ca la Targsor am cunoscut-o pe Angela Nicolae. Il avea pe Razvan Savaliuc in lista de telefoane. A vorbit cu el, mi-a dat numarul, sotul a luat legatura cu Savaliuc si am facut public cazul... Sunt cativa oameni in viata mea pe care n-am cum sa-i uit. M-as simti foarte bine daca as avea cum sa-i rasplatesc” (Video)

Scris de: V.B. | pdf | print

6 July 2022 14:14
Vizualizari: 7566

Pensionara Mariana Rarinca (foto) – executata de catre Sistem pentru un asa-zis santaj la presedinta din acea vreme a ICCJ, Livia Stanciu – a scapat de condamnare la inchisoare cu executare in acel dosar datorita publicatiei Lumea Justitiei, care a devoalat abuzurile comise de DNA si de instante impotriva fostei angajate a lui Andrei Stanciu (sotul Liviei Stanciu, decedat intre timp).Rarinca insasi a facut aceasta marturisire marti, 5 iulie 2022, in emisiunea jurnalistului Marius Tuca de la Gandul.ro.

Mai exact, pensionara a relatat cum, in timp ce era arestata preventiv si tinuta in Penitenciarul Targsor (amintim ca a stat 191 de zile dupa gratii), a cunoscut-o pe fosta procuroare PICCJ Angela Nicolae, condamnata definitiv in 2015 pentru linistea Procurorului General Laura Kovesi. Angela Nicolae a pus-o pe Mariana Rarinca in legatura cu senior editorul Luju, Razvan Savaliuc, care a mediatizat cazul, iar datorita acestei mediatizari Rarinca a fost condamnata cu suspendare (la 3 ani de inchisoare), iar nu cu executare, asa cum solicita Directia Nationala Anticoruptie.


Redam marturisirea Marianei Rarinca (vezi video):


Norocul meu a fost ca la Targsor am cunoscut-o pe Angela Nicolae. Angela Nicolae il avea pe Razvan Savaliuc in lista de telefoane. A vorbit cu el, mi-a dat mie numarul de telefon, eu i l-am dat sotului, sotul a luat legatura cu Razvan Savaliuc si atunci am facut public cazul. Mi-a venit la dosar, l-a vazut, l-a facut public. Deci sunt cativa oameni in viata mea pe care n-am cum sa-i uit si nici n-am cum sa-i rasplatesc. M-as simti foarte bine daca as avea cum sa-i rasplatesc. Si de aici a pornit mediatizarea cazului – de la Razvan Savaliuc”.


Comentarii

# dulapul goliciunii, pelticiunii, scutenitei si turnatoriei n date 6 July 2022 16:42 +111

VA dati seama ca un nemernic de turnator a promovat o obscuritate profesionala in frunttea inaltului stabiliment de justitie si care a declarat cu nonsalanta ca acest stabiliment este partenrul DNA. Cum au ajuns oameni buni asemenea exponate judecatori! Si dupa au mai pus-o si la CCR. Cat de bicalosi sunt securicii de astazi. Aia bolsevici erau pistol cu apa! aista-i o opinie

# Marius date 6 July 2022 17:22 +21

Prin legea 28/15.03.1991 România nu este o țară, ci o CORPORAȚIE ȘI NU ARE CONSTITUȚIE ȘI INSTANȚE ! Republica Po******ră Română a fost înfiinţată prin Legea nr. 363/30.12.1947. Această Lege a rămas în vigoare şi după 1965 (Socialistă), deoarece forma de organizare nu s-a schimbat.Legea nr. 363/1947 nu a fost anulată nici până acum, iar tot ce s-a decis şi organizat după 22.12.1989 este ILEGAL!!! Conform Legii 304/2004 art 38 https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/64951 pretinsele instante NU EXISTĂ CA ȘI PERSOANE JURIDICE în Corporatia România. Art. 196 clauzele de nulitate Codul Civil Partea din LEGEA 287/2009 acestea ca institutii nu există si nu au personalitate juridică pentru a se identifica.Toate institutiile statului sunt inregistrate in sistemul international de identificarea companiilor UPIK ! Nu am vazut/auzit vre'un avocat sa intrebe ONG -ul !!! udmr de legalitate. Majoritatea avocatilor abordati au fugit cand au auzit aceste subiecte. Lasi !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva