23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

GARANTIILE LUI BUDAI – Ministrul Muncii Marius Budai promite: “Nu va scadea nicio pensie in Romania, ba, dimpotriva, ma voi lupta ca pensiile parintilor si bunicilor nostri sa creasca”

Scris de: L.J. | pdf | print

15 September 2022 10:11
Vizualizari: 2345

 

Nicio pensie nu va fi scazuta. Promisiunea a fost facuta marti, 14 septembrie 2022, de ministrul Muncii Marius Budai (foto).


Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Budai precizeaza ca dimpotriva, se va lupta pentru cresterea veniturilor pensionarilor. Mentiunile lui Budai au fost facute in contextul in care Parlamentul European a votat introducerea salariului minim la nivel european.


Iata postarea ministrului Muncii Marius Budai:


Cat sunt in functia de ministru al Muncii nu va scadea nicio pensie in Romania, ba, dimpotriva, ma voi lupta ca pensiile parintilor si bunicilor nostri sa creasca.

Altfel, salut adoptarea de catre Parlamentul European a Directivei privind instituirea unui salariu minim la nivel european, care va fi 50% din salariul mediu! De cand a reintrat la guvernare PSD a sustinut, prin Ministerul Muncii, adoptarea acestei Directive, careia altii, care au guvernat inainte, i s-au opus!

Raman consecvent ideii 'Oamenii, in primul rand!'”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva