23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

IUDA DE LA SRI – Judecatoarea Madalina Afrasinie, atac impotriva generalului Florian Coldea: “Sa vorbesti despre incredere, in conditiile in care si dumneavoastra, fiind alaturi de statul de drept(i), parte din acest serviciu de informatii l-ati transformat in serviciu de politie politica, arata nu doar tupeu ci si faptul ca juramantul dumneavoastra, cu mana pe Constitutie, este o gluma proasta!... Trebuia sa fiti aruncati 'la groapa istoriei'”

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 January 2020 11:19
Vizualizari: 9852

Generalul Florian Coldea (foto), fost sef operativ al SRI, ar trebui aruncat la “groapa istoriei”. O spune unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati magistrati ai Romaniei: judecatoarea Madalina Afrasinie, presedinta Sectiei a VI-a civile a Tribunalului Bucuresti.


 

Sursa revoltei Madalinei Afrasinie o reprezinta o carte scrisa de Florian Coldea, intitulata “Despre serviciile de intelligence. Ganduri, perspective, opinii. Pledoarie pentru incredere”, a carei coperta judecatoarea a postat-o, marti, 28 ianuarie 2020, pe pagina sa de Facebook. Madalina Afrasinie se declara jignita de titlul acestei carti, motiv pentru care nu o va cumpara. Iar faptul ca Florian Coldea vorbeste despre incredere, in conditiile in care alaturi de “statul de drept(i)” a transformat SRI intr-un serviciu de politie politica arata, in opinia judecatoarei, ca juramantul pe care generalul l-a depus cu mana pe Constitutie nu este decat o gluma proasta. ”Romania a pierdut de mult 'razboiul' care i-ar fi asigurat progresul...din acest motiv suntem unde suntem acum: noi, jos, trudind pentru voi...voi, cei care faceti jocurile altora! Iudelor!”, incheie Afrasinie.

 

Prezentam mesajul judecatoarei Madalina Afrasinie:


“Titlul acestei carti imi jigneste inteligenta...din acest motiv nu o voi cumpara!
Sa vorbesti despre incredere, in conditiile in care si dumneavoastra, fiind alaturi de statul de drept(i), parte din acest serviciu de informatii l-ati transformat in serviciu de politie politica, arata nu doar tupeu ci si faptul ca juramantul dumneavoastra (al celor care ati facut/faceti parte din acest stat abuziv), cu mana pe Constitutie, este o gluma proasta!

Din punctul meu de vedere toti cei care ati semnat protocoale, ati votat hotarari CSAT prin care ati legiferat, intruzionand in vietile oamenilor si ati transformat drepturile si libertatile fundamentale 'intr-un lux teoretic', trebuia sa fiti aruncati 'la groapa istoriei'...'nu sa va cocotati' in functii de decizie!

Romania a pierdut de mult 'razboiul' care i-ar fi asigurat progresul...din acest motiv suntem unde suntem acum: noi, jos, trudind pentru voi...voi, cei care faceti jocurile altora!

Iudelor!”

* Cititi aici varianta in limba engleza a articolului

 


Comentarii

# basicuta date 28 January 2020 11:33 +8

stie cineva ce pensie speciala are dnu cu serviciile?

# Ion date 28 January 2020 11:35 +9

Cei card au incalcat Drepturile si libertatile omului, au incalcat Constitutia,legile , au ajuns sa ne dea lectii?????? In ce tara traim?? Unde este societatea civila,ONG -urile care chipurile lupta pentru o societate deschisa ,dreapta ,democratica ,pentru drepturile omului ?? Politicianism de tip Johannis,Orban etc.

# N.M date 28 January 2020 11:37 +8

Aceasta doamna judecator de mult a luat poziția corecta inpotriva acestor ticăloși. A văzut cineva? O apreciază cineva? a propus o cineva sa fie promovata? Nu merita la CAB-IICJ și de ce nu ministrul justiției. Pai cum sa o propună când dumneaiei este corecta și contra statului paralel ăsta înseamnă sa le încurce socotelile acestor hoti din SRI min. Justitie și bineanteles politic.

# gogu date 28 January 2020 12:40 +3

basicuta date 28 ianuarie 2020 11:33 stie cineva ce pensie speciala are dnu cu serviciile? Una absolut meritata. La fel de meritat avem si noi astfel de ticalosi peste tot. Stima dna judecator!

# VOX date 28 January 2020 12:49 +7

BRAVO doamna judecator MADALINA AFRASINIE, acest "IUDA" din SRI pe nume Florian Coldea cu apucaturi "SECURISTO - COMUNISTE" trebuie "aruncat la groapa istoriei" precum si "acolitii" lui ramasi la posturi prin diferite servicii speciale.

# Neamul lui Bicilis date 28 January 2020 13:04 +5

Cu aceeasi mentalitate de tradator abject dl Codlea, ca si Pacepa, o da in apologisme cu iz de incredere. Doar ca o zguduie in suspans, lasand increderea fara predicat. Incredere in ce? In bezmetici tradatori, in nazisto-securism, in spoiala SRI-ista? Bai baiatule, puti a starv! Ingroapa-te! Prin cazanele acelea de gunoi unde pretinzi ca te-ai educat, auzit-ai despre DEMNITATE?

# Gogu date 28 January 2020 15:24 +2

Basicuta, Atunci cand a trecut in rezerva, in ianuarie 2018, acest domn avea o pensie declarata de 24.000 lei. Sa nu uitam ca el este in continuare angajat tot in bransa. Acum e profesor la Academia Nationala de Informatii.

# Lechi date 28 January 2020 15:38 +2

Salut Doamna are curaj , simptom greu contagios in tagma justitiei. Eu vreau , ca inainte de a fi aruncat in groapa istoriei , cum zice dansa, sa dea intai socoteala acel Coldea pentru nelegiurile sale ! Sa mearga direct in iad , ca ,tare mi-e frica, sa nu faca un sindicat in groapa istoriei ,cu cei de-ai lui si cu altii si sa se intoarca inapoi , mai rai decat inainte. Am auzit ca acest Coldea este cadru didactic la ceva cacademii. la care isi formeaza noua echipa. Vedeti dv : specia. securista se reinsereaza, in societate prin fii, nepoti , fini,si prin alte metode invizibile,

# Lechi date 28 January 2020 15:39 +6

Salut Doamna are curaj , simptom greu contagios in tagma justitiei. Eu vreau , ca inainte de a fi aruncat in groapa istoriei , cum zice dansa, sa dea intai socoteala acel Coldea pentru nelegiurile sale ! Sa mearga direct in iad , ca ,tare mi-e frica, sa nu faca un sindicat in groapa istoriei ,cu cei de-ai lui si cu altii si sa se intoarca inapoi , mai rai decat inainte. Am auzit ca acest Coldea este cadru didactic la ceva cacademii. la care isi formeaza noua echipa. Vedeti dv : specia. securista se reinsereaza, in societate prin fii, nepoti , fini,si prin alte metode invizibile,

# banditu coroiu date 28 January 2020 15:48 +2

Eu astept de la sufragerist o carte in care sa ne explice cum se fac bani morman cu firme sub acoperire, cu oameni gen ghita care primesc contracte pe banii statului fara numar, fara numar, si cum patronii firmelor concurente sunt maziliti cu dosare fabricate daca indraznesc sa liciteze contra acoperitilor. Dintr-o carte d'asta chiar ai ce sa inveti. Dar de la boschetarul asta sfertodoct n-o sa vedem asa ceva. Unul ca asta, care-i fac ochii in cap ca la pacanele, ajunge sa conduca o tara intreaga prin santaj, combinatii si intelegeri ilegale cu alti ticalosi de teapa lui. Asta-i reteta succesului in Romania. Revolta doamnei judecatoare este pe deplin justificata.

# Ce prost e Coldache : date 28 January 2020 18:22 +18

ma refer la titlul cartii vietii ; pai bine ba oaie, nu te-a sfatuit nimeni ca e de******sa pui INTELLIGENCE (probabil din engleza) in fraza romaneasca . Meltean , asta esti ! Arata tu o alta carte-n galaxie cu mantzocareala de-asta in titlu ! :o Nu mai zic ca voi , parazitii de la serviciile alea secrete rau de tot , va considerati si destepti in cap , adica ei (necalificatii) se ocupa cu inteligenta ...De fapt e prosti de pute ! Pe scurt niste paraziti pe buget , care si-au creeat si un carnat de academie sa-i faca si doctori , ca leprele daca nu e si fuduli nu e bine. Ce spurcati ! Si asta face o carte despre nimic. Orbane , ca sa nu te bag in ****** , intrebare : la astia , oxiurii zilelor moderne, nu le redusasi pensiile si MAI ALES revizuit VARSTA de pensionare la 40 de ani ??? Prostanis : cum comentati ? :eek:

# mitica date 28 January 2020 20:03 +3

Nu merita sa fie aruncat la “groapa istoriei”.Merita aruncat cam 30 de ani la puscarie si confiscarea totala a averii!

# Pintea date 28 January 2020 20:50 +2

...aruncat chiar si in alta groapă! Dar la care ”intelligence” s-o referi abuzatorul drepturilor si libertatilor, in carte? Oare la aceea in care ai grija ca tara sa nu fie jecmanita, jefuita, jupuita, scoasa la mezat, vanduta pe banuti si vile la Monaco, defaimata, pusa pe butuci, sau la aceea in care cetatenii nu sant supravegheati, mani******ti, amenintati, santajati, asasinati ca judecatorul Mustață, etc., etc.! El stie ce este acela intelligence? Poate o fi invatat de la americani, ca s-au tot pupat in bot. De cand basescu l-a scos din anonimat pe mizerabilul ăsta, pe care l-a umflat ca pe o gogoasa, țara a luat-o razna! Sub patronajul lui si al sinistrei K coruptia si ticalosia au pus labele pe țară! Si culmea, tot el e bine mersi! Nu plateste pentru nimic!

# gandirea libera date 28 January 2020 22:37 +3

doamna judecatoare a-ti facut o greseala de redactare:in loc de "groapa istoriei" trebuie spus "penitenciar de maxima siguranta cu regim special de executare a pedepsei, fara beneficii penitenciare, executare a pedepsei pana in ultima zi" bafta la cei de buna credinta

# Silviu TTS date 29 January 2020 16:51 +2

În perioada scursă după 1989, categoria socio-profesionala a magistraților(procurorii inclusiv...) Este cea mai vinovată față de acest popor, prin nedreptățile pe care le-a generat în atâtea spete soluționate nelegal ,discreționar so necinstit, dar și prin trenarea nejustificată a lor, nemaivorbind de invocarea "vidului legislativ" în cazul marilor jafuri din marea privatizare, domeniul bancar, fraudelor din fondurile de investiții, înzestrare etc...

# dumitru rizoaica date 30 January 2020 00:19 0

Pentru a se bucura de ICREDEREA romanilor, atat baietii din Servicii, cat si magistratii TREBUIE sa depuna un juramant de Responsabilitate, de forma: -Pentru cei din Servicii: "Jur ca niciodata nu ma voi amesteca, in niciun fel, in politica si in justitie, si nu voi accepta "misiuni" care ii vor viza pe politicienii “neascultatori”, sau pe magistratii care nu vor sa iasa de pe “linia” Legii si a propriei constiinte! Daca nu voi respecta cu sfintenie acest angajament, Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire! Asa sa ma RASPLATEASCA Dumnezeu!" -Pentru mafistrati: (Prezentarea in comentariul urmator).

# dumitru rizoaica date 30 January 2020 00:21 0

Pentru INCREDERE si baietii din servicii si magistratii trebuie sa depuna un juramant de Responsabilitate, de forma: -Pentru magistrati: "Jur ca in activitatea mea nu voi admite nicio influenta si nicio impunere, nici pe linie administrativa, nici pe linie politica si nici prin santaj! Activitatea mea, indiferent de persoane, va reflecta DOAR esenta Legii si a constiintei mele fara de pata, exprimand convingerea mea cea mai intima, situatie cunoscuta DOAR de mine si Dumnezeu! Daca nu voi respecta cu sfintenie cele asumate mai sus, Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire! Asa sa ma RASPLATEASCA Dumnezeu!" -Pentru cei din servicii: "Jur ca niciodata nu ma voi amesteca, in niciun fel, in politica si in justitie, si nu voi accepta "misiuni" care ii vor viza pe politicienii “neascultatori”, sau pe magistratii care nu vor sa iasa de pe “linia” Legii si a propriei constiinte!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva