18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

JUDECATOARE ACUZATA DE COPY-PASTE – Inspectia Judiciara a trimis la CSM dosarul de exercitare a functiei cu rea-credinta de catre judecatoarea Mihaela Badea de la Tribunalul Arges: “Redactarea a 77 hotarari, prin preluarea copy-paste a argumentelor partilor, fara a analiza in niciun fel sustinerile acestora si fara a arata propriile motive care au determinat adoptarea solutiei”

Scris de: L.J. | pdf | print

7 September 2023 11:46
Vizualizari: 5089

Judecatoarea Mihaela Badea de la Tribunalul Arges a fost trimisa in judecata disciplinara de Inspectia Judiciara. 


 

Inspectia Judiciara o acuza pe judecatoarea Mihaela Badea de la Tribunalul Arges de comiterea abaterii disciplinare prevazute de art. 271 lit. s) teza I din Legea 303/2022 privind statutul judecatorilor, abatere constand in "exercitarea functiei cu rea-credinta". Mai exact, Inspectia sustine ca Badea ar fi preluat cu copy-paste argumentele partilor, fara a face vreo analiza a acestora si fara sa arate motivele care au determinat-o sa pronunte solutia. Iar totul s-ar fi intamplat in 77 de hotarari dispuse in contencios administrativ si fiscal.


Prezentam comunicatul Inspectiei Judiciare:


“Actiune disciplinara BADEA MIHAELA, judecator in cadrul Tribunalului Arges pentru nerespectarea art. 271 lit.s) teza I din Legea nr. 303/2022 (in reglementarea anterioara art.99 lit.t) teza I din Legea nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor), vizand faptele doamnei judecator Badea Mihaela din cadrul Tribunalului Arges, constand in redactarea a 77 hotarari pronuntate in materie contenciosului administrativ si fiscal, prin preluarea copy-paste a argumentelor partilor, fara a analiza in niciun fel sustinerile acestora si fara a arata propriile motive care au determinat adoptarea solutiei”.

Comentarii

# maxtor date 7 September 2023 18:02 -1

JUDECATOARE ACUZATA DE yes,yes! -ca veorica dancila cu bibi netaniahu...

# DODI date 7 September 2023 21:17 -1

Dacă mai ținem cont de faptul că sentințele sunt redactate de grefieră...

# Dumitrascu Tatiana date 13 September 2023 09:49 0

E si mai rau si ar trebui si mai aspru pedepsiti judecatorii dau sentinte impotriva legii, care nu tin cont de argumentele partilor si care de fapt fac jocul uneia din parti, adica acei judevatori corupti care incalca legea.. Nu stiu ce sentinte a pronuntat aceasta judecatoare, dar nu e o greseala sa tina cont de argumentele partilor, pe care trebuie sa le puna in balanta si, cu discernamant, sa aprecieze corect si sa se pronunte in conformitate cu dreptatea si legea.

# Ciuca Petru Doru date 24 October 2023 10:42 0

Eu stiu cum da hotărâri judecatoarea Badea. Am fost fericitul receptor al unei astfel de hotărâri. Nu mai pun la socoteala ca mi-a refuzat proba Cercetării la fața locului. Si nici faptul că a acceptat o pseudoexpertiza a paratilor. Dar hotararea si motivarea ei este de tot râsul. 80% Textul obiectiunilor mele. 15% Textul apărării paratilor (Primaria Pitesti) 5% Text propriu judecatoarei, care arată clar părtinire si rea credință precum și ignorarea situației de pe teren. Asa ca....ma si mir ca s-a sesizat Inspecția Judiciară! Era cazul!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva