5 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATORUL OBSEDAT DE 69 – Ciudatele postari ale lui “Radu Radu”: “La cererile celor 69 de prietene, imi voi da cu parerea relativ la inghetata pe bat. Ceea ce nu lingem la timp – nu vom linge niciodata!... Cica unii intra pan fb mult mai des decat intra pan propriile sotii. Sau pantr-ale altora… Ma doare mana din umar. Ca-i dau in cap fara numar? Am vreo 30 de ani de exercitii de autoadmiratie… A 2-a doza mi-au dat-o ‘la pachet’ cu o crema de maini”

Scris de: George TARATA | pdf | print

26 April 2021 14:42
Vizualizari: 25916

Daca tot s-a pus pe facut “curat” in instante si pe suspendat judecatori, presedintele CSM Bogdan Mateescu poate ar trebui sa sesizeze Inspectia Judiciara si in legatura cu cazul pe care il vom prezenta in cele ce urmeaza. Un caz care a fost adus la cunostinta Lumea Justitiei de un justitiabil siderat de postari si exprimari atribuite judecatorului Mihai Radu Roman (foto) de la Tribunalul Ilfov.


 

Concret, este vorba despre o serie de postari extrem de ciudate facute pe Facebook, pe un profil care ar apartine judecatorului Roman, in care se mentioneaza obsesiv numarul 69. Un numar despre care se stie ca are inclusiv conotatii sexuale. De altfel, in paralel cu postarile in care se face trimitere la “69”, sunt publicate si anumite textulete ce pot fi interpretate ca avand o evidenta tenta sexuala.

Postarile sunt in opinia noastra nepotrivite pentru un magistrat, iar CSM si Inspectia Judiciara sunt obligate sa stabileasca in primul rand daca profilul de Facebook apartine judecatorului Mihai Radu Roman, si apoi daca prin asemenea postari a fost afectat sau nu prestigiul Justitiei sau este vorba despre manifestari care intra in conflict cu pozitia de judecator. Totodata, precizam ca profilul de Facebook este intitulat "Radu Radu", este public, putand fi accesat de orice persoana, nu doar de prietenii magistratului, iar mai multi judecatori ne-au confirmat ca cel din poza de la profil este judecatorul Mihai Radu Roman. In plus, cine intra pe profilul de Facebook "Radu Radu" poate vedea like-uri si comentarii facute de alti magistrati din tara.

In final, amintim ca in trecut judecatorul Radu Mihai Roman de la Tribunalul Ilfov a mai fost sanctionat disciplinar de doua ori de catre CSM.  

 

Iata postarile de pe profilul care ar apartine judecatorului Mihai Radu Roman de la Tribunalul Ilfov, in care apare obsesiv “69”:

 


Comentarii

# Neanae date 26 April 2021 15:46 +21

Deducție de grădi. Sunt mulți și toți la mâna SRI. Șantajați. Care obsedat sexual, care pedofil, care o ia pe la spate, care cu dependentă de prafur si ierburi ca și de pshihotropice. Aceste elemente nu pot face de capul lor caci il au dus pe tangenta. Fac ce li se zice și ei executa, altfel ajung de rasul lumii și, evident, pe drumuri. Perspectiva este “spitalul 9”, oricum ajutați sa nu facă rău altora și lor însăși. Trebuie căutați, testați, scoși din funcții URGENT. SUNT BOLNAVI! Nu e de gluma.

# Gicu date 26 April 2021 17:02 +40

Asta nu este tot! Acesta ajunge mereu la Tribunal la ore tarzii. Acuza migrene frecvent si ii place sa bea tarie!

# maxtor date 26 April 2021 19:04 +10

"Am vreo 30 de ani de exercitii de autoadmiratie"-se cere la penzie.

# Gilu date 26 April 2021 20:19 +5

Radu' mamii , Radule / Insoara- te p......

# morarescu date 26 April 2021 21:16 -9

Singurul judecator din cadrul TI care nu cedeaza presiunilor si admite cereri de liberare conditionata in contra unitatilor celebre de parchet. Acum, Dumnezeu cu mila...

# Gicu date 26 April 2021 22:52 +27

#Morarescu... scuteste-ne! Sigur esti prieten cu el! Ori esti Av Iorgulescu, ori Av Miron. Noi, cei care lucram cu el, il cunoastem foarte bine. Vine mereu la ora 12-13:00 la munca! Foloseste grefierele sa ii scrie, tine morala inculpatilor in sala de sedinta...etc! Intarzie la sedinte!

# nae girimea date 27 April 2021 07:11 +14

Doamne , "saltimbancii si irozii " ne hotarasc soarta !

# santinela date 27 April 2021 08:41 +32

Judecator de Tribunal , de risul curcilor nu alta !Cui cereti sa se sesizeze si sa ia masuri,sefului CSM-ului ? Haida de,asta nu-i mai departe de cel prezentat de dvs. Si cica sa te prezinti cu incredere intr-o sala de judecata !

# Gigel date 27 April 2021 16:45 +33

Grav că un magistrat ce ne judecã și vrem dreptate de la el ,oferă semnale toxice membrilor societății.Oare mai poate sa ne judece in astfel de condiții ce indica probleme psihice ???

# Donna date 29 April 2021 00:28 +23

Cum le știe Gicu asta pe toate. Dar că e unul toba de carte, care a dat examene peste examene, care nu e obedient la comenzile venite "de sus", nu zice nimic dacă tot îl cunoaște așa bine? Eh...multe sunt de comentat. Probabil contul asta de Facebook este de ani de zile, nu-i așa? Nu e suspect că acum s-a aflat ca e contul unui jude (daca chiar o fi așa)? Hmmm...oare pe cine a supărat Radu, Radu?

# Gicu - pt Donna date 29 April 2021 12:21 +2

Ne-a suparat pe toti! Cei care lucram cu el. El face pe lupul moralist cu inculpatii.... cum poate un ... sa tina morala inculpatilor?????

# Donna date 30 April 2021 11:35 +3

Pt Gicu Draga doamna grefier, Știu că munciți mult, de multe ori poate faceți munca judelui și nu aveți salariul unui magistrat, dar nu va oprește nimeni să susțineți examenul de admitere in magistratură. Mulți colegi de-ai dumneavoastră au urmat aceasta cale. Ce va oprește? Faptul că acest magistrat tine morala inculpaților? Daca tot lucrați cu omul asta poate ne spuneți dacă le face morala inculpaților pentru că aceștia fac glume proaste pe Facebook sau sunt acuzați de fapte grave săvârșite ( omor, tâlhărie, viol, etc...)

# Gicu date 2 June 2021 23:26 +4

Ce s-a intamplat cu Radu Radu? A fost sanctionat??? Sau a ramas in aer????

# Alina date 14 September 2023 17:04 +6

O societate fără prințip, se cheamă că nu există! Uite, domnule, cum s-a trezit jena în român și nu poate admite că și un magistrat are niște liber-cugetari sau preferințe pe care, trăind în aceasta societate ipocrita, este adevărat ca mai bine le păstra pentru el.... Ca din cauza unor astfel de postări nu poate omu ' sa ofere o judecată de calitate! Sictir! Nu am încredere în judecatorii-roboti, demni pana în străfundul...nefiintei lor. Genul ăla de morți pe picioare care torturați de frica inoculata de propria prostie, își fac temele sârguincios, dar nu înțeleg nimic din nimic nici dacă le desenezi. Cred ca un judecător trebuie sa aibă dreptul la propriul sine iar acel om , indiferent de profesie, care nu mai acționează decât în liniile trasate de o societate prea moraliști pentru cât este de morală....se cheamă ca nu există!!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.03.2024 – Postul lui Buda, scos la concurs

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva