15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Gabriela Firea: Copiii din Sectorul 5 merita gradinite si scoli ca in Sectoarele 3 si 4

Scris de: L.J. | pdf | print

3 June 2024 12:13
Vizualizari: 388

Peste 7.000 de copii nu au prins loc anul trecut la cresele si gradinitele din Bucuresti. Peste 11.000 de elevi invata in trei schimburi, in 11 scoli si licee care nu au spatii suficiente. Peste 16.000 de copii invata in alte spatii, scolile lor fiind in proces de renovare, unele dintre ele de foarte multi ani.


 

Doar in Sectorul 5 al Capitalei, aproape 5.000 de copii, din trei licee si o scoala generala, invata in trei schimburi.

Senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, spune ca elevii din Sectorul 5 merita gradinite si scoli asa cum sunt in Sectoarele 3 si 4. “Copiii din intreaga Capitala merita sa nu mai invete in trei schimburi sau in containere, sa aiba paza si siguranta, cladirile sa fie dotate modern”, spune Gabriela Firea intr-o postare pe pagina de Facebook.

Intr-un film in care apare alaturi de Adrian Vigheciu, candidatul aliantei PSD-PNL la Primaria Sectorului 5, Gabriela Firea spune ca are un plan clar pentru prescolarii si elevii din Bucuresti.

“Prin colaborarea dintre Primaria Capitalei si primariile de sectoare putem creste numarul de locuri in crese si gradinite, putem sa le asiguram copiilor conditii mai bune pentru o educatie sanatoasa si putem veni in sprijinul parintilor cu programe after-school”, a transmis Firea.


De asemenea, candidata PSD aminteste ca in programul sau de guvernare locala 2024 – 2028 a introdus un capitol dedicat educatiei.

“Impreuna cu primarii de sectoare, construim noi crese si gradinite, gasim solutii pentru ca elevii sa nu mai invete in trei schimburi, cream o retea de centre educationale comunitare si implementam programe scoala dupa scoala”, a concluzionat Firea.


 

Comandat de PSD – Organizatia Municipiului Bucuresti, executat de SC Jurindex Media SRL, CMF 21240002, Tiraj:1

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva