29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Guvernul Ciolos/USR a primit vot de neincredere la Iasi, din partea Sfintei Parascheva

Scris de: Adrian SEVERIN | pdf | print

14 October 2021 20:35
Vizualizari: 3438

Sarbatoarea Sfintei Parascheva a adunat si in acest an, la Iasi, un numar impresionant de credinciosi (localnici, pelerini, ierarhi, monahi si preoti, la care trebuie adaugati, chiar daca prezenti si in misiune de serviciu, crestin-ortodocsii jandarmi, politisti, functionari publici etc.) De asta data, libertatea de credinta nu a mai fost ingradita, masurile de igiena sanitara prescrise de autoritatile statului fiind rezonabile si pe deplin acceptabile, cel putin, din respect pentru aproapele care crede in masca si vaccin mai mult decat in Dumnezeu.


 

 

La liturghie toti sunt chemati, dar numai unii sunt credinciosi. De aceea, la un anumit moment al slujbei, invitatii neconvinsi inca, sunt rugati sa se retraga, pentru ca in continuare urmeaza a se savarsi tainele la care numai initiatii pot participa. Adoptarea unei credinte, ca si alegerea vaccinarii trebuie sa fie libere.

Desigur, nimeni nu este nemuritor, dar cei care nu se tem de moarte, intrucat cred ca ea nu este decat o trecere spre viata vesnica, si cei care nu se tem de suferinta, intrucat cred ca la inviere nu se poate ajunge decat prin cruce, au un organism mai rezistent la atacurile agentilor patogeni, precum SARS-CoV 2.

Frica slabeste organismul si caracterul deopotriva. Probabil ca asta vor si cei care raspandesc zilnic, prin cele mai diverse metode, frica de virusi, din care se naste nu numai depresia celor atinsi de ea, ci si ura lor fata de aproapele care nu o impartaseste. Iar depresia si ura consuma energiile pozitive si slabesc sistemul imunitar.

Cei care „cred in stiinta” de maniera exclusiva ii socotesc pe cei care „cred in Dumnezeu” fara nuante si formule alternative, cele doua credinte nefiind altminteri incompatibile, drept prosti. Or fi prosti, dar la Iasi am vazut ca sunt si multi. Acestia formeaza si acolo este adevaratul popor roman. Bun sau rau, cum o fi el.

Cum sa ii impui unui asemenea popor un prim ministru ce nu poate inlatura perceptia de a fi bautor de urina?! Cum sa pui un asemenea popor sub guvernarea unui partid militant ateist, precum USR?!

Stim. Globalismul impune desfiintarea identitatii nationale. In cazul Romaniei, acest proiect explica atacurile la adresa BOR, ramasa, s-a dovedit si azi la Iasi, ultima reduta pe care natiunea romana se mai apara.

Pentru adeptii progresismului globalist, guvernarea userista, ghidata de ideologia sorosisto-macroniana, apare a fi un instrument util in stergerea nu numai diferentelor obiective (cele de ordin biologic) intre oameni, ci si a diferentelor subiective intre popoare (cele de ordin cultural), astfel incat natiunea romana sa iasa din istorie. La Iasi, sub semnul crucii, s-a vazut azi ca romanii nu sunt, insa, gata sa capituleze in fata strategiilor fricii sau a agresiunii antinationale si antidemocratice preconizate de programul de guvernare prezentat de Dacian Ciolos si USR.

Prin tot felul de inginerii politice, un asemenea guvern ar ajunge, poate, in functie, dar nu si la putere. Inainte de a-l contesta, poporul nu l-ar urma. Dupa care ne putem astepta la orice.

Nu este de ajuns esecul actual al statului roman? Doreste cineva ca el sa fie adancit si sa devina ireversibil? Vrea cineva sa aduca pe aceste pamanturi grozaviile unui incendiu aprins nu de la artificii, ci de la candela din altar?

Da, Doamne, francezului mintea de pe urma!

Comentarii

# maxtor date 17 October 2021 00:41 -7

e normal:la liturghie nu vor sa se roage impreuna cu paganii;jandarmii sunt "la ordin" deci ar trebui puse niste blesteme in prealabil.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva