24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

HAOS IN PARCARILE CU PLATA DIN BUCURESTI – De peste o saptamana, Compania Municipala Parking Bucuresti a schimbat numarul la care soferii pot trimite SMS ca sa achite parcarea. Proprietarii de automobile se plang ca nu i-a anuntat nimeni de aceasta modificare si nici de riscul de a fi amendati in caz ca vor continua sa plateasca parcarea la vechiul numar 7458, in locul noului numar 7576 (Galerie foto)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

9 May 2024 16:43
Vizualizari: 2742

Primaria Municipiului Bucuresti – condusa de edilul general Nicusor Dan (foto 1) – este implicata intr-un nou scandal.De cel putin zece zile incoace, SC Compania Municipala Parking SA a schimbat numarul la care soferii pot trimite SMS ca sa achite parcarea (vezi foto 2 si 3).

Problema este, din ce reclama bucurestenii, ca nimeni nu i-a instiintat pe proprietarii de masini ce se intampla daca vor continua sa plateasca parcarea la vechiul numar (7458), in loc sa trimita SMS la noul numar (7576). Mai exact, conducatorii auto inca nu stiu daca risca sau nu sa fie sanctionati contraventional pentru ca au trimis mesaj catre vechiul numar.

Luju a incercat sa ia legatura cu Nicusor Dan, insa pana in momentul redactarii acestui articol edilul general nu a raspuns apelului si mesajului primit de la noi. Intre timp, am trimis catre Primaria Capitalei o solicitare detaliata, in baza Legii nr. 544/2001, pentru ca institutia sa explice, printre altele, pe ce si-a bazat decizia de a inlocui numarul de SMS, daca aceasta schimbare a fost operata cu stiinta primarului general, care a fost procedura legala si ce se va intampla cu soferii care continua sa trimita mesaje catre vechiul numar 7458.


Imediat ce vom primi raspunsul de la PMB, vom reveni cu un nou articol.

 


Comentarii

# basicuta date 10 May 2024 09:28 +1

in 4 ani nu a facut o parcare noua dar ne-a pus sa platim pentru orice loc de parcare din Bucuresti. Acest dezastru de primar trebuie ajutat sa redevina oengist...i se potriveste mai bine.

# Io date 10 May 2024 19:14 0

Da' ce? Plateste din buzunarul lui? Platesc fraierii din Bucuresti .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva