24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LIDERI IN PROPRIETATE INDUSTRIALA – Avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii au ocupat locul I la editia 2016 a clasamentului dedicat performantei in domeniul proprietatii industriale, categoria „Enforcement and Litigation”. Topul a fost realizat de ghidul londonez World Trademark Review: „Tuca Zbarcea & Asociatii nu numai ca este constienta de provocarile cu care se confrunta societatile comerciale in mediul economic actual, dar stie si cum sa le depaseasca”

Scris de: A.P. | pdf | print

19 January 2016 13:08
Vizualizari: 7343

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat prima pozitie in clasamentul dedicat performantei in domeniul proprietatii industriale publicat de ghidul londonez WTR 1000, in categoria Enforcement and Litigation. Rezultatele analizei World Trademark Review (WTR) – editor al topului anual al celor mai bune firme de avocatura, agentii si practicieni in proprietate intelectuala din peste 71 de jurisdictii, realizat in baza unor interviuri aprofundate cu reprezentanti ai clientilor si competitorilor – au fost publicate in editia 2016 a ghidului, lansat recent la Londra.


In urma sondajului editorilor publicatiei, Tuca Zbarcea & Asociatii s-a clasat pe podium, in categoria „Gold”. Pe lista profesionistilor „Gold” a fost inclus si partenerul coordonator al departamentului de Proprietate Intelectuala al Tuca Zbarcea & Asociatii, Ciprian Dragomir (foto 1), caracterizat de britanici drept „o autoritate in materie de proiecte de fuziuni si achizitii ori tranzactii complexe cu o componenta de proprietate intelectuala”.

In plus, Bogdan Halcu (foto 2), Managing Associate al firmei, a fost mentionat ca specialist „Silver” pentru asistenta oferita clientilor firmei in proiecte „referitoare la comunicatii electronice si tehnologia informatiei”.

Totodata, editorii ghidului au apreciat experienta vasta a echipei in ceea ce priveste combaterea contrafacerii si a incalcarii drepturilor de proprietate intelectuala, considerand ca „Tuca Zbarcea & Asociatii nu numai ca este constienta de provocarile cu care se confrunta societatile comerciale in mediul economic actual, dar stie si cum sa le depaseasca”.

Echipa departamentului de Proprietate Intelectuala din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii este formata din avocati si consilieri in proprietate industriala cu o bogata experienta in servicii de asistenta si reprezentare juridica oferite societatilor nationale si multinationale pentru protejarea portofoliului de proprietate intelectuala. O componenta semnificativa a practicii firmei o constituie asistenta acordata in lupta impotriva contrafacerii produselor, a contrabandei cu produse si a utilizarii ilegale a marcilor inregistrate, in special produse de larg consum, cum ar fi tigari, bauturi, alimente si articole de imbracaminte. Echipa este specializata si in francize, marci inregistrate si protectia brevetelor din industria farmaceutica si software. Nu in ultimul rand, expertii firmei asigura in mod constant servicii de asistenta juridica in cadrul unor procese de privatizare si tranzactii de tip „private equity”, precum si in preluari comerciale complexe realizate in cadrul procedurilor de insolventa. Tuca Zbarcea & Asociatii ori avocatii specializati in proprietate intelectuala sunt membri ai principalelor organisme si asociatii internationale de profil, precum INTA, WTO, ECTA.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva