24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LORZII CRIMEI – Aflat la inchisoare dupa ce a fost condamnat pentru fapte prescrise, medicul Lucian Duta indica vinovatii pentru moartea lui Rudel Obreja: “Este o crima a Justitiei din Romania... Rudel Obreja nu a fost ucis de cancer, ci de judecatorii romani, acesti veritabili lorzi ai crimelor care nu vor fi pedepsiti niciodata... Rudel Obreja a fost ucis de nedreptatea impusa de judecatorii romani”

Scris de: George TARATA | pdf | print

14 March 2023 12:03
Vizualizari: 4532

Rudel Obreja nu a fost ucis de cancer, ci de judecatori care au nesocotit legea in cazul fostului campion de box. Afirmatia ii apartine medicului Lucian Duta (foto), fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), aflat la randul sau la inchisoare dupa ce a fost condamnat pentru fapte presrise.


 

Intr-un text postat pe pagina sa de Facebook, luni seara, 13 martie 2023, intitulat “Lorzii crimei”, Lucian Duta acuza ca moartea lui Obreja reprezinta de fapt o noua crima a Justitiei din Romania. Evident, subliniaza Duta, in pofida abuzurilor comise fata de Rudel Obreja nimeni nu va raspunde nici de aceasta data. “Rudel Obreja a fost ucis de nedreptatea impusa de judecatorii romani. Sunt sigur ca acestora din urma nu le pasa, iar somnul lor este mult mai linistit decat al multora dintre noi pentru ca sunt convinsi ca nu vor raspunde niciodata pentru crimele lor”, scrie Lucian Duta.

Amintim ca Rudel Obreja s-a stins din viata duminica, 12 martie 2023, in urma unei grele suferinte cauzate de un cancer la pancreas. Decesul a avut loc la aproape un an de la inarcerarea lui Obreja, in dosarul “Gala Bute”. In 7 aprilie 2022, judecatorii ICCJ Alina Ioana Ilie, Anca Alexandrescu, Oana Burnel si Dan Andrei Enescu au respins contestatia in anulare si au mentinut pedepsele pronuntatate de Inalta Curtie in 2018, printre care si cea de 5 ani pentru Rudel Obreja. Hotararea instantei supreme a fost luata cu ignorarea Deciziei CCR 685/2018 privind nelegala compunere a Completelor de 5 judecatori, decizie CCR care obliga Inalta Curte sa dispuna rejudecarea apelului. O asemenea rejudecare a apelului insemna lasarea in libertate a lui Rudel Obreja, astfel incat acesta si-ar fi putut depista din timp cancerul la pancreas si ar fi putut incepe imediat tratamentul. In schimb, aruncat fiind la inchisoare in urma unei hotararii din 7 aprilie 2022 prin care ICCJ a nesocotit decizia obligatorie a CCR, Rudel Obreja a fost tratat cu Nospa pentru solioza de medicul penitenciarului.


Prezentam postarea medicului Lucian Duta:


Lorzii crimei

Moartea lui Rudel Obreja este o crima a Justitiei din Romania si, din pacate, nu este prima si nici ultima. Rudel Obreja nu a fost ucis de cancer, ci de judecatorii romani, acesti veritabili lorzi ai crimelor care nu vor fi pedepsiti niciodata. Justitia din Romania nu mai are nicio legatura cu ceea ce inseamna Constitutie, lege, dreptate; ea a devenit doar bratul armat al unui sistem politic care a tradat Romania si care elimina orice forma de opozitie. Justitia din Romania a devenit o masina de ucis destine si uneori vieti in dispretul legii pe care ar trebui de fapt sa o apere si sa o respecte. Nedreptatea te poate ucide, iar Rudel Obreja a fost ucis de nedreptatea impusa de judecatorii romani. Sunt sigur ca acestora din urma nu le pasa, iar somnul lor este mult mai linistit decat al multora dintre noi pentru ca sunt convinsi ca nu vor raspunde niciodata pentru crimele lor. In doua-trei zile nimeni nu va mai vorbi despre Rudel Obreja pentru ca, de fapt, noua nici nu ne pasa, dar mai ales pentru ca ne este frica. Acesta frica va avea un pret imens constand in suferinta celor pe care ii iubim cel mai mult respectiv copii nostri. Ei vor fi captivi unui sistem care nu-si doreste decat prostie, saracie si mai ales nedreptate.

Lucian Duta

Penitenciarul Rahova

13.03.2023”

Comentarii

# Ericka date 14 March 2023 13:38 +2

TRIST !!! Dar, din păcate, ATAAAAT DE ADEVARAT !!!

# titi date 14 March 2023 15:59 -2

Ajung ei la Judecata de apoi! Atunci sa vedeti butoane !!! cand va apasa D zeu butoanele. Mila de ei ... hmmm nu cred . la smoala

# Duke of the web date 15 March 2023 07:15 +2

Să nu uităm niciodată cum a fost ucis în închisoare o altă victimă a trinomului Coldea-Kovesi-ÎCCJ, judecătorul Stan Mustață.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva