1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IN MEMORIAM ION TRAIAN STEFANESCU – Uniunea Juristilor din Romania si Revista „Dreptul” transmit un mesaj de condoleante in urma decesului profesorului Ion Traian Stefanescu. Absolvent ca sef de promotie al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti si cadru didactic al aceleiasi facultati, apoi al Departamentului de Drept din ASE si al universitatilor „Nicolae Titulescu” si „Titu Maiorescu”, Ion Traian Stefanescu a fost si conducator de doctorat la ASE, specializarea Dreptul muncii

Scris de: L.J. | pdf | print

14 March 2020 12:59
Vizualizari: 4518

Uniunea Juristilor din Romania si Revista „Dreptul” transmit un mesaj de sincere condoleante in urma decesului prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu – foto (03.04.1942-13.03.2020).Presedintele UJR, avocatul Ioan Chelaru, a declarat:


Absolvent ca sef de promotie al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti (promotia 1965) si doctor in drept (din anul 1979), cadru didactic al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti (1965-1989), al Departamentului de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice (1994-2011) si cadru didactic asociat – Universitatea 'Nicolae Titulescu' si Universitatea 'Titu Maiorescu', Bucuresti (1994-2011) precum si conducator de doctorat in cadrul Academiei de Studii Economice, specializarea Dreptul muncii (1999-2015), profesorul universitar doctor Ion Traian Stefanescu a fost un titan al dreptului muncii.

Uniunea Juristilor din Romania i-a onorat munca in domeniul dreptului muncii acordandu-i premiul special in anul 2017 pentru lucrarea 'Codul muncii si Legea dialogului social. Comentarii si explicatii' si premiul Mircea Manoilescu al UJR in anul 1997.

Ultima intalnire cu domnul Ion Traian Stefanescu a fost una cu adevarat emotionanta si speciala pentru Uniunea Juristilor din Romania, acesta oferind o alocutiune cu totul deosebita in calitate de invitat special al Premiilor Stiintifice ale UJR din decembrie 2019.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”

Sursa foto: Mediafax

Comentarii

# Ureke date 14 March 2020 20:10 -3

In decembrie 1989 era Seful comunist al județului DOLJ. A inarmat cu cozi de topor - la propriu - detasamente de muncitori din Craiova si i-a trimis la Timisoara sa ii bata pe revolutionari. Noroc ca timisorenii erau buni comuncatori, i-au primit frumos pe olteni si i-au convins ca ei au dreptate. Asa incat juvetii s-au intors acasa castigati pentru revolutie. Sa recunoastem totusi ca regretatul Ion Traian Stefanescu are prioritate absoluta in inventarea MINERIADEI. Iliescu ar trebui acuzat pe langa GENOCID si pentru PLAGIAT

# Pintea date 16 March 2020 14:00 +2

@pt Ureke: Se pare ca esti intr-o ureke. De unde scoti prostiile astea?? Nu a fost nimeni sa ii bata pe falsii revolutionari de la Timisoara, care au fost scosi in strada de unguri! Daca era sa ii bata sau sa ii omoare cineva incepeau cu Laszlo Tokes. Timisoara, ciocu mic cu lovitura de stat! Din pacate oameni competenti si integri ca Ion Traian Stefanescu nu vom mai intalni. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

# Ilie Neacșu date 9 December 2023 15:34 0

Nu e o catastrofă să te naști prost. Dezastru e atunci când nu depui nici un efort pentru a ieși din starea inițială. Ion Traian Ștefănescu a fost unul dintre cei mai inteligenți colaboratori ai lui Nicolae Ceaușescu. Pe deasupra, era și modest.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva