13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IN NUMELE TATALUI: INCEPUT DE SFARSIT – Fiica politistului Dan Hosu, Raluca Hosu, rememoreaza ziua in care tatal sau a fost saltat nevinovat de DNA: “Soneria apasata profund, batai in poarta si cateva tipete de voce gatuita: 'Deschide! Politia!'... Vlad ii spunea Giorgianei: 'Nu a facut nimic, dar va fi retinut. Asa e mersul lucrurilor acum.' Giorgiana, care tocmai ce devenise 'controversata procuroare Hosu', constientiza ca avea sa fie ofranda pe altarul proaspat construit”

Scris de: G.T. | pdf | print

29 May 2023 12:34
Vizualizari: 7880

Inceput de toamna in 2016. Inceput de sfarsit”. Asa isi incepe fiica politistului Dan Hosu, Raluca Hosu (foto dreapta), relatarea episodului in care tatal sau a fost saltat nevinovat de DNA in dosarul in care apoi a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, dare de mita, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, in forma continuata, si instigare la folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, in forma continuata. Dosar in care, saptamana trecuta, Dan Hosu (foto stanga) a primit o decizie definitiva de achitare pe linie, pe care insa nu a mai apucat-o, murind cu zile in timpul procesului (click aici pentru a citi).


 

In postarea de luni, 29 mai 2023, distribuita pe Facebook de avocatul Vlad Hosu, fiul lui Dan Hosu, Raluca Hosu isi aminteste de soneria apasata profund, de bataile in poarta si tipetele prin care se soma: “Deschide! Politia”. Raluca Hosu dezvaluie ca tatal sau nu stia ce se intampla, dar ca situatia a fost lamurita rapid de Vlad Hosu, care i-a explicat Giorgianei Hosu, pe atunci sefa DIICOT si ulterior fortata sa demisioneze pe baza inscenarii DNA, ca Dan Hosu va fi retinut chiar daca nu a facut nimic, intrucat “asa e mersul lucrurilor acum”.


Prezentam relatarea fiicei politistului Dan Hosu, Raluca Hosu:


Inceput de toamna in 2016. Inceput de sfarsit.

Soneria apasata profund, batai in poarta si cateva tipete de voce gatuita: 'Deschide! Politia!'.

O viata intreaga el fusese de cealalta parte a usii.

In acel septembrie trist, tata s-a dus si a deschis poarta.

Nu intelegea ce se intampla.

Nici pana la final nu a inteles.

O ora mai tarziu, in timpul perchezitiei, Vlad ii spunea Giorgianei: 'Nu cunoastem acuzatiile, stim sigur ca nu a facut nimic, dar va fi retinut. Asa e mersul lucrurilor acum.' Giorgiana, care nu stia ca tocmai ce devenise 'controversata procuroare Hosu', constientiza ca avea sa fie ofranda pe altarul proaspat construit. Sangera, iar carnivorele erau pe aproape.

12 ore dupa profetia lui Vlad, Giorgiana cara o geanta cu asternuturi, schimburi si mancare la Beciul Domnesc. O uniforma gri se zbatea sa tina niste pantece supradimensionate. Purtatorul ei, care avea ironica atributie de a pazi accesul in cladirea in care toata lumea spera sa nu intre, o trata cu aerul superior al celui care s-ar autocaracteriza ca fiind 'mai superior'.

Asa a inceput lupta in care am fost nevoiti sa intram. Tatal meu era acolo. Eroul meu nu mai era cu noi. Il voiam inapoi.

Pentru ca vreau ca povestea noastra sa ajunga peste tot, va rog sa o distribuiti.

Eu sunt Raluca Hosu si sunt mandra ca sunt fiica lui Dan Hosu”.

Comentarii

# santinela date 29 May 2023 14:13 +5

Foarte frumos dar nu va lasati.Asa, la nivel declarativ,am mai vazut nevinovati care ulterior au abandonat lupta.Voi aveti si cunostiintele juridice necesare si o motivatie puternica ca sa nu-i lasati pe nemernicii de parcehtari,judecatori,degraba raspunzatori la comenzile politice.Faceti-le viata un iad,asa cum au vi-au facut-o si astia voua !

# Folositi poze. Oamenii fara chip fac abuzuri. date 29 May 2023 16:12 +4

Saptamanal. Fotografii cu calaii si membrii echipelor de "profesionisti" la ordin. Postati. Mesaje scurte. Postati des aceleasi fotografii cu acelasi mesaj, modificati doar finalul...1 xi de la achitare...2 zile de la achitare...1000 zile de la achitare. Asasinatul de imagine e crima in societatea actuala daca e realizat de organele statului. Devii lepros umed, ciumat si canceros in acelasi timp. Dl. Hosu a fost linsat in hartii oficiale si publicatii online. Toti murim, important e cum si uneori de ce.

# dulapul securelii, pelticiunii si pierzaniei nationale date 29 May 2023 17:08 +4

Publicatii listele cu slugile tortionare ale neosecurelii, neosorosistilor,neomacovistilor, neomarxistilor,neorezistilor, neocoldistilor, neodumbravistilor, neolulutzistilor sa-i stie lumea in toata splendoarea lor! Sa vad a toti ce face neosecureala tradatoare de tara! Explicati oamenilor ce tortzionari ua fost petrov si dulapul! Pe nemernicii astia numai Dumnezeu ii vindeca ! Pe.ei.si pe tot neamul lor! Sa Fiè blestemati! aista-i o opinie

# maxtor date 29 May 2023 17:42 0

si cateva tipete de voce gatuita: 'Deschide! Politia!'- trebuie intampinati cum se cuvine: "vezi de nevasta,de casa si de copiii tai,agitatule!"

# DODI date 29 May 2023 18:01 +2

Nu a fost primul caz și, din păcate, nu va fi nici ultimul caz atâta vreme cât Noua securitate a alogenului IADvig face ce vrea în țara asta. Nenorocirea este că acei paraditori nu răspund în fața nici unei instanțe, nici măcar morale, din țara noastră. Puținele ONG-uri existente cântă la fesele nulității de la 3cioceni și ale Noii securități. În fapt mass-media dacă nu este născută în laboratoarele Securității a devenit (prin șantaj sau alte metode) obedientă și sinucigașă. Puținilor români rămași verticali ori li se întocmesc dosare penale ori sunt amenințați (direct sau voalat) să-și vadă de treabă și să ignore orice normă de bun simț care îi macină.

# unul -din- sistem date 28 January 2024 12:24 0

lafel se intampla si acum. nu esti cu ei, au grija de tine, se tin de capul tau sa iti arate cine i sefu.parte din ei niste semianalfabeti, agramati, dar sunt la putere.nu vor dispare niciodata . sistem judiciar de ******t .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2024 – Buda nu se da dus

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva