21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IOHANNIS, DEMASCAT DE UN GENERAL SRI – Dezvaluire teribila a generalului Aurel Rogojan, fostul sef de cabinet al lui Iulian Vlad: „Klaus Iohannis si-a lansat candidatura pe 27 septembrie 2014, dar ca va fi in mod cert presedinte am aflat cu sapte luni inainte, in februarie... Nu trebuie excluse implicarile serviciilor la sugestia, mai mult sau mai putin discreta, a unor puternici parteneri externi... Este in continuare de actualitate complicitatea la falsificarea datelor privind votantii”

Scris de: V.B. | pdf | print

25 November 2019 15:18
Vizualizari: 16550

Alegerea in 2014 a actualului presedinte Klaus Iohannis (foto 1, alaturi de Eduard Hellvig si de mai multi generali SRI) era cunoscuta cu sapte luni inainte in comunitatea de informatii. Cel putin asta sustine generalul SRI in rezerva Aurel Rogojan (foto 2), fostul sef de cabinet al lui Iulian Vlad pe vremea cand acesta conducea Securitatea. Rogojan a facut afirmatia legata de ascensiunea lui Iohannis in cartea „Puterea umbrei”, publicata sub forma unor interviuri acordate consultantului politic Dan Andronic, directorul cotidianului Evenimentul Zilei.


In plus, Aurel Rogojan subliniaza ca serviciile secrete – nu doar SRI – se implica adesea in campaniile prezidentiale, in numele asa-zisei securitati nationale – uneori chiar si la „sugestia, mai mult sau mai putin discreta, a unor puternici parteneri externi”. Chiar daca nu arata explicit cu degetul catre un serviciu secret sau altul, Rogojan admite si realitatea falsificarii datelor privind numarul real de votanti – lucru recunoscut chiar de catre fostul presedinte Traian Basescu.

Redam cele mai importante declaratii ale lui Aurel Rogojan, preluate de jurnalistul Victor Roncea pe Ziaristionline.ro:

Aurel Rogojan: S-a implicat (n.r. SRI) in toate acele situatii in care l-a obligat legea. Corect este sa nu ne referim doar la SRI, ci la ansamblul Comunitatii Nationale de Informatii si responsabilitatile acesteia in contextul proceselor electorale.

Dan Andronic: Care lege obliga Serviciile la implicare?

Aurel Rogojan: Cea care defineste starea de securitate nationala si enumera valorile acestei stari. Intr-o atare situatie, implicarea poate avea legitimitate. Un electorat mintit si orbit de derbedeii, escrocii si debusolatii politici trebuie ajutat, daca este posibil si manifesta receptivitate. Cu conditia ca si media sa fie in mod real constienta de rolul ei in astfel de momente.

In alta ordine de idei, trebuie cunoscute si prevenite intentiile unor entitati externe de creare, manipulare si deturnare a opiniilor electoratului. Cand alte servicii, din Est sau din Vest, se implica si vor 'presedintele lor', serviciile nationale ar trebui sa ramana pasive?! Cand raman, si au ramas, vai de noi! (...)

Actualul presedinte, Klaus Iohannis, si-a lansat candidatura pe data de 27 septembrie 2014, dar despre faptul ca va fi in mod cert presedinte am aflat cu sapte luni inainte, in februarie. In aceeasi luna, Crin Antonescu este parasit de directorul sau de campanie, Niels Schnecker, si s-a spart Uniunea Social-Liberala, dupa o vizita nereusita in S.U.A. a lui Victor Ponta. Anterior, in 2013, Niels Schnecker si-a indeplinit exemplar ordinul de misiune de a-l decredibiliza irevocabil pe prezidentiabilul U.S.L. Crin Antonescu, cu prilejul unei vizite, care trebuia sa fie de sustinere, in S.U.A. (...)

Nu trebuie excluse implicarile la sugestia, mai mult sau mai putin discreta, a unor puternici parteneri externi.

Nu pot ramane neobservate complicitatile la securizarea unor manopere de deturnare a vointei electoratului si atitudine pasiva chiar fata de fraudarea masiva a rezultatelor votului.

Este, in continuare, de actualitate complicitatea la falsificarea datelor statistice privind numarul populatiei votante. Cu un ecart de 2-3 milioane, 500.000 de CNP-uri ale nimanui si circa 180.000 marja erorilor de implementare si operare in sistemul informatic, plus controlul si posibilitatea imixtiunii furnizorului cheii de criptare, toate acestea constituind premisele ca intre turul I si turul II (citez Traian Basescu): 'Sa se basculeze 2-3 milioane de voturi'.

* Cititi aici intregul fragment citat de Victor Roncea, in care generalul vorbeste despre episodul „Mircea Geoana – Sorin Ovidiu Vintu” din 2009, precum si despre sansa lui Adrian Nastase de a fi fost sprijinit de catre SRI

Sursa foto Iohannis: Inpolitics.ro

Sursa foto Rogojan: Gazetaromaneasca.com

Comentarii

# Neanae date 25 November 2019 15:35 +24

Și? Fluieram Aida! Se va întâmpla fix ca in poanta cu tipa care e surprinsă de bărbat-su in pat cu altul și ea ii zice: “nu crede ceea ce vezi, ci ce-ti spun eu”! Uite așa îl votară pe ĂSTA, pe vorbe goale si răstălmăcite! A făcut nasoale? Ei și? Nu credeți dom-le, stați așa ca e altfel ... e ciocolata! Pute? Mâncați si credeți ce va spun. E ciocolata ... Tot alaiul pute de nu se poate. Sunt convinși ca e ciocolata. Constituția? Vorbe și AIA! KWI va avea același final ca Petrov, Augustin Lazar, Kovesi și muuulti alții. La mai mare ticăloșilor ... că-kați in staniol ...

# unul din lumea cea mare date 25 November 2019 15:35 +2

nimic deosebit de ceea ce v/am spus eu in comentariul de ieri vis a vis de cistigarea alegerilor .deci iarasi romanii ,serviciile secrete romanesti sub conducerea lui helvig au facut/o iarasi de BOU,nu de porc

# Marcel date 25 November 2019 15:51 +9

Pentru ca Romania sa devina o democratie autentica este necesara reformarea (disparitia) serviciilor secrete si a justitiei, altfel spus, este obligatorie disparitiei Statului Subteran , care de pe vremea betivului chior a inceput sa controleze statul de drept. PSD are datoria sa lupte pana la capat cu aceasta hidra a dictatorilor inepti cu apucaturi nazisto legionare.

# Homoroceanu Adrian Camil date 25 November 2019 16:13 +2

Tradatorul Marcel Ciolacu a negociat cu Iohannis si Orban să rămână Președ al Camerei Deputaților ca siFirea sa ramanaPG dacă o da jos pe V.V.Dancila care a obținut acelasi rezultat bun ca în luna a12.2016,ramanerea Dancila Pres PSDfiind pericol ptPNLsa castige peste6 luni parlamentarele cum a declarat Iohannis .1610

# Charlie date 25 November 2019 16:22 +3

Generalul de Securitate s vorbit si de alte servicii, nu numai SRI, pt a accentua ca intreaga Securitate, prin toate Directiile rebotezate se implica in FALSIFICAREA rezultatelor alegerilor! Un semn de insolenta e "legitimarea" acestor interventii, dar trebuie sa intelegem,nu poate merge pana la capat,fiind vorba de Cauza bolsevica pentru care a jurat. De aceea nici nu a demascat lovitura de stat kgb-ista, vorbind de "servicii din Vest si Est", dar mai ales nu a demascat inscenarea "revolutionara" implicarea "mamaligii" in diversiune, pt "legitimare"!!!!!

# Baran Gheorghe date 25 November 2019 16:29 +6

Intotdeauna m-a ingrijorat numarul de 19.000.000 de cetateni cu drept de vot , numar promovat pe unele posturi de televiziune si pagini electronice de media. Am si adresat intreabari pe e-mail sa mi se dea cateva referinte cum a fost obtinut acest numar de votanti, Bineinteles niciun raspuns. Calcule simple facute de mine arata ca numarul de cetateni cu drept de vot nu poate fi mai mare de 17.5 milioane, hai sa fie 18 . ( la recensamantul din 2002 po******tia scazuse la 21.682.000 de la 22 .250.000 in 1992) . Datele recensamantului din 2011 nu au fost facute public . De ce oare?? )

# Homoroceanu Adrian Camil date 25 November 2019 16:30 +1

Aseară la Realitatea + trădătorii Cozmin Gușă si V.Dancu au lăudat mesajul tradatorului V.G.A Aurelian Badulescu(PMB) unealtă P.G. G Firea pt "reformarea"PSD debarcarea V .V.Dancila de la conducerea PSD ului.F irea a dat mesaj pt a re veni in PSD sorosisti A.Nastase si V V.Ponta.Nemajorarea a 45 de mii de pensii în Dolj sabotajul PNL ,al lui Iohannis si mafiei Securitatii pt rezultat mai puțin bun ca- n primul tur al lui Manda in Dolj. Cu complicitatea BEC si AEPau fost anulate si înlocuite cam un milion si jumătate de buletine de vot pro Dancila cu efectul realegerii lui Iohannis dat si pt a exista pseudomotivatia tradatorilor de a debarca de la conducerea PSD peV.V. Dancila 1 6.20

# Ioan date 25 November 2019 16:44 +3

Mare mirare cum pot vota romanii!E reala aceasta derapare repetata de la adevar si dreptate,sau mani******rea este de nestavilit?Discrepanta votului din diaspora,94 %-6%,ca si marimea,1 mil.par a fi masuri de siguranta luate dinainte pt. a elimina eventuale surprize.Ar putea fi verificat in vreun fel acest vot?

# Homoroceanu Adrian Camil date 25 November 2019 17:17 +1

În sensul murdarei uneltiri a ocupantului functiei de Președinte al Camerei DeputațilorMarcel Ciolacu ,relevanta este imaginea întâlnirii pe culoar cu L.Orban de dinaintea debarcării guvernului condus de Dancila surprinsă de jurnaliști .Ciolacu ce a cerut demisia V V.Dancila, e mâna în mână și cu PD-istul Cezar Preda,cuPD- sta Elena Udrea.Revenirea PSD- ului se putea si se mai poate face doar prin suspendarea ocupantului functiei de Președinte Iohannis cauza tuturor lucrurilor rele ,instigat de T Băsescu geniul răului ce trebuia condamnat de sute de mii de ori pt câte a făcut.17.16

# PLESOIANU PRESEDINTE ! date 25 November 2019 18:18 +8

Prostanis e un viermalau al sistemului paralel , de care se ascunde Tradiceanu in ultima perioada. "nu stiu si nici nu ma intereseaza" tocmai urmeaa acum , cu guvernul mieu , sa baga gros la bugetul serviciilor ce l-au slujit . Dihorul de la Cotroceni a fost invatat sa-si doreasca mai mult , adica si parlamentul mieu ... si astfel ne fac amerilocii sclaveti pe toti si ei pun laba pe gazele si petrolul din Marea Neagra. PS.Veorica la gunoi !

# Epaminonda Baltazar Georgescu date 25 November 2019 21:41 +2

Va multumim ca l-ati demascat pentru ca a fost reales Presedinte. Va rog sa-l mai demascati o data inainte de parlamentare ca sa fie lucrarea completa.

# Pintea date 25 November 2019 22:48 +2

Acum se stia ca va fi presedinte inca de anul trecut, de cand si-a anuntat candidatura in piata Sibiu-ului. Dar de ce nu ancheteaza nimeni frauda de la europarlamentare si pe cea de acum, din turul 2?? Ptr ca incontestabil a fost o FRAUDA!! Somnul natiunii uite ce naste: un viitor negru! Deoacamdata plateste Viorica Dancila, nu am inteles de ce! Ce fraieră! Pai, ea duce partidul in turul 2, suporta cu stoicism de chinez campania electorala si tot ea plateste oalele sparte? De ce? Pentru ca fara ea PSD nu obtinea scorul acesta mare? Din nou se PSD NU se concentreaza sa fie vocal, sa ancheteze STS-ul, sa verifice tabletele, nu! Ei iar sant ocupati sa se manance unii pe altii, parca au un duh rau in ei! Nu invata nimic din greseli! Barna de ce nu si-a dat demisia, pt cei 15%? In loc sa isi puna creierele la contributie ca sa le licareasca ceva-ca poate se doreste fragmentarea acestui partid mare, Ponta le da tarcoale, ei sar la beregata celor care aduc rezultate!Nu sant normali la cap!

# livia date 26 November 2019 06:58 +2

Cu astia de dreapta peste tot, un castig tot exista: nu vom mai avea demonstratii de strada. Papusarii nu vor organiza demonstratii impotriva propriilor papusi. # vor muri de foame. Vedeti, in orice rau este si un bine.

# Jemapel Costel date 26 November 2019 08:17 +2

Asa ii apuca pe cate unii dezvaluirile fix cand nu mai are nici un fel de importanta ce-si aduc ei aminte de unul si de altul. Pe 24 sep.2014 nu i-a venit sa se confeseze... probabil se gadila pe burta cu toata gasca asta infecta de securisti si-i convenea. Din cauza tacerii unora, foarte multi dealtfel, ajungem in situatii gen sa avem ticalosi, turnatori, tradatori, idioti, marionete s.a.m.d pe buletinele de vot. Noroc cu Firea ca s-a apucat sa schimbe tevile in toiul iernii, ca sa vezi ce de reforma statului o sa curga de acum incolo la robinet dupa ce face racordurile la Cotroceni. Ca-n reclama la sampon.. Romania 2019, imbecilitatea rezista..

# escu date 26 November 2019 10:31 +2

Nu ni se spune nici o noutate. Noi, românii, știam de la Stalin că nu contează cine și cum votează ci cine numără voturile. Vom vedea în perioada imediat următoare bunul trai din România normală, că de cel din România lucrului bine făcut ne-am lămurit, pentru care unii au votat Johannis. Deja educația nu mai este principalul obiectiv al guvernului (Ci)Orban, fiind tăiată la rectificare o mare sumă de bani, condiții în care și așa fondurile alocate nu făceau față cheltuielilor de modernizare și de altă natură. Să vedem cum rămâne și cu ****** din curtea școlilor pentru care liberalii făceau mare caz în urmă cu câteva luni. Dar, să-l vedem și pe Goarnă, sindicalistul de la polițiști, ce mai zice, deoarece și la MI au fost tăiate sume mari, da au mărit la SPP și Președinție, că rămâneau fără banii de navetă a alesului neamului, unsul lui Dumnezeu, KWJ. Apropo, când va fi făcută o informare publică cu ce sume au fost cheltuite de navetistul de ziua a 7-a, KWJ, pe naveta București, Sibiu?

# nae girimea date 26 November 2019 10:49 +1

De ce s-ar implica state straine in alegerile noastre daca nu ar exista un beneficiu pt ele si deci in defavoarea noastra ? In acelasi fel , de ce serviciile noastre sant sensibile la “recomandarile“ strainilor ? Sensibilitatea asta se numeste tradare .

# Cosartea date 1 October 2023 13:23 0

Rogojan a fost un nimeni in SRI un ******lar, cai care stiu stiu. Trebuie sa fi idiotsa te autopropuingeneral cand tu pazasti clantele Sictir

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva