13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FUZIUNE IN LUMEA AVOCATURII - SCA Hammond Bogaru & Asociatii se rebranduieste in Bogaru Braun Noviello & Asociatii. Societatea de avocatura isi desfasoara activitatea sub noua denumire dupa fuziunea cu unul dintre cabinetele germane de top

Scris de: L.J. | pdf | print

9 December 2015 16:08
Vizualizari: 9465

SCA Hammond Bogaru & Asociatii isi schimba denumirea si se transforma in SCA Bogaru Braun Noviello & Asociatii. Redenumirea societatii de avocatura din Hammond Bogaru & Asociatii in SCA Bogaru Braun Noviello & Asociatii are loc ca urmare a deciziei de retragere din societate a avocatului Nicholas Hammond.


Conform unui comunicat de presa al Bogaru Braun Noviello & Asociatii, fondatorul si coordonatorul noii structuri, avocatul Christian Bogaru (foto), impreuna cu noii asociati au apreciat fuziunea drept un demers natural, in conditiile in care cele doua societati imbratisau aceleasi valori si interese comune in ce priveste extinderea domeniului de activitate si promovarea serviciilor societatii in Europa de Vest.

Prezentam in continuare comunicatul SCA Hammond Bogaru & Asociatii:

"SCA Hammond Bogaru & Asociatii sunt incantati sa va anunte ca si-a extins activitatea si pe piata germana prin fuziunea cu unul dintre cabinetele germane de top, denumirea societatii schimbandu-se in SCA Bogaru Braun Noviello & Asociatii conform Deciziei nr. 1900 din 3 noiembrie 2015 emisa de Baroul Bucuresti.

Avand in vedere decizia de retragere din societate nr. 1899 din 3 noiembrie 2015 a avocatului Nicholas Hammond emisa de Baroul Bucuresti, avocatul fondator si coordonator al noii structuri, dl. av. Christian Bogaru, impreuna cu noii asociati au considerat aceasta fuziune ca un demers natural din partea lor, impartasind acelasi set de principii, valori si interese comune pentru extinderea domeniului de activitate si promovarea serviciilor societatii in Europa de Vest. Avem convingerea ca prin aceasta decizie, societatea isi va consolida pozitia pe piata europeana, clientii nostri beneficiind in continuare de servicii profesionale

de calitate".

Facem precizarea ca avocatul Christian Bogaru a fost distins cu premiul “Avocatul Anului 2014”, distinctie acordata de catre publicatia financiara ACQ Londra, pe baza voturilor cititorilor sai si a nominalizarilor clientilor si colegilor de breasla. Avocatul Christian Bogaru a fost implicat pe parcursul anului 2014 in mandate de fuziuni si achizitii transfrontaliere, asistand atat clienti cumparatori cat si vanzatori din sectoare precum industria farmaceutica, energie, servicii IT si outsourcing, FMCG si transporturi. Christian Bogaru are o bogata experienta in drept societar international, coordonand anul acesta numeroase mandate de asistenta juridica acordata companiilor cu activitati comerciale in Europa Centrala si de Est.

Datorita experientei sale in consultanta juridica internationala, avocatul roman a fost invitat in 2014 in Orlando, SUA, sa vorbeasca investitorilor si exportatorilor americani in cadrul celui mai mare eveniment dedicat finantarilor si creditelor internationale, Congresul Anual al Asociatiei Nationale de Managementul Creditelor. In Panelul dedicat oportunitatilor de dezvoltare in Europa Centrala si de Est, Christian Bogaru a prezentat cadrul legislativ care reglementeaza relatiile comerciale in zona, atat in interiorul UE cat si cu statele non-membre si a vorbit despre particularitatile pe care le prezinta accesul pe pietele est-europene, in special din perspectiva companiilor americane.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva