17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LIPSA DE RASPUNDERE A MAGISTRATILOR PRODUCE DRAME CUMPLITE - Un tanar de 20 de ani a stat 9 luni in arest pentru o crima pe care nu a comis-o. Incompetentul procuror care l-a trimis in judecata este Gheorghe Emil Mota de la PT Gorj. Judecatorul care i-a dat 20 de ani de inchisoare lui Mihail Igeanu este Gheorghe Constantinescu, fost procuror, fapt ce demonstreaza ca un fost procuror nu poate ajunge judecator veritabil. In recurs, ICCJ l-a achitat pe Igeanu definitiv. Adevaratul criminal e liber!

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

7 November 2013 16:09
Vizualizari: 8846

Devine din ce in ce mai evident ca un procuror nu poate oferi garantia ca poate deveni un judecator veritabil si ca raspunderea magistratului pentru erorile sale grave, in urma carora se distrug vieti, trebuie sa devina o realitate. Cu atat mai mult cu cat procurorii care pretind ca au devenit judecatori obiectivi si impartiali, cu greu se desprind de mentalitatile de acuzatori dobandite in procuratura. Un caz elocvent in acest sens este cel al tanarului Mihail Constantin Igeanu (foto 1 si 4), in varsta de 20 de ani, care a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor de judecatorul Gheorghe Constantinescu (foto 3) de la Tribunalul Gorj - care pana in anul 2011 a fost procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj. Distrus psihic, social, dar si ca imagine publica, dupa 9 luni de arest pe nedrept, tanarul Igeanu a fost in final achitat de doua instante, in apel la Curtea de Apel Craiova si in recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.Cine va plati insa pentru imensul rau care i s-a facut?


Judecatorul Gheorghe Constantinescu a decis condamnarea la 20 de ani de inchisoare a lui Igeanu in baza unui rechizitoriu intocmit de celebrul procuror Gheorghe Emil Mota (foto 2) de la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj, acelasi care a fost in carti pentru a fi numit in functia de Procuror General al Romaniei, candidand pentru acest post in octombrie 2012.

Procurorul Gheorghe Emil Mota este cunoscut si pentru ca a a descoperit eroarea judiciara din dosarul lui Marcel Ilie Tundrea, barbatul care a stat in inchisoare 12 ani pentru omor, si a dispus revizuirea solicitand efectuarea unor probe ADN, care au demonstrat ca nu Tundrea a fost autorul crimei. Redeschiderea dosarului "Tundrea" de catre procurorul Mota a avut ca final achitare lui Marcel Ilie Tundrea, insa post-mortem, intrucat acesta a decedat in timp ce se afla in penitenciar.

Daca in cazul "Tundrea", modul in care a actionat procurorul Mota a fost de apreciat, in cazul tanarului Mihail Igeanu a fost parte la o grava eroare judiciara.

Unchiul tanarului arestat s-a denuntat ca el este adevaratul criminal, dar procurorul Mota s-a incapatanat sa il nenoroceasca pe nevinovat

Concret, procurorul Emil Mota de la Parchetul Tribunalului Gorj a dispus in 2010 trimiterea in judecata a lui Mihail Constantin Igeanu, acuzandu-l ca l-a omorat pe vecinul sau, un barbat in varsta de 54 de ani din satul Ruget. In perioada in care a stat in arest, iulie 2010-aprilie 2011, unchiul tanarului de 20 de ani a sustinut ca el este adevaratul criminal, insa nu a fost luat in seama de procurorul Mota, care a stabilit ca afirmatiile barbatului aveau scopul de a-l scapa pe Igeanu de inchisoare. Dosarul lui Igeanu a fost inregistrat la Tribunalul Gorj, fiind judecat de Gheorghe Constantinescu, care a promovat in functia de judecator in luna septembrie 2011, cu doua luni inainte de a-l condamna la inchisoare pentru 20 de ani pe tanarul Igeanu. Pana la acea data, Gheorghe Constantinescu fusese procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj.

In urma audierii martorilor si a analizarii probelor aduse de procurorul Mota, judecatorul Gheorghe Constantinescu a dispus prin sentinta penala nr. 197/15.11.2011 condamnarea lui Mihail Constantin Igeanu la 20 de ani de inchisoare pentru omor, obligandu-l pe acesta la plata unor despagubiri catre partile civile din dosar, in cuantum de 30.000 lei, si a alti 13.500 lei sub titlu de cheltuieli judiciare statului din care 12.000 lei reprezentau cheltuieli judiciare efectuate la urmarirea penala.

Sentinta a fost atacata de aparatorul din oficiu al lui Igeanu, astfel ca dosarul a ajuns pe masa judecatorilor de la Curtea de Apel Craiova. Aici lucrurile au luat o alta turnura. Judecatorii de la Sectia penala a CA Craiova au decis prin Hotararea nr. 362 din 29.11.2012 achitarea lui Mihail Constantin Igeanu: "Admite apelul inculpatului. Respinge ca nefondat apelul parchetului. Desfiinteaza in totalitate sentinta penala si, rejudecand: In baza art. 11 pct.2 lit.a C.pr.pen. rap. la art.10 lit.c C.pr.pen. achita pe inculpatul Igeanu Mihail Constantin pentru infractiunea de omor calificat, prev. De art.174, art.175 lit.a si i C.pen. Respinge actiunile civile formulate in procesul penal de partile civile Ciuteanu Luminita, Ciuteanu Elena si Ciuteanu Mariuta. Ia act ca inculpatul a fost arestat in cauza de la data de 07.07.2010 la data de 11.04.2011".

In recurs, decizia Curtii de Apel Craiova a fost mentinuta de Inalta Curte de Casatie si Justitie, care la fel, la data de 5.11.2013, a dispus achitarea lui Mihail Constantin Igeanu. Dupa cum se poate observa, atat Curtea de Apel Craiova, cat si instanta suprema au decis achitarea lui Mihail Constantin Igeanu in baza art. 10 lit.c din Codul de procedura penala, "fapta nu a fost savarsita de invinuit sau de inculpat".

Ne aflam in fata unei erori judiciare de mari proportii, si inevitabil ne intrebam cine va raspunde pentru cele 9 luni petrecute in arest de tanarul Mihail Igeanu si cum vor plati procurorul Mota, care a cerut condamnarea la inchisoare a lui Igeanu, si judecatorul Gheorghe Constantinescu care i-a dat 20 de ani de detentie tanarului pentru o fapta pe care acesta nu a savarsit-o? Practic, cine se face responsabil de drama tanarului care continua sa fie catalogat drept un criminal?

Ce este si mai grav, in prezent, adevaratul criminal se afla in libertate.

In 2006, cand Emil Mota ii era superior la PT Gorj lui Gheorghe Constantinescu, i-a infirmat un rechizitoriu acestuia din urma, stabilind ca este nelegal si netemeinic

In ceea ce ii priveste pe procurorul Gheorghe Emil Mota si judecatorul Gheorghe Constantinescu, desi in cazul lui Igeanu au avut aceeasi perceptie asupra vinovatiei tanarului, nu intotdeauna lucrurile au stat asa. In perioada in care judecatorul Constantinescu ocupa functia de procuror la PT Gorj, a avut un oarece conflict cu superiorul sau de la acea vreme, prim-procurorul Emil Mota. Acesta din urma a emis o ordonata de infirmare a unui rechizitoriu intocmit de procurorul Constantinescu, care viza trimiterea in judecata a primarului din Dragotesti, Vili Pasare. Emil Mota a stabilit la acea data ca rechizitoriul intocmit de procurorul Constantinescu estele nelegal si netemeinic. Prim-procurorul Mota a explicat ca procurorul Gheorghe Constantinescu, fara sa fie delegat cu efectuarea urmaririi penale, a intocmit un proces-verbal de sesizare din oficiu, in baza caruia a fost inregistrat un dosar, repartizat chiar lui. Prim-procurorul Mota a stabilit ca in aceeasi zi, procurorul Gheorghe Constantinescu a organizat un flagrant, in urma caruia l-a arestat pe primarul Pasare. Emil Mota a concluzionat si ca inregistrarile efectuate de procurorul Constantinescu nu au respectat procedura certificarii inregistarilor, asa cum prevede legea. Mai mult, prim-procurorul Emil Mota a descoperit si ca procurorul Constantinescu nu a tinut cont de toate declaratiile martorilor propusi de primar in acel caz, ci doar de cele care care nu ii erau favorabile primarului.

*Cititi aici minuta Sentintei Tribunalului Gorj

*Cititi aici minuta Hotararii Curtii de Apel Craiova

*Cititi aici minuta Hotararii Inaltei Curti de Casatie si Justitie

Comentarii

# Bulau pentru procurori date 7 November 2013 16:50 +22

CSM ce face in acest caz? Nimic? Pai nu ne mira ca si Haimaneala, eroina lui Base de la CSM, a nenorocit un tanar, tot pentru un omor imaginar, care a stat 13 luni inchis pe nedrept. Asta e justitia procurorilor nestiutori de carte, nemernici si care se acopera intre ei :-x

# complici date 7 November 2013 16:55 +11

Pai cum sa faca ceva? Mai grav cred ca nici unul dintre haimaneala, mota sau judecatorul asta procuror nu au vreo remuscare. Dar stati linistiti, toate se intorc candva mult mai rau. Fiecare va plati

# Outsider date 7 November 2013 19:50 +3

Da, doar sa stam linistiti ne-a mai ramas. Deveni tare in gura Bobocica dnei Gasca Berlineza cind i se aminti de eroarea judiciara, dar lovelele pentru functia de prim-procuror al judetului Bacau nu le-a returnat  . . .

# Suceava date 7 November 2013 23:09 +4

Nici pe Bujorean nu il opreste nimeni. Nici CSM, nici DNA unde se viseaza sef. Si culmea e ca sunt judecatori care ii sustin nebunia si ilegalitatile. Si ce daca cei anchetati de el sunt victime? E un mare jeg aproape toata justitia romana.

# unul din lumea cea mare date 7 November 2013 17:36 +5

pai!!!!cind v/am spus eu ca astia merita judecati in loc public si curatat locul cu napalm se dadea cu rosu......ca vai!!!!!vezi doamne ,,noi este corecti,, si cind am zis ca/i o porcarie ca procurorii sa devina judecatori ,iar au sarit inculpatii in sus

# d.voica date 7 November 2013 17:43 +3

Dragii mosului, sunteti mici copii. Un protejat al dlui. Danileti Vasilica (recomandat cu caldura pe blogul sau), scriitor de dialoguri filozofice (solilocvii) si panseuri pentru filozofi po******ri, a uitat sa se pronunte cu privire la o cerere de revizuire cu care fusese investit (si pt. care a solicitat taxa de timbru) si pe vreo cateva cereri de nulitate absoluta (printre care si cateva deconturi de TVA). Ca sa fie frisca totala, dupa inchiderea procedurii insolventei lichidatorul a scos dosarul de la judecator (asta inca nu isi motivase sentinta) si a mai modificat tabelul DEFINITIV (comunicat la toata lumea si validat de jude),transformand suma de vreo cateva ori, asa incat din 28.000.000.000 lei a ajuns in 2-3 trepte , pe la 24.000.000 lei

# Ghost date 7 November 2013 17:45 +12

”Cine are arme, cu arme, cine nu, cu furci și topoare” doar așa mai putem trăi liberi în România !

# unul din lumea cea mare date 7 November 2013 17:58 +5

pentru ghost//recomand si pietrele cea mai infailibila arma!!!!!!

# Dora date 7 November 2013 18:11 +7

Si astia mai ocupa functiile de judecator sau procuror?Alo CSM se aude?Nu cred.CSM-ul lui Haineala se ocupa de jurnalisti.Pentru asta ii platim?

# avocat date 7 November 2013 18:14 +5

Am avut un caz de omor la Tribunalul Gorj; la 1 dec 2003, un “argat” al politistului CATRINA ALIOSA din Tg-Jiu a fost omorat la Bradiceni, Gorj , dupa ce taiasera porcul si bausera tuica peste puteri. Arestat a fost socrul politistului , fostul profesor si director de scoala Ion Dragota. A fost internat vreo saptamana la psihiatrie si audiat prima data pe 9 decembrie!!! Am intrat in dosar in marie, din intamplare, mi-am dat seama ca inculpatul nu e vinovat! Am facut studiu dosar si toate erau alandala, aranjate de procurorul ION DIACONESCU, sa fie batranul condamnat! Desi pozele aratau camera plina de sange, pe batran nu s-a descoperit nici un strop, prin expertiza; contradictii flagrante in declaratii, confuzie enorma cu privire la toporul, arma crimei , care nici nu fusese descoperita, poate citeste cineva… Am sesizat acestea si-mi aduc aminte ca , trist, dupa sedinta, intalnind judecatorul cauzei, domnul Constantin Maruta , m-a intrebat: Cum il arestam pe politistul asta, domnule avocat?! L-am scos , din motive medicale , pe batranul Ion Dragota din arest, apoi cauza s-a suspendat, pentru ca a avut la vreo luna un AVC, apoi in cateva luni a murit… In Bucuresti, am aflat, de multi ani ca e foarte greu sa scape autorul unui omor; in Gorj si in alte parti se poate… Poate aude cineva si se sesizeaza, sa se faca dreptate!

# Outsider date 7 November 2013 19:46 +2

Desi sunteti avocat va faceti iluzii ca se sesizeaza cineva sa se faca dreptate ? ? ? Cum cei ce pot actiona nu au nici un gheseft din asta, ciu + ciu ! ! !

# gliga date 8 November 2013 08:41 0

Dragul meu,exprima si el ganduri (vorba lu\' Tismaneanu). Cand o veni napasta peste tine sau peste altii, sa stiti ca nu aveti la ce sa va asteptati. Si sa va resemnati.Un procent real ca faptuitorul sa fie identic cu persoana condamnata la cazurile de omor (acolo unde de la inceput nu se cunoaste faptuitorul), este de maxim 37 % .Si ca sa vezi ca este asa, intreab-o pe dna. Alina Bica cum in 1998 sustinea sus si tare ca un proces verbal de constatare la fata locului si o declaratie de faptuitor, pot fi luate de Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov cu 2 luni si jumatatae inainte de savarsirea faptei! De asemenea, poti sa mai intrebi MPRul cum cereri de probatiune intr-un dosar de omor, intrate prin Registratura MPR, nu se gasesc la dosar, certandu-se avocatul cu judecatorul,pe culpa procurorului.Cum o parte vatamata (aparata intamplator de disparuta Elodia) refuza (consemnat) sa dea declaratie. Revine da declarati, dar in final scrie ca nu si-o insuseste. Abia a 4-a oara e cu noroc

# Din sistem date 7 November 2013 20:01 +4

Din nefericire nu va face nimeni nimic niciodata! Ei nu raspund, ei sunt protejati, lor nu le pasa nici cand sunt acolo nici cand pleaca. Lor le e frica ca li se strica imaginea si cer sa fie aparati. Ei nu isi justifica averile si sunt multi in aceasta situatie. Ei sunt cam 50 % din magistratii Romaniei si fac asta stiind ca atunci cand cad lantul \"prieteniei\" ii va scoate la liman! Intr-adevar justitia e oarba si dreptatea este pentru dulai!  Da, sunt din sistem!

# el mariachi date 7 November 2013 20:15 +1

din pacate, singura cale de a scapa de acesti gen de nemernici magistrati, din ce in ce mai multi, veti vedea, este una singura: sa pleci de tara asta de******cat mai departe si sa nu mai privesti inapoi, altfel, daca te lupti cu  sistemul ajungi la Balaceanca 

# BTS date 7 November 2013 21:02 +2

O liota de incompetenti si rau-intentionati,astia sunt procurorii din Romania.Savarsesc zilnic abuzuri f.mari,dar nu se iau masuri impotriva lor. Intr-adevar cred ca solutia este a celui de mai sus.

# Salvamar date 7 November 2013 21:18 -1

Atata timp cat nu exista o revizie de fond a sentintelor date de judecatori este o tragedie. judecatorii pot da sentinte pe propriile convingeri intime, fara probe. La judec tribunalul Timisoara un judecator a anulat contracte pe baza acestor convingeri cu toate ca aceste contracte au fost verificate de procuratura de DIICOT si au constatat ca nu exista nici o infractiune. Poti insa sa te pui cu un judecator care are convingeri proprii, impotriva evidentei? Nu! Tui, judecatorul le anulezi ca ai convingeri intime stimulate de prietenia cu o anumita firma de avocatura a partii care a cerut anularea contractelor, asta dupa ce serviciile din contracte au fost execurtate, nu mai vrei sa le platestiu, chiar daca obiectivele contractelor a fost atinse. gasesti un judecator cu \"convingeri intime\" si le anulezi.

# TITULESCU date 7 November 2013 21:58 +2

Ce amuzant , dreptate la Curtea de Apel Craiova si la Inalta Curte , probabil ca erau oameni saraci si a avut completul chef sa se uite pe acest dosar. Am vazut de atatea ori nedreptatea in aceste instante incat nici nu stiu cum sa explic aceasta abatere de la obiceiul de a face nedreptate in loc de dreptate.

# ASOCIAŢIA VICTIMELOR MAGISTRAŢILOR DIN ROMÂNIA date 7 November 2013 22:31 +3

Noi v-am mai spus că toţi judecătorii şi procurorii români sunt infractori. Rămâne să vă mai convingeţi singuri. Preşedinte A.V.M.R., Neagu Rodica(tel 0743242121).

# victima asociatiei analfabetilor date 8 November 2013 03:40 +1

dna Neagu, la ,,marele protest,, ati fost 3 (toti bolnavi ca si tine) ! Unde ti-a fost ,,presedintele,, betiv nimernicu al unbreului inventat?

# Sa plateasca procurolul de la Gorj cu judecatorul de la trib date 7 November 2013 23:50 +2

Nu este in regula sa fii tinut NEVINOVAT in arest si daca va castiga la CEDO sa se impute celor care au facut aceasta eroare

# Alberto Kurtyan date 8 November 2013 04:42 +3

Convingerile intime ale judecatorilor trebuie validate de probe, care trebuie sa fie dincolo de orice indoiala rezonabila. Nu convingerea intima trebuie sa fie dincolo de indoiala rezonabila, ci probele trebuie sa conduca la concluzia ca nu exista nicio alta explicatie posibila ca inculpatul a savarsit fapta. Daca exista indoiala cat de mica asupra probelor, atunci trebuie pronuntata achitarea.

# Alberto Kurtyan date 8 November 2013 04:45 -2

O dovada poate fi clara si convingatoare, dar cu toate acestea, poate sa nu fie dincolo de orice indoiala. In acest caz, din nou, se va pronunta achitarea.

# Dr.Vasile Botomei date 8 November 2013 06:25 -2

Dr.Vasile Botomei  recomanda ca Inspectia Judiciara sa fie constituita din cercetatori stiintifici in stiinta dreptului care sa nu aiba legatura cu sistemul de organizare si functionare al  Consiliului Superior al Magistraturii. este incalificabil ca activitatea de inspectie sa se faca de persoane cu acelasi grad de calificare profesionala cu cei care sunt cercetati.Asadar categoriile profesionale de procurori si judecatori ce au ca studii licenta in drept si examene la INM, sa fie examinati profesional de profesori universitari pe specialitati de drept civil, drept penal, exact ca la examenele de studii postuniversitare.

# POLO.NICU date 8 November 2013 06:55 +1

:-)Ghini băi Vasili. Da am auzit ca te judeci- tu si Curpăn - la Constanta. Iti place la Poarta Alba cred...

# ,,dottorului,, lobotomiei date 8 November 2013 07:33 +1

,,dottore,, cand ti-ai luat doctoratu ? Iti recomand sa nu mai vinzi ceapa si usturoi la cabinetu tau de doftor din Bacau !

# AVOCAT BB 52 date 8 November 2013 08:40 +2

Este strigator la cer cum se incalca drepturile omului in ziua de azi in Romania. Sa fi condamanat la 20 ani fara sa fi vinovat numai pe prezumtiile unui magistrat. Ar trebuii toti magistratii si politistii care au lucrat la aemenea cazuri sa fie ei condamanti la aceste pedepse ptr. neglijenta si abuzurile savarsite. Toti avocatii de la Bota ptr. genocidul profesional savarsit impotriva noastra si ptr. ingradirea dreptului la munca ar trebuii sa plecam cat mai repede din Romania cu familii cu tot in alta tara din U.E. si sa practicam avocatura acolo si chiar sa renuntam la cetatenia romaneasca. In Romania azi se incalca drepturile omului mai rau ca pe timpul lui Ceausescu. In asemenea cazuri cand esti condamanat fara sa fii vinovat ramai marcat si traumatizat pe viata si nimeni nu plateste. Cine plateste pentru ca acel tanar a facut inchisoare nevinovat, ca a pierdut munca, a pierdut sensul si cursul vietii? Domnule procuror general Nitu stiu ca sunteti si revolutionar si ca sa demonstrati ca ca aveti idei si ganduri revolutionare luati masuri urgente de indepartare a acestor comunisti din sistem imediat nu mai lasati acestiimpostori in sistem sa chinuie oamenii si sa-i bage in puscarie mai rau ca pe timpul lui Ceausescu. Pentru ce au murit acei oameni in 89 , ptr. libertate si drepturile noastre/ale lor iar acum sa fie oameni arestati in mod gratuit.

# livia date 8 November 2013 09:00 +2

Cine trebuie sa dea o lege de raspundere a magistratului? Cumva USL 70%? De ce nu o face? Noi ne-am saturat de astfel de situatii si mai ales de plata despagubirilor de la buget, in cazul in care speta ajunge la CEDO.

# Danielescu Mihai date 8 November 2013 12:26 +1

Sa ne revoltam on-line...Vai mama lui de popor, cu postacii lui profesionisti, cu tot ! Asa va trebuie ! De fapt, mai rau : sa primiti 3-4 ani de inchisoare cu executare pentru neplata pensiei alimentare timp de 10 luni ; sa primiti 2 ani de inchisoare cu executare pentru ca injurati si jigniti pe aici ; si macar 1 an de inchisoare cu executare pentru maltratarea limbii romane.       Habar nu aveti ce se intampla in viata reala, in instante - dar va repeziti ( nu toti, sa nu se inteleaga gresit ) sa dati cu presupusul. Stiti totul numai de la T.V. si de pe internet. Asta-i viata voastra - Internetul. Cred ca daca va taie Internetul, abia atunci v-ati gandi sa iesiti pe strada, sa protestati. In rest, frectii cu Nivea la un picior de lemn si click pe mesaje : SLABUT sau EXCELENT. Va meritati soarta.    Pt. Livia : Raspunderea aia a magistratului a fost amanata pana la data de 1 februarie 2015. La fix 1 an de zile de la intrarea in vigoare a Noilor Coduri .

# satul date 8 November 2013 15:49 +3

Legea Raspunderii Magistratilor, coruptii si incompetentii trebuie sa plateasca din buzunarul lor, nu al meu! Nicio profesie pe lumea asta nu se exercita fara raspundere asupra actului profesional! Cine e mai presus de lege? Tocmai cei chemati sa o aplice? ROG inca odata LUJU sa initieze o pagina in care sa putem posta din halucinantele decizii ale instantei. Propun sa incepem cu Jud sect 2, judecatoarele: Petrescu Liliana, Florea Ecaterina si Mindru Luminita!!!

# sos date 8 November 2013 16:20 +1

Procurorii sunt angajati ai Min.Just. Pe codul muncii pot fi sanctionati pana la desfacerea contractului de munca; se pot recupera orice pagube produse din vina lor. Problema e ca ministrul este politician si nu se stiecand are nevoie de un nup. Si atunci cine sa-i mazileasca ? zic si eu ... (nu-s jurist)

# satul date 8 November 2013 16:50 +3

Legea Raspunderii Magistratilor, coruptii si incompetentii trebuie sa plateasca din buzunarul lor, nu al meu! Nicio profesie pe lumea asta nu se exercita fara raspundere asupra actului profesional! Cine e mai presus de lege? Tocmai cei chemati sa o aplice? ROG inca odata LUJU sa initieze o pagina in care sa putem posta din halucinantele decizii ale instantei. Propun sa incepem cu Jud sect 2, judecatoarele: Petrescu Liliana, Florea Ecaterina si Mindru Luminita!!!

# istrate date 13 November 2013 12:33 0

Acesti judecatori care dau sentinte gresite, de multe ori nici nu ajung la CEDO dosarele. Sunt mii de oameni carora li s-au facut nedreptati in justitie. Si ce daca? Pe cine intereseaza? Pe NIMENI. Ar trebui sa facem un site, in care sa publicam sentintele date pe genunchi, numele judecatorilor. Poate aveti idei mai bune, cum trebuie sa procedam cu acesti imbecili care impart \"dreptatea\".

# satul2 date 28 February 2015 11:49 +1

Sustin aceasta cerere ! Judecatoarele sectorului 2 sunt total pe dinafara . Sunt frustrate si certate cu bunul simt si decenta . Pentru ca au puterea pe care le-o da scaunul pe care il ocupa , terfelesc cum vor cu tine fara pic de jena . Rusine !!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva