18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

LOVITURA LA PCAB – Exclusiv. Dat mare favorit la alegerile pentru noul Consiliu Superior al Magistraturii, seful Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, procurorul Viorel Cerbu, isi ia adio de la CSM. Cerbu a fost invins de adjuncta sa, procuroarea Emilia Ion. Rezultatul votului este necrutator pentru Cerbu

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 April 2022 12:02
Vizualizari: 4415

Surpriza de proportii la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti la alegerile pentru noul Consiliu Superior al Magistraturii. Dat mare favorit, seful PCAB, procurorul Viorel Cerbu (foto), isi ia adio de la CSM.


 

Cerbu a fost invins de adjuncta sa, procuroarea Emilia Ion. Rezultatul votului este necrutator pentru Cerbu. Mai precis, procuoarea Emilia Ion a obtinut 27 de voturi, in timp ce procurorul Viorel Cerbu 12 voturi.

Comentarii

# # jos porcurorii cerbi !!! date 28 April 2022 13:03 +39

:eek: Moartea caprioarei in zilele noastre = Moartea cerbului... :P <img src=ops:' /> :lol:

# Av TN date 28 April 2022 13:59 +49

Un profesionist, un om cu mult tact și echilibru, inclusiv în activitatea de la DNA unde a soluționat dosare sensibile. Nu cred că există un avocat care să poată spune că i-a fost îngreunată apărarea. Deranjând prin anchetele făcute colegi judecători și procurori, sistemul reacționează și astfel se consolidează statul eșuat. La CSM, Procurorul General al PCAB putea schimba lucrurile în bine. Remarca părintelui literaturii americane Mark Twain, făcută în urmă cu peste o sută de ani - „Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm” - rămâne încă valabilă, din păcate.

# DODI date 28 April 2022 14:43 -99

Gunoaiele se ajută între ele, indiferent de sex, origine sau religie. Singurul criteriu care primează este ordinul de zi pe unitate. Și cum ordinul nu se discută, el... se numără!!!!!!!

# M date 28 April 2022 16:16 +79

dupa cat cunosc eu Cerbu asta nu a pregatit dosarul penal presedntei astazi stareta la ICCJ? cu nevasta judecator tot la ICCJ?, cum dracu la astia posturile bine si caldute li se cuvin...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva