24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

HERR FRAUS SI FRAU CARMEN ISI VOR CASA INAPOI – Presedintele Iohannis si "prima doamna" forteaza pe cai extraordinare desfiintarea deciziei judecatoresti care ii obliga sa evacueze cel de-al doilea imobil din Sibiu dobandit fraudulos. Contestatia in anulare este judecata de colegii de sectie ai celor trei magistrati de la CA Brasov care au confirmat in recurs ca proprietatea din strada Balcescu 29 a fost luata prin acelasi mod de operare utilizat la "mostenirea" din Magheru 35 (Cererea)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

4 January 2016 10:44
Vizualizari: 12156

UPDATE - Dosarul a fost amanat pentru 25 ianuarie 2016: "Avand in vedere lipsa de procedura cu intimata Bastea Rodica si pentru a se depune la dosar motivele contestatiei in anulare, amana judecarea cauzei la 25.01.2016. Incheiere de sedinta, 04.01.2016".

Nemultumiti ca instantele i-au obligat sa paraseasca imobilul din strada Nicolae Balcescu nr. 29 - imobil dobandit, in opinia magistratilor, in aceleasi conditii de "rea-credinta" si "frauda la lege" ca si casa din strada Gheorghe Magheru nr. 35 pierduta in 2005 tot printr-o decizie irevocabila -, presedintele Klaus Iohannis (foto) si sotia sa Carmen Iohannis (foto) au solicitat Curtii de Apel Brasov nici mai mult nici mai putin decat desfiintarea hotararii judecatoresti, pe calea contestatiei in anulare. Cererea sotilor Iohannis - formulata de Casa de Avocatura Musat si Asociatii - a fost inregistrata pe rolul instantei la 27 noiembrie 2015, cu aproape trei saptamani inaintea redactarii deciziei pronuntate in recurs de judecatoarele Anca Pirvulescu, Daniela Niculeasa si Codruta Voda, de la Sectia civila a Curtii de Apel Brasov. S-a constituit astfel dosarul nr. 645/64/2015, avand ca obiect anulare act, cu termen de judecata in chiar prima zi lucratoare a noului an, luni 4 ianuarie 2016. Cauza a fost repartizata judecatoarelor Cristina Stefanita, Clara Ciapa si Nicoleta Grigorescu, sefa Sectiei civile.


Klaus Iohannis, Carmen Iohannis si Georgeta Lazurca (soacra presedintelui) au cerut, in principal, casarea deciziei civile nr. 235/16.05.2014 a judecatoarelor Anamaria Ionescu si Manuela Bonciu, de la Tribunalul Brasov, si rejudecarea apelului. In subsidiar, contestatorii-parati au solicitat admiterea cererii de recurs si modificarea in parte a hotararii instantei de apel - solutie mentinuta de judecatoarele Pirvulescu, Niculeasa si Voda, care au respins recursul familiei prezidentiale explicand, in esenta, ca frauda ucide toate actele subsecvente: "Vanzarea lucrului altuia in cunostinta de cauza este nula absolut in virtutea cunoscutului adagiu clasic 'fraus omnia corrumpit' – frauda corupe totul" (*motivarea deciziei irevocabile nr. 655/12.11.2015 a Curtii de Apel Brasov, in articolul Klaus Fraus).

Un prim semn ca presedintele Romaniei urma sa atace verdictul pe cai extraordinare - demers altminteri nu mai putin legal decat contestatia in anulare prin care DNA a obtinut la CAB desfiintarea hotararii definitive de achitare in celebrul caz Rarinca - a fost declaratia pe care acesta a facut-o la doar patru zile de la pronuntarea Curtii de Apel Brasov. Fara a mai astepta redactarea deciziei instantei de recurs, seful statului a iesit public, intr-un interviu preparat in studiourile TVR si intens mediatizat, anuntand ca solutia il nemultumeste si ca va cauta cea mai buna metoda pentru a o contesta: "Aceasta solutie, dupa parerea mea, nu e buna, ma nemultumeste. Si, impreuna cu avocatii, cautam cele mai bune cai pentru a contesta aceasta solutie".

Contestatia in anulare a fost publicata zilele trecute de sibianul Marius Albin Marinescu - intervenient in cauza - pe site-ul justitiarul.ro. Cererea, trebuie spus, nu vizeaza chestiuni de fond, ci anumite exceptii precum lipsa calitatii procesuale active a reclamantilor, lipsa de interes, de obiect s.a.m.d.

Cititi in continuare cererea formulata de familia Iohannis:

"Curtea de Apel Brasov

dosar nr. 262/62/2014

Domnule presedinte al Curtii de Apel Brasov,

Subsemnatii Klaus Werner Iohannis, Carmen Georgeta Iohannis si Georgeta Lazurca, domiciliati in (...), reprezentati conventional de Societatea profesionala de avocati Musat si Asociatii, cu sediul profesional in Bucuresti, B-dul Aviatorilor nr. 43, sector 1, (...), in contradictoriu cu Oarga Ana, Oarga Ioan si Antonescu Elisabeta, domiciliati in Sibiu, str. N. Balcescu nr. 29, Statul roman prin municipiul Sibiu, reprezentat de Primarul Municipiului Sibiu, cu sediul in str. Samuel Brukenthal nr. 2 Sibiu, Statul roman prin Ministerul Finantelor Publice, cu sediul in Bucuresti, str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bastea Rodica, cu domiciliul in Statele Unite ale Americii, statul Florida, judetul Duval, localitatea Jacksonville, (...), formulam contestatie in anulare impotriva deciziei civile nr. 655/2015 a Curtii de Apel Brasov, solicitandu-va ca prin hotararea ce o veti pronunta sa admiteti contestatia in anulare, sa desfiintati decizia civila nr. 655/2015 si rejudecand recursul:

1. In principal, sa admiteti cererea de recurs, sa casati decizia civila nr. 235/2014 a Tribunalului Brasov si sa dispuneti trimiterea cauzei spre rejudecare instantei de apel;

2. In subsidiar, sa admiteti cererea de recurs, sa modificati in parte decizia civila nr. 235/2014 a Tribunalului Brasov in sensul:

a) admiterii exceptiei lipsei calitatii procesuale active si a lipsei de interes a reclamantilor privind petitul avand ca obiect constatarea nulitatii absolute a contractului de vanzare-cumparare nr. 924/1999 al BNP Bucsa Radu Gabriel;

b) admiterii exceptiei lipsei calitatii procesuale active si a lipsei de interes a reclamantilor privind petitul avand ca obiect constatarea nulitatii absolute a certificatului de mostenitor;

c) admiterii exceptiei inadmisibilitatii petitelor avand ca obiect rectificarea si repunerea partilor in situatia anterioara de carte funciara;

d) admiterii exceptiei lipsei de interes, a inadmisibilitatii si a lipsei de obiect a cererii privind constatarea calitatii reclamantilor de proprietari dobanditori de buna-credinta prin cumparare in baza Legii nr. 112/1995;

e) respingerii apelurilor declarate de Oarga Elena, Oarga Ioan si Antonescu Elisabeta, a cererii de aderare la apel formulata de intervenientul Marinescu Marius cu consecinta mentinerii sentintei civile nr. 8530/29.11.2004 a Judecatoriei Sibiu in sensul respingerii cererii de chemare in judecata.

Ne rezervam dreptul de a motiva contestatia in anulare ulterior luarii la cunostinta a considerentelor hotararii judecatoresti contestate.

In drept: art. 317-321 Cod procedura civila din 1865".

*Cititi aici in original cererea de anulare a deciziei civile nr. 655/2015 a Curtii de Apel Brasov

Comentarii

# iancu de la Hunedoara date 4 January 2016 11:18 +48

Slugile din Justitie il vor "servi"pe Klaun Ciolanis? Daca da, tara e pe daramare totala! Avem deja exemplu justitiei de la Constanta, care a manevrat litigios doasarele lui M basescu si clanul Bercea!Rusine procurorilor din Constanta, care au fabricat un dosar de santaj, tziganilor, la indicatia sau ordinul direct al marinarului turmentat de la Cotroceni! Rusine judecatorilor din Constanta care au admis o astfel de cauza fabricata! Sa ne asteptam la o solutie de intoarcere a sentintei si la Brasov? Daca da, sa ne desfiinteze ca tara!

# remember date 4 January 2016 20:17 +22

Jegosi pana in ultima clipa dar n-ar fi ajuns in pozitiile in care sunt daca n-ar fi avut caracterele pe care le au. L-am apreciat si-l apreciez pe Constantinescu pentru ceea ce a fost ca presedinte si pentru faptul ca atunci cand si-a dat seama ca securistii il vor baga in belele daca nu se retrage, a facut pasul indarat (ca si Ponta de altfel) dar incep sa cred ca si Iliescu a fost mai bun decat Ciolanis, cu toate ca stiu foarte bine ca el ne-a adus napasta securista pe cap si tot el a dezvoltat-o. Si incep sa cred ca Ciolanis este mai nenorocit chiar decat Bassecu, cu toate ca in viata mea nu am cunoscut un nenorocit mai mare ca Bassecu. :P :P :P :P :P :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :o :o :o :o :o :o

# unul din lumea cea mare date 4 January 2016 21:29 +19

daca va amintiti am PREZIS ASTA IMEDIAT DUPA CE S/A DAT DECIZIA,nu vi se pare ciudat ca declaratia de la acea vreme ,,nu este o decizie corecta,eu si cu avocatii mei ne gindim la cea mai buna solutie,,NU A STIRNIT NICI UN FEL DE COMENTARII IN TELEVIZIUNI(nici macar la cele nealiniate),abia acum incepe lumea sa se dezmeticeasca dupa serbarile porcului(mai este pina dupa boboteaza)!!!deasemeni as sugera antenei 3 sa caute in arhiva un interviu a unor oameni amariti din sibiu carora joianis le/a luat casa,au si spus saracii,,ce sanse sa mai avem acum cind a ajuns presedinte,,???!!(interviul era in timpul alegerilor din 2014).doamne ce popor de mermelaci blestemat 2 presedinti la rind au furat casele oamenilor,2 penali ajunsi presedinti!!!!SI II VEZI PE STICLA CUM SE LAMENTEAZA CA JUSTITIA/I LIBERA,INDEPENDENTA,REFORMATA.....ADAUG EU PENTRU EI SI CORUPTA PINA IN MADUVA......AM O SCIRBA SCIRBOASA SI GREATA GRETOASA!!!!

# Bojidar date 5 January 2016 13:45 +1

Fiind cumpărător de bună-credinţă, plătind preţul pieţii, pot pierde bunul achiziţionat fară sa fiu despăgubit?! Asta este jutiţie sovietizată.

# abecedar date 6 January 2016 10:10 +2

contestatia in anulare este ...jenant formulata si descalifica firma de advocatura care a formulat-o, mai bine nu`si treceau numele advocatu`si firma si o semnau doar contestatorii, onorariu cred ca a fost pe masura...efortului <img src=ops:' />   nici o motivare acolo sa priceapa judecatoru`din multitudinea de capete de cerere, nimik, legat de admisibilitate nimik, daca`i vorba de contestatie obisnuita sau speciala = nimik, motivare egal 0; daca se admite e clar ca e ceva putred...in Danemarca. judecatoru` nu are ce judeca, eventual daca invoca din oficiu ceva exceptii,

# flaviu date 4 January 2016 11:24 +42

hai nu, pe bune! marele nostru presedinte, sasul nostru mandru si corect se simte nedreptatit? mai ce chestie? eu zic ca securistii de la sri sa gaseasca ceva, asa, compromitator, sa ii puna la punct pe ultimii oameni cinstiti din justitie. si sa vina si dna sa gandeasca ceva frumos. ca de inceput de an. ce ziceti mai securistilor de la sri? faceti si voi o actiune, o spionare de telefoane , un ceva frumos si tehnic? Immm?! Sa dam o mana de ajutor lui Ghinion. Doamne, cata prostie si tradare in tara asta.

# victoria date 4 January 2016 12:14 +44

Urat caracter, sa scoata in strada 10 familii (celalalt imobil).RUSINE,RUSINE,RUSINE! Felicitari, Curtii de Apel Brasov!

# gogu date 4 January 2016 16:25 +18

Ghinionul lor! Herr Ciolannis nu se lasa intimidat. Vorba lui Base despre casa sa primita cu ajutorul Ciociolinei de Buzau  - A fost legal dar imoral.

# ARGUS pt.gogu date 4 January 2016 22:58 +10

Se pare ca in acest caz nu este nici legal si nici moral.

# Graba strica treaba date 4 January 2016 13:14 +34

Motivele si conditiile de admisibilitate ale contestatiei in anulare in civil sunt foarte stricte. Nefiind inca redactata decizia din recurs, contestatia este pur formala, chiar prematura. Daca ar fi fost cazul de motive pe art.317, ar fi fost detaliate.Din perspectiva art.318,trebuie sa existe fie o greseala materiala esentiala care a determinat o solutie eronata, fie omisiunea cercetarii vreunui motiv de casare, motive care ar rezulta din analiza considerentelor deciziei atacate. D.p.v tehnic,chiar daca solutia din recurs(minuta) il nemultumeste pe Iohannis, s-a aventurat intr-un mod nepermis pt. un presedinte al tarii sa afirme ca impreuna cu avocatii lui va cauta cele mai bune cai pt. a o contesta, mai inainte de a citi motivarea deciziei irevocabile.Pt. un presedinte masurat in vorbe, a gafat aiurea dandu-si drumul la gura, in public.A dovedit ca nici nu-l intereseaza motivarea deciziei, ci doar faptul ca dispozitivul deciziei irevocabile nu este bun in opinia lui "juridica".

# mulder, agentul mulder date 4 January 2016 13:59 +31

chiar crezi ca asta gandeste juridic? Odata instalat la palat, conform vorbei din popor: "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul", omul ajuns "imperator" a gandit ca in tara lui, unde pe langa patria lui are: poporul lui( ma rog, cat a mai ramas!), (mai greu dar il are) guvernul lui, slujile lui (palat, servicii, unii judecatori), respectivul a gandit ca nu i se poate opunue logicii sale juridice si vreun "clan" de judecatori normali. Acum, sau imediat dupa ce a realizat ce a ratat prin neimplicarea lui codlea si/sau hellvig in procesul cu case, doreste restabilirea "adevarului" pe care el il vrea. Scurt si cuprinzator. Restul.....in Florida... :-x

# @mulder date 4 January 2016 16:26 +20

N-am niciun motiv sa cred ca ar gandi intens inainte sa vorbeasca, chiar daca tacerea lui misterioasa ii da aparenta de filosof. Oricine pierde irevocabil un proces, dupa ani de lupte prin instante,este firesc sa fie nemultumit de solutie. N-am cunoscut pe nimeni care sa se bucure.Insa un presedinte al tarii trebuie sa fie atent la ce declara public intr-un astfel de context. Asa cum ai sesizat si tu, Iohannis a transmis ideea ca daca solutia n-a fost cum a vrut el, inseamna ca sentinta este gresita iar judecatorii au judecat prost. Nici macar n-a fost curios sa astepte motivarea pt. ca avocatii lui sa o analizeze, ci i-a grabit pe avocati s-o conteste. Detaliu care spune multe despre caracterul lui superficial. Puteau avocatii sa-l calmeze pe prezidentul cel nemultumit si sa-l sfatuiasca sa astepte motivarea?Ca sa nu renunte la serviciile lor si sa-i contacteze pe altii, avocatii au contestat "orbeste".

# mulder, agentul mulder date 4 January 2016 21:22 +13

Ma uit la ce zice Cristoiu la tv si sunt magulit de faptul ca, fara sa il citez si fara sa il fi citit anterior, ambii spunem acelasi lucru: ficusul e imperator (dictator!!!) si nimeni nu zice nimic. Pai profu ratat de fizica a obtinut foarte ciudat puterea completa! Fara niciun merit/efort propriu sau al vreunei strategii politice! Oameni buni, tineri frumosi si nu mai stiu cum, mani******ti eterni unde sunteti? Pericolul pierderii Romaniei acum e mai mare ca oricand! Cel mai periculos este tipul asta de om:prostul garnic (si ahtiat dupa avere/putere)!

# JAN DE LA CRAIOVA date 4 January 2016 13:14 +35

Avem deaface cu o totala lipsa de scrupule si bunul simt.Atunci cand este vorba de alte persoane care ocupa o functie statala,dar ar avea unele probleme mai mici sau mai mari cu justitia(chear daca e vorba de dosare fabricate)acestea trebuie sa faca pasul inapoi,dandu-si dimisia,fiind incompatibile.In cazul WERNERULUI nu se impune acest lucru,deoarece functioneaza alte legi,necunoscute de nimeni.Este ROMANIA lucrului bine facut.RUSINEEEE!

# 112 date 4 January 2016 13:26 +37

Daca "johanis"castiga acesta contestatie  in anulare insemna ca este clar ca justitia este aservita politic.GHINION.Am impresia ca este cel mai subtire presedinte dupa anul 1989.Este Romania lucrului bine falsificat(ma refer la case).

# DINU date 4 January 2016 13:55 +28

AVEM DE TRAS CU ACEST PREZIDENT... ABIA CE SE TERMINASE CU MATROZUL, SI... RAU NE-A MAI BLESTEMAT CEAUSESCU...

# mulder, agentul mulder date 4 January 2016 21:24 +11

Adica mergem din "rau in mai prost"? :eek: :-x

# Vladi Mir date 4 January 2016 14:35 +30

Abea acum inteleg pe deplin vorba romanului: "DECAT CU UN PROST LA CASTIG, MAI BINE CU UN DESTEPT LA PAGUBA !!!" Doamne, Doamneee ... si cu ce PROST ne-am mai pricopsit ..., curat GHINION !!!

# Valter COJMAN date 4 January 2016 15:28 +19

 Pariu ca vor fi albiti de "justitie"? Acum are "guvernul meu", "justitia mea", "serviciile secrete si speciale ale mele", "DNA-ul meu", etc.

# partea buna ... date 4 January 2016 15:32 +16

avem totusi noroc, pina acum 3 luni a stat in vacanta asta vara si acum inca 1 luna de an nou.  daca scadem vacantele nu ii ramin prea multe luni de mandat.

# XXX date 4 January 2016 15:37 +18

Când împotriva achitării date pentru Rarinca, s-a formulat contestaţie în anulare, orice jurist cu o brumă de experienţă(sau naiv de bună credinţă) ar fi spus că nu există nicio şansă pentru calea de atac exercitată. (Hă, hă, hă, hă!!!") Aştept cu nerăbdare să văd şi soluţia la contestaţia în anulare a lui KWI. Completurile care l-au deposedat de casă, se pot aştepta la acţiune disciplinară?

# Liliana date 4 January 2016 15:39 +9

Orice proces este oportunist . Poti castiga de la inceput o cauza,tot la fel de bine ,cum poti pierde la urma . Sintem cu ochii pe avocati .

# @Liliana date 4 January 2016 16:18 +12

Lasati avocatii. Stati cu ochii pe..... butelie!

# @Liliana date 4 January 2016 17:35 +6

Nu este nimic spectaculos in "tupeul" avocatilor lui Iohannis de a formula o contestatie in anulare impotriva unei decizii irevocabile. E un drept procedural,insa dintre toti cei care-l exercita, foarte putini au si succes, conditiile de admisibilitate ale unei astfel de cai extraordinare de atac fiind foarte restrictive. Putin cam ciudat este faptul de a exercita o astfel de cale de atac fara ca nici avocatii sa cunoasca motivele reale care ar face-o admisibila, macar aparent. Ca avocat , este ca si cum te-ai arunca legat la ochi de pe trambulina fara sa stii daca este apa in bazin si ce adancime ar putea avea apa, in varianta fericita ca exista si nu e o mica balta, nici macar pana la genunchiul broastei.

# ion date 4 January 2016 16:45 +9

Daca nu-i luau casa Iohanis voia sa cumpere si proprietatile lui "domn Profesor", alea scoase la licitatie prin grija DNA.

# GABUT date 4 January 2016 22:57 +3

"Gabut" Ne facam iluzii,decizia luata acum cateva luni definitiva,va fi schimbata,si aceasta in favoarea sasului,ca vezi doamne,acum a ajuns este seful,si aici a-s da un exemplu,si aici nu pot sa-l enunt pe CEAUSESCU,ci a-s vrea sa enunt o personalitate din neamul lui,si anume cine cracnea in fata lui HITLER,istoria spune ca tot poporul german era supus in fata acestui personaj,din pacate hulit de tot globul,pentru toate faptele care le-a savarsit,contra omenirii.Asa ca nu traiti cu iluzii,d.ul sas va castiga!!!!!!!

# "Gabut" date 5 January 2016 01:56 +2

"Gabut" Acest falsificator,ca presedinte nu-l pot numi,nu vrea sa piarda acest proces,pentru ca daca i-l pierde,din ziua urmatoare trebuie sa-si dea demisia,asa ca este capabil sa faca ori ce ca sa castige,prin amenintari,asa cum a facut cu Ponta,si dupa cum vedem cu totii,nu a abandonat,pana nu si-a vazut visul cu ochi,sa nu uitam ca are in vine sange de razboinic,si ne aminteste de un personaj din neamul lui,ca idem a facut cu guvernul germaniei,si stim cu totii urmarea!!!!!!

# gogu de la strehaia date 5 January 2016 11:17 +1

Poate fi si un joc calculat.Sa fie respinsa contestatia si atunci noi bieti creduli vom spune ;"vedeti justitia romana nu este aservita politic. Daca presedintele nu a avut castig de cauza inseamna ca justitia este libera si independenta."Mai ales la ICCJ.Eu unul nu pot crede ca va avea castig in dosar.Este un joc cu o regie de cea mai inalta clasa.

# Tarantino date 5 January 2016 13:15 +2

Eu astept ca urmatorul serial sa fie mult mai palpitant:Municipiul Sibiu sa-i cheme in judecata pe Presedintele Romaniei, in solidar cu nevasta si soacra, pt. a-i obliga la plata celor 600 mii euro incasati din chirie + dobanda. Iar Presedintele sa recunoasca datoria pana la primul termen de judecata si sa plateasca, fara a ajunge in executare silita cu celelate case pe care le mai are si asupra carora Municipiul Sibiu ar fi pus sechestru asigurator+ poprire asiguratorie pe indemnizatia de presedinte. Asta ar fi regie adevarata, de inalta clasa.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 5 January 2016 20:16 +1

ptr tarantino//daca esti judecator AI UN RATIONAMENT IMPECABIL!!!!!!!!!!!! ASA S/AR INTIMPLA INTR/O JUSTITIE SI TARA NEMERMELILZATA.ai avea 1000 de verde daca as putea sa/ti dau!!!!!!!!!!!!

# livia date 5 January 2016 12:12 +3

04.01.2016 Ora estimata: 09:00 Complet: C1R civil Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Avand in vedere LIPSA de procedura cu intimata Bastea Rodica si pentru a se depune la dosar motivele contestatiei in anulare, amana judecarea cauzeila 25.01.2016. Adica Rodica Bastea nu a fost citata? Rodica Bastea nu a fost reprezentata in instanta romaneasca de un avocat??Cine explica p[e larg admiterea acestei exceptii ce putea fi invocata in opric emoemnt al porcesului din dosar 262/62/2014

# DINU date 5 January 2016 20:01 0

Stupize, stupize...fara (A.Marin in rolul principal) participare directa la proces a familiei, in care soacra, joaca rolul ,,baietelului rau si zburdalnic ... "(?) iar nevasta, pe cel al amantei propriului barbat. Doamne ce scenariu ne rezerva...bruxellesul...! PANA CAND ?!?!?! VA ROG, NU MIZATI LA NESFARSIT PE TOLERANTA ROMANILOR.....!

# "Gabut" date 5 January 2016 19:54 +1

"Gabut" De ce atatea iluzii naruite? Pun aceasta intrebare tuturor ce au condus,si conduc acest tinut atat de bogat,din toate punctele de vedere,si aici nu vreau sa intru in amanunte,caci care este un ROMAN cu adevarat nu facea atata dezastru in acest tinut cum ziceau MARII NOSTRI OAMENI AI CONDEIULUI,tinutul MIORITIC,dar cei care au condus,si conduc,nu au in gandire,sa apere si sa vegheze,ca nimic sa nu se distruga,ci invers sa se ingrijeasca fiecare palma de pamant al acestui teritoriu.Dar nu,si acum vin si va spun ce s-a vrut.Nu ca s-a vrut numai distrugerea comunismului,ci in sine s-a vrut ca acest tinut gura de rai,este dorit de o natie care de multe secole in urma au ramas fara teritoriu,iar acum i-si pregatesc un teritoriu.Si aici a-s vrea sa ma contrazica marii istorici,dar rog ca aceasta s-o faca istorici cu adevarat,nu securistii lui ceausescu,s-au urmasii lor.Nu vedeti ca avem un presedinte inpus acestei natii,ce pacat,nu santem capabili sa ne conducem singuri.

# "Gabut" date 5 January 2016 20:15 +1

"Gabut" Spuneam ca nu ne putem conduce singuri,si aceasta pentru ca nici unul din cati au fost,si cati sant acum la carma acestei natii,nu vine cu ganduri curate,si numai pentru interese personale,pentru ce?.Oameni buni,nu vedeti ca nu-i intereseaza binele acestui popor,ci numai al lor,si aici aveti exemplu,salariile si pensiile acestor nesimtiti,caci nici-o clipa nu se gandesc la semeni lor.Yo gadesc ca tara aceasta nu duce lipsa de oameni de bine,si aici a-s face un apel la acele persoane care inca le mai curge sange de ROMAN prin vene,sa lase demnitatea la o parte,si sa iese in fata in acest an sa le dam votul,si sa renastem ca PASAREA PFONIX,caci ma repet,sant convins ca avem,si sa inlaturam aceste gunoaie,care ne-ua tinut pe loc un sfert de secol,ce pacat,si aceasta pentru ca nu s-a respectat PUNCTUL 9 DE LA TIMISOARA.Dar cum se zice ,NICI ODATA NU ESTE PREA TARZIU,si haideti sa fim ROMANI,nu HOTI,nu FALSIFICATORI,nu TRADATORI,iar acestia din urma sa plateasca cu libertatea lor.

# "Gabut" date 5 January 2016 20:43 +1

"Gabut"Nu vedeti oameni buni,cine ne da lectii de etica,cel care a incalcat legile acestei tari,pri falsuri in acte,evaziune fiscala,caci de fapt D-na Kovesi trebuia sa se sesizeze sa vada daca d-ul falsificator,si-a platit impozitul pe banii castigati din meditatii.Vedeti cine ne conduce,vedeti ce-am ajuns,si poate meritam aceasta conducere de hoti.Si ma refeream la d-na Kovesi,si nu din greseala,ci intentionat,pentru ca si d-sa face perte din acest grup de sugrumatori ai acestei natii,pentru ca este implicata intrun caz cu apropiati d-sei.nu oameni buni,daca nu ne trezim din acest somn,vom deveni cu adevarat o COLONIE,si daca vreti sa stiti a cui,aveti comentariu de mai nainte.Nu vedeti ca pe nimeni nu-i intereseaza ca am plecat sa ne castigam existenta pe unde am putut in lume.Credeti ca acest falsificator,a castigat cu voturile de afara,va inselati,vedeti ca in spatele acestor voturi miroase urat,mai tarziu istoricii vor puncta toate aceste mani******ri.Ce se vrea,DEPO******RE NATIEI!!

# "Gabut" date 5 January 2016 21:17 +1

"Gabut"Dupa cate i-mi amintesc,nu am avut un om politic cu adevarat ROMAN de la TITULESCU pana acum.De ce dragii mei,nu santem niste dobitoci,ci din potriva,nu gasesti,si daca nu gresesc oameni mai isteti cum sant ROMANII,si aici exclud acele persoane care au esit afara sa faca ce fac POLITICIENI NOSTRI,parca sant o orchestra,cantand aceias melodie,RUSINE LOR.Acestia care au condus,si conduc,multi dinntre ei nu au capacitatea sa-si conduca propria familie,si le-am pus o palarie prea mare pentru capul lor,dar nu sant ei de vina,ci noi ca le-am dat votul,nici cel putin nu ia-m intrebat ce stiu sa faca,s-au cum se zice,nu e prost cine cere,e prost cine da,asa ca am cazut de fraieri in fata acestor HIENE.Pai as vrea sa mai intreb,cum de a ajuns un cioban in parlamentul europei,pri acest gest,eu vad un gest antinational,si marele actor trebuia sa faca turul ROMANIEI pentru a milogi voturi,pana acolo am ajuns,ce pacat,NE MERITAM SOARTA,nu stim sa punem IN LOCUL POTRIVIT OMUL POTRIVIT!!!!!

# ARGUS date 5 January 2016 23:25 +3

Daca s-ar cauta cati dintre amicii sau rubedeniile mai indepartate ale impricinatului si-au tras case din ,,restituri,,(acelasi modus operandi) v-ati cruci.Pe bune!!!

# helmut date 6 January 2016 15:16 +1

La fel ca si cuplul de succes Hercules (Herr-Cules) si Fraucules (Frau-Cules) sunt un cuplu care poate orice.

# Stomatolog date 7 January 2016 14:15 +1

Fasolea galbena se  trateaza la stomatolog, nu se ranjeste cu gura pana la urechi! :D :D :D :D :D :D

# tamaris.lucian date 7 January 2016 19:10 +1

vad ca nu spuneti nimic de sentintele date pe spaga.Va spun eu ca 80% din sentinte se dau la ordin sau pe bani buni. Intrebati-o pe Jud.Cerbau cum a primit la Viena Milionul de Euro sa achite un escroc.

# petre zoltan date 8 January 2016 19:01 +1

Test

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva