25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUSTITIA SRL – Asociatia pentru Monitorizarea Justitiei avertizeaza asupra scaderii dramatice a increderii in corectitudinea actului de justitie din cauza magistratilor care se lasa influentati de anumite institutii ale Statului. Cititi lista magistratilor cu rude in institutiile statului, publicata de AMJ

Scris de: L.J. | pdf | print

21 January 2013 14:17
Vizualizari: 19387

 

Asociatia pentru Monitorizarea Justitiei a dat publicitatii un comunicat in care trage un semnal de alarma asupra unor fenomene ingrijoratoare din sistemul judiciar, care au ca efect pierderea increderii in actul de justitie de catre cetateni. AMJ subliniaza „cresterea semnificativa a numarului magistratilor ale caror rude sunt angajati in sistemul bugetar, in sistemul de aparare, interna sau externa al Romaniei, in sistemul militarizat, nu poate decat sa creeze o suspiciune nedorita care va duce, in timp, la eroziunea totala a sistemului de justitie” si isi exprima ingrijorarea ca in legislatia interna nu sunt prevazute mijloace eficiente de sanctionare a unor situatii de incompatibilitati si conflicte de interese. Iata comunicat integral al AMJ:


JUSTITIA SRL”

In ultima perioada, ca si presa, Asociatia pentru Monitorizarea Justitiei observa cu ingrijorare scaderea gradului de independenta a magistratilor din Romania in raport cu institutiile Statului, ca si escaladarea conflictelor atat in interiorul profesiei magistratilor, cat si a acestora cu celelalte profesii, inclusiv cu justitiabilii.

Aceste fenomene sunt alarmante deoarece conduc la scaderea dramatica a increderii populatiei in calitatea si corectitudinea actului de justitie si duc la disparitia de facto a uneia dintre cele trei puteri in stat - judecatoreasca - cu consecinte directe asupra caracterului democratic al regimului politic din Romania.

Astfel, ultimele evenimente din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii - organ care a fost infiintat tocmai pentru garantarea idependentei magistratilor - demonstreaza ca numirea, mentinerea, schimbarea si, implicit, votul acestora in cadrul Consiliului este determinata in mod direct de catre interese politice si economice.

In acest rastimp, interesele Justitiei, care ar fi trebuit sa fie obiectivul CSM, sunt lasate in suspensie.

Totodata, de ceva vreme, se poate observa si in randul magistratilor - judecatori sau procurori - o crestere a gradului de conexiune la institutii ale Statului, direct sau prin intermediul altor persoane - soti, rude, afini - ceea ce poate sa aduca un deserviciu increderii in actul de Justitie din partea justitiabililor si a altor categorii profesionale.

Este regretabil ca legislatia romana nu prevede sanctiuni clare si nici nu defineste incompatibilitati clare decurgand din aceste situatii, avand in vedere suspiciunile justificate pe care le creeaza in randul justitibililor orice apropiere a magistratului de institutii sau autoritati, apropriere de natura sa rupa echilibrul procesual, si asa fragil, al partilor.

In acelasi timp, chiar in cazul in care astfel de incompatibilitati lato sensu sunt

reglementate, magistratii tind sa refuze sa recunoasca existenta incompatibilitatii, sa se abtina de la judecata dosarului, sau sa admita cereri de recuzare sau exceptii de incompatibilitate formulate impotriva colegilor magistrati, incercandu-se a se forma o jurisprudenta constanta in sensul restrangerii aplicarii directe a art.6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului privitor la dreptul la un proces echitabil.

Pe de alta parte, acelasi norme sunt interpretate in sensul existentei unei situatii de incompatibilitate, in cazul in care magistratii nu doresc sa solutioneze/cerceteze o cauza.

Chiar daca poate exista din partea magistratilor o temere ca, prin crearea unui mecanism functional de control si reglementare a incompatibilitatilor s-ar restrange drepturile lor individuale (dreptul la munca, dreptul la asociere, etc), asa cum arata si Curtea Europeana a Drepturilor Omului, orice restrangere poate fi legitima atat timp cat prin aceasta se urmareste protectia unor drepturi fundamentale si a garantiilor democratice ale Statului de Drept.

Or, este absolut esential intr-o societate si asa divizata de interese particulare si politice, ca Justitia sa ramana independenta si mai ales obiectiva.

In aceste conditii, cresterea semnificativa a numarului magistratilor ale caror rude sunt angajati in sistemul bugetar, in sistemul de aparare, interna sau externa al Romaniei, in sistemul militarizat, nu poate decat sa creeze o suspiciune nedorita care va duce, in timp, la eroziunea totala a sistemului de justitie.

Reamintim ca, desi Romania este condamnata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului in decizii fundamentale pentru protectia statului de drept, precum Dumitru Popescu c. Romania, Asociatia 21 Decembrie, Maries, Vlase s.a. c. Romania, Bucur si Toma c. Romania - nici legislatia nu a fost modificata si nici nu s-a renuntat la practica defectuoasa de la instante si parchete, denuntata de reclamanti si sanctionata de Curtea EDO.

Facem trimitere mai jos la doar cativa dintre magistratii care se afla in vreuna din situatiile descrise mai sus:

- ASANICA ANDRA - sotul ofiter MAI

- CUZUC MIHAELA - sot fost judecator cercetat pentru infractiuni de coruptie

- MIREA ECATERINA MARIANA - fost inspector CSM

- MURARIU DENISA - sot ofiter SRI

- PAUN SANDA - sotul director DGA - MAI

- PETRESCU PETRONELA - fost procuror

- POPESCU RODICA - sotul director la o firma cu activitate in domeniul monitorizarii si spuravegherii

- TOMA RALUCA ECATERINA - sot Procuror

- DULGHERU EMMANUELA - sot ofiter UM 2648

- LAZAR FLORICA - fost jurist la D-AFI Bucuresti

- MARASOIU NICOLETA - sot Consiliul Legislativ Roman

- AFRASINIE MADALINA - sotul ofiter MApN

- VACARUS STANCU - fost angajat CFR

- RALUCA ELENA GALEA, judecator - sotul Ion Galea, sef oficiu la Ministerul Afacerilor Externe

- BRANDUSA ELENA GHEORGHE, judecator - sotul Mihai Gheorghe, procuror la Parchetul Inaltei Curti

- IONELA ION, judecator - sotul Catalina Marian Ion, consilier juridic MApN;

- PETRONELA IONITA, judecator - sotul Vasile Ionita, procuror sef birou la DNA;

- ELENI CRISTINA MARCU, judecator - sora Luciana Laura Badica, referend la DNA Sectia Teritoriala Constanta

- VERONICA NASTASIE, judecator - sotul Ion Nastasie, procuror la Parchetul Sectorului 4

- MONA LISA NEAGOE, vicepresedintele Tribunalului Bucuresti, membru CSM – sotul Robert Marius Neagoe, seful Directiei Juridice a Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie din Ministerul Economiei si Comertului

- CARMEN IULIANA PAVAL, judecator - sotul Cristian Romulus Paval, ofiter la Sectia 2 Politie – Biroul de cercetari penale

- AIDA OANA POPESCU, judecator - sotul Catalin Andrei Popescu, procuror la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti

- PETRE ROSU, judecator - afin grd.II Monica Florina Gherghel, ofiter la Serviciul Roman de Informatii;

- ALINA SUTU, judecator - fratele Lucian Enechiuc, subcomisar la IJP Dambovita;

- CORNELIA MAGDALENA BIANCA TELECHI, judecator - fratele Valeriu Dumitru Petrovici, procuror la Parchetul Inaltei Curti;

si lista poate continua .... presa a relatat pe larg...

 

Comentarii

# elis date 21 January 2013 14:27 +21

si te intrebi, oare se face cu adevarat justitie?? raspunsul e unul singur si bine definit pentru toata lumea, chiar daca nu ne place. In Romania nu se face justitie, toate actiunile juridice sunt telenovele cu neamuri, gasti, cumetrii si altele. Domnilor magistrati, v-ar placea sa intrati in aceasta morisca in rol de justitiabili?

# av date 21 January 2013 15:13 +3

Aceasta lista a fost publicata deja de vreo 2-3 ani prin careva ziar. Lista este mult mai lunga. Cumetriile din justitie sunt facute nu numai la judecatori, la aceasta lista participa si avocati, procurori etc. Este o clica intreaga care a acaparat justitia. In mod paradoxal, avocatii ,,Bota'' sunt hartuiti de astfel de lepre. Roata se intoarce impotriva celor ce nu au mame, nu au obraz, nici moralitate. Deja au inceput sa se manance intre ei! o sa vedeti ce urmeaza, anul 2013 va fi ,,anul jihadului''

# Marian date 21 January 2013 21:31 +2

Marea masa a judecatorilor din Romania trebuie trecuta pe dreapta, definitiv. Sunt corupti si incompetenti! Deindata ce USL va iesi de la guvernare, va fi nevoie ca toti judecatorii de peste 50 de ani sa fie scosi din sistem, ei fiind tributari mentalitatilor comuniste si a sistemului mafiot instituit de PSD si perfectionat de oameni gen Catalin Voicu. Tot ei infesteaza si pe cei mai tineri, care ar reactiona altfel daca aceste relicve comuniste nu ar mai fi in sistem. Asta este propunerea pe care o fac in aceste zile privind programul de guvernare al opozitiei. Fara o curatire totala a sistemului de justitie vom bate pasul pe loc, nu vom avea o justitie independenta iar Romania va regresa la situatia de dinainte de 89...

# VIKY date 21 January 2013 21:45 +2

" Asta este propunerea pe care o fac in aceste zile privint programul de guvernare al opozitiei. Fara o curatire totala a sistemului de justitiei vom bate pasul pe loc, nu vom avea o justitie independenta"...Tu esti Danielut, faci deja legi pentru 2020?. Pai nu trebuie sa le mai faci draga, ca anul asta se face "deratizare" de portocalii , si justitia va fi eliberata de sub jugul chiriasului...Era sa uit, dar pentru procurori si presedintele tarii, nu aveti propuse niste legi?. De exemplu: presedinte ales pe viata, si procuror general, daca se poate recomand Moraru sau Kovesi, tot pe viata. Ce parere ai?

# ana date 22 January 2013 00:37 +5

Ghica si Hajnal sunt tinere!! Ce facem, ii vrem pe toti afara? Nu aceasta e solutia! Dar eu continui sa ma intreb de ce trebuie sa-l slujeasca pe basel, atitta timp cit au ceea ce le trebuie?

# ambrozie date 21 January 2013 15:38 +12

nu, nu se face justitie, este mafie pe fata, te amana, te amana pana intelegi ca tre sa misti din urechi, avocatii au prins spilul, te vand si astia...deci, ce e justitia in Ro? cu sute de milioane salariu? cu facultati slabe, private sau de stat, ei sunt cei care distrug oameni nevinovati. Te vezi in puscarie, nevinovat, nu te asculta nimenea,,esti terminat de gasca mafiota care ti-a copt-o ca n-ai dat cat trebuie si cui trebuie, ca daca dadeai, erai liber si presa te lauda ca esti om cinstiti. Justitie? ce e aia?

# abidal date 21 January 2013 14:37 -16

DUPA VOI IN ACESTE FUNCTII AR TREBUI SA FIE NUMAI CALUGARI SI MAICUTE.

# ion date 21 January 2013 15:09 +13


Citeza pe abidal
DUPA VOI IN ACESTE FUNCTII AR TREBUI SA FIE NUMAI CALUGARI SI MAICUTE.
In aceste functii ar trebui sa fie macar personaje decente.

# VIKY date 21 January 2013 15:43 +15

Nu calugari si maicute, nu corupti si cu "nasul in suflet", ci procurori si judecatori adevarati, nu presuri ale lui "moraru" si chiriasul din deal.

# ICCJ si CAB date 21 January 2013 14:47 +8

LUCIA ROG ICCJ -sotul SRI Silivia Cerbu CAB- sotul procuror Cerbu DNA, de ne-a facut de ras cu perchezitia la sotii Barsan

# ARGUS date 21 January 2013 16:32 +14

Nu sotii/sotiile/neamurile reprezinta o problema ci daca fiecare isi vede corect de treburile sale si nu se lasa condus de meseria lui ( cu mici retineri fata de cei de la DNA,SRI,MAI desi ,eu personal,nu cred).Buba se afla la varf iar presiunile ce vin de acolo sunt,la unii,mai presus de constiinta si deontologie profesionala.Deci,sa nu generalizam.

# Mirela Predan date 21 January 2013 17:16 +7

Hai sa va dau un exemplu din cele mentionate mai sus: Petronela Ionita, nevasta plagiatorului care a candidat la sefia DNA, Vasile Ionita, nepot al procurorului de la Parchetul General, Grigore Voicu face mare caz din arestarea a doi primari pe baza denunturilor vadit mincinoase si contradictorii ale unui cunoscut interlop din clanul Sportivilor, Florian Puiu. Complet "aleatoriu", initial judecatoare de fond in acest caz a picat nimeni alta decat Isabelle Tocan, prietena cu sotia procurorului de caz, Petrnela Ionita. In data de 6 aprilie 2012, data memorabila pentru mine, intra urland in sala de judecata si fara niciun motiv impus de lege, vrea sa evacueze toata sala, pentru ca nimeni sa nu asiste la magariile pe care intentiona sa le comita in sedinta publica. Audiaza doi dintre inculpati, Florin Vacru si Octavian Lungu, incepand cu citirea declaratiilor date de acestia in faza de urmarire penala. Va urma

# Mirela Predan date 21 January 2013 17:20 +6

Chiar si cand cei doi inculpati audiati nu-si mai sustin afirmatiile date, ea consemneza tot ce vrea ea. Ample dispute cu avocatii care practic trebuiau sa-i arate legea in ce priveste consemnarea unei declaratii. Vrand sa uzeze de dreptul sau legal de a pune intrebari inculpatului, Adrian Mladin, aflat la acea vreme in stare de arest, este pur si simplu evacuat din sala. Cum se putea desfasura sedinta de judecata fara prezenta unuia din inculpati??? Este readus dupa 10 minute, timp in care Isabelle Tocan, prietena Petronelei Ionita isi continua tirul isteriilor, incalcand grav si fara un precedent pe care eu sa-l fi intalnit pana acum, desi am participat la destule procese penale, modul legal de desfasurare a acestuia. Va urma

# Mirela Predan date 21 January 2013 17:23 +7

Dupa aceasta sedinta, Isabelle Tocan formuleaza, in sfarsit, cerere de abtinere. Cum denutatorul din dosarul cauzei cercetate de Vasile Ionita, interlopul Florian Puiu este persoana care m-a amenintat cu moartea printre altele si pentru ca scriu articole negative la adresa lui Vasile Ionita si Isabelle Tocan, crezand ca panica starnita de un interlop ma va face sa incetez sa scriu, actualmente sunt in proces penal inclusiv cu cele doua dudui: Petronela Ionita si Isabelle Tocan. Deci ca atare ma abtin de la mai multe comentarii. Dar O LEGE CARE SA INTERZICA RUDELOR DIN SISTEM SA SE IMPLICE, IAR DACA SE IMPLICA, SA ATRAGA RASUNDEREA PENALA ASUPRA LOR, AR FI ABSOLUT NECESARA!!!! Pentru binele Romaniei!

# aa date 21 January 2013 18:04 +6

Femeile ce detin functii in Stat si cu atat mai mult cand se fac fotografii de grup oficiale, e total nepotrivit sa poarte rochii fara maneci. Tinuta corecta e taior sau fusta cu sacou. Niciodata bratele complet goale. Si obligatoriu ciorapi, nu picioare goale in sandale sau papuci. La noi, aceste reguli nu se prea respecta . Interesant e ca firmele private tin foarte mult la tinuta salariatelor

# aa date 21 January 2013 18:08 +3

Singura ce pare corect imbracata, e doamna cu ochelari ce poarta un top (sau o rochie neagra) si o jacheta bej

# Observatie date 21 January 2013 18:14 +4

Observatia dumneavoastra este corecta, dar... cum credeti ca a facut cariera doamna cu bratele goale? Punand haine pe ea sau dandu-le jos? Meditati, tinuta este corecta din punctul ei de vedere, depinde ce obiective are fiecare.

# aa date 21 January 2013 19:03 +8

Observatia era la modul general. De exemplu, fusta trebuie sa fie discreta, pe langa corp(in stilul Chanel), de preferinta bleumarin si lungimea putin deasupra genunchiului sau putin sub genunchi dar in nici un caz fantezii in colturi, cu floricele si alte imprimeuri. Barbatii din foto arata si ei destul de jalnic. Intai ca nu stiu sa poarte un costum, plus ca nu faci poze oficiale deschis la haina sau fara haina. E foarte important si sa stie sa asorteze si sa faca un nod perfect la cravata nu sa arate de parca sunt atarnati in copac

# Mirela Predan date 21 January 2013 19:50 +5

Serios? Dar de ce n-ai postat astfel de comentarii si la fotografii cu Elena Udreea niciodata??? :lol: :lol: :lol:

# aa date 21 January 2013 20:31 +3

Nu dau sfaturi la toata lumea :D Ca sa nu zic doar de rau, apreciez modul cum se imbraca doamna Ministru Mona Pivniceru: eleganta si discreta sau mai bine zis o eleganta izvorata din discretie. Nimic ostentativ si totusi o atitudine ce emana feminitate dar si fermitate. Poti fi extrem de elegant si corect imbracat fara sa snobezi cu vuittonele, versacele, chanele si alte scumpeturi

# aa date 21 January 2013 19:11 +3

Singurul ce pare ca se simte la largul lui in costum si il poarta cu naturalete, e domnul de langa steagul UE din stanga, langa Kovesi. In rest...jale mare. Nu mai zic de pozitia mainilor, de atitudine si privire. Cred ca se impun niste cursuri privind aceste reguli banale dar importante pentru prestanta institutiilor Statului si in fata romanilor dar si in fata strainilor

# aa date 21 January 2013 19:12 +3

Singurul ce pare ca se simte la largul lui in costum si il poarta cu naturalete, e domnul de langa steagul UE din stanga, langa Kovesi. In rest...jale mare. Nu mai zic de pozitia mainilor, de atitudine si privire. Cred ca se impun niste cursuri privind aceste reguli banale dar importante pentru prestanta institutiilor Statului si in fata romanilor dar si in fata strainilor

# un nene date 21 January 2013 18:16 +7

Maimutoii astia de unde au mai aparut? Si, ma rog, ce ar putea face un judecator ca sa-i impiedice pe cei din neamul lui, al sotului, vecinii, finii, nasii, mosii, prietenii lui si ai celor insirati, etc.... sa lucreze in domeniile enumerate: justitie, MAI, SRI, SIE, ... dintre maimutoii din poza sunt cativa care au sotiile sau copiii magistrati ... de unde au tras ei concluzia ca daca ai in neam o ruda de a saptea spita, care nici nu te baga in seama, iti este interzis sa devii magistrat si tu sau sa lucrezi in domeniile susmentionate. ... Exista institutiile abtinerii si recuzarii si fiecare raspunde pentru ceea ce face.

# Un cetatean date 21 January 2013 18:31 -4

Sunteti chiar penibili! Constat ca se va reinstaura stalinismul in Romania! Ce aveti cu Vacarus Stancu?Este un magistrat competent, a lucrat, intr-adevar, in tinerete la CFR, dar a facut o facultate  de drept la stat, nu la Spiru Haret si a reusit sa devina magistrat pe propriile puteri.Am fost colegi la Rm Valcea si depun marturie ca este un tip chiar foarte destept si muncitor, care nu a facut compromisuri. Nu inteleg ce se vrea acum? Sa ai origine nobiliara sau ce anume? Nu ma asteptam la o asemenea clasificare din partea voastra! Analizati mai bine rebuturile care au ajuns in magistratura prin parinti, soti si amanti  pilosi, nu oamenii care si-au cladit un viitor fara ajutor din partea cuiva!

# CI date 21 January 2013 20:29 +3

vacarus mare om mare caracter! a judecat procesul de partaj al amantei de l-a alergat nevasta-sa prin tot Ramnicu! Mai are o colega cu care a maritat vagoanele CFR prin toata tara si au facut embargoul prin Yugoslavia . Mai vrei, cetateanule sau te-am turmentat?

# BI date 21 January 2013 21:03 +2

CI, vezi ca vagoanele alea le-a folosit selaru sa smechereasca statul cu benzina de la Nitramonia! A plimbat-o prin tara pana i sa pierdut urma! Verifica, CI!

# CI---mă omorâși date 21 January 2013 21:27 +2

Domnu' a semnat niște hotărâri -în rest nu știam câte cunoști tu :cry: Ptiu,să nu-ți fie de diochi ,muică!

# CI date 21 January 2013 23:15 -3

Nu-mi aparţin postările...Vechea glumă. mi-a luat cineva nick-name-ul

# off... date 22 January 2013 07:41 +1

Se țin de glume p'ici.Noroc cu mine că-s un pic olteancă ,mică și rea :-x

# obiectiva date 21 January 2013 19:03 +2

completare LISTA >BACAU > CApP Bc ....jud. Astefanesei Petrina Manuela - DEBITOARE la MAI din 2007, cu suma de 8300 lei plus dobanzi< TRIBUNAL Bc....jud. Pocovnicu Ioana Raluca- sot angajat SRI UM 0793....jud. Apetroaei Raluca Ioana -sot procuror DNA.....///JUDECATORIE ..jud. Burduja Andreea, sotul IPJ BC- agent politie, cumnat in IPJ Bc...de aceea, NU E DREPTATE, JUSTITIA SRL !!!! capisci ???

# CFR SRI si SRl date 21 January 2013 20:31 +3

Alo, toata lumea a intrat in cazarme?!

# Cetateanul turmentat date 21 January 2013 21:12 +1

Referitor la dl judecător Vacarus, care sunt obiectiunile? Ce legătura au amantele cu faptul ca in tinerete a lucrat la CFR? Sau muncitorii au interdictie pe viața la un serviciu de intelectual? Eu spuneam ca e capabil profesional ! In rest vad ca faceți confuzie între capete! Deci cine este de fapt turmentat ?  Apropos, dacă ești asa pornit de ce nu îl  cauti la reputatie? Poate pt a nu ai dovezi si atunci este mai cuser sa lovesti pe la spate ! E bine , domnilor ??? Nu prea cred!

# Godinca Florica Geta date 21 January 2013 21:28 +1

Sincer am incredere mai mare in horoscop decat in justitie.Despagubirile sa fie facute de cei ce gresesc nu din fondul statului.Cei ce judeca gresit sa fie inchisi sa invete minte ca fara probe totul e 0,presupunerile lor dovedesc greselile pe care le fac.Inscenarile si provocarile pt.a vrea sa determine pe cineva sa faca ceva pt. a descredita o persoana ,sa fie pedepsiti cei din grupa de interes[aici e vorba de o organizatie]........Interceptarile autorizate trebuie sa aiba probe ca sa obtina mandat,nu invoiala ca hai sa-l terminam pe asta sa scoatem caz ca ei sa isi vada linistiti de escrocherii.Dreptatea nu trebuie sa fie pe culoare politica.Cred ca acum omul nu are valoare,mafia e asa puternica incat te calca in picioare pt.a avea buzunarele pline.Fiecare are opinia lui dar asta este o parere sincera a mea pe care am dorit sa o exprim.Multumesc.

# obiectiva date 21 January 2013 21:56 +4

@Geta, ai dreptate, perfecta dreptate ! vin cu o completare privind curtile de apel din SV si BC !!! HAINEALA e de la BC ! deci, rog pe doamnele si domnii judecatori, si procurori, daca au vreo treba cu CSM ul, dar nu prea au, atunci cand vor face noi propuneri si alegeri in CSM, sa EVITE sa propuna magistrati proveniti din BC si SV !!!! sunt dovediti tradatori ! si, NU au avut curaj sa isi exprime opinia....fara coloana vertebrala !!! asteapta in umbra, probabil sunt extrem de SANTAJABILI , FRICOSI sau baSSisto - securisti !!! 2 din 16 !!! ii deplang pe justitiabilii din acele curti de apel.....NU mai au nici o sansa !!!in concluzie, felicitari, CLUJ, felicitari RAMNICU VALCEA !

# obiectiva date 21 January 2013 22:13 +4

si MORAR a lucrat la DNA BACAU !!! ce coincidentaaaaaa !!!!

# ARGUS date 21 January 2013 23:07 +5

Fotografia este facuta dupa un bilant al Parchetului General.Ii recunoatem pe urmatorii actori ai vietii politice si ai justitiei(?) Corlatean(ministrul de justitie),Blaga (seful senatului) Kovesi(procuror general) Ghica si Haineala (CSM),presedinta(?) ICCJ.Nu vad ce cusur au tinutele barbatilor din fata.Dar de tinuta Procurorului General ce părere aveti?

# aa date 22 January 2013 01:59 +2

Doar pe cateva persoane le stiu din Mass-Media. Pantalonii sunt facuti sa aiba dunga si nu burlane. Un pic de indoitura in partea de jos e normala dar nu zeci de cm. Ori pantalonul e prea lung ori...burtica, bat-o vina! Cand stii ca burtica iti face feste si coboara cureaua tot mai jos, renunti la curea si iti pui niste bretele asortate. Manseta camasii trebuie sa depaseasca cam cu 1-2 cm maneca sacoului. Cravata d-lui Corlatean e mult prea lata fata de deschizatura reverelor. De fapt tot sacoul ii da o alura de scolar, fiind prea scurt la silueta pe care o are. Unii domni au costume negre, prea negre. Negrul e pentru seara sau inmormantari. Tinuta d-nei Kovesi nu e potrivita functiei. In Romania, ori se face parada modei(deseori fara gust) ori e neglijenta. Se confunda tinuta de strada/tinuta de zi, cu cea de servici, care impune anumite reguli de eticheta. Sigur ca nimeni nu se naste invatat, de asta cred ca ar trebui sa se preocupe cineva de tinuta inaltilor functionari :)

# Barba Costel date 22 January 2013 09:55 +1

Stoina Eugen procuror(infractor - protejeaza marea evaziune fiscala) DNA--sotia Stoina Camelia procuror PICCJ( rezolva plangerile justitiabililor impotriva abuzurilor procurorilor DNA si altii....) - fratele STOINA N. CRISTIAN NICOLAE, având funcția de Consilier de Conturi la Curtea de Conturi a României (efectueaza controale si rapoarte la cine "trebuie")--sotia acestuia Stoina Florentina Carmen expert contabil la cateva firme private(!)(ofera solutii financiar contabile) + pensie de militar 19.000 lei( avem curiozitatea in ce armata a lucrat???)lei(!)...http://www.curteadeconturi.ro/sites/ccr/ro/Declaratii%20de%20interese%20si%20avere/Conducere/2011/Avere/Stoina_Cristian%20Nicolae.pdf

# costel date 22 January 2013 10:00 +1

Anchetatorii Agentiei Nationale de Integritate considera ca cel putin sapte consilieri ai Curtii de Conturi din Romania sunt incompatibili cu functiile pe care le detin. Informatia i-a fost devoalata presedintelui Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, de seful Agentiei Nationale de Integritate, Catalin Alexandru Macovei.Cei sapte care au probleme la Curtea Regelui Vacaroiu, sunt Gheorghe Oana, Sandu Capra, Petre Popeanga, Cristian Nicolae Stoina, Mihai Hura, Ioan Anton si Verginia Verdinas. Primii patru au calitatea irefutabila de actionari in diverse companii private, Hura si Anton sunt suspectati ca au primit doua salarii concomitent, iar in cazul Verginiei, Verdinas inspectorii ANI cerceteaza daca aceasta are si o functie administrativa in universitatile la care preda.http://www.infolegal.ro/consilierii-curtii-de-conturi-incalca-legea-deruland-afaceri-desi-le-este-strict-interzis/2009/08/07/

# VIKY date 22 January 2013 13:52 +2

Si atunci de la magistrati ca astia, sa astepte lumea dreptate?. Pacat ca acest flagel, numit coruptie nu a fost stopat pana acuma. Daca cei care ar trebui sa respecte legea o incalca cu buna stiinta, nu va mirati ca poporul nu are incredere in justitie nici macar 10%. Nu stiu cum vor decurge lucrurile, daca noul guvern, Ministrul Justitiei, impreuna cu magistrati care mai au in sange meseria de magistrat, si pe care romanii pot sa se bazeze.vor reusi sa diminueze putin din acest flagel.

# Ilarion date 22 January 2013 13:38 +1

Asociati asta aduce si servicii prucesului de reformare al justiei dar nu incerca sa faca nimic mai mult,si cresd ca o astfel de activitate o presupune.

# Bo-bin Ba-Laden date 22 January 2013 16:15 +6

Brieteni rumuni, eu grezut curlatean mai inalt, eu grezut curlatean mai destebt. Doar grezut, nu adevarat. Mie blace bunica andrunescu, zice brieteni rumuni ambramburizda, bentru ca este mult egzcitata si berduta in univers, habibi la ea, si iau ambramburizda la mine HR la harem si iau si maimutzica copy paste plus cel mai sugar beiat dintre femei, crin, sa pun la el face spagat sau stat capra, oldailong. Deci, mai brieten mai, maimutz este, bunica este, cadan crin este, acum am adus aminte ca avem si camel, da, un camel cat un castel, denumita codrutza lulutza. Este tot, eu fericit la mine. Acum un mesaj bentru obozitie, sunati la mine celular or-gand bentru daca aveti nevoie de momente vesele, bentru neuitat, artificii, bomba artiz-anal, AG 9, tir cu arc la trandafir sau busca cu luneta, foarte curat servicii lucram, rugam seriozitate.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.07.2024 – DNA nu e de nasul lui Ardelean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva