16 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GABOR SEF PESTE APR – Conferinta Nationala a Asociatiei Procurorilor din Romania si-a desemnat Consiliul Director. Fostul membru CSM Bogdan Gabor a fost ales presedinte, urmand sa fie secondat de Cristina Andreea Cardasol, prim-procuroarea Parchetului Judecatoriei Rupea. Secretar general al Consiliului Director este Raimonda Elena Lazar de la PICCJ. Printre membrii Consiliului Director a fost aleasa si procuroarea Elena Hach, detasata la ONPCSB (Componenta)

Scris de: G.T. | pdf | print

12 May 2017 15:26
Vizualizari: 11003

Asociatia Procurorilor din Romania are o noua conducere dupa ce procurorul Cristian Sima a fost fortat sa iasa la pensie, ca urmare a mizeriilor facute impotriva sa, printre care si abuziva hotarare a CSM luata la cererea Procurorului General Augustin Lazar de incetare a detasarii la Ministerul Justitiei. De curand, APR si-a ales Consiliul Director, in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei care s-a desfasurat, in 5 mai 2017, la sediul PICCJ.


Astfel, presedintele Consiliului Director urmeaza sa fie fostul membru CSM Bogdan Gabor (foto 1), procuror la Parchetul Tribunalului Maramures, dar care dupa plecarea din Consiliu si-a gasit un post bun la Serviciul de indrumare si control din PICCJ. Vicepresedinte al Consiliului Director va fi sefa Parchetului Judecatoriei Rupea, procuroarea Cristina Andreea Cardasol, iar secretar general procuroarea Raimonda Elena Lazar de la PICCJ. In afara celor trei, Consiliul Director va mai fi format din alti sase membri, printre care si Elena Hach (foto 2), procuroare la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov, detasata la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor.

Iata componenta Consiliului Director al Asociatiei Procurorilor din Romania:

Presedinte - Bogdan Gabor

Vicepresedinte - Cristina Andreea Cardasol

Secretar general – Raimonda Elena Lazar

Membri

Elena Iordache, procuror PICCJ

Mihai Popa, procuror la Parchetul Militar Cluj

Alexandru Marian Gigel, seful Sectiei urmarire penala din Parchetul Curtii de Apel Constanta

Marius Neculce, adjunctul Parchetului Curtii de Apel Timisoara

Marius Popa, adjunctul Parchetului Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti

Elena Hach, procuroare la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov, detasata la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor.

Comentarii

# Vladimârrr...!!! date 12 May 2017 16:14 +4

Cred ca pana iese de la "Nufarul" procu' Emilian Eva, cel mai nimerit la timona parchetarilor romanesti, era "copilul" teribil al Lulutei, Negulescu - Portocala care "liber de contract" are acum timp sa le imbârlige mintile la toti, ca doar la asta se pricepe cel mai bine ...

# DODI date 12 May 2017 19:54 +1

Tot de bine: avem în justiția română o invazie de diminutive. După dorel (cel mai mare între egali) avem acum și un GIGEL. Poate mai cresc și ei și vor recurge la o schimbare (nu de sex) ci de nume.

# Zeita Fortuna date 12 May 2017 21:46 +1

Nu va era dor de Gabor? Mie imi era. Datorita Luju vom avea de cine rade. Gabor cel cu papion si sms.uri de la Patrupede.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva