27 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATOAREA #REZIST OBSEDATA DE DRAGNEA – Andrea Chis din CSM se da de ceasul mortii din cauza fostului presedinte PSD Liviu Dragnea. Desi a primit un mare flit de la colegii sai, fosta nevasta a lui Doru Tulus anunta ca va cere din nou CSM sa il acuze pe Dragnea de incalcarea independentei autoritatii judecatoresti. Cu sau fara voia ei, Andrea Chis este un pion in planul pentru reincarcerarea lui Liviu Dragnea, a carui eliberare a provocat panica in tabara #rezist

Scris de: George TARATA | pdf | print

18 July 2021 15:43
Vizualizari: 7434

Judecatoarea #rezist Andrea Chis (foto) din CSM e obsedata de fostul presedinte PSD Liviu Dragnea. Practic, Dragnea a devenit in ultimele zile principala preocupare a lui Chis, scoasa din minti ca ex-liderul PSD a acuzat ca este un detinut politic, ca si cum acesta nu ar avea dreptul sa isi exprime opinia in legatura cu decizia politica a ICCJ prin care a fost trimis la inchisoare, astfel incat presedintele Klaus Iohannis sa fie scapat de principalul adversar politic pentru a-si putea instala “Guvernul meu”.


 

Desi vineri, 16 iulie 2021, a primit flit din partea colegilor sai din CSM, care au respins cererea de suplimentare a ordinii de zi cu discutarea incalcarii independentei autoritatii judecatoresti de catre Liviu Dragnea prin declaratiile pe care acesta le-a facut la iesirea din inchisoare (click aici pentru a citi), Andrea Chis anunta ca va solicita din nou acelasi lucru. Poate-poate isi va convinge colegii sai din CSM sa voteze altfel decat au facut-o deja, caz in care acestia din urma s-ar face de ras.

Fosta nevasta a procurorului Doru Tulus, Andrea Chis, nu a fost multumita doar cu comunicatul Sectiei pentru judecatori a CSM in care se face apel la respectarea hotararilor judecatoresti indiferent de obiectul acestora, astfel ca, intr-o postare pe pagina sa de Facebook (vezi facsimil), a anuntat va cere din nou Consiliului sa il acuze pe Liviu Dragnea de incalcarea independentei autoritatii judecatoresti:

“Voi reitera propunerea in viitorul Plen. Daca citim comunicatul Sectiei pentru judecatori, se pare ca acum vrem aproape toti membrii CSM acelasi lucru. Nu am vazut inca o reactie din partea societatii civile. Dansii pot da comunicate separat. #pascupas #anticoruptie #independenta #adevar”.

 


Pionul Chis

 

Insistenta judecatoarei #rezist din CSM in a provoca o reactie a Consiliului impotriva lui Liviu Dragnea nu face insa decat sa intareasca ipoteza care circula in anumite medii politico-judiciare, cum ca Andrea Chis ar fi, cu sau fara voia sa, doar un pion dintr-un plan mai amplu prin care sa se forteze reincarcerarea ex-presedintelui PSD.

Asa cum Lumea Justitiei a dezvaluit in urma cu doua zile (click aici pentru a citi), surse avizate afirma ca cererea Andreei Chis s-a dorit a fi doar primul pas dintr-un atac mai amplu la adresa lui Liviu Dragnea. Concret, odata adoptata cererea lui Chis si odata stabilit ca Dragnea prin declaratiile sale ar fi afectat autoritatea judecatoreasca, ar urma sa se treaca la un alt nivel, in care pe diverse canale media ale Sistemului sa se propage ideea ca fostul presedinte PSD ar fi incalcat termenii liberarii conditionate, neavand o conduita corespunzatoare, aspect demonstrat de decizia CSM, pentru ca apoi DNA sa se autosezise si sa ceara revocarea liberarii conditionate a lui Liviu Dragnea.

Un abuz evident, in conditiile in care instanta care l-a eliberat pe Dragnea nu i-a impus vreo anumita conduita, iar o eventuala afectare a autoritatii independentei judecatoresti nu este nicidecum o cauza pentru revocarea liberarii conditionate. Chiar si asa, potrivit surselor mentionate mai sus, cererea lui Chis odata adoptata ar urma sa fie folosita pentru a se forta reincarcerarea lui Dragnea, pe modelul Elenei Udrea, cand s-a cerut plasarea ei sub control judiciar pentru ca a criticat sentinta de condamnare.

Comentarii

# Neanae date 18 July 2021 16:13 +52

Cucoana asta Chis-ălită dacă are obsesii musai sa se trateze. Caută nod in papura in loc sa caute sex. Fiindcă așa sublimează însa libidoul plecat cu sorcova. Se obsesioneaza cu dl Dragnea. Eu cred ca este îndrăgostită de Livache și dă pe afară de frustrare. O înțeleg, e un bărbat de bărbat nea Dragnea Național. E bine râu omu’ pe tăte livelurile. I-ați femeie un vibrator și lasă bărbații in pace, ca nu te vrea nici dreaqu!

# Omul de pe stradă date 18 July 2021 16:56 +41

Așa cum spuneam, sistemul nu suportă eșecurile; a pus în mișcare propaganda anti-Dragnea. Le e teamă rău de tot de ceea ce poate dezvălui, pentru că ștei multe. Vedeți și tv-ul cum titrează...Poate le spune cineva că scutul nu este zid și nu poate fi în jurul ci în fața cuiva, că la propagandă nu se învață și limba română! Și, da! Liviu Dragnea a fost CONDAMNAT POLITIC și nu pot ascunde asta!

# Valter Cojman date 18 July 2021 17:14 +16

Cand exista securisto-stalinisto-fascism de tip mafiot in „justițea”...

# Gilu date 18 July 2021 17:30 +5

Pentru un leu soata lui Bula/ A căzut din pom in ... .

# Goargăș date 18 July 2021 18:43 +18

Domne, eu știu o vorbă: cu o femeie frumoasă te mai înțelegi... cu frustratele, muuuuuult mai greu, sau deloc! Jenant! O ,,dezagreabilă" penibilă!

# basicuta date 18 July 2021 22:08 +119

asta e justitie, astia sunt magistrati! cu asta se ocupa jud.Chis in CSM? trebuie reforma maaareee in justitie...si dati multi afara...

# X date 19 July 2021 05:57 +38

Sa se îndure cineva și sa o ducă pe asta la doctor. Are mare nevoie. Salvati_o !

# santinela date 19 July 2021 06:56 +19

Daca si Tulus s-a scapat de ea va dati seama cum este aceasta Chis ? Cine poate ajunge in CSM fratele meu si ni se cere sa avem incredere in justitie !

# cetățean date 19 July 2021 12:17 +15

Justiția este una din cele trei puteri în stat. Cum poate un simplu cetățean să încalce independența justiției ? Libertatea conștiinței și libertatea de exprimare sunt prevăzute în Constituție.

# Simona date 19 July 2021 16:01 +12

Va dati seama de ce divortat ala , Tulus ? :lol: Bai fratilor introduceti control trimetrial in justiite ca altfel e grav.

# Alexandru date 19 July 2021 16:58 +35

Va rupe Dragnea ! :-* Gata cu uneltirile ; veti vedea , odata ce ajunge Liviu la putere .... Ciolannis esti pe teava ... Ce ti-o iei matale , caci Petrov fu facut scapat de ameriloci dar tu fraiere ti-o iei rau de tot ! Nu ati facut decat sa-l intaratati pe Dragnea, a avut timp sa se gandeasca numami la voi , dusmanii lui ... Oau ! 8)

# Goargăș date 19 July 2021 17:42 +14

Simona, nici Țuluș nu era mai breaz, fuma ca turcul (produce impotență), era foarte nervos (după cum spunea Becali ăl bătrân, Giovani/Ion, o ******), îi plăcea să fie șef, dar ceda în fața profesioniștilor, avocați sau experți, însă oricum era mai om față de fosta...de aceea nu pot spune tusea și junghiul ci doar tusea retardă!

# Temisan date 19 July 2021 22:28 +9

Alelei scelerat-o : la balamuc cu tine ! Trazneasca-te in zi senina ! :-)

# Manole date 20 July 2021 15:49 +1

Uitati-va la ea ! Asa face o judecatoare serioasa?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.03.2023 – Predoiu aduce magistratii la disperare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva