17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

HARTA AVOCATILOR – Lumeajustitiei.ro a lansat o platforma destinata justitiabililor care doresc sa-si gaseasca un avocat cat mai bine specializat pe obiectul procesului lor. Toti avocatii care doresc sa se inscrie in Harta Avocatilor sunt invitati sa ne contacteze

Scris de: L.J. | pdf | print

10 April 2015 15:58
Vizualizari: 10885

Lumeajustitiei.ro a lansat un nou produs pentru a veni in ajutorul justitiabililor care doresc sa fie reprezentati si asistati de un avocat specializat pe problemele lor judiciare. Viitorul avocaturii este cel al specializarii pe anumite ramuri ale Dreptului, intrucat realitatea a aratat ca justitiabilii nu mai doresc avocati care sa se priceapa la toate, ci avocati bine pregatiti si cu experienta pe speta lor de interes. Este motivul pentru care avocatul specializat a devenit o necesitate, pentru ca numai el poate garanta o rata cat mai mare de succes intr-un proces.


Prin Harta Avocatilor, ne dorim sa oferim justitiabililor accesul la serviciile avocatiale de care au nevoie si, mai mult decat atat, garantia ca avocatii inscrisi in aceasta Harta sunt profesionisti si seriosi.

In Harta Avocatilor justitiabilii pot afla palmaresul profesional al aparatorilor si caselor de avocatura, dar si fotografiile maestrilor, pentru a putea alege in deplina cunostinta de cauza pe cei cu care doresc sa conlucreze.

La randul lor, avocatii isi vor putea face cunoscute activitatea si experienta profesionala, portofoliul de clienti si marile lor reusite din instante si parchete.

In scurt timp, in Harta Avocatilor ii veti regasi pe toti maestrii Dreptului, care fac cinste acestei profesii.

Avocatii care doresc sa se inscrie in Harta Avocatilor sunt rugati sa ia legatura cu noi pe adresa de e-mail edumitrache@ymail.com

 

 

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva