9 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATORUL ANTI-DRAGNEA A PRIMIT REJECT – Veste proasta pentru judecatorul Ciprian Purice, cel care a blocat fara motiv eliberarea lui Liviu Dragnea: CSM i-a respins cererea de transfer la Tribunalul Militar Bucuresti. Doar doi judecatori de la instantele civile au reusit sa obtina aprobare pentru instantele militare

Scris de: G.T. | pdf | print

18 January 2022 21:06
Vizualizari: 9000

Esec pentru judecatorul Ciprian Purice (foto) de la Tribunalul Ialomita, in prezent delegat la Tribunalul Giurgiu. Judecatorul care in 2021, pe cand activa la Tribunalul Bucuresti, a respins liberarea conditionata a lui Liviu Dragnea fara motiv, asa cum ulterior Tribunalul Giurgiu a decis (click aici pentru a citi), aflandu-se in plus intr-o evidenta stare de incompatibilitate, dupa cum Curtea de Apel Bucuresti a constatat, in conditiile in care semnase in trecut un memoriu impotriva fostului lider PSD si a partidului pe care acesta l-a condus (click aici pentru a citi).


 

Purice a ratat transferul la Tribunalul Militar Bucuresti, fiind refuzat marti, 18 ianuarie 2022, de Sectia pentru judecatori a CSM. Nu a fost singurul care a primit un asemenea refuz, la fel intamplandu-se si in cazul altor cativa zeci de judecatori.

De altfel, doar doi magistrati au reusit sa primeasca aprobare pentru a activa la instantele militare. Este vorba despre judecatorul Petre Valentin Badita de la Tribunalul Bucuresti, care va pleca la Curtea Militara de Apel, si judecatoarea Anca Natalia Costea de la Tribunalul Iasi, care va activa la Tribunalul Militar Iasi.


Iata solutiile Sectiei pentru judecatori a CSM:

 


Comentarii

# Ce sa caute nemernicul asta acolo ? date 18 January 2022 23:11 +38

Sa mai distruga viata si altora ? Da-l in ma-sa de paduche-magistrat ...

# DODI date 19 January 2022 00:44 +32

Este o vorbă populară în Ardeal: ”Dumnezo nu culcă-te!” Se pare că acest purice patruped a fost pișcat din dos. Este locul pe care îl merită pentru că nu are... față de armată. Doar de slugă!

# # jos !!! date 19 January 2022 07:24 +24

Purece, sau PADUCHE ???

# Asta nu stie sa se lege la sireturi ... date 20 January 2022 23:42 0

Judecatorul plm !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva