21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

LUCRATURA SERVICIILOR – Speriati de demersurile judiciare initiate impotriva atacatorilor Lumea Justitiei, autorii atacului au aruncat pe un site care monitorizeaza activitatea hackerilor o informatie denigratoare, tipica serviciilor de informatii. Cica am fi fost atacati de hackerii rusi Shaltay Boltay, deoarece am fi tradat tabara rusa pentru NATO: "This site belongs to Savaliuc. He was our man, we paid for him. But he betrayed us and now we take revenge". Hellvig, bolnavii astia sunt din SRI?

Scris de: L.J. | pdf | print

11 February 2019 15:26
Vizualizari: 7445

Sesizarile facute de Lumea Justitiei la Comisia parlamentara de control asupra activitatii SRI, precum si anuntul ca vom sesiza DIICOT pentru atacurile repetate de tip DDoS impotriva site-ului Lumea Justitiei, i-au impins pe autorii atacului sa faca prima greseala. Dupa ce am publicat logurile de atac, si am informat autoritatile, speriati probabil ca ancheta inceputa va conduce la gruparea criminala cibernetica, autorii atacurilor au aruncat o informatie menita sa ne discrediteze activitatea si demersul judiciar. Pe site-ul pastebin.com un site pentru initiati care monitorizeaza activitatea hackerilor din intreaga lume s-a aruncat informatia ca am fi fost tinta unui atac al gruparii de hackeri Shaltay Boltay pentru ca senior editorul Lumea Justitiei, Razvan Savaliuc, ar fi fost omul rusilor, dar a tradat pentru tabara NATO, drept care site-ul Lumea Justitiei a fost atacat in semn de razbunare.


Mesajul integral este urmatorul:

"Salut, suntem Shaltay Boltay, un grup respectat de hackeri din Rusia. Astazi i-am atacat pe dusmanii nostri din NATO. Unul dintre cele mai mari site-uri de propaganda anti-ruse din Romania.

Acest site ii apartine lui Razvan Savaliuc. A fost omul nostru, am platit pentru el. Dar el ne-a tradat, iar acum ne razbunam.

O sa publicam mai multe despre tine in curand. Asta se intampla dusmanilor Rusiei.

Asta este dovada ca noi detinem controlul acestui site".


Diversiunea este de un ridicol absolut si in opinia noastra este o lucratura a serviciilor de informatii interne, cel mai probabil SRI, care urmareste sa abata atentia de la faptul ca in sesizarile noastre, am indicat drept posibili autori Serviciul Roman de Informatii.

Acuzatiile noastre au vizat doua paliere:

-atacurile sunt fie opera SRI, deranjat de faptul ca inainte cu cateva ore de primul atac am publicat articolul "Prapadul interceptarilor" care a avut un impact media urias;

-fie ca unitatea Cyberint a SRI, care s-a autointitulat autoritate nationala de control a internetului, nu face doua parale, daca nu este in stare sa depisteze asemenea infractiuni cibernetice care fac parte din categoria amenintarilor la siguranta nationala.

False flag – Steagul fals, metoda-scoala a serviciilor secrete

Dupa modul in care a fost conceputa aceasta legenda, este evident ca se urmareste discreditarea noastra cu acuzatia preferata a serviciilor noastre interne, cum ca o persoana indezirabila este omul rusilor. Dar cum in spatiul public acuzatia ar fi fost absolut incredibila, dat fiind ca activitatea site-ului Lumea Justitiei este una de aparare a valorilor democratice si de netoleranta in fata abuzurilor de orice fel, s-a condimentat diversiunea cu acuzatia de tradare a rusilor si cu razbunarea de rigoare (atacarea site-ului).

Zau! Chiar asa? Noi aveam impresia ca daca un om al rusilor tradeaza si se duce in tabara NATO ar fi fost gasit impuscat la colt de strada. Atat de fraieri au ajuns rusii incat daca cineva i-ar fi tradat, razbunarea ar fi constat in atacarea site-ului tradatorului?! Mai ales dupa ce l-au si "platit"?!

Ramanem la banuiala noastra legitima, pana la proba contrarie, ca SRI nu este strain de atacurile impotriva site-ului nostru si ca diversiunea aruncata pe piata nu are drept scop decat abaterea atentiei de la posibilitatea ca SRI sa fie in spatele atacului si aruncarea subiectului in derizoriu. In plus, modul de redactare a acestui mesaj diversionist aminteste de infantilitatea acuzatiilor din multe rechizitorii realizate de campul tactic SRI-DNA, in care in loc de probe erau relatate povesti nesustinute de nicio proba.

E clar ca autorii atacurilor impotriva site-ului Lumea Justitiei sunt disperati ca pot fi descoperiti!

Comentarii

# Cacamitrusimystage date 11 February 2019 16:21 +5

Multi dintre cei care au comentat pe fb despre andrei zelea caramitru au fost blocati. O avea antreprenorul cu tata bugetar si echpa de hackeri?

# DODI date 11 February 2019 18:42 +2

Celor din SRI li se poate aplica dictonul lăpușnean ”PROȘTI dar mulți”. Lucru dovedit și de bugetele imense alocate lor în ultimii ani. Poate anofenul fizician de la Cotroceni va calcul, între două concedii și o paridăde schi, câți kilometri de autostradă se puteau face din acei bani. Că din partea SRI în afara poliției politice asupra propriilor cetățeni nu am auzit nimic.

# Laura date 11 February 2019 19:21 +3

Acest popor n-a înțeles că din 89 SRI are dreptate întotdeauna şi că nu contrează adevărul. Dacă SRI ne spune că din cauza extratereştrilor țara asta a fost jefuită şi frânată din dezvoltare înseamnă că aşa e.Punct. Nu contează dacă justiția, politica şi economia sunt controlate nedemocratic! Dacă SRI ne spune că aşa trebuie noi toți nu mai trebuie să demonstrăm contrariul indiferent câte dovezi am avea. SRI este"Tata şi Mama"noastră de fraieri şi singurul mod să-l conrazicem este să ne transformăm în securişti şi rezistenți şi mai rezistenți şi sa-i înlocuim de incompetenți şi ilegali sunt ei... degeaba se chinuie populimea în dictatura asta infectă cu justiția ilegală şi cu politica căpuşită de securişti că nici o schimbare nu va fi până nu se va urla în stradă JOS "Gestapoul".Apropos..noi de ce ne pierdem vremea doar pe tastatură şi nu ieşim frumos în stradă? Să mergem şi noi cu "colindatul" la Cotroceni după modelul m/ue că aşa ne-a învățat chiar Dl.Johann :D

# N-o uitați pe muter Merkel care a devenit pro-rusă date 11 February 2019 21:54 +1

Ion caramitru e un jeg uman si artistic, Fisu? Aschia nu sare departe de trunchi. Revenind la atacul contra Luju, se impun doua ipoteze- oameni din Servicii sau oameni din asa-zisa Justitie, cu moroi ca Danilet, Militaru, Lancranjan- Veve etc. Nimic nu este de ignorat :lol: Oricum , idiotii așa-ziși hackeri care au postat asa ceva au omis un lucru- Angela Merkel, cancelaru Germaniei a devenit pro-rusă de curînd de cînd cu noul gazoduct, așa că toți sugătorii la pieptul lu Soros vor începe de mîine să laude pe Putin :P

# Ce IQ au aia din SRI ca marimea la pantofi s-au facut de kkt date 11 February 2019 16:27 +5

Toit am zis ca trebuie micsorat bugetul lor , iata inche o dovada ; de fapt i-am reevaluat , trebuie desfiintati si ei si DNA . institutii pline cu paraziti . PSD+ALDE , de ce-i platim pe astia , ca sa faca , ce ? :o

# gelu date 11 February 2019 17:19 +7

Cancerul acestei tari este SRI. Din cauza acestei institutii criminale in Romania nu s-au construit autostrazi, spitale, scoli si gradinite deoarece in aceasta perioada SRI a papata peste 140 de milarde de euro pe interceptari si spionatul cetatenilor. De aceea acest cancer trebuie extirpat de la radacina iar toti conducatorii militari si civili trimisi in judecta pentru subminarea economiei nationale. Actualul SRI trebuie desfiintat de indata si constuit de la zero o adevarata agentie de informatii demilitarizata, cu un numar de angajati echivalenti mediei anngajatilor raportati la 100.000 din locuitori din tarile UE.

# Corect ! date 11 February 2019 21:58 +2

Sustin ideea de a recreea SRI cu un numar de spioni interni egal cu media europeana ! Cum dracu` la noi SRI este supradimensionat fata d etoate celellalte servicii (apropo , de ce aveam atatea unoitati parazitare pe buget?) ; dusmanii sunt in tara sau in-afara ? :eek:

# johanniskraut date 11 February 2019 17:20 +6

Cateva inexactitati: 1. pastebin.com este un sit care pune la dispozitie spatiu pentru stocarea de texte: surse (partiale) ale programelor, fisiere de configurare, desfasuratoare, etc. Faptul ca aceste facilitati sunt folosite si de criminali pentru difuzarea de programe maligne, informatii furate, detalii despre vulnerabilitati sau, in prezentul caz, comunicate nu inseamna ca ar fi "un site pentru initiati care monitorizeaza activitatea hackerilor din intreaga lume" 2. Shaltai Boltai este un grup de rusi afiliat (cel putin din 2014) cu hackerii si serviciile secrete ukrainene (sub control CIA) si cu care comploteaza impotriva Rusiei si guvernului sau. PS: un tradator al rusilor isi revine la sanatoriu din "otravirea" cu un gaz de lupta sovietic...

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 11 February 2019 18:30 +1

Corectă, pertinentă și oportună observația ta! Într-adevăr, tradiția rusească a absolutei confidențialități afirmă fără putință de tăgadă, faptul că Mati Rassia NU BATE COLPOTELE în Krasnaia Ploșciadi despre operațiunile strict-secrete ale serviciilor sale. Cât despre „pedepsirea” unor efectuali defectori, aceasta se face după o metodă arhetipală: parfumarea cu oleacă de Noviciok. Iar dacă tot discutăm despre infantilitatea floodingului executat asupra LuJu, mie, CA PERSOANĂ ABSOLUT NOVICE DOMENIULUI, mi se pare a fi un flooding de tip infantil, executat de vreo 2-3 repetenți ai unor colegii tehnice, angajați ulterior ca plotoneri în Cyberint. Ce mare chestie este să afli IP-ul unui domeniu, printr-o simplă command prompt „ping”? (e.g. 1xx.9.26.x1x). Iar mai apoi ce mare chestie este să scanezi vulnerabilitățile unui site, a unui domeniu? Sunt gârlă asemenea tools pe Net, unele dintre ele chiar menite scanării vulnerabilităților propriului site.

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 11 February 2019 18:31 +2

(de ex. Acunetix Vulnerability Scanner). Ca să nu mai spun despre posibilitatea efectuării aceluiași tip de atac utilizând aceeași consolă de comenzi din Windows, utilizând simultan un număr de computere având setată la maximum „cantitatea de pachete expediate”. N-ai nevoie de milioane de zombies-computers ca să inunzi un site. Pentru un asemenea atac, de o superficialitate înfiorătoare, sunt suficienți o duzină de plotoneri repetenți din Serviciul Rrumân de Mămăligari Expensivi. Doar o duzină de BOI e de ajuns!

# johanniskraut date 11 February 2019 17:28 0

Ca o observatie, comunicatul sustine ca hackerii detin controlul asupra sitului LuJu (si publica hasurile administratorilor), nu ca l-ar fi atacat prin DDoS (distributed denial of service = interzicerea accesarii serviciilor prin atacuri distribuite).

# Statu-Palma-Barba-Cot date 11 February 2019 17:50 +3

Bre Lujule,io cred ca-i credeți mult prea deștepți pe neosecuristi.Fac acilea o paranteza și va spun ca înainte de '89 ,securitatea mergea prin facultățile tehnice și încerca să recruteze studenți de la media 9 în sus.Tot atunci existau ,la admiterea în facultati ,locuri separate dedicate elevilor de liceu cu medii peste noua și care ulterior activau în secu. Uni elevi și studenți acceptau oferta,alții nu acceptau.Cert este ca în zona tehnica, mai ales, erau multe creiere de cea mai buna calitate.Credeți ca neosecuritatea mai are așa ceva?Mira-m-aș! cred ca-i plin acolo de fii ,fiice,amanți, amante,unchi, matusi,cumnați ,cumnate.Nici dracu nu-i controleaza!Cei mai buni specialisti in tehnica de calcul castiga muuult mai bine in civilie.Degeaba ai tehnica dacă n-are cin' sa lucreze cu ea.Plus ca de când au apărut mijloacele electronice de spionaj calitatea agenților a scăzut, și s-au puturoșit.N-așteptați ca neosecuristii sa descopere ceva.Apelați la civili!

# Florins date 11 February 2019 22:14 0

Este adevarat! In acele vremuri erau recrutati numai tineri capabili si inteligenti; nu degeaba se spunea ca spionajul( mai ales cel extern) era era de top. In liceu(industrial) si la IPB am avut cativa colegi (varfuri) care au fost ademeniti si care au refuzat oferta(ziceau ei).

# Edelweiss date 11 February 2019 18:03 0

LuJu, de ce nu mai pot posta commentarii? Am încercat de 6 ori să postez un mesaj cu IP-ul default și... NIMIC! Care e problema? (acest mesaj încerc să-l trimit prin proxy)

# Edelweiss - Germany Secure conection (OrnageRo - fail) date 11 February 2019 18:07 +5

CyberInt este o megasculă extrem de costisitoare, realizată după cele mai înalte standarde implementate de agențiile yankee CIA, NSA, FBI și care, în Kolonia Penitenciară și Experimentală Rröemenika, are drept obiective „de securitate națională” următoarele atribuții (prin penetrarea systemelor informatice, prin accesarea device-urilor sau prin inițierea de tip remote a tot felul de widgeturi: - monitorizarea în timp real a comunicațiilor efectuate pe feisbuc și uațap de pițipoance și paparude; - monitorizarea babelor de bodogănesc singure prin cuhnie; - ascultarea și monitorizarea copchiilor preșcolari ce se pârțâie la oliță; - monitorizarea ambientală a cetățenilor ce-și motănesc colegele din rubricile certificatelor de căsătorie, liubovnicele, ibovnicele, țiitoarele și metresele, Etc. etc, etc. Factura o plătește nu turcul, ci românul. Din alea multele zeci de milioane de euro alocate anual.

# obiectiva date 11 February 2019 19:30 +3

aseara, DUPA ce am scris eu vreo 3 comentarii, iar a fost LUJU atacat...eu am postat cu deplin succes comentariile mele DAR , uite de unde nu-s ..asa aparea, casuta verde ca am postat cu succes....SI ....numai unul a aparut....spuneam aseara de CYBERINT, ca este inventia NATO, iar LUJU sunt atacati din interiorul NATO, si azi apare aceasta calcealma cu hackerii rusi....plus inca o aparitie noua, cel putin pentru mine, numita Adina Ap. care scrie de parca m-ar fi copiat cuvant cu cuvant ceea ce am scris eu in comentariul meu ...oprit pe teava de catre Cyberint, caci pomeneam ceva, nu se putea sa scap ocazia, si de MOSSAD, si de CIA .... :P :P :P :P

# Ion date 12 February 2019 10:32 +1

1. Shaltay Boltay sunt ucraineni anti rusi. 2. Ei au creat și lista lui dughin, pentru a compromite anumite persoane din România.

# Pintea date 12 February 2019 17:10 0

Nu cred ca SRI s-ar fi hazardat sa faca sa para ca atacul vine din SUA. Atacul chiar vine din SUA! Nu vedeti ca este aceeasi mani******re stupida, tipic americaneasca (si Antena 3 mai are textul asta) ca daca esti impotriva lor esti de-al rusilor? Acum si Donald Trump este de-al rusilor, nu asta zic ei? Nu a spus d-nul Edelweiss ca pe blogul sau apare un browser sau cam asa ceva, american? Nu vedeti ca toti cei care scriem aici, am fost luati in colimator? Nu ca nu am fi stiut mai demult. Ce tara sufera mai mult de boala spionajului decat america?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.05.2024 – Inca o palma pentru Justitia din Romania

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva