21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

KOVESI STIA DE NENOROCIRILE LUI PORTOCALA – Fostul premier Victor Ponta acuza complicitatea Laurei Kovesi la abuzurile procurorului Mircea Negulescu: “Daca 'Portocala' facea toate aceste abuzuri de capul lui, pana acum era in inchisoare si statea 20 de ani. Dar el a facut tot cu 'binecuvantare' de la doamna Kovesi”

Scris de: George TARATA | pdf | print

8 February 2024 10:38
Vizualizari: 3419

Fostul premier Victor Ponta (foto stanga) acuza complicitatea fostei sefe DNA Laura Kovesi (foto centru) la nenorocirile si abuzurile comise de procurorul Mircea Negulescu. Precizarea a fost facuta intr-o reactie la inregistrarea publicata de Lumea Justitiei, in care Mircea Negulescu era surprins in timp compunea o declaratie de martor mincinoasa, afirmand ca vrea sa il vada "luat" pe Ponta (click aici pentru a citi).


 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de miercuri seara, 7 februarie 2024, Victor Ponta sustine ca Mircea Negulescu nu a ajuns la inchisoare pentru abuzurile pe care le-a comis dintr-un singur motiv: acela ca tot ce a facut a avut binecuvantarea Laurei Kovesi. La fel este si situatia procurorului Jean Uncheselu, cel care l-a trimis in judecata pe Victor Ponta nevinovat in dosarul Turceni-Rovinari, dosar in care fostul premier a primit achitare definitiva.


Prezetam comentariul lui Victor Ponta:


“Daca 'Portocala' facea toate aceste abuzuri de capul lui - pana acum era in inchisoare si statea 20 de ani. Dar el a facut tot cu 'binecuvantare' de la Doamna Kovesi si alti domni si doamne care ii cereau sa 'paradeasca' politicienii si oamenii de afaceri care nu erau 'cuminti'! Motiv pentru care si acum Portocala, Uncheselu si ceilalti care au facut ca ei sunt bine merci: pe salarii mari si fara griji! Asa ca...”.

Comentarii

# Marta date 8 February 2024 11:34 +64

Binecuvântarea vinde chiar de la coabitantul Ponta si statul paralel băsisto-securist condus din ambasade pe care l-a slujit plimbându-se cu Kovesi si Sebi Ghiță prin vie, executând lista lui Barosso. USL au primit din partea poporului un vot zdrobitor anti-Băsescu si anti-sistem însă după alegeri, Ponta si-a trădat electoratul semnând coabitarea cu chiorul si cu sistemul fanariot

# Indignat date 8 February 2024 19:24 +5

Corect primul comentariu. Pontache a pus umarul la numirea mamutului -femela(nu vreau licenta politica pt mamuta)in functie. Avea toata puterea-vraja marii, campul tactic si protocoalele cu nesimtitii magistrati duduiau), asa incat acum nu-i mumos, domn goe, ce spui!

# Candidezi Pontaceh? date 10 February 2024 12:00 0

de iti creezi blazon? Rise your's profile ? Pe cadavre, bre? Pe umerii (lati si inalti ai duamnei?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva