16 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ICCJ A PUS CAPACUL PESTE MIZERIA DIN RAFO – Judecatorii Iulian Dragomir, Silvia Cerbu si Luciana Mera au respins stramutarea dosarului Rafo 2. Decizia este definitiva si contrazice o armata de avocati si conducerea Curtii de Apel Bucuresti, care au acuzat evidenta lipsa de impartialitate in solutionarea acestei cauze a judecatorului Mihai Alexandru Mihalcea, partenerul de executii al judecatoarelor Camelia Bogdan si Georgiana Tudor (Minuta)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

17 July 2015 12:20
Vizualizari: 7717

Apelul dosarului "Rafo 2" - solutionat de judecatorii CAB Mihai Alexandru Mihalcea si Georgiana Tudor intr-o maniera contrara notiunii de justitie si ideii de stat de drept - nu se va rejudeca. Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, joi 16 iulie 2015, cererile de stramutare formulate de avocatii lui Ovidiu Tender (condamnat la 12 ani si 7 luni inchisoare), Toader Gaureanu (9 ani si 10 luni inchisoare) si Cicilia Dumitrescu (7 ani inchisoare). Decizia a fost luata de judecatorii supremi Iulian Dragomir (foto), Silvia Cerbu si Luciana Mera si este definitiva.


Iata minuta deciziei ICCJ:

"Respinge, ca nefondate, cererile formulate de petentii Tender Ovidiu Lucian, Gaureanu Toader si Cicilia Dumitrescu pentru stramutarea judecarii cauzei ce formeaza obiectul dosarului Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a II-a Penala. Obliga petentii la plata sumei de cate 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat. Definitiva".

Astfel, se mentin efectele deciziei nr. 862/A/08.06.2015, desi hotararea a fost pronuntata dupa o mascarada judiciara mai ceva ca in dosarul "Telepatia", in care Mihai Alexandru Mihalcea si Georgiana Tudor au calcat in picioare norme si principii fundamentale de drept, generand un sentiment de insecuritate in randul opiniei publice si scandalizand, pe buna dreptate, pana si conducerea Curtii de Apel Bucuresti, satula de mizeriile anumitor judecatori de la Sectia a II-a penala. Cei doi magistrati au sacrificat cercetarea judecatoreasca in numele celeritatii, nu au admis nici macar una dintre zecile de cereri de probatorii formulate de aparare si n-au audiat nici un martor. Maniera deplorabila de a face justitie a determinat o reactie vehementa a sefilor CAB, care, in referatul de stramutare intocmit si inaintat Inaltei Curti, au adoptat un punct de vedere favorabil inculpatilor privati de dreptul fundamental la un proces echitabil.

In eventualitatea in care cererile de stramutare ar fi fost admise, consecinta imediata ar fi fost eliberarea de indata a inculpatilor Ovidiu Tender, Toader Gaureanu, Cicilia Dumitrescu si Marin Badea. Pe de alta parte, Marian Iancu, condamnat la 14 ani inchisoare, ar fi ramas oricum dupa gratii in executarea pedepsei de 13 ani inchisoare primite in dosarul Rafo 1, condamnare dispusa prin decizia nr. 1207/A/14.10.2014 pronuntata de acelasi Mihai Alexandru Mihalcea, alaturi de judecatoarea Camelia Bogdan.

Mihalcea si Bogdan, incompatibili sa judece dosarul Rafo 2, pentru ca au solutionat dosarul Rafo 1

De altfel, participarea judecatorului Mihai Alexandru Mihalcea la solutionarea dosarului Rafo 1 (36794/3/2005) a fost motivul principal invocat de avocati in cererile adresate Inaltei Curti de Casatie si Justitiei. Aparatorii lui Ovidiu Tender au acuzat starea de vadita incompatibilitate in care s-a aflat acest magistrat la judecarea dosarului Rafo 2 (28726./3/2006), situatie de natura sa infranga aparenta de impartialitate, obligatorie in orice proces. Aceeasi situatie a fost reclamata si de conducerea Curtii de Apel Bucuresti, in referatul de stramutare intocmit si inaintat instantei supreme.

Amintim ca dosarul Rafo 2 a fost repartizat initial judecatorilor Mihai Alexandru Mihalcea si Camelia Bogdan, Mihalcea fiind inlocuit cu judecatorul Daniel Dontete printr-o Hotarare din 23.04.2015 a Colegiului de Conducere al Curtii de Apel Bucuresti. Dontete si Bogdan au fost insa recuzati cu succes, in timpul apelului, de avocatii lui Ovidiu Tender, tocmai din considerentul ca judecatoarea Camelia Bogdan a participat (alaturi de judecatorul Mihalcea) la solutionarea dosarului Rafo 1. Cererea de recuzare a fost admisa de judecatoarele Luminita Ninu Cristiu si Codruta Strimb, prin Incheierea din 20 mai 2015: „Admitand ca probele din dosarul 36794/3/2005 (n.r. - dosarul Rafo 1), solutionat tot de doamna judecator, sunt necesare pentru solutionarea dosarului de fata (n.r. - dosarul Rafo 2), in mod implicit a admis ca intre cele doua dosare exista o stransa legatura, avand deja opinia formata asupra cauzei”. (Cititi aici integral Incheierea din 20.05.2015).

Dupa recuzarea completului Dontete-Bogdan, dosarul a fost repartizat spre examinare judecatorilor Mihai Alexandru Mihalcea si Georgiana Tudor, primul formuland declaratie de abtinere, la 2 iunie 2015, cerere solutionata de judecatoarele Georgiana Tudor si Oana Burnel, care, ignorand incheierea din 20 mai 2015 a judecatoarelor Luminita Ninu Cristiu si Codruta Strimb, au decis ca Mihalcea sa ramana in complet si sa judece in continuare dosarul Rafo 2.

Conducerea CAB a intocmit referat favorabil stramutarii

Inalta Curte a respins cererile, desi a avut la dispozitie inclusiv referatul intocmit, in temeiul art. 72 alin. (6) Cpp, de conducerea Curtii de Apel Bucuresti, reprezentata in speta de presedinta Lia Savonea si de vicepresedintele Daniel Gradinaru. Asa cum Lumeajustitiei.ro a aratat in articole publicate recent, cei doi magistrati au transmis instantei supreme un punct de vedere in care au apreciat ca judecatorul Mihai Alexandru Mihalcea nu putea fi compatibil sa solutioneze dosarul Rafo 2, in conditiile in care tot el a pronuntat, alaturi de judecatoarea Camelia Bogdan, decizia de condamnare in dosarul Rafo 1, cauze strans legate intre ele prin faptul ca au la baza acelasi rechizitoriu nr. 692/D/P/2005 si vizeaza, in parte, aceiasi inculpati. In referatul de stramutare, vicepresedintele Daniel Gradinaru a aratat ca desfiintarea deciziei nr. 862/A/08.06.2015 este singura solutie pentru a se evita o eventuala condamnare a Romaniei la CEDO pentru incalcarea art. 6 din Conventie, urmata de revizuirea hotararii:

Singurul mijloc procedural prin care poate fi inlaturata starea creata ar fi admiterea cererii, desfiintarea deciziei pronuntate si stramutarea cauzei altei instante de apel, inlaturandu-se astfel orice suspiciune in legatura cu impartialitatea judecatorilor de la instanta la care s-a solutionat cauza in faza apelului. (...) Apreciem ca pentru a se evita o eventuala condamnare la Curtea Europena a Drepturilor Omului pentru incalcarea art. 6 din Conventie, urmata de revizuirea hotararii de condamnare, dupa ce o mare parte din pedeapsa ar fi executata, ar fi mai eficient a se aprecia ca acest mijloc este oportun”.

Reamintim pedepsele aplicate de judecatorii Mihalcea si Tudor celor 7 inculpati din dosarul Rafo 2:

Ovidiu Lucian Tender 12 ani si 7 luni inchisoare (11 ani si 4 luni la fond)

Marian Alexandru Iancu 14 ani inchisoare (13 ani si 8 luni la fond)

Toader Gaureanu 9 ani si 10 luni inchisoare (6 ani si 8 luni la fond)

Cicilia Dumitrescu 7 ani inchisoare (5 ani si 8 luni la fond)

Marin Badea 8 ani si 6 luni inchisoare (6 ani si 8 luni la fond)

Bogdan Salajan 3 ani inchisoare cu suspendare (5 ani cu executare la fond)

Basaran Kadri Mazhar (judecat in lipsa) – 6 ani si 6 luni inchisoare(6 ani la fond)

Comentarii

# obiectiva date 17 July 2015 12:38 +3

eram sigura 100 %....am si votat NU la sondaj  :P :P :P,....in atentia securistului de serviciu....INTREBARE....e adevarat ca SRI ul NU plateste contribuatii la CASS, somaj, pensii si alte alea ????  :eek: :eek: :eek:

# unul din lumea cea mare date 17 July 2015 14:18 -3

foarte bine obiectivo, e o conspiratie mondiala impotriva ta, tu votezi ceva si iese pe dos adica ne rupe trompa la amandoi !!!!!

# unul din lumea cea mare date 19 July 2015 23:13 -1

pentru plafiatorul de deasupra // ba!!!!!!ai uitat sa te prosternezi in fata conationalului udrei si a lui bercea!!!!!!!ESTI DE NERECUNOSCUT!!!!

# securistul se odihneste date 17 July 2015 14:24 +2

Este adevarat, la SRI nu platim nimic, luam doar salariul si ne jucam pe calculator :P :P :P :P pe banii tai obiectivo :-x

# obiectiva date 17 July 2015 19:17 +1

am ajuns la concluzia ca am deranjat securistii cu aceasta...intrebare  :P :P :P ce sariti asa, nene ??? am pus o SIMPLA INTREBARE....... :sad: BINE CA AM CONFIRMAREA CA NU PLATITI NICI O CONTRIBUTIE......LA ASIGURARI SOCIALE SI DE SANATATE, IN SCHIMB, BENEFICII MAXIME....... :eek:

# securistul de serviciu date 17 July 2015 23:00 -3

...si putem sa te interceptam cand vrea marele nostru fesier :eek: :eek: :eek: 8) 8) 8) in conformitate cu legea :P :P :P

# obiectiva date 18 July 2015 06:46 +1

clona securistului de serviciu......va ofer si pachet promotional, sa ma pupati SI undeva...NU doar sa ma ascultati......de ex....sa imi pupati pantofii  :P :P :P :P

# securistul de serviciu date 17 July 2015 15:31 +3

Obiectiva, eu vara nu dorm, cum incearca colega sa insinuieze.Ma documentez ca sa pot da raspunsuri pertinente.Securistii nu platesc nici un fel de contributii, platesc impozit pe venit dar beneficiaza de alocatie de masa,de haine,tichete de vacanta si medicamente gratuite de la farmacia lor, pentru ei si familia lor.Pot sa iasa la pensie, la cerere dupa 15 ani si pot sa se angajeze, in functie de specializari, oriunde sunt trimisi, ca agenti acoperiti.Veniturile lor sunt secretizate dar ce pot sa-ti spun este ca Ghita, dupa ce a parasit sistemul (dupa 15 sau 20 de ani) avea o pensie de 3500 lei.Daca este vre-un securist mai informat pe aici sa ma contrazica.La noi totul este atat de secretizat incat nici sefu' Colbea nu stie cati bani iau eu, asa ca mai dosesc si eu cate ceva si dau spaga mai mica.O fi stiind, n-o fi stiind, cert este ca pan-acum nu mi-a zis nimic, dar ma tem sa n-o patesc si eu ca Eva.Te lasa cat te lasa, si-odata te incalta!!!!Asta-i dedeochi, curat!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> :eek: :eek: :eek: :eek: 8) 8) 8)

# obiectiva date 17 July 2015 15:59 +1

multam de raspuns, securistul de serviciu ! atunci, NU inteleg de ce SRI ul are dreptul la bilete de tratament balnear de 16 zile, decontat prin CASA NATIONALA DE PENSII, si copilul meu, NU !  trebuie sa ii platesc integral cazarea si masa :cry: :cry: :cry: 

# obiectiva date 17 July 2015 18:46 0

ORDINUL SECURISTILOR......``Se percep tarife diferite pentru insotitorii persoanelor bolnave care, pana acum, beneficiau de gratuitate. Astfel, "in cazul persoanelor care nu sunt asigurate sau pensionari ai sistemului unitar de pensii publice, dar insotesc titularul in calitate de sot/sotie sau copil, achita pretul integral al biletului de tratament balnear".

# securistul de serviciu date 17 July 2015 20:27 +2

Obiectiva, cred ca amandoi am deschis "cutia Pandorei". Intreaba un securist cat castiga si cu se ocupa si ai dat de dracu, asa ca Ponta. De ce crezi ca nu i se mai termina dosarele lui Ponta???S-a uitat in buget, a vazut cati bani consuma "sistemul securist" sau "sistemul de securitate",nu mai stiu exact cum ii spune, aici intrand toate serviciile secrete, cele ce nu deconteaza chitante pentru bani luati cu hapca de la buget, a incercat sa le mai taie din fonduri dar si-a luat gandul imediat, si-atunci ca sa nu mai creasca alocatia sugacilor securisti, a inceput sa imparta bani la cei jefuiti de securistii lui Bassecu, ce au castigat procesele cu statul securist, a redus taxele, a marit salarii si alocatii si cand securistii au cerut suplimentari, a ridicat din umeri: n-am bani.!!!N-ai bani pentru noi???Nu-i nimic!!!Pac dosarele la Razboiu si cei ce te finanteaza pac la puscarie obligatorie, cum zice Mircea Badea iar cu banii lor o sa te batem in campania pentru alegeri!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: 8) 8) 8) 8)

# obiectiva date 18 July 2015 06:56 +1

draga, securistule de serviciu, chiar imi esti drag, deoarece intalnesc putini oameni in societatea romaneasca, si in realitate, si in lumea virtuala, iar tu esti un OM, chiar daca SRI ul este o cazemata, fiind vorba de BANII PUBLICI trebuie justificati pana la ultimul leut.......CURTEA DE CONTURI SA VERIFICE MODUL IN CARE S-AU CHELTUIT BANII, nu ne intereseaza CAT s-a dat pe fiecare securist, ci UNDE SE DUC BANII..... :P CAT pe salarii, cat pe pensii, cat pe `` contributii` la casa nationala de pensii si la sanatate, la somaj, cat pe echipamente, cat pe investitii, cat pe .....prezervativele pe care le folosesc ca ``arme`` dupa cate am inteles,  si laxative......ca sunt si cam constipati ! DACA NU II JUSTIFICA PANA LA ULTIMUL LEUT, SE NUMESTE DETURNARE DE FONDURI SI ALTE INFRACTIUNI......... :eek: :eek: :eek:

# securistul de serviciu date 18 July 2015 08:42 -1

Obiectiva, tu te dai de ceasul mortii pentru un amarat de bilet de tratament.Probabil respectivul era om de serviciu la unul din cele 7 servicii secrete, un amarastean.Agentii secreti,spionii cum le zicem noi, cei care ne spioneaza pe noi, pe banii nostri,au hoteluri speciale in cele mai tari statiuni din tara,ca si angajatii din justitie(Mamaia,Eforie Nord,Mangalia,Covasna,etc) au "case conspirative" in fapt case de vacanta unde nici nu te astepti,au proprietati privata din delta si pana in creierul muntilor.Intr-un cuvant, sunt foarte bogati :eek: .Nu mai spun de bogatiile din afara tarii. <img src=ops:' /> Ziaristii se tot leaga de casa din Elvetia a lui Negoita, primarul de Bucuresti dar cate "case conspirative",baruri, hoteluri,magazine,conturi bancare etc. au serviciile in Elvetia,Spania,Franta,Italia,M.Britanie, SUA etc, pentru care noi platim chirii si personal,stie cineva???Stiu "capi del tutti capi" sau sefii spionilor, asa cum este si boul Kobe :P .In concluzie:"OBRAZUL GROS SE TINE CU MULT PARNOS".!!!! :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8)

# obiectiva date 18 July 2015 11:34 -1

chiar ca ma dau de ceasul mortii........in 3 zile, m-am imbolnavit cat intr-un an !!!  :sad: :sad: :sad: :sad: ma scol dimineata plangand.......de joi incoace ! cata nedreptate !!!!!

# securistul obiectiv date 18 July 2015 16:59 0

nu te enerva degeaba :-x o sa te duca in curand la "hotelul" unde toti "turistii" sunt egali :lol: :P :cry: , o sa te plateasca pentru cat muncesti :P si daca scrii o carte :o iti dau drumul mai repede :P

# unul din lumea cea mare date 18 July 2015 17:21 -3

// asta este gustul puternic si amarui al infrangerii obiectivo//

# fufu obiectivu' date 18 July 2015 20:11 -1

Si de ce crezi ca ar prezenta interes pt. site-ul lumea justitiei faptul ca te trezesti dimineata plangand ? E o vorba : ce nu te omoara,te face mai puternic.

# obiectiva date 19 July 2015 08:42 -1

@securistul obiectiv....SI CAM CE INFRACTIUNI AM COMIS CA SA AJUNG LA PUSCARIEEEE???? CA EU NU MA STIU A FI COMIS VREO INFRACTIUNE...singura infractiune pe acre am comis-o e ca M-AM/NE-AM NASCUT IN ROMANIA......ASTA E NUMAI IN MINTEA TA BOLNAVA  :eek: @ CLONA UNULUI DIN LUMEA CEA MARE....ce infrangere visezi....ASTA ESTE DOAR INCEPUTUL ALTUI RAZBOI, si sunt obisnuita cu gustul de venin al infrangerii, de o viata de om.....@fufu obiectivul...ERA UN RASPUNS PENTRU DRAGUL de SECURIST DE SERVICIU.....cine te pune sa citesti ???? stiu si eu, un sut in dos , un pas inainte.......UITE ASA DESCOPAR EU BUBELE SISTEMULUI .......daca nu m-as izbi de ele, le-as ignora....si toata lumea ar fi linistita...... :cry: :cry: :cry:

# varus date 17 July 2015 17:36 +1


Citeza pe obiectiva
eram sigura 100 %....am si votat NU la sondaj  :P :P :P,....in atentia securistului de serviciu....INTREBARE....e adevarat ca SRI ul NU plateste contribuatii la CASS, somaj, pensii si alte alea ????  :eek: :eek: :eek:
Ba plateste dar la o alta casa...ei au casa OPSNAJ , ca de altfel toti angajatii din MAI SI MAPN

# obiectiva date 17 July 2015 18:40 -2

dom-le dar vad ca SRI isi trimite oamenii in statiune pe banii contribuabililor, fraierii aia urmariti cu pasiune,  :cry: :cry: :cry:, desi NU PLATESC CONTRIBUTII de nici un fel, ce daca au casa case separate ??? :eek: dar SIE NU A SEMNAT ordinul cu criteriile de acordare a biletelor de tratament,  doar casa nationala de pensii, MAI, MAPN si SRI.... :eek: SPIONII nu au voie si dreptul sa se trateze ????  sau ei se trateaza DOAR in statiuni din strainatate....dar in acest caz NU inteleg de ce securistul nu vrea sa fie transferat la vita kobe...... :P :P :P

# varus date 17 July 2015 17:39 0


Citeza pe obiectiva
eram sigura 100 %....am si votat NU la sondaj  :P :P :P,....in atentia securistului de serviciu....INTREBARE....e adevarat ca SRI ul NU plateste contribuatii la CASS, somaj, pensii si alte alea ????  :eek: :eek: :eek:
Ba plateste dar la o alta casa...ei au casa OPSNAJ , ca de altfel toti angajatii din MAI SI MAPN

# mulder, agentul mulder date 17 July 2015 12:56 +5

........ in curand numai asa o sa mai avem voie sa comentam: cu puncte, puncte, puncte, fiecare intelegand ce vrea din comentariu, iar autorul putand fi tras la raspundere, si in acest caz!!!, pentru actiuni care dauneaza grav justitiei si mediului inconjurator! :-x :-x :-x :-x :-x . NU stau sa comentez daca decizia e corecta sau stramba, insa nu inteleg cum nu conteaza in niciun fel argumentele unei parti, ci doar a parti care acuza, a "fratelui magistrat" mai precis. Am ajuns sa ma intreb daca distrugerea vietii unui roman mai conteaza in tara asta sau sa cerem CEDO sa faca pentru noi o derogare ca procesele sa mearga in paralel deoarece in tara (cu exceptii putine) se cunoaste dinnainte decizia in 99% din cazurile de interes pentru koco si iccj. :eek: :eek: :-x :-x

# obiectiva date 17 July 2015 14:21 -7

este o idee magistrala sa judece CEDO procesele Roamaniei. :sad: cred ca ai baut din rezervor. :-x Halal minte. :P :P :P

# fufu obiectivu' date 17 July 2015 15:34 -3

Crrra, cre' ca te cunosc de undeva ...Semeni mult cu un personaj tare nashpa de desene animate sau de telenovela, insa nu-mi dau seama exact cu cine. :-* Chiar n-as prea vrea sa-mi pun mintea din nou cu o entitate ca tine. Si am convingerea ca nici tu nu vrei , nu-i asa ? Mai ales ca ai devenit NEapaRATa !!! 8)

# mulder, agentul mulder date 17 July 2015 15:56 0

Stii de unde vine "halal"? :-*

# obiectiva date 17 July 2015 17:34 -3

vine de la spitalul unde s-a operat pontacul la picior :-* sa scape de dna :P :P :P

# Gogol date 17 July 2015 13:10 -1

Pai doar nu credeati ca camelia (voita cacofonia) a scris degeaba articolul! Pariez pe o motivare cu pasaje copy-paste din articolul damei cu camelii... Campul tactic a fost urmarit pana la final!

# Dumbrava minunata date 18 July 2015 06:38 0

Nici nu era greu de prevazut. SRI are colectia completa a Revistei penale de drept + colectia completa a Caietelor penale de drept, inclusiv in format electronic. Iar inainte de pronuntare, la procese mai grele, baga articolul care se potriveste pe vreun site juridic. Si dupa aia zice "Cucu, justitie, ia priveste in laptop, ca noi cam asa vrem. Si ca sa nu-ti consumi tastatura,ti-am dat de copy-paste"Asta nu-i telepatie si nici coincidenta,ci mod subtil de comunicare ordine de la organ la agentii sub acoperire. Tot asa comunica ordine si Basescu din garaj, insa mai vizibil, la TV.

# eu date 17 July 2015 13:11 +1

Felicitari completului de la ICCJ! la puscarie cu infractorii!!!

# unul din lumea cea mare date 17 July 2015 14:10 -3

// ma inclinn in fata acestor judecatori corecti care au analizat cu celeritate cererea de stramutare/BRAVO//

# Lulu date 17 July 2015 13:45 0

Nu stiu de ce dar am senzatia ca juddecatorilor li s-a sters creierul atunci cand au intrat in magistratura ... acum a devenit care pe care ... ceva de genul arde-l pe ala ca sa iti iei tu judecator salariul de 5000 de euro ... dar ei de unde isi iau banii ? nu tot din bugetul asta al tarii la care contribuim cu totii ? ... adica ii bagam pe aia sa nu mai fure si furam noi "legal" si ne facem turta mare ... chiar nu isi da nimeni seama de ridicolul situatiei si de faptul ca acum judecatorii sunt pusi doar sa aduca bani la buget si nimic altceva .. departe de notiunea de dreptate ... :sad:

# Rica date 17 July 2015 16:08 +2

Pe langa sictirul cu care i-au tratat Mihalcea si Bogdan , acum conducerea CAB si-a luat-o si de la ICCJ . Doare , d-na Savonea , nu-i asa ?!

# gustav date 17 July 2015 16:44 +6

Domnul presedinte Iulian Dragomir nu este cumva cel cu "nashul in suflet"? Ca atunci se explica totul...

# santinela date 19 July 2015 06:31 -3

Corb la corb nu-si scoate ochii.Nulitatile se apara intre ele !

# fanellWestMarrrr date 19 July 2015 09:25 -1

:lol: doamna cerbulica nu este doamna care l.a albit pe radulescuS la CAB ? pe prietenul lui ta******...iar sotul l.a scapat pe acelasi radulescuS din dosarul judecatoarelor ? iar nea julica nu e personajul care a scris despre spalarea banilor in 2004...despre ta******, despre radulescuS , nea mihaitaB ??? West

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.04.2024 – Rebranding la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva