2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INSPECTORI CONTRA NATURII – De noaptea mintii: judecatorii si procurorii vor fi cercetati disciplinar de magistrati care nu au mai profesat de peste un deceniu sau care abia s-au intors in sistem. Judecatoarea Andreea Uzlau a devenit inspector judiciar desi in ultimii 13 ani a fost doar 9 zile judecator de scaun. Cumnatul judecatoarei Simona Marcu, procurorul Nicu Marius Vasile, va fi inspector chiar daca a revenit in magistratura dupa o pauza de 10 ani. Adina Florea pleaca de la SIIJ

Scris de: George TARATA | pdf | print

15 November 2021 12:31
Vizualizari: 8513

Judecatorii si procurorii, inclusiv cei cu zeci de ani vechime, trebuie sa se pregateasca sa fie verificati, cercetati si poate chiar trimisi in judecata disciplinar de magistrati care nu au mai profesat de ani de zile sau care abia ce s-au intors in sistem dupa o pauza de ani de zile. Asta se va intampla dupa ultimele numiri facute la Inspectia Judiciara. Numiri care au provocat, in opinia noastra, o situatie de noaptea mintii, total contra naturii.


 

Inspectia Judiciara a publicat luni, 15 noiembrie 2021, rezultatele la concursul pentru ocuparea unui post de inspector judiciar. In total au fost admisi noua candidati, printre care si procuroarea Adina Florea, care urmeaza astfel sa plece de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ).

De asemenea, printre candidatii admisi se numara si judecatoarea Andreea Uzlau, detasata in prezent la CSM, si procurorul Nicu Marius Vasile, cumnatul judecatoarei Simona Marcu din CSM. I-am mentionat pe cei doi intrucat Andreea Uzalu (foto) si Nicu Marius Vasile ii vor verifica, cerceta si trimite in judecata disciplinara pe colegi de-ai lor desi in ultimii ani au fost rupti de realitatile din instante si parchete. Mai exact, Andreea Uzalu a stat pe detasari la CSM incepand cu anul 2008, fiind judecator de scaun in ultimii 13 ani doar noua zile (click aici pentru a citi). In ceea ce-l priveste pe procurorul Nicu Marius Vasile, acesta a demisionat din magistratura in 2010. S-a reintors in sistem in 2020, dar numai gratie Inaltei Curti, dupa ce procurorii CSM ii refuzasera revenirea in magistreatura (click aici pentru a citi), iar iata la un an distanta a fost admis la Inspectia Judiciara.


Iata judecatorii si procurorii admisi la concursul privind numirea la Inspectia Judiciara:

 


Comentarii

# MN date 15 November 2021 13:17 +2

Nu-l vad pe Gociu Marian, vroia inspector judiciar dar nu spune ca are dosar penal.

# Edelweiss - Ivory Tower Public Integrity Warrant date 15 November 2021 13:46 +1

Concursul pentru promovarea juzilor la ÎCCJ este viciat (măsluit). Comisia de organizare a concursului și-a îndeplinit defectuos atribuția de anonimizare a lucrărilor 9 art. 8, alin. 1, pct. 9 din regulament) și astfel LUCRĂRILE CANDIDAȚILOR, ce vor fi evaluate de comisia de evaluare, AU SEMNE ce permit stabilirea unei corespondențe certe dintre un cod de candidat și numele unuia dintre candidați. De exemplu, la candidatul 1136, în Hotărârea 5 apare „Curtea de apel Timișoara”. În hotărârile de la coada listei, apare de 2 ori denumirea județului ARAD, respectiv a Penitenciarului ARAD. În aceste condiții este mai mult decât evident că POPESCU IOAN de la CA Timițoare ESTE CANDIDATUL COD 1036. Și acesta este doar un caz din cele 3 semnalate la lucrărilor „penaliștilor”. N-am stat să caut lucrările

# DODI date 15 November 2021 15:17 0

În acest caz desființarea SIIJ este obligatorie pentru că prin infestarea ei cu nulități de către SRI (sub semnătura lui ciolaniSS) a devenit o cloacă de incompetenți și infatuați după chipul și structura DNA.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva