2 April 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INCULPATUL GOOGLE – Fosta judecatoare Adina Lupea, stupefiata de plangerea penala a magistratului CAB Ciprian Ghita, care sustine ca Luju a format un grup infractional organizat impreuna cu firmele Google SUA, Google Irlanda si Google Bucuresti: „Din ciclul 'Cum a devenit Google inculpat'. Nu e bai, si Putin are dosar la PG! Acuma ramane problema audierilor suspectilor... Am mai vazut un procuror care facea acte de urmarire in Ungaria, dar Google in grup infractional nu mi-ar fi conceput mintea”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

25 January 2023 14:25
Vizualizari: 3569

Daca Parchetul General vrea sa il urmareasca penal pe presedintele Rusiei Vladimir Putin pentru crimele de razboi din Ucraina, de ce nu s-ar trezi si gigantul american Google suspect intr-un dosar penal din Romania – mai exact, al Directiei Nationale Anticoruptie?

 


 

Comentariul de mai sus ii apartine fostei judecatoare Adina Daria Lupea (foto) de la Curtea de Apel Cluj, care marti, 24 ianuarie 2023, si-a exprimat stupefactia in legatura cu plangerea penala depusa la DNA de catre judecatorul Ciprian Alexandru Ghita de la Curtea de Apel Bucuresti impotriva Lumea Justitiei, in care acesta a sustinut ca mai multi jurnalisti de la Luju ar fi constituit un grup infractional organizat impreuna cu Google SUA, Google Irlanda si Google Bucuresti, din care ar mai face parte si  judecatoarea Viorica Costiniu (presedinta de onoare a Asociatiei Magistratilor din Romania) dar si o serie de avocati pe care nu ii cunoastem. Ghita sustine ca acest asa-zis grup infractional organizat ar fi comis fapte de abuz in serviciu (chiar daca nicio persoana din plangere nu are calitatea de functionar public), fals si favorizarea faptuitorului, pentru ca jurnalistii Luju au publicat doua articole, care se regaseau pe motorul de cautare google, prin introducerea numelui judecatorului Ghita. (click aici pentru a citi).

In acest context, Adina Lupea se intreaba cum va lua la intrebari DNA firmele din grupul Google indicate in plangerea penala si mai ales cum le va cere parchetul anticoruptie acelor companii sa explice modul de constituire a pretinsului grup infractional organizat.


Redam postarea de pe Facebook a Adinei Lupea:


Asta ca sa ingropam festa memoriei... Din ciclul 'Cum a devenit Google inculpat'. Nu e niciun bai, si Putin are dosar la PG!

Acuma sigur ca ramane problema audierilor suspectilor. Cum ar fi Google SUA, Google Irlanda si Google Romania.

Sa explice dansii cum au constituit ei grupul infractional!

Am mai vazut in viata mea demult un procuror care facea acte de urmarire pe teritoriul Ungariei, dar Google in grup infractional nu mi-ar fi conceput mintea!

Pe principiul 'Doamne, apara-mi mintile, ca ma pronunt pe o ancheta in curs!'

News for you: sunt in pensie. Ma pot pronunta si pe starea vremii!”

Comentarii

# santinela date 26 January 2023 08:17 -1

Cind te faci de ris in asa hal nu mai ai ce cauta in sistem. Cum dracu sa fi judecat de unul ca asta care are o gandire dreapta ca "fulgerul" ? Eii, dar omul este mic copil pe linga cei doi parchetari care au semnat comunicatul ala si care cica "instrumenteaza" cauza.Ha,ha,ha.Mare-i gradina ta Doamne si multi timpiti ii sar gardul !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.03.2023 – Continua nebunia pensiilor magistratilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva