13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IOHANNIS DA LOVITURA FATALA BINOMULUI – Protocoalele SRI-PICCJ nu au avut aprobarea CSAT si au fost facute fara baza legala pe semnaturile lui Kovesi, George Maior si ale adjunctilor acestora. Intreaga activitate de urmarire penala, filaj si interceptare realizata de SRI in colaborare cu marile parchete, pe infractiuni de coruptie si evaziune fiscala, a fost in afara legii. Cerem desecretizarea protocoalelor si cercetarea penala a semnatarilor (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

16 March 2018 14:37
Vizualizari: 24873

Surpriza de proportii! Absolut neasteptat, presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto stanga) a aplicat o lovitura mortala “Binomului SRI-DNA”. Administratia Prezidentiala a emis, vineri 16 martie 2018, un comunicat bomba, in care practic recunoaste ca protocoalele incheiate intre Serviciul Roman de Informatii si parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, care au stat la baza infiintarii echipelor mixte “SRI-DNA” si a celebrului “Binom SRI-DNA”, nu au fost facute in baza unor hotarari ale Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Ceea ce nu inseamna altceva decat faptul ca protocoalele SRI-PICCJ incheiate in 2009 au fost facute fara baza legala, doar pe semnaturile Procurorului General de la acea vreme Laura Kovesi (foto dreapta), directorului SRI de atunci George Maior si ale adjunctilor acestora, printre care generalul SRI Florian Coldea. Mai mult, intreaga activitate de urmarire penala, filaj si interceptare realizata de SRI in colaborare cu marile parchete, pe infractiuni de coruptie si evaziune fiscala, a fost in afara legii. In mod normal, urmatorul pas trebuie sa fie obligatoriu desecretizarea protocoalelor si, in opinia noastra, declansarea cercetarilor penale fata de semnatarii acestor documente.


Inainte de a prezenta comunicatul Administratiei Prezidentiale, amintim ca in 4 februarie 2009, PICCJ-ul condus de Laura Kovesi si SRI-ul condus de George Maior, au incheiat un protocol de cooperare, in baza carora ulterior a fost creat celebrul “Binom SRI-DNA” si celebrele echipe mixte “SRI-DNA”, existenta acestora din urma fiind recunoscuta chiar de Serviciul Roman de Informatii. Protocolul in cauza este mentionat in mai multe documente existente in dosarele DNA, unde regasim urmatoarea formulare: “Protocolul de cooperare intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin in domeniul securitatii nationale nr. 003064 din 4.02.2009(vezi facsimil). Ani de zile, in spatiul public s-a acreditat ideea ca acest protocol - care a premis ulterior colaborarea SRI-DNA pe dosare penale (DNA este directie in cadrul PICCJ) si comiterea a nenumarate abuzuri si incalcari ale drepturilor omului prin care mii de persoane au fost nenorocite, iar Romania distrusa cu arma catuselor – ar fi avut la baza hotarari secrete ale CSAT. Ei bine, in realitate hotararile CSAT nu priveau incheierea unor protocoale secrete intre PICCJ si SRI, asa cum in urma cu cateva zile fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit, fiind conformat acum de actualul presedinte Klaus Iohannis. Mai exact, hotararile CSAT se refereau doar la includerea coruptiei si evaziunii fiscale, dar si a presei, printre vulnerabilitatile la adresa sigurantei statului.

Presedintia Romaniei: “Consiliul Suprem de Aparare a Tarii nu a aprobat, prin Hotarari, incheierea unor protocoale intre Serviciul Roman de Informatii si Directia Nationala Anticoruptie sau intre Serviciul Roman de Informatii si alte entitati ale statului si nu a stabilit, prin prevederile Hotararilor aprobate, atributii suplimentare in sarcina acestora”

Revenind la comunicatul dat publicitatii de Administratia Prezidentiala, in acesta se precizeaza tocmai ca protocoalele SRI-PICCJ nu au avut la baza nicio hotarare CSAT. Presedintia Romaniei explica faptul ca CSAT nu a a aprobat incheierea unor protocoale intre SRI si DNA sau intre SRI si alte entitati, asa cum nici nu a stabilit atributii suplimentare in sarcina acestor institutii.

De asemenea, foarte important, CSAT precizeaza ca declasificare acestor protocoale poate fi facuta prin Hotarare de Guvern. Or, avand in vedere ca deja directorul SRI Eduard Hellvig a anuntat denuntarea protocoalelor care a stat la baza “Binomului SRI-DNA” este clar ca nu ar exista niciun impediment pentru desecretizare.

Iata comunicatul Administratiei Prezidentiale:

In urma afirmatiilor vehiculate recent in spatiul public referitoare la protocoale secrete incheiate intre Serviciul Roman de Informatii si alte institutii, in baza unor Hotarari ale Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, precum si la declasificarea acestora, se impun o serie de clarificari:

Conform prerogativelor legale conferite de Constitutia Romaniei si de Legea de organizare si functionare nr. 415/2002, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii este autoritatea administrativa autonoma investita cu organizarea si coordonarea unitara a activitatilor care privesc apararea tarii si securitatea nationala.

Prin deciziile sale, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a stabilit cadrul general strategic de coordonare pe domenii precum combaterea criminalitatii organizate si a coruptiei, a contrabandei, combaterea evaziunii fiscale, prevenirea si combaterea terorismului.

Prin deciziile Consiliului Suprem de Aparare a Tarii sau pentru punerea in aplicare a prevederilor acestora, nu s-a stabilit in mod concret si nu s-a impus incheierea unor protocoale intre institutiile statului roman.

Aceste protocoale reprezinta acorduri bilaterale sau multilaterale, incheiate cu acordul partilor implicate, cu respectarea prevederilor legilor si regulamentelor proprii de organizare si functionare.

Prin Hotararile adoptate, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii nu a stabilit institutiilor abilitate ale statului atributii suplimentare fata de cele prevazute in actele normative in baza carora li se asigura organizarea si functionarea.

La nivelul CSAT, au fost aprobate doar directii de actiune si masuri generale pentru prevenirea sau inlaturarea riscurilor si amenintarilor la adresa securitatii nationale, dispuse in temeiul Legii 415/2002.

Prin urmare, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii nu a aprobat, prin Hotarari, incheierea unor protocoale intre Serviciul Roman de Informatii si Directia Nationala Anticoruptie sau intre Serviciul Roman de Informatii si alte entitati ale statului si nu a stabilit, prin prevederile Hotararilor aprobate, atributii suplimentare in sarcina acestora.

Protocoalele au fost incheiate fie la solicitarea Serviciului Roman de Informatii, fie la solicitarea celorlalte entitati implicate, in baza unor prevederi ale legilor sau regulamentelor proprii de organizare si functionare.

O parte dintre protocoalele incheiate intre Serviciul Roman de Informatii si alte institutii ale statului roman au fost deja puse la dispozitia Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului asupra activitatii SRI, la solicitarea acesteia.

In ceea ce priveste declasificarea, cadrul legal national incident, respectiv Legea nr. 182/2002, H.G. nr. 585/2002 si H.G. nr. 781/2002, stipuleaza urmatoarele:

-Informatiile clasificate din categoria secrete de stat pot fi declasificate prin Hotarare a Guvernului, la solicitarea motivata a emitentului;

-Declasificarea ori trecerea la un nivel inferior de clasificare este realizata de persoanele sau autoritatile publice competente sa aprobe clasificarea si nivelul de secretizare a informatiilor respective;

-Informatiile se declasifica daca:

a. termenul de clasificare a expirat;

b. dezvaluirea informatiilor nu mai poate prejudicia securitatea nationala, apararea tarii, ordinea publica ori interesele persoanelor de drept public sau privat detinatoare;

c. clasificarea a fost atribuita de o persoana neimputernicita prin lege.

Informatiile din categoria secrete de serviciu se declasifica de conducatorii unitatilor care le-au emis.

Intrucat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii nu a emis Hotarari prin care sa impuna incheierea unor protocoale intre Serviciul Roman de Informatii si alte entitati sau Hotarari prin care sa aprobe astfel de protocoale, activitatea de desecretizare a acestora nu intra in responsabilitatea Consiliului si, cu atat mai putin, a Presedintelui Romaniei”.

Comentarii

# SILE SPERIATU date 16 March 2018 14:44 +15

S-andurat Ciolannis? O fi luat în calcul al doilea mandat?

# DODI date 16 March 2018 16:33 +18

Așa cum ne-a obișnuit, ciolanis când trebuie să vorbească tace, iar când trebuie să tacă îl ia gura pe dinainte. În acest caz, fără să vrea, ciolanis a vorbit fără aprobare de la stăpânire și a dat lovitura mortală cuplulul de nulități coldea-slujirea. Acum vedem importanța majoră pe care ar trebui să o aibă tractoristul lăzăruc. Ori noi știm că tractoristul nu trece nici strada fără aprobare de la doctorița plagiatoare slujirea. Cred că dorel plus Parlamentul ar trebui să pună piciorul în prag pentru că nu putem aștepta în neștire de la acest sfertodoct să facă treaba pentru care este plătit. Și nu cu saalr minim pe economie cum ar merita.

# Ana date 16 March 2018 17:06 +5

Denuntarea, desecretizarea si destructurarea urgenta si rejudecarea tuturor dosarelor pe ultimii 12 ani. Aceste dosare SUNT NULE DE DREPT SI URGENT ANULAREA SI REJUDECAREA.

# Danielle date 16 March 2018 18:55 +3

Dosarele facute de catre toate PARCHETELE DNA DIICOT PICCJ in baza acestor protocoale secrete şi legi interpretabile sunt cat se poate de clar NULE fara doar si poate mai ales avand in vedere coruptia ilegalitatile si mishmashurile facute de catre aceste institutii.Serparia si mishmashurile dintre procurori si judecatori, de multe ori si avocati totul in defavoarea acuzatului. Aceste dosare facute pe baza acestor protocoale sunt practic ilegale. Si inca noi suntem in stadiul de discutie in loc sa fie date legi urgente si luate masuri.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 16 March 2018 19:40 +6

DACA A IESIT ALA NALTUL,PROST CA GARDUL ,SI CU MUCII PE PIEPT,inseamna ca/i mult mai gogonata decit parleste el,bleahhhhhh

# TeFeLeii fără replică? date 16 March 2018 22:43 +2

Să iasă-n față loaza cu lozinca IUBITA MEA, E DNA!

# LA BELLE EPOQUE date 17 March 2018 12:40 +1

Țațele de Obor să-și reafirme sprijinul - ”Piața Obor vă susține!” Na beleaua, cînd să revăd starea de emulație a susținătorilor - Acest videoclip nu este disponibil. ;-) ;-) ;-)

# PESIMISTU date 17 March 2018 23:07 +1

Formatorii de opinie au preferat să tacă la toată mascarada de glorificare a celei suspectate de ... „prostie tulburătoare”! NU e normal ca un stat străin să umfle cu pompa o nulitate... Auzi, cea mai curajoasă femeie! OFITER + CAVALER! STEAUA POLARĂ...

# prostia tulburătoare atacă MEDIA date 18 March 2018 11:31 +1

Directiva KOVESI: Dar apreciez la anumiți jurnaliști, că înainte de a scrie un articol cer un punct de vedere, chiar dacă ulterior nu sunt de acord cu ceea ce DNA le spune, e important să aibă un punct de vedere și să îl publice. Aceai sunt jurnaliști corecți.” Important pentru cine, MAMA CĂTUȘELOR???

# spălarea rufelor murdare în public date 17 March 2018 22:34 +1

DNA se ține de prostioare. Iote dovada: comunicat tembel - „am avut relatii personale”!!!

# Partenerii strategici vor fi foc + pară date 17 March 2018 12:31 +5

S-a trezit KWI cu fața la cearșaf și s-o fi crezut încă prof la Agnita de-a dat de gol slugile mărețului plan MINERVAde subordonare a Romaniei (v. editorial Planul Minerva si Protocolul...) ;-)

# NO COMMENT date 18 March 2018 12:28 +2

„Rezultatul Planului Minerva: s-a înlocuit corupția autohtonă cu una și mai periculoasă: corupția de import care a acaparat resursele strategice ale Romaniei și piața de desface în detrimentul național. Astăzi romanii plătesc facturi la casele lor numai la firme străine.”

# ca la baschet date 18 March 2018 11:52 0

Din deformație profesională (chiar a fost aleasă de tov-a 2MAC că le are la jocul de echipă) și-a dorit echipe de anchetă SRI-DNA, să arbitreze cum vrea ea...

# KWI n-avu loc de-ntors date 16 March 2018 14:50 +2

De se dădea sobru, păstrînd tăcerea, se acoperea de rahat marele Hansi (aluzie la zicala săsească „Fie Hansi cît de prost, bine că-i mare”)

# CA SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! date 16 March 2018 22:17 0

Nuliparul Klaus a tăiat cordonul ombilical la tripleții univitelini Ko + Maior + Coldea!

# LULUȚA CAP SEC date 17 March 2018 13:15 +2

Șeful statului a spus, ”Tamam” la Timișoara: „Cine a plagiat trebuie să plece din functia publica, punct.”, 3 oct. 2016. Luluța n-a înțeles aluzia...

# DNA a r e s t e a z ă ! date 18 March 2018 11:48 +1

Contrar art. 13 din Legea SRI, securistul 2D are-o dambla: „Cel mai mult îmi place să arestez”. Preluînd mingea, fosta sportivă Lascu s-a angajat să aresteze și 10 mii de oameni de-i nevoie. N-are timp nici să răsufle dar să-și mai amintească de teza plagiată potcovită de Universitatea de Vest cu MAGNA CUM LAUDE.

# Vai, DNA, ieși cu COMUNICATU! date 16 March 2018 14:55 +2

S-a spălat pe mîini Ciolannis von Joiannis fără să țină cont că pupila lui duduia Ciordy va face spume ca dero-n baie :P :P :P .

# SANCHI date 16 March 2018 22:26 0

Eroare! Cea mai curajoasă mujer nu poate fi judecată decît de CSM, să ne intre bine în căpățină!

# și TeTe ce zice? date 16 March 2018 22:34 0

E cazul ca Ministrul Justiției să facă un nou raport cu isprava 1/4doktei LCK? Cu cel anterior nu avu succes...

# livia date 16 March 2018 14:55 +9

Cei care au semnat, la puscarie, dar si reversul: toate procesele instrumentate in baza protocoalelor, sau hotararile luate, sa fie NULE de drept.

# ZEIȚA SEKSULUI date 17 March 2018 12:03 +2

E vorba de trădare de țară la cel mai înalt nivel! Capii SRI și-au subordonat-o pe LCK pe calea sexului. Tot așa a fidelizat-o Hăhăilă pe veci, cuplîndu-o cu un SPP-ist. Ko înghite cu stoicism orice măgărie din partea lui - POT SĂ UD ȘI CANAPEAUA, MAMA NU SE SUPĂRĂ :P :P :P .

# LULUȚA fugară? date 17 March 2018 22:52 0

Preventiv să fie reținuți cei vinovați, să nu ne trezim că dau dosul. Cum ar fi Micuță Plagiatoare să dormi și mănînci pe gratis la Jilava?

# Ko = victima seksului date 17 March 2018 23:16 +1

„Desigur, Codruța Kovesi e Eroina Poporului Roman. E totuși, o femeie. Și pînă la proba contrarie, putem presupune că o femeie poate fi orbită de dragoste...” evz.ro

# Ko suferă de sindromu picioarelor neliniștite date 17 March 2018 23:46 +1

Duo Ko-Co suferă de peste 2 ani în tăcere, știindu-se cu musca pe căciulă. Dar ticurile celor 2 dînd din cap și din picioare în momente oficiale le arată... buna dispoziție. TIC SI TOC - Ticurile ”Binomului”, luju.ro, 29.03.2016

# Marea mincinoasă LULUȚA CIORDUTZA date 17 March 2018 12:50 +2

Micuța ex-baschetbalistă zice că nu există așa protocol. Dar în 13 dec. 2013 se dădu de gol: „Avem o colaborare foarte bună, avem foarte multe informări pe care le primim din partea SRI, avem un protocol...”

# gelu date 16 March 2018 14:56 +5

Kodruta, Coldea, Dumbrava la Puscarie. Acesti mafioti au semnat niste protocoale ilegale in urma carora oameni nevinovati au fost bagati la puscarie, SRI si DNA facand astfel Politie Politica pe fata.

# REMEMBER marea coruptă RARINCA! date 16 March 2018 23:14 +1

Cu ce te-ai ales, MAMA CĂTUȘELOR, războindu-te, cu încălcarea legii, pentru vădana veselă Stanciu?

# Mircea date 16 March 2018 15:00 +12

Ar trebui ca viitoarele procese pierdute la CEDO de catre statul roman, oameni care au fost condamnati in baza unor protocoale ilegale, acei bani sa fie platiti din buzunarul lui Coldea, Kovesi, Maior si restul ambasadorilor pupatori de dosuri gestapoviste. Unde-i Timmermans, ambasadoarea Olandei, Klemm si Gitenstein, Macovei, Preda, Muresan si restul clanului sorosist. Astai statul de drept invocat de UE si USA, statul de drept unde incalcarea legii este normala, mai ales atunci cand sunt servite interesele straine de jefuire a tarii de catre cozile de topor din parchete si servicii. Astia ar trebui sa stea minim 10 ani in puscarie, toti acesti tortionari in fruntea cu slujirea.

# vizita lui FeTe pe cînd? date 16 March 2018 22:08 +1

Cel boss MAE bine plătit de țară (228 de mii de lei lunar ) să nu mai țină secretă viitoarea vizită a lui Timmermans. Cel prim-vice al CE se dă „foarte bine informat si stiu exact ce se intampla aici” așa că e cazul să lămurească daravera...

# nediplomații ambasadori NO COMMENT? date 16 March 2018 23:21 +2

Mr Klemm iese primul la rampă să-și apere idolul? Să vezi dsicursuri pe cei diplomați pupincuriști DNA!

# PROBLEMELE JUSTITIEI SUNT DE INTERES PUBLIC date 18 March 2018 12:16 0

E de înțeles de ce studiul „Despre apărarea independenței justiției de imixtiunea politicului autohton și a celui străin”, publicat în 9.07.2014, nu fu băgat în seamă de STATUL PARALEL! Doar referirea la „inconsecvența cu care exponenți ai sistemului de Justiție din Romania abordează raporturile...” e nițel eronată, sistemul juridic abordează cu f. multă consecvență politica STATULUI PARALEL!!!

# statu vertical date 16 March 2018 22:22 +1

E vorba de ... STATUL PARALEL, care nu există, ne garantează Lăzărică.

# Lăzărică AZORICĂ date 16 March 2018 22:59 +1

O fi necăjit AL că-și pierde subalterna? Doar ce se obișnuise să fie tratat ca Azorică :P . Pildă: duduia Ciordy, în public, „Tamam” de Ziua Europei: AVEM DE VORBIT.

# PANDELE date 17 March 2018 13:08 +1

Momîile de la DNA nu învățară lecția dată de duduia Ciordy șefului ei și să i-o servească cu prima ocazie. Rămînea 1/4dokta fără replică?

# Lăzărică lovit de NOROC! date 16 March 2018 23:47 +1

Paiața Lăzărică mai ceva ca HOPA MITICĂ, tot în picioare... de nu l-o trage ex-miss Lascu după ea. Romanticul duo Ko-Co l-a făcut din penal al cincilea om în stat. Ambii au presimțit în urină că, DUPĂ, va primi NUP și nu s-au înșelat :P :P :P .

# Statu Paralel EXISTĂ! date 18 March 2018 11:37 0

Horia G. zice că STATUL PARALEL există. Părerea lui nu contează, e penal răsplătit cu bulău de STATUL PARALEL că n-a stopat calea la PE a candidatului independent...

# PAS CU PAS date 16 March 2018 15:02 +6

Ce streche l-a lovit pe marele mut? Doar iar și iar a zis că e foarte mulțumit de 1/4dokta LCK. Adică nu are încredere în ex-răkan-kolonel Kappa că nu există acele protocoale?

# euroflașneta gata de atac date 18 March 2018 11:41 0

Subiect adecvat să ne bălăcărească iar MLM la EUROPEAN UTOPIA. Pariu că nu dă-n Ciolannis!

# monty21 date 16 March 2018 15:07 +4

Concret trebuie sa intelegem ca CSAT nu a impu si nu a aprobat asa numitele Protocoale intre cele doua, Trei, Patru...etc institutii. Aceste institutii au incheiat contracte sau intelegeri de colaborare conform regulamentului de funtionare proprii. Citat ""Protocoalele au fost incheiate fie la solicitarea Serviciului Roman de Informatii, fie la solicitarea celorlalte entitati implicate, in baza unor prevederi ale legilor sau regulamentelor proprii de organizare si functionare. "" Cine sant #ENTITATILE implicate ?? In presa scrisa si electronica se spune ca sant #Entitati ( nu extratereste dupa Marte ) sant ale partenerilor nostri. Kancelarul Germaniei de cine a fost ascultat ??

# obiectiva date 16 March 2018 16:19 +2

si CE SE VA INTAMPLA cu asta ??? efecte pragmatice vor fi ??? nu de alta, dar sa vedem daca SRI catamarasti deal SRL din botosani au urmarit/o legal sau ilegal pe sora mea in 2011.....nu de alta dar are disjungerea ilegala a porcurorului MIHAI MIHAELA acuma in stare de judecata....si risca sa faca de 2 ori puscarie pentru aceleasi fapte....tot judectul botosani a trait timp de 7 ani cu banii sechestrati si furati de la ea....daca pica KIORVESI, pica si MIHAI MIHAELA ???? :-x

# obiectiva date 16 March 2018 16:22 +3

daca WERNER nu face ordine in sistem in urmatorii 2 ani, voi devoala public cum l/am cunoscut si ce tanar urat si antipatic era in iunie 1989... :P :P :P

# DODI date 16 March 2018 17:28 +4

Vrei să spui că între timp a devenit ”frumos”? Eu consider că cine e prost dimineața are șanse să fie seara la fel. Oricum caracterul să e infect, în legătură direct proporrțională cu nivelul său fizic. Doar specialitatea lui e fizica. Nu? Oricum inteligența sa este la nivelul copiilor pe care îi are.

# obiectiva date 16 March 2018 17:46 +4

neh, in nici un caz Dodi al Fayed...acum este si mai urat, si mai antipatic.... :-x eu nu stiu cum a ajuns asta primar al sibiului...sau cum de s-a insurat ...era un egoist feroce...acum este si mai feroce, o sa isi ia cu el in groapa toate casele ??? :D

# un mizantrop date 16 March 2018 16:56 +6

Ce ne spune talambu' national?! Ca "lupta anticoruptie", in fapt lupta impotriva cetateanului roman oricat de sarac ar fi el (pe pricipiul basist" "un leu, daca n-are mai mult, dar sa i se ia!") a fost bazata pe o ilegalitate cat statul de drept?! Ca el sustine o infractoare si pe slugile ei, neconditionat?! Doamne pazeste! Astia nu mai au nicio limita...Sa se "bage" in Constitutie un text care sa-i elimine pe unii din viata publica atunci cand actioneaza "vadit ilegal"! Zic si eu, ca maine vor veni cu o motivatie gen CSM-procurori si o opinie separata Stanciu, gen si vor "acredita" protocoalele asa ilegale...Caragiale, iarta-ne, am crezut ca scrii comedii! "Curat neconstitutional, dar umflati-l!". Isi pune cineva problema ca actiunea binomiala a devenit dclar de puscarie?!

# Cata date 16 March 2018 17:14 +2

incepe sfirsitul lui basescu...

# sandu date 16 March 2018 17:37 +3

Cred ca a sosit timpul cand oamenii cu mentalitate mafioata(indiferent de functie)trebuie sa fie inlaturati,pt.a termina odata cu inselatoria,furtul si minciuna.Evident,mai este importanta si esirea din starea de pasivitate,fiind ca romanii au idei si trebuie sa le exprime,sa colaboreze cu ceilalti din comunitate,sa indrazneasca sa-si spuna punctul de vedere in mod civilizat,sa fie prietenosi si sa renunte la mahalagisme.Sa fie ajuns oare IOHANNIS la aceasta concluzie?Ar fi bine chear si in ceasul al 12-lea!Cu siguranta ne-am saturat cu dictatura pe care incepuse sa o etaleze,absolut nestingherit!!!!!!!

# escu date 16 March 2018 18:29 +2

Ei, acum e acum. Să vedem cine își încordează mușchii și începe marea anchetă a torționarilor de azi. Oare Lăzărică va avea curaj sau îi este frică să nu-l aresteze Luluța în timp ce face naveta? Este un motiv de revocare a Luluței? Ce spune Ciolanis? Sau îi acordă o medalie pentru servicii aduse lui Băsescu și acum lui?

# Dorina date 16 March 2018 19:09 +3

Pe mine m-au interceptat fara sa fiu inculpata... la modul mizerabil! A fost o forma de control abominabila, in tara si la munca in Austria... Pe ce baza au facut-o? Stia tot orasul ce fac in casa si nu au ezitat sa imi faca cunoscut ca acest lucru se intampla... M-au santajat, hartuit, umilit, dezonorat, filat la vedere fara menajamente, controlat si monitorizat! O fac si astazi, mai estompat putin! E in paralel si un program agresiv de racolare... esuat...! Hotii sunt insa bine merci, nederanjati! Isi sporesc averile!

# fanezisgorila date 17 March 2018 00:14 +2

Protocoalele au constituit coloana vertebrala a statului paralel,transformarea legilor si constutiei in pres de sters picioarele pentru asa-zisii magistrati ai lui daniel morar si liviei stanciu...

# Vlad Tepes date 17 March 2018 01:07 +4

Sa fie cercetati, judecati, condamnati pe masura faptelor si sa li se impute cheltuielile făcute in aceste acțiuni ilegale!

# CWQ date 17 March 2018 07:37 +5

Citez : „ ... urmatorul pas trebuie sa fie obligatoriu desecretizarea protocoalelor si, in opinia noastra, declansarea cercetarilor penale fata de semnatarii acestor documente .” Acești indivizi trebuie luați de guler și băgați la închisoare pe viață pentru înaltă trădare și distrugerea vieților unor oameni nevinovați care au făcut ani grei de pușcărie pe nedrept, doar că așa le-au dictat interesele . Trebuie să se termine odată bătaia de joc la adresa țării din partea acestor asasini - da , aceștia nu sunt oamenii legii , ci doar torționari care au întors România cu 70 de ani în urmă - și să nu mai lăsăm niciodată , dar niciodată , să se mai întâmple ororile din trecut . PS La PUȘCĂRIE cu ei !

# Florian date 17 March 2018 10:19 +3

Johannis a realizat că nu mai are șanse să țină ascunse anumite adevăruri , că barca a inceput să ia apă. Trece incet de partea adevărului ,cu proștii nu mai are rost să stea de aceeași parte !

# Cartof date 17 March 2018 19:50 -6

Ete na. Nu are nimeni de aprobarea CSAT. CSAT se ocupa de starea de razboi, nu de cercetari penale. Ce-i prostia asta de articol?

# Capac date 18 March 2018 12:24 +3

În România procurorii sunt magistrați, iar securiștii fac dosare. Ce-i prostia asta de stat securist?

# Paul Snaider date 18 March 2018 15:29 +2

Acesti criminali care au facut arestari si condamnari fara a exista o baza legala trebuie arestati si condamnati la inchisoare PE VIATA !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva