3 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GENERALUL CU PLICURILE GALBENE, ACUZAT DE PLAGIAT – Apelul colonelului Daniel Dragomir catre seful SRI Eduard Hellvig: “Nu va mai lasati santajati de Dumbrava si de echipa lui Coldea... Un hot intre hoti... Un traficant de influenta in dosare cu miza... Un incompetent profesional care a bagat la puscarie sute, poate chiar mii de oameni nevinovati. Un coordonator de judecatori pe biletele... Mitica va ajunge la puscarie pentru faptele sale”

Scris de: George TARATA | pdf | print

23 July 2018 16:50
Vizualizari: 8744

Colonelul SRI (r) Daniel Dragomir ii cere public directorului Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, demiterea si investigarea de urgenta a generalului Dumitru Dumbrava (foto), fost director al Directiei Juridice a SRI, actual secretar general al SRI. Un personaj devenit celebru dupa ce a recunoscut existenta campului tactic in instante si parchete, personaj denumit si “Generalul cu plicurile galbene”, pe motiv ca, potrivit unor informatii care circula in mediile juridice, Dumbrava era oficialul SRI care tinea legatura cu judecatorii de culoar, acestia din urma primind informatiile secrete de la SRI (la care acuzatul nu avea acces) prin intermediul unor plicuri de culoare galbena.


Solicitarea lui Daniel Dragomir a fost facuta luni, 23 iulie 2018, pe pagina sa de Facebook, dupa ce site-ul pressone.ro a dezvaluit ca generalul Dumbrava ar fi plagiat in teza sa de doctorat. Colonelul Dragomir ii cere sefului SRI Eduard Hellvig sa nu se mai lase santajat de Dumbrava si echipa lui Florian Coldea, intrucat este momentul ca in interiorul Serviciului sa se faca ordine. Cat despre generalul Dumitru Dumbrava, colonelul Daniel Dragomir afirma ca este “un hot intre hoti”, “un traficant de influenta in dosare cu miza”, “un combinator de jurnalisti cu grade”, “un incompetent profesional care a bagat la puscarie sute, poate chiar mii de oameni nevinovati” si “un coordonator de judecatori pe biletele”, care va ajunge la puscarie pentru faptele sale.

Iata solicitarea lui Daniel Dragomir:

Cer in mod public Directorului Serviciului Roman de Informatii investigarea de urgenta a generalului Dumbrava si demiterea sa.

Domnule Director, fosti colegi, nu va mai lasati santajati de Dumbrava si de echipa lui Coldea. A venit vremea sa puneti randuiala in serviciu, iar infractorii ca Dumbrava vor trebui sa raspunda.

Un hot intre hoti.

Un plagiator in fruntea SRI.

Un traficant de influenta in dosare cu miza.

Un combinator de jurnalisti cu grade.

Un incompetent profesional care a bagat la puscarie sute, poate chiar mii de oameni nevinovati.

Un coordonator de judecatori pe biletele.

Orice vreme-si are vremea. Oricat l-ar proteja conducerea serviciului, Mitica va ajunge la puscarie pentru faptele sale”.

Dumbrava a copiat din Relu Fenechiu

Asa cum precizam, cererea lui Daniel Dragomir vine in contextul in care site-ul pressone.ro a dezvaluit ca generalul SRI Dumitru Dumbrava si-ar fi plagiat teza de doctorat, aproape integral. Astfel, in lucrarea “Aspecte cu relevanta privind securitatea in spatiul cibernetic”, generalul SRI ar fi copiat din rezumatul unei alte teze de doctorat, dintr-o lucrare de masterat, dintr-o lucrare de licenta, dar si, atentie, dintr-un discurs al fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu.

*Cititi aici mai multe detalii despre plagiatul pe care l-ar fi comis generalul SRI Dumitru Dumbrava

Comentarii

# Marinache date 23 July 2018 17:01 +30

Mitica e doar un costum, fix ca si Kovesi, astia erau bata lucitoare a unor puteri străine, odată dați jos din scaun vor fi revelați exact cum sunt, niște costume, niște cutii de carton care puțin umezite se prăbușesc imediat. Întregul eșafodaj din care fac parte se va prăbuși accelerat, pentru că nu a fost niciodată format din persoane care cred în ceea ce fac, ci de nulități profesionale, persoane naive și/sau oportuniști. Principiul trădării va funcționa cu viteza luminii, stați să vedeți dacă e trimis Zdreanță și Onea în judecată ce se va întâmpla.

# Dorina date 23 July 2018 17:21 +1

Patrocle si -Dumbrava minunata- scrisa de Sadoveanu!

# Gilu date 23 July 2018 18:04 0

Horace , vrei sa ne sperii ? Semeni cu un comic cunoscut ... Doru si mai cum ... De ce plicuri galbene ? De ....

# Coldache fraierul date 23 July 2018 18:54 +4

Uitati-va ce scabrosi au ajuns mari gangsteri la SRI ; nu e clar ca SRI a devenit o organizatie mafiota ?

# Vasilache S. date 23 July 2018 19:08 +3

Acest DD este doar unul din lunga serie de plagiatori si infractori ajunsi in conducerea SRI (e.g. generalii Ionel Marin, D-tru Zamfir, D-tru Cocoru s.a.) si dovada suplimentara ca SRI este in primul rand un serviciu de dezinformatii: pe de o parte inchide scoala doctorala de la ANIMV iar pe de alta parte cocoloseste nulitati precum Coldea, Dumbrava s.a.

# Ilie date 23 July 2018 19:52 +1

Dacă nu era șantajabil , n-ar fi fost pus pe funcție !!

# ?????? date 23 July 2018 22:46 -15

@Considerați că este firesc ca domnul Dragomir să prezinte și dovezi pentru afirmațiile făcute ?

# !!!!!!!!! date 24 July 2018 09:48 +4

Cand prostia nativa, vizitele facute pe la instante inainte de termene, plagiatul s.a. sunt atat de clare, ce dovezi mai vrei?

# Capac date 24 July 2018 12:44 +3

Considerați că subordonarea securistă a justiției devenise firească în percepția unor generali smulși prea repede de sub codițele oilor? Unde credeți că ați pierdut controlul asupra justiției și în cât estimați că veți ajunge in corpore la răcoare?

# biet roman saracu' date 25 July 2018 09:32 0

[quote name="Capac"]Considerați că subordonarea securistă a justiției devenise firească în percepția unor generali smulși prea repede de sub codițele oilor? [/quote] Parca vad o reclam cu doi ciobani...mulgand.... oile la strunga " Eu cand mananc carne,prind o putere de umblu cu mioarele toat ziua"

# @?????? date 24 July 2018 15:04 +2

Cum ai putea sa crezi dumneata, ca un om cum este Daniel Dragomir sa se trezeasca vorbind, asa ca la piata. Stie foarte bine ce spune si are si dovezile necesare pentru ai detrona pe toti tradatorii de tara. Ca n-or ajunge acolo unde le este locul, e cu totul alta problema

# biet roman saracu' date 25 July 2018 09:29 0

[quote name="??????"]@Considerați că este firesc ca domnul Dragomir să prezinte și dovezi pentru afirmațiile făcute ?[/quote] Doar pt.persoanele din Tadjikistan, Nepal sau Bora Bora.Cine traieste in Romania are dovezile oriunde in spatiu si timp, pe 10 ani in urma.Cea mai la indemana sunt postarea si nick-ul dumitale.

# hotomanii date 24 July 2018 08:43 +2

Cand te gandesti ca multi dintre cei care ii vanau pe politicienii hotomani erau si ei mici hotomani la randul lor,un plagiat mic ( secretizat),o casuta in plus,niste cursuri sorosiste,o vacanta sau o masina sponsorizata,o maslina,un aperitiv,un vin,etc.Chestii hotomanesti.E ca si la gay,cei mai inversunati luptatori impotriva lor sunt cei care simt ca ar face exact la fel ca cei pe care-i detesta.

# Edelweiss - Portretist de Bukowina date 24 July 2018 11:30 +3

Am mai zâș șî altădată: nărodul ăsta de dumbravă, cu urechile lui clăpăuge, seamănă leit cu piticul Dopey (Mutulică), atunci când se punea de două ori la coadă ca să-l pupe pe cheliuță Albă ca Zăpada de la DNA (fostă Snow White, devenită Muma-Pădurii cea neagră ca Păcura)! Inga pictură comparativă. https://dumielauxepices.net/wallpaper-3113752

# A fura furare date 24 July 2018 12:23 -5

Porbail d-nul Dragomir Daniel, nu este in masura sa-l combata pe d-nul Dumitru Dumbrava, pentru simplul motiv, ca plagiatele sunt ceva firesc si nelegal in Romania, de aceea ii si poarta pica, ca si-a dat avizul juridic ain cel priveste, Revenind la Dragomir Daniel, oamenii de buna credinta nu trebuie sa uite, ca a fost condamnat cu suspendare ce e drept, dar in cazierul judiciar figureaza o condamanare mai multe gasiti aici: http://www.romaniacurata.ro/dosarul-fostului-ofiter-sri-daniel-dragomir-pe-intelesul-tuturor/

# Vali V. date 24 July 2018 17:33 +1

Conform logicii tale Samoilescu si Tundrea ar fi trebuit sa moara in puscarie.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva