18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INCEP AUDIERILE PENTRU ICCJ – Sectia pentru judecatori a CSM a stabilit calendarul interviurilor pe care le vor sustine candidatii pentru promovarea la Inalta Curte. In ultima faza a concursului au ramas 22 judecatori, care candideaza pentru 17 posturi vacante la ICCJ: sase la Sectia penala, cinci la Sectia de contencios, patru la Sectia I civila si doua la Sectia a II-a civila (Documente)

Scris de: G.T. | pdf | print

20 March 2023 11:59
Vizualizari: 5531

Incepe ultima etapa a concursurilor pentru promovarea la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Vorbim despre doua concursuri care se deruleaza in paralel, dupa ce au fost declansate la date diferite. Este vorba despre un prim concurs pentru ocuparea posturilor vacante de la Sectia penala a ICCJ, Sectia de contencios administrativ si fiscal a ICCJ si Sectia I civila a ICCJ, si de un al doilea concurs declansat ulterior pentru ocuparea a doua posturi de la Sectia a II-a civila a ICCJ.


 

Sectia pentru judecatori a CSM (foto) a dat publicitatii calendarul interviurilor pe care le vor sustine candidatii care vor sa promoveze la Inalta Curte. Toate interviurile vor avea loc marti, 21 martie 2023, si miercuri, 22 martie 2023.

In ceea ce priveste concursul pentru ocuparea functiilor vacante de la Sectia penala, Sectia de contencios si Sectia I civila ale ICCJ, seria interviurilor va fi deschisa de judecatoarea Lia Savonea, presedinta Curtii de Apel Bucuresti, care va fi urmata de cel de-al doilea candidat pentru Sectia penala a instantei supreme, judecatoarea Lucretia Albertina Postelnicu de la Curtea de Apel Bucuresti. Urmeaza apoi candidatii pentru Sectia I civila a ICCJ, iar miercuri, 22 martie 2023, candidatii la Sectia de contencios administrativ si fiscal a ICCJ.

Pentru cele trei sectii candideaza in total 15 judecatori (vezi facsimil 1), fiind disponibile 15 posturi, dupa cum urmeaza:

- sase posturi la Sectia penala a ICCJ

- cinci posturi la Sectia de contencios administrativ si fiscal a ICCJ

- patru posturi la Sectia I civila a ICCJ


La cel de-al doilea concurs, vizand Sectia a II-a civila de la Inalta Curte sunt disponibile doua posturi vacante. Pentru acestea si-au depus candidatura sapte candidati, care vor sustine interviurile miercuri, 23 martie 2023 (vezi facsimil 2).

 

 


Comentarii

# maxtor date 20 March 2023 14:50 0

ochii ca pe butelie pe S1, e "campu tactic".

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva