23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

LIDERII AVOCATILOR PENALISTI – Casa de avocatura Mares & Mares a primit locul I pentru al saptelea an consecutiv in practica de drept penal din Romania. Distinctia i-a fost acordata de catre revista britanica de specialitate Legal 500, ce reuneste cele mai bune firme de avocatura din aproape toate jurisdictiile din lume, in clasamente pe arii de practica. Avocatul Mihai Mares: „Le suntem recunoscatori clientilor pentru increderea pe care ne-o ofera an de an”

Scris de: L.J. | pdf | print

15 April 2021 15:44
Vizualizari: 6375

Casa de avocatura Mares & Mares a primit miercuri, 14 aprilie 2021, unul dintre cele mai importante premii de care se poate bucura breasla avocatilor, obtinand primul loc in clasament pentru al saptelea an consecutiv.Este vorba despre distinctia oferita de catre revista britanica de specialitate Legal 500, ce reuneste cele mai bune firme de avocatura din aproape toate jurisdictiile din lume, in clasamente realizate in functie de arii de practica. Mai exact, Mares & Mares a primit locul I in topul „White-collar crime in Romania”.


Prezentam comunicatul firmei, ce include declaratia avocatului Mihai Mares (foto):


Mares & Mares in elita avocaturii de penal din Romania, conform Legal 500

Mares & Mares a anuntat ca a fost clasata pe prima pozitie in topul anual al Legal 500, in practica de drept penal din Romania, pentru al saptelea an consecutiv. De asemenea, Mihai Mares este recomandat ca fiind unul dintre cei mai straluciti avocati penalisti din tara noastra.

Reputatul ghid britanic reuneste cele mai bune firme de avocatura din aproape toate jurisdictiile din lume, in clasamente pe arii de practica bazate pe cercetari riguroase si interviuri cu clientii si competitorii firmelor.

'Faptul ca suntem recunoscuti de clienti ca avand una dintre cele mai bune si mai experimentate echipe de drept penal din tara este una dintre marile noastre realizari din cei 10 ani in care ne-am specializat in aceasta ramura de drept. Le suntem recunoscatori clientilor pentru increderea pe care ne-o ofera an de an, care ne motiveaza constant sa ne depasim limitele si sa construim strategii de aparare redutabile', a declarat Mihai Mares.

Clasamentul firmelor din Romania in practica de drept penal poate fi accesat facand click aici.


Despre Mares & Mares:


Mares & Mares este una dintre cele mai prestigioase firme romanesti de avocatura specializate in dreptul penal care vizeaza in principal infractiuni economice si de coruptie. Activitatea firmei acopera toate domeniile asociate dreptului penal, de la coruptie si spalare de bani pana la faliment, delapidare, frauda fiscala, criminalitate organizata si investigatii. De asemenea, echipa este experimentata in domeniile conexe litigiilor civile si recuperarii activelor”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva