24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LIDERI IN DOMENIILE CORPORATE SI DISPUTE RESOLUTION - Casa de avocatura Tuca Zbarcea si Asociatii a fost reconfirmata pe prima pozitie in ariile de expertiza Corporate/M&A si Litigii-Arbitraje, potrivit celor mai recente clasamente publicate de prestigiosul director international Chambers & Partners. In clasamentele individuale, Florentin Tuca a fost cotat pentru a doua oara consecutiv "Eminent Practitioner", pe zona Corporate – fuziuni si achizitii

Scris de: A.P. | pdf | print

12 March 2015 16:06
Vizualizari: 8389

Un nou premiu de excelenta pentru Tuca Zbarcea si Asociatii. Celebra casa de avocatura a fost cotata lider de piata in ariile Corporate/ M&A si Litigii-Arbitraje/ Dispute Resolution, la editia 2015 a directorului international de specialitate juridica Chambers Global, lansat joi 12 martie, care examineaza activitatea firmelor de avocatura din 190 de jurisdictii, inclusiv Romania. In celelalte doua domenii ale dreptului luate in considerare in tara noastra de editorul Chambers Global, respectiv Financiar-Bancar/ Banking & Finance si Restructurare si Insolventa/ Restructuring & Insolvency, Tuca Zbarcea si Asociatii a ocupat pozitia secunda.


In total, 7 avocati au fost cotati Leading Lawyers sau nominalizati pentru activitatea profesionala pe care o desfasoara. In categoria Leading Lawyers sunt inclusi 6 avocati ai firmei - Florentin Tuca, Stefan Damian, Cornel Popa, Robert Rosu, Mihai Dudoiu si Catalin Baiculescu -, in vreme ce Razvan Gheorghiu-Testa este apreciat pentru implicarea in coordonarea proiectelor derulate de casa de avocatura pentru clientii din peninsula Iberica si Italia. Mai mult, Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea si Asociatii, este considerat "Eminent Practitioner", pentru al doilea an consecutiv, ceea ce, potrivit directorului britanic, echivaleaza cu un profesionist "extrem de influent" in domeniul Corporate/ fuziuni si achizitii. Avocatul roman este, de altfel, singurul care a primit o asemenea distinctie din partea editorilor Chambers in clasamentele individuale.

Editorii Chambers Global au remarcat evolutia Tuca Zbarcea si Asociatii pe fondul unei activitati avocatiale in continua crestere si al diversificarii paletei de servicii oferite, atat in ceea ce priveste proiectele financiar-bancare, cat si proiectele de fuziuni si achizitii ori mandatele de reprezentare in dosare litigioase si de arbitraj, inclusiv proceduri de insolventa si proiecte de restructurare.

Avocatul Catalin Baiculescu (foto), Partner la Tuca Zbarcea si Asociatii, pune acest nou succes al casei de avocatura pe seama consolidarii echipei si a anvergurii proiectelor in care aceasta a fost implicata: "In noile clasamente Chambers Global, Tuca Zbarcea si Asociatii a fost promovata atat in ceea ce priveste practica de Financiar-Bancar, din care fac si eu parte, cat si practica de Litigii/Arbitraje, domeniu in care societatea noastra a trecut pe primul loc pe podium. Tuca Zbarcea si Asociatii a avut o evolutie constant crescatoare in ultimii ani, gratie intaririi permanente a echipei de avocati si gradului inalt de sofisticare a proiectelor in care a fost implicata".

Tuca Zbarcea si Asociatii este plasata constant pe primele pozitii in directoarele internationale de specialitate juridica, fiind totodata dubla castigatoare a premiului pe Romania oferit de Chambers & Partners in cadrul traditionalei gale Chambers Europe Awards. Anul acesta, ceremonia de premiere va avea loc pe 24 aprilie la Amsterdam, Tuca Zbarcea si Asociatii fiind si de aceasta data inclusa pe lista firmelor nominalizate la un premiu de excelenta.

In ultimii 25 de ani, editorul britanic Chambers & Partners a realizat clasamente anuale ale firmelor de avocatura din intreaga lume, fiind recunoscut pentru rigurozitatea studiilor de piata efectuate, calitatea si obiectivitatea cu care analizeaza performantele mediului juridic international.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva