13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LUJU A AVUT DREPTATE: PARCHET NOU PENTRU KOVESI – Ministresa Justitei Raluca Pruna a anuntat posibila comasarea a DNA cu DIICOT. Pruna pretinde ca proiectul este unul pe termen lung, insa ideea este mai veche. Lumeajustitiei.ro a dezvaluit inca din iulie 2016 ca artizanii “Binomului” pregatesc unificarea DNA cu DIICOT si plasarea Laurei Kovesi in fruntea noului “Parchet antimafia”. Pruna a testat terenul, urmeaza implementarea planului

Scris de: G.T. | pdf | print

30 November 2016 20:27
Vizualizari: 11400

In iulie 2016, Lumeajustitiei.ro dezvaluia un plan pus la cale de artizanii “Binomului SRI-DNA” pentru mentinerea Laurei Kovesi (foto dreapta) sefa la anticoruptie si dupa expirarea mandatului acesteia de sefa DNA. Mai exact, fortele oculte care conduc Romania, dezvaluiam la acea vreme, pun la cale comasarea DNA cu DIICOT si infiintarea unui “Parchet antimafia”, ce ar urma sa fie condus chiar de Laura Kovesi (click aici pentru a citi). Iata ca a venit si confirmarea dezvaluirilor facute de Lumeajustitiei.ro in urma cu patru luni. Ministresa Justitiei Raluca Pruna (foto stanga) a anuntat posibila comasare a DNA cu DIICOT.


Traducatoarea adusa de la Bruxelles si unsa ministru al Justitiei a precizat intr-un interviu acordat, miercuri 30 noiembrie 2016, ziarului Adevarul ca noua structura care va lua nastere dupa comasarea DNA cu DIICOT va fi un “Parchet Antimafia”. Este drept, Raluca Pruna a precizat ca unificarea DNA cu DIICOT se va face in termen lung, posibil in zece ani. Totusi, din punctul nostru de vedere, iesirea Ralucai Pruna si afirmatiile fostei asistente a Monicai Macovei au ca scop doar testarea terenului si pregatirea momentului cand in Romania va fi infiintat un nou parchet, in fruntea caruia, din informatiile pe care noi le detinem, se intentioneaza numirea sefei DNA Laura Kovesi. Totusi, este greu de crezut ca o asemenea manvera va reusi, iar asta din mai multe motive:

-romanii constientizeaza tot mai mult ca DNA nu este decat un instrument politic folosit pentru eliminarea adversarilor “Sistemului”

-romanii s-au saturat de cultul personalitatii inchinat Laurei Kovesi, odele dedicate sefei DNA aducand aminte de Elena Ceausescu

-imaginea Laurei Kovesi este serios afectata de ultimele scandaluri si dezvaluiri, precum plagiatul din teza de doctorat sau “cucuveaua mov”

-tot mai multi oameni incep sa vorbeasca despre abuzurile comise de procurorii DNA in mandatul lui Kovesi

-reactiile afirmatiile Ralucai Pruna nu au fost deloc favorabile ideii de comasare a DNA cu DIICOT, desigur exceptand agentii de influenta din presa si propagandistii “Sistemului”

Iata declaratia Ralucai Pruna:

Am facut din DIICOT, institutional vorbind, exact ceea ce este si DNA. Si am facut asta in considerarea unei viziuni mai largi, intrucat, nu stiu, este de presupus ca in 10 ani, nu stiu, intr-un orizont de timp, pe termen lung de fapt, aceste structuri specializate proabil ca vor fi reunite intr-una singura. Ramane de vazut cum evolueaza societatea romaneasca. Un tip de Parchet Antimafia, care se ocupa si de coruptie si de crima organizata, dar repet este un orizont pe un termen foarte lung”.

Comentarii

# Edelweiss date 30 November 2016 22:17 +5

Φx Πx ! Din două măciuci o să rezulte o ghioagă mare peste ani și ani, atunci când neosecurismul de cumetrie va învinge definitiv la orașe și state. Până la realizarea acestui deziderat atât de dulce șobolanilor și oligarhilor din cârdășiile judiciare dâmbovițene, o să se adopte, fie prin inițiativă parlamentară, fie prin inițiativă cetățenească, primele 3 măsuri, de URGENȚĂ ZERO, referitoare la ASANAREA MORALĂ a Systemului de Ticăloșie și Nelegiuire judiciară: 1. LEGEA RĂSPUNDERII MAGISTRATULUI - nicăieri în lumea asta largă, în nici o țară și în nici un domeniu ocupațional Statul nu își asumă răspunderea pentru malpraxisul unui funcționar statal. Cine greșește, cine își mai permite să se joace cu destinele oamenilor și să nenorocească vieți, VA PLĂTI CU PROPRII BANI sau CU CARIERA. Astfel, în Rroemenica, drepturile fundamentale vor fi scoase din categoria „luxului”. (apud R. Prună)

# Edelweiss date 30 November 2016 22:18 +5

2. În scopul demantelării „parteneriatelor” contra naturii penale, dintre procuror și judecător, enunțate de sinistra și odioasa colivia stanciu-button, procurorii VOR FI ELIMINAȚI din rândul magistraților și se vor situa pe treapta în care stau parte în proces: egal cu apărătorul, cu inculpatul, cu persoana-vătămată, cu partea civilă sau cu persoana responsabilă civilmente. Procurorii vor deveni funcționari statali cu statut special, absolvenți și cunoscători ai științei juridice, a căror misiune va fi apărarea și protejarea unor valori sociale. 3. Trecerea, cel puțin în materie penală, de la sistemul cripto-inchizitorial al completurilor de judecată la sistemul Curților cu jurați. Sunt prea mulți „Dorei” în sistem ca să se mai poată continua în această manieră despotică, satrapică, în care NIMENI nu răspunde în fața nimănui.

# Edelweiss date 30 November 2016 22:20 +5

DNA nu se identifică cu această beizadea securistoidă, demnă reprezentantă a mediocrației postdecembriste. DNA înseamnă, cu câteva excepții, oameni profesioniști, integri, dedicați menirii lor de apărători ai unor valori sociale. Individa de mai sus, compromisă sub toate aspectele, trebuie să-și ia catrafusele și să dispară cât mai adânc în tomberonul istoriei judiciare. Alături de ea să o însoțească, fanfaronii, cicisbeii, țucălarii, pupinkuriștii și lingăii de clanțe ale binomului, ale lui Soros sau ale americanișilor și corporatiștilor transnaționali. Pașol na turbinka, Lulutza ciorti. DNA ≠ Lultza Kovesi.

# Edelweiss date 30 November 2016 22:22 +8

Banc deosebit de sec: Întrebare: „Care e deosebirea dintre Laura Codruța Kovesi și Laura Codruța Lascu?” Răspuns: „Singura deosebire constă în amănuntul că este mai lată și mai înaltă decât inteligentă!” :lol: :lol: :lol:

# goguță date 1 December 2016 12:40 0

Asta nu e o piedică să fie recuperată ca PREACURATA nouă șefă la noua structură ;-)

# livia date 1 December 2016 07:21 +3

Sa speram ca nu se va pune in practica. Parlamentul nu poate lua la puricat OG si sa le anuleze pe cele incorecte? Nu mai apar o data cele descoperite de baietii de la black cube?

# un roman date 1 December 2016 09:01 +5

Inca 2 saptamini si sper ca sa se termine cosmarul asta: sa zboare Pruna, sa zboare Kovesi cu gasca ei, sa zboare Iohannis cu gasca lui, si asa mai departe! Fiecare la locul lui cu acesti tradatori de natie!

# experți și pseudo-experți date 1 December 2016 13:15 +2

Depinde de au sînge-n istalație cei 3 experți - prof. univ. dr. Vlad Constantinesco, de la Facultatea de Drept a Universităţii "Robert Schumann" din Strasbourg (Franţa), prof. univ. dr. Claudia Ghica-Lemarchad, de la Facultatea de Drept a Universităţii din Rennes 1 (Franţa), şi prof. univ. dr. Radu Chiriţă, de la Facultatea de Drept a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca!

# Frei Heit date 2 December 2016 09:13 +4

I don't know why, dar incep sa cred ca se fac eforturi "trans-atlantice" pentru salvarea baschetbalistei de la un plagiat monster! la noi la Univ se da un asemenea verdict in timp record, fara specialisti de la 3 Univ. si atatea amanari! La noi, cand se vrea a se inmormanta o problema se alcatuieste o comisie! Rezultatele vor fi as follows: "Lucrarea este un adevarat masterpiece, nu au fost detectate urme de plagiarism, este de o complexitate fara precedent in istoria moderna, si probabil va fi recomandata pentru premiul Nobel pentru corectitudine, proaspat creat de Suedia pentru baschetbalista".

# Romanul de rand date 1 December 2016 13:28 +4

Cu ce a gresit justitia din Romania sa aiba asemenea minsitri? Blondul de Kazanciok, inepta de Pruna, securista de Stanoiu, traficantul de Stoica... Oare se poate si mai rau?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2024 – Buda nu se da dus

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva