23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

INCAPABILA TRANCA – Partenera de complet a vestitului Dorel Matei de la Curtea de Apel Bucuresti judecatoarea Anamaria Tranca a ratat pentru a doua oara functia de adjunct al membrului national la Eurojust. Tranca a fost respinsa la concursul organizat de MJ, astfel ca va ramane alaturi de Dorel Matei sa dea solutii pe placul “Binomului SRI-DNA”. Tranca a devenit celebra dupa ce a satisfacut parteneriatul Livia Stanciu-DNA in cazul Rarinca (Lista)

Scris de: George TARATA | pdf | print

15 September 2017 13:08
Vizualizari: 9776

Veste buna pentru vestitul judecator Dorel Matei de la Curtea de Apel Bucuresti (foto), un magistrat pe placul “Binomului SRI-DNA”. Partenera sa de complet, judecatoarea Anamaria Tranca, la randul ei un magistrat pe placul “Binomului SRI-DNA”, va ramane la Curtea de Apel Bucuresti. Asta intrucat Tranca este incapabila sa treaca de concursul pentru ocuparea unui post caldut la o institutie a Uniunii Europene.

Anamaria Tranca a ratat pentru a doua oara la selectia adjunctului membrului national roman la Eurojust. Ministerul Justitiei a anuntat, in 5 septembrie 2017, rezultatele interviului pentru ocuparea respectivei functii, iar Anamaria Tranca figureaza cu mentiunea respins. La Eurojust va merge in schimb o colega de-a sa de la Curtea de Apel Bucuresti. Este vorba despre judecatoarea Claudia Jderu.


Asa cum spuneam, este pentru a doua oara cand Tranca rateaza la concursul pentru Eurojust. A mai facut-o si anul trecut, in 28 noiembrie 2016, insa atunci niciun candidat nu a fost declarat admis.

Salvatoarea “parteneriatului Livia Stanciu-DNA”

In final, sa amintim din nou cine este aceasta judecatoare Anamaria Tranca. Ea a devenit celebra dupa cazul „Mariana Rarinca”, atunci cand, in septembrie 2015, alaturi de colegul ei, mult mai vestitul Dorel Matei, au salvat „Parteneriatul DNA-Livia Stanciu”. Ne referim aici la contestatia in anulare formulata de DNA in cazul Marianei Rarinca, pensionara acuzata ca ar fi santajat-o pe Livia Stanciu, condamnata la fond la 3 ani cu suspendare si achitata definitiv in apel. In 11 septembrie 2015, Anamaria Tranca si Dorel Matei au dat o decizie pentru linistea Liviei Stanciu si a parchetului condus de Laura Kovesi, admitand contestatia in anulare formulata de DNA si transformand achitarea Marianei Rarinca in condamnare. A fost singura contestatie in anulare facuta de DNA in acel an, dar si in 2015, impotriva unei decizii de achitare.

Pe de alta parte, de-a lungul timpului, Anamaria Tranca a mai luat cateva decizii pe placul DNA. Dam doar un exemplu: pedeapsa de 15 ani pe care aceasta i-a aplicat-o fostului presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu.

Iata rezultatele la interviul pentru Eurojust:


Comentarii

# TRANCA FLEANCA, MERE ACRE date 15 September 2017 13:20 +5

Ei, duduia TRANCA(FLEANCA) a reușit . . . fără loc. O fi fost cea admisă mai pe placul comisiei dar cum se face că anul trecut NU a reușit? Așa de buni erau cu to(n)ții, că n-a reușit nimnea :P . E prea valoroasă pt. 1/4dokta Kovesi, cum să plece în EUROPEAN UTOPIA? Să-i fi pus cucuveauamov ... o vorbă bună?

# Zero date 15 September 2017 14:46 +2

Totuși ce face ministrul justiției????? Pe la sfârșitul lui august ne zicea ca tot pachetul cu  legile justitiei  este gata într-o săptămână cel mult doua . Deja iar a trecut termenul și nimic. ZEEEERRRROOO.ZERO. CE RESET E ASTA ÎN JUSTIȚIE.???  La cate dezvăluiri s-a făcut și la cat de grave au fost totuși nu vedem nimic pus în aplicare.  Zero. Nu are sens sa plătim din bugetul de stat atâtea mii de euro lunar/pe cap de parlamentar întrucât stau în funcție doar pt interesele pur personale și pt decor. Când e vorba de făcut ceva ne aburește cu vorbe. Ce a făcut DIICOT în toți acești ani când mafia a cuprins justiția și politica?nimic. Simplu. Conlucrează împreună.  Mafioți toți. Grup infracțional organizat .tradatori

# Floarea lui Dorel date 15 September 2017 14:56 +1

Dar cine e acest Dorel de il tot amintiti pe aici? Si acru, si cu barba, si cu paiul in gura, si cu ochii la friptura... Dorel al meu e mai frumos, e rupt din soare. ;-)

# SF.Duh date 15 September 2017 16:14 0

Fiind doar in trecere pe aici, te intreb ca un simplu pieton pe zebra, sperand sa sa nu ma cenzureze Dracul gol : Dorel al tau , ca soarele, te-a bagat la colt sau te-a pus in vaza, pe altar, ca obiect de cult ? 8)

# Floarea lui Dorel date 15 September 2017 17:15 +1

Pe altar, numai pe altar facem prostii... ca tot pomenisi tu, Sfinte Duh, de Satana... :-) . Dar ce treaba ai tu cu unde si cand, si cum... Daca tot esti Sfantul Duh, inseamna ca le stii pe toate, ce rost mai au intrebarile... Eu mai glumesc si tu nu te prinzi...

# Floarea lui Dorel date 15 September 2017 18:54 +1

Sf.Duh am intarziat cu raspunsul ca mi am cautat raspunsul in ghioc,Sti ca acesta nu da gres.La noi la minoritari mai facem de acestea.

# SF.Duh date 15 September 2017 20:50 +1

Mai, copii, dupa ce l-a pus Satana pe un bun crestin sa ma cenzureze, am avut treaba cu Tranca, tot o floare de-a lui Dorel si ea. Daca Dorel nu e, nimic nu e. Am vazut in poza si un sfert din frunza florii. :lol:

# Obiectiva date 15 September 2017 17:18 0

Frumos barbat Dorel Matei :P

# Floare Albastra date 15 September 2017 19:36 0

Pentru tine era frumos si Bogdan Mateescu... ce mai conteaza, tot cu M incepe numele... :lol:

# ARGUS date 15 September 2017 21:31 0

Obiectivo,ma dezamagesti.Ce-i cu exacerbarea asta a simturilor tale estetice?

# Obiectiva date 16 September 2017 18:28 0

Arguseeee ....tu esti in esenta primul,prima flebete :P >

# Floare Albastra date 16 September 2017 21:51 0

Sigur, sarmanul Dorelut o fi prima ta feblete, dar nu ultima. O fi primul pe agenda ta la litera "M", probabil. :-*

# ARGUS date 17 September 2017 08:44 0

Floare ,nu te lega de obiectiva ,ca s-ar putea sa ai necazuri!

# Floare Albastra date 17 September 2017 14:15 0

Da, deja ati trecut la amenintari, voi, "cuplul ideal" de infideli. Scarbos.

# Obiectiva date 17 September 2017 15:33 0

Argus......,fidelul meu protector.Telepatic te simt ....am nadejdi ca-mi ramai. :P >

# Ursul date 18 September 2017 19:24 +2

Vrea cea mai dulcica miere moldoveneasca.

# Albina date 19 September 2017 08:33 +2

Si ce-l impiedica pe urs sa urce in masina si sa se deplaseze cateva sute de km pana la stup? :-)

# Ursul date 19 September 2017 15:54 +2

Momentan ocupat cu vulpea.Vulprea incearca sa-l lase fara coada.Daca scapa incaleca pe cai putere si se indreapta spre mierea moldoveneasca fara gres.

# Albina date 19 September 2017 20:31 +2

Albinele furioase pot pune pe fuga orice vulpe... Deci poate porni ursul linistit spre stup... El se va alege cu mierea si vulpea va primi acele daca se va tine scai de el... :-)

# Ursul date 20 September 2017 16:30 +1

Deal! ;-)

# obiectiva date 21 September 2017 10:47 0

mi/am analizat intr-un minut de introspectie MOTIVUL pentru care NU mai scriu pe Luju.....eu NU ma mai consider cetetean ROMAN...de 2 ani de zile.....vreau sa scap , prin orice mijloc posibil, de cetatenia romana...de ce m/ar mai interesa pe mine ce face vreun neica nimeni din sistemul judiciar si politic din Romania ??? NU MA INTERESEAZA....... :-x :-x

# Margareta date 15 September 2017 18:20 0

:P :P :P Floare lui Dorel,cand nu ai cum sa ajungi la struguri spui ca sunt acri ?Esti tot pe tusa? <img src=ops:' /> >

# Floarea lui Dorel date 15 September 2017 19:24 0

Dat fiind ca esti o falsa Margareta, deci o impostoare sau un impostor cu nume furat, nu cred ca trebuie sa-ti raspund. :-)

# Floarea lui Dorel date 15 September 2017 19:30 +1

Eu doar negam revendicarea acestui Dorel. Doar nu e singurul Dorel din lume, doamne iarta-ma. Mai sunt si altii. Romania e cam arhiplina de Dorei, mai mari, mai mititei, mai destepti, mai tampitei. E si greu sa scapi de ei... Am si eu Dorelul meu, dar nu e acesta. :-)

# SF.Duh date 16 September 2017 12:09 0

OK. L-ai numit Dorel pe piticul din gradina ta. Pe piticul meu l-am numit Pitic pur si simplu.In gradina gradinitei ii aveam pe toti cei 7 pitici + Alba ca zapada. Erau toti chiciosi si strident colorati, insa asta nu ma impiedica sa ma cocotz la ei pe cap, la intrecere cu alti micuti curajosi, cand educatoarele nu erau pe faza. Era fun. Ce altceva mai periculos era sa faci in gradina gradinitei decat sa cazi de pe pitici sau de pe Alba ca Zapada, fara macar sa te julesti prea tare pentru a avea motiv de plans isteric ?

# Floarea lui Dorel date 16 September 2017 16:03 0

Bre, Sfinte Duhule, eu vad ca tu ai pitici pe creier, pe langa amintirea celor de la gradinita. Daca tot ne minti ca esti Sfantul Duh, macar lasa-o incolo de gradinita sau aveati gradinita in rai? Sa stim si noi. Zi-ne si noua cum e cu moartea, cu viata de dincolo, lumineaza-ne, nu ne zapaci cu amintirile copilariei tale pline de pitici. Eu nu am gradina. Iar Dorel al meu e cel mai frumos barbat din lume, cel mai potent, cel mai destept, cel mai istet... Ce sa va mai zic? Ramane sa va dati cu capul de pereti ca sa aflati cine e. Desi nu stiu de ce nu puteti dormi noaptea de grija mea si a Dorelului meu angelic. ;-)

# SF.Duh date 16 September 2017 23:16 0

Toti oamenii au pitici pe creier. Unii au mai multi iar altii mai putini, unii cu pitici normali , altii cu pitici psihopati. Cel putin un pitic pe creier are fiecare. Inteleg ca pe piticul tau Dorel l-ai externalizat din moment ce indemni amatorii sa se dea cu capul de pereti ca sa-l giceasca si sa ti-l fure . :lol: De pilda, piticul meu nu-i curios deloc de piticul tau Dorel pe care-l lauzi. Cat despre alte informatii pe care le soliciti , nu pot decat sa-l citez pe Matei (care nu-i Dorel al tau :P ) :“Fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor este imparatia cerurilor”

# Floarea lui Dorel date 17 September 2017 08:23 0

Cand "Satana" citeaza din Biblie parca nu-i a bine. Eu am spus de la inceput ca acest individ negricios si tiganos din poza pe care eu nu-l cunosc nu-i Dorel al meu, nu stiu care e problema voastra. Iar cei de la Luju ar putea pune poza cu madame Tranca, daca tot despre ea era articolul. Nu de alta, dar biata femeie e vesnic in umbra acestui Dorel si pare absolut lipsita de personalitate in aceste conditii. :-)

# Floarea lui Dorel date 17 September 2017 09:27 0

Acest Dorel din poza nu poate fi febletea mea din simplul motiv ca mie imi plac barbatii monogami, nu barbatii cu harem. Deci Sfantul Duh se poate linisti in aceasta privinta. Eu nu atentez la Dorelul din poza. Alte aspecte ma intereseaza mai putin. Fidelitatea unui barbat ma intereseaza foarte mult. Iar acest domn nu pare a fi din categoria barbatilor fideli, din contra... Un barbat infidel si cu multe gaite neserioase alergand dupa el nu poate crea o familie trainica si fericita, iar eu asta imi doresc. Degeaba il lauzi atat. Opinia mea.

# SF.Duh date 17 September 2017 12:45 0

Vai, l-ai facut sa rada copios pe piticul meu cand a remarcat ce porecla mi-ai dat, intre ghilimele. La solicitarea lui expresa, te rog frumos sa-i ceri lui Dorel , piticul tau monogam, sa-ti traduca ce a vrut sa zica Matei de nu i-a iesit prea clar, pe intelesul tuturor. Daca Dorelul tau e si destept, pe langa frumos si potent + monogam & angelic, iti va face eseu literar , pe 3 pagini A4, ca intr-o sentinta, temeinic motivata . :lol: Sf.Ioan Gura de Aur ar fi mic sfintisor pe langa ce ar sti sa-ti explice SFANTUL tau Dorel, chiar si fara oo7 :-)

# Floarea lui Dorel date 17 September 2017 14:28 0

Nu stiu cum sa-ti explic ca Dorel al meu nu exista. Existi doar tu si imensa ta gelozie. Cred ca ti-am spus totul acum. Lasa-l pe Sfantul Ioan Gura de Aur. Socrate spunea "Cunoaste-te pe tine insuti!". Uita-te in sufletul tau, cerceteaza, vezi intai de ce esti atat de gelos cand e vorba de mine si apoi vom mai discuta. :sad: . Daca esti cel care cred eu ca esti, desigur.

# SF.Duh date 17 September 2017 16:32 0

GHINON. N-am Gelozia in Program. A ramas insa in afara de program pierderea increderii din diverse alte motve la care credinciosii obsinuiti nu prea fac "fata" la INCERCARLE DOMNULUI :-) Am fata si stiu precis ce zic :-)

# Floarea lui Dorel date 17 September 2017 17:52 0

Cand iubesti pe cineva cu adevarat te duci dupa persoana iubita chiar daca ea arunca in tine cu pietre. Pietrele aruncate de mine au fost testul tau de iubire. Pune-ti singur nota. E de trecere? Nu e de trecere? E maxima? Tu ce crezi? Chiar daca pierzi increderea, IUBIREA nu o poti pierde. Ea este sau nu este. Si rezista indiferent de obstacole pana la moarte si dincolo de ea.

# SF.Duh date 17 September 2017 17:54 0

Te privesc si te judec prin ochii copilului meu pe care niciun pitic din lumea asta n-ar putea sa-l contrazica. Poate fi cea ma dura sentinta in ceea ce te priveste ca femeie. https://www.youtube.com/watch?v=_y9-tBQ0anQ

# Floarea lui Nimeni date 17 September 2017 18:34 0

Probabil, nu esti persoana care credeam eu ca esti. Dar cel vizat va citi si va intelege cu siguranta mesajul meu de Pace , Iubire si Iertare. E barbat destept. Cel mai inteligent. Pacat ca nu-i pot spune numele. ;-)

# SF.Duh date 18 September 2017 07:20 0

Adica prin intermediul meu vrei sa-i trimiti mesaje aluia ? Sunt SF.Duh, nu postas. Sa-i spui direct nu poti ? Daca tu si el aveti fiecare o litera ca semn din nastere in locuri screte pe care nu mai voi doi le stiti, insemana ca sunteti insemnati unul pentru celalalt si nu aveti nevoie de intermediari si de alte cuvinte ca sa stiti ce aveti de facut. Ce vrei ? Sa va luminez eu calea si sa va fiu martor voaior ? OK. Te iert ca vrei sa te folosesti de mine si sa ma ispitesti. Pace si iubire iti doresc. :roll:

# Scorpia date 18 September 2017 17:40 0

Draga Sfantule Duh, unii, in anumite stabilimente, se autointituleaza Iisus Hristos, Fecioara Maria, Napoleon, etc. Iar tu spui textual " Sunt SF.Duh, nu postas.". Cred ca esti un caz nou in analele istoriei psihiatriei. Si inedit. Nu cred ca s-a mai autointitulat cineva Sfantul Duh. Felicitari! Meriti toate aplauzele din lume. Si eu care credeam ca acesta e site pentru juristi, oameni cu scaun la cap. :-) . Ia-o de mana pe Tranca fleanca si mergeti amandoi catinel catre o anumita institutie care plange dupa ambii. Veti fi impreuna pentru vesnicie, asa cum va doriti. :lol:

# SF.Duh date 18 September 2017 20:10 0

Scorpie, daca ai fost mai atenta inainte sa te asmuti cu o falca in cer si cu alta-n pamant, ai fi observat ca acela caruia i te-ai adresat se numeste SF.Duh. Pe tine, muma zmeilor, cu ce te incurca faptul ca nu sunt postas de-ti vari coada unde nu-ti fierbe oala ? Sa fii iubita? De cine ?

# Gradinarul date 18 September 2017 22:04 0

floricicile s-au transformat in scorpii?S-au erau scorpii din start,dar si-au dat arama pe fata in ultima instanta ;-)

# SF.Duh date 18 September 2017 23:56 0

:lol: Daca scorpia avea elice, era elicopter. Multe cotorante din astea misuna pe internet. Si se dau gingase floricele.

# Scorpia date 19 September 2017 07:56 0

Dragul meu gradinar, am decis eu ca nu am nici o sansa in calitate de floare. Dar cum toate scorpiile au noroc de barbati buni, de ieri m-am transformat si eu in scorpie, in speranta ca voi prinde candva un barbat minunat. Sa ai o viata frumoasa! :sad:

# SF.Duh date 19 September 2017 11:47 0

De aia aia ai vrut sa te freci de SF.Duh ? Mai bine ramaneai scarmanatoarea buna a Dracului Gol. Te poti lua de manuta cu personajul "Obiectiva"in urmatorul film: Pace si Iubire .

# Scorpia date 19 September 2017 14:09 0

Imi pare asa rau, nu sunt actrita. Poate in alta viata. Cat despre actiunea amintita care incepe cu "F ", cred ca ti-e proprie tie. Eu sunt o fire mult prea sentimentala si romantica. Stiu doar sa iubesc. Iar pe cine iubesc eu nu e treaba ta. Si cu aceasta inchei. Am si alte treburi. Concediul meu a luat sfarsit. I'm sorry.

# SF. DUh date 19 September 2017 15:06 0

Floricica Flocirea cu "F"mare, deloc actrita, SF.Duh sa bucura ca ai origini sanatoase si primitoare spre care te poate trimite lejer, fara a fi cenzurabil de Dracul gol :-) Return To Innocence si chiar mai mult decat atat :lol: https://www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08

# Scorpia date 19 September 2017 15:47 0

Cum spunea si Iisus:" Iarta-i, Doamne, ca ei nu stiu ce fac!". Unii numai atat pot face, spune si gandi. De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.

# SF.Duh date 19 September 2017 19:32 0

Esti pur si simplu distuctribila cu un simpul nai si un mic tulnic , cotoranto :-) https://www.youtube.com/watch?v=fpStWH1Yi-4 https://www.youtube.com/watch?v=nGZW3XJY6s4 https://www.youtube.com/watch?v=XvrEj1CVGmU Hai, nu-l lua pe Iisus in brate, ca o ipocrita ,pentru a iesi din groapa in care te-ai bagat singura.

# Ateista date 19 September 2017 19:51 0

:-x :-x scorpie ai devenit peste noapte credincioasa?Te-ai exorcizat cati draci au scos din tine.sau pitici cum ti i alintai tu? : :o >

# Scorpia date 19 September 2017 20:21 0

Credincioasa am fost de cand ma stiu, spre deosebire de voi. Si voi fi pana la moarte. Luati-va pastilele la timp, nu va mai agitati pe aici. Aveti stilul "tranca-fleanca", nu pareti a fi juriste nici pentru doua secunde, vai de steaua voastra si de tara asta daca aveti functii mari cumva.

# Floarea lui Nimeni date 17 September 2017 19:32 0

Daca tu ai sti ce e Iubirea, ai sti si ce e Iertarea. Acestea doua sunt numai impreuna, nu pot exista separat. O sa ma ierti daca ma iubesti. Si daca esti cel care cred eu, desigur.

# Daca date 17 September 2017 21:07 0

:P :P :P daca ...daca...daca ...am intelles bine eu ca esti pe tusa.asteapta mult si bine> :zzz

# Floarea lui Nimeni date 17 September 2017 21:48 0

Tu nu ai inteles nimic, nu intra in troaca neinvitat/neinvitata. Nu intereseaza pe nimeni daca sunt eu pe tusa, pe lopata sau in covata. Discutam la alt nivel si nu ma asteptam sa intelegi tu sau altii ceva. ;-)

# Tranca fleanca date 17 September 2017 21:46 0

Bine i ai ziso Sf .Duhule,unele merita un perdaf altfel nu se trezesc .joaca in filme SF de genul Star Trek.Isi iau tratamentul psihiatric la timp?

# Floarea lui Nimeni date 18 September 2017 06:35 0

Tranca fleanca, boala din dragoste se trateaza numai cu prezenta persoanei iubite. Dar tu ia-ti tratamentul la timp daca ti-e plina geanta de pastile, asa cum remarc. :-*

# Tranca fleanca date 18 September 2017 14:08 0

Ai avut noapte alba,ai fost sa vanezi iepuri in Venezuela?Ce femeie sanatoasa la cap fara pastile joca in filmul Star Trek?

# SF.Duh date 18 September 2017 15:22 0

Sexist o/ule, tu inca crezi ca o femeie poate ramane insarcinata cu Sfantul Duh daca nu ia pastile ca sa joace intr-un film SF? Atunci, bine. :lol:

# Floarea lui Nimeni date 18 September 2017 16:02 0

Tranca-fleanca, ia-ti tratamentul si fuguta la culcare! Nu te agita, ca ajungi iar la spital. Ce femeie sanatoasa la cap mi-ar raspunde mie? Mai ales ca eu discut cu un singur personaj, nici acela autentic, pentru ca se ascunde dupa mai multe pseudonime, pitici, copilasi imaginari si alte piticanii? Vezi-ti de treaba! :-*

# SF.Duh date 18 September 2017 22:07 +1

Iar tu esti o floare autentica si indragostita ? :-) Pari a fi femeie, insa in alta varianta ar trebui sa constat sec: "Nobody's perfect". :-) Este replica celebra din finalul filmului "Some Like It Hot" .O fi amuzant si Star Trek-ul, insa stiu ca fiecare personaj poate participa cu propria lui fantezie in scenariul interactiv, cam cat il tin motoarele

# SF.Duh date 18 September 2017 07:26 0

Dupa ce a vopsit turnul de control, mesterul Make m-a rugat sa dau lectii de zbor la soimii patriei. Cica avea chef sa vada pe radere un dezmat cu zburatoare. :lol:

# SF.Duh date 18 September 2017 10:00 0

* radere a se citi "radare". Se mai intampla greseli de editare cand se baga piticul peste mine. Si nu se poate banui ce efecte poate sa aiba chiar si o banala eroare in sistemul de operare. Poate incep toti sfintii sa se barbiereasca din senin, fara sa stie de ce. :-)

# obiectiva date 21 September 2017 10:39 0

ANUNT PUBLIC....in primul rand PE ARGUS.....eu de azi nu mai scriu DELOC pe LUJU...daca apare clona mea, Obiectiva, sa stii ca NU sunt eu...dar poate o inviti pe ea la o cafea., Arguse ..iti dau voie....LASATI/MA IN PACE.....eu cu loserii nu vreau sa discut...am treaba si am capiat deja cand am vazut cate comentarii a lasat clona in numele meu , si , desi are bunul simt sa va dea un indiciu ca NU sunt eu, ci este ea, TOT nu v/ati prins.....sunteti prea naivi ...

# DODI date 15 September 2017 15:37 +3

Domle, au acoperiții ăștia niște nume parcă pentru a fi descoperiți ușor sau pentru că sereiștyii la IQ lor redus nu pot reține nume cu ESCU: GHENĂ (sau gheena), TRANCĂ (sau tranca-fleanca), de ți-e și milă de ei. Este drept că nici cu dorel nu mi-e rușine care același nume cu prenumele diminutivat TUDOREL TOADER (în Ardeal Toader este egal cu olteanul Tudor).

# IO date 16 September 2017 05:27 0

...dragi ”flocirici”, mai încercați...dacă tot ati luat-o ca baba pe ghicite! :D :D :D

# santinela date 16 September 2017 08:17 0

De jeguri este intotdeauna greu sa scapi !

# Oamenii știu...! date 16 September 2017 19:57 0

Toți cei respinși sunt acoperiti.Comisia știa cine sunt!Moisa e de departe unul din acei judecători care ar trebui alaturi de Tranca cu care a intrat în complet să înțeleagă că vremea lor e în pușcărie nu în instituții de referință!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva