5 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LUMEA JUSTITIEI, SUB PRESIUNEA GENERALILOR COLDEA, STOICA SI DUMBRAVA – SRI, acuzat ca este papusarul Justitiei: "Exista dosare care ii privesc pe Dornean, Daniel Morar, Pivniceru, Zegrean… Doar trei membri CSM nu sunt, inca, indosariati… Vizitele lui Coldea si Dumbrava la Livia Stanciu au devenit o practica… ori de cate ori trebuie data o sentinta pe care probatoriul nu o poate sustine, pac, isi fac aparitia… Damele de negru de la ICCJ nu judeca, ordinul lor de misiune este sa execute”

Scris de: L.J. | pdf | print

14 June 2015 12:09
Vizualizari: 11644

Serviciul Roman de Informatii, condus in prezent de Eduard Hellvig, a desfasurat, incepand cu 2007, activitati specifice parchetelor si politiei pentru a descoperi care sunt persoanele "vulnerabile la coruptie" din justitie, politica si executiv. Au fost deschise astfel un numar de 15.000 de actiuni care au ca “protagonisti” functionari publici, consilieri comunali, membrii ai Guvernului, Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, si chiar judecatori ai Curtii Constitutionale, ai CSM si alte instante ori parchete. De altfel, in functiile cheie din justitie, si nu numai, sunt pusi tocmai cei care au pregatite astfel de dosare, dupa o monitorizare indelungata. Ar exista dosare care ii privesc pe Valer Dornean, Daniel Morar, Mona Pivniceru si Augustin Zegrean din CCR, dar si membri ai CSM. Doar trei membri ai Consiliului Superior al Magistraturii nu ar fi, inca, indosariati sau nu se afla in retelele de ofiteri acoperiti ale generalului SRI Marius Stoica.


Toate aceste informatii sunt dezvaluite intr-un articol semnat de jurnalistii Ada Raut, Cornel Nistorescu si Vlad Dumitras si publicat pe site-ul cotidianul.ro.

In cuprinsul articolului se vorbeste despre cum generalul SRI Florian Coldea si-ar fi instalat la Peris, acolo unde este si arhiva SIPA, o  “Diectie Speciala” care are rolul de a monitoriza comunicatiile si de a “produce pe banda rulanta probe, care sa sustina rechizitoriile anticipate de generalii Coldea, Stoica si Dumbrava”.

Jurnalistii de la cotidianul.ro sustin ca “materialele compromitatoare din aceasta arhiva au adus “la ordin” pe foarte multi judecatori. si sub ordin servesc la CSM, la ICCJ, la Curtile de Apel”.

De altfel, chiar despre sefa Inaltei Curti, judecatoarea Livia Stanciu, se sustine in articol ca este un produs al tipului de justitie “made in SRI”, dupa ce fostul sef al SRI – Galati, colonelul Fusi Doru ar fi urmarit-o pe acesta mai multi ani pentru a-i vedea evolutia, iar mai apoi a promovat-o la instanta suprema, bazandu-se pe sprijinul politicianului PDL Mircea Toader.  

Referindu-se la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in articol se vorbeste despre existenta unui “complet al damelor de negru”, care “nu judeca, fiindca ordinul lor de misiune este sa execute adversari politici condamnati in afara instantelor puterii judecatoresti”.

“Serviciul” ar mai fi impus chiar instantei supreme si altor instante semnarea unor protocoale de colaborare institutionala, iar semnatarii ar fi “fara exceptie”, colaboratori apropiati sau ofiteri acoperiti.  Mai grav este ca, protocoalele prevad clauze 100% favorabile SRI-ului, cu incalcarea prevederilor legale.

Nu stim daca afirmatiile facute in cuprinsul articolului sunt reale, insa publicam acest articol tocmai din cauza gravitatii acuzatiilor, care ar trebui urgent verificate pentru a se stabili daca sunt sau nu adevarate.

Prezentam in continuare, in integralitate, articolul publicat pe cotidianul.ro si semnat de jurnalistii Ada Raut, Cornel Nistorescu si Vlad Dumitras:

"La mai putin de 24 de ore de la votul negativ al Parlamentului in dosarul coruptiei lui Victor Ponta, razboiul anti-Ponta a reinceput.

Site-urile de stiri, televiziunile si ziarele au fost inundate de dosare noi, de stenograme ale negocierilor purtate in Prahova. Toate au dezvaluit si continua sa bombardeze cititorii cu alte afaceri care duc la Victor Ponta, la cumnatul sau sau la Dan Sova. Doar ici-colo delicate trimiteri la Sebastian Ghita, pe care ambele tabere il protejeaza ca pe un ou de aur. Ce ne arata asta? Ca razboiul PSD- DNA-SRI-PNL-Klaus Iohannis continua si mai vartos si ca SRI, chiar daca il protejeaza pe Sebastian Ghita, se implica si mai violent in disputa pentru putere. De la anticoruptia din Romania s-a trecut rapid la demolarea obligatorie a premierului si a majoritatii din jurul PSD, semn ca ordinele date sunt clare si categorice. In mai putin de o zi am aflat ca DNA si SRI au nenumarate dosare Ponta, Sova, PSD etc. si ca urmatoarele proiectile de rezerva au inceput sa fie trase fara nici un pic de jena. Grosolania operatiunii tradeaza fermitatea deciziei. Totul este in vazul lumii si fara nici un soi de preocupare pentru argumente si pastrarea unei minime aparente. Strategia DNA-CSM condusa de SRI a suferit o umilitoare infrangere. Din politete nu l-am adaugat si pe Klaus Iohannis, desi felul in care functioneaza democratia de comanda din Romania si rigoarea cu care institutiile amintite au executat ordinele pe vremea lui Traian Basescu ne obliga sa credem ca noul presedinte al Romaniei era si este la curent cu toata desfasurarea. Nici nu se putea altfel. Tacut nu inseamna inactiv.

La putine minute dupa anuntarea rezultatului votului din parlament, Klaus Iohannis a iesit la rampa cu o declaratie de presedinte-jucator, semanand cu un Traian Basescu mai ingandurat. Adevarul este ca votul negativ din parlament, pregatit cu tot tacamul de SRI-DNA-CSM, a cazut ca o lovitura de trasnet peste o miscare ce vizeaza demolarea premierului si schimbarea majoritatii. Si presedintele a iesit rau cu ale sale doua cereri de demisie, egale cu o pereche de palme pe care si le-a dat singur.

Cum s-a ajuns la acest razboi politic izbucnit pe neasteptate? PNL-ul nu mai suporta opozitia iar Klaus Iohannis se considera legat de maini fara proverbialul ”guvernul meu”. O privire spre culisele luptei politice si informative, mai ales indaratul cortinei, este mai mult decat obligatorie, chiar daca timpul scurt avut la dispozitie ne-a obligat si la un numar de presupuneri. Evident, rezonabile!

Ofiterii SRI, in toate dosarele

Practicile ilegale pe care Traian Basescu le-a impus structurilor secrete si Directiei Nationale Anticoruptie au atins cote exagerate. Incepand cu anul 2007, Serviciul Roman de Informatii a implementat procedurile de investigatie penala in actiunile informative de documentare a amenintarilor cu potential infractional. In acest fel, contrar prevederilor legii, SRI a inceput sa desfasoare sistematic activitati specifice parchetelor si politiei, iar documentele de finalizare a actiunilor informative prin sesizarea organelor de aplicare a legii au capatat forma si continutul rechizitoriului. Din anul 2007 si pana in prezent au fost deschise si sunt pe rol circa 15.000 de actiuni informative cu finalitate prezumata in rechizitorii, a caror solutionare este prioritizata in functie de termenul prescriptiei penale. Cele 15.000 de actiuni privesc intreg spectrul functionarilor din autoritatile publice, din administratia centrala si locala, persoane incadrate de generalul SRI Dumitru Dumbrava in categoria “persoane vulnerabile la coruptie”. De la consilierii comunali pana la membrii Guvernului, Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, chiar si la judecatori ai Curtii Constitutionale. Dupa unele informatii exista dosare care ii privesc pe Valer Dornean, Daniel Morar, Mona Pivniceru, Augustin Zegrean. Aceleasi surse vorbesc despre dosare care privesc si membri ai CSM. Doar trei membri ai Consiliului Superior al Magistraturii nu sunt, inca, indosariati sau nu se afla in retelele de ofiteri acoperiti ale generalului Marius Stoica.

In ce masura aceste practici folosesc SRI-ului este din ce in ce mai greu de aflat. Dupa felul in care sunt gestionate, exista din ce in ce mai putine sanse ca ele sa serveasca unor scopuri precis definite prin lege. Mai nou, ele servesc grupurilor de interese reprezentate de elemente din conducerea SRI.

Pentru a raspunde varfului de sarcina din campania anticoruptie, Directia Juridica a Serviciului Roman de Informatii a crescut numeric, de la vreo doua-trei duzini la 200 de ofiteri specializati in activitati de suport al cercetarii penale. Ingineri ultraperformanti in constructii au fost integrati in SRI pentru a evalua proiecte sau pentru a penetra echipele lucrarilor de mare valoare si importanta strategica. In plus, acestia participa si la activitati de cercetare si la anchete penale, descinderi si perchezitii, secrete ori cu mandate. Concomitent si in acelasi scop, Directia Nationala Anticoruptie a fost “dotata” cu un Departament de Informatii si Investigatii, cuprinzand o schema de 700 de oameni din care o treime ofiteri acoperiti. Departamentul de informatii si investigatii (cupla a Directiei Juridice a SRI) este coordonat de prim adjunctul directorului SRI, din cabinetul de lucru special pus la dispozitie de Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA. Pentru ca accesul la informatii sa fie cat mai rapid, companiilor de comunicatii (telefonie mobilasi Internet) le-a fost impus ca o treime din angajati sa fie operatori acoperiti ai SRI si STS, care sa asigure monitorizarea implicata de asa-numitele legi ”Big Brother”. Sub pretextul luptei antiteroriste, a fost creata o baza speciala de supraveghere. Intr-o incinta rezervata din complexul Peris, generalul Florian Coldea si-a instalat “Directia Speciala”… O structura para-institutionala, care monitorizeaza comunicatiile unor vizati prin reteaua de sateliti. Cum s-ar zice, din spatiul extraterestru si cu mijloace care nu ar intra sub incidenta restrictiilor legislatiei nationale. Directia Speciala “Peris” “digitalizeaza” redarile audio-video, adica produce pe banda rulanta probe, care sa sustina rechizitoriile anticipate de generalii Coldea, Stoica si Dumbrava. De asemenea, Arhiva SIPA, depozitata nu intamplator la Peris, a fost preluata spre valorificare de o structura a SRI, care, contrar dispozitiilor legii, a preluat atributiile fostei structuri informative departamentale a Ministerului Justitiei, ilegal desfiintata de Monica Macovei. Materialele compromitatoare din aceasta arhiva au adus “la ordin” pe foarte multi judecatori. si sub ordin servesc la Consiliul Superior al Magistraturii, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, la Curtile de Apel…

O curiozitate: “Serviciile specializate” au fixat audio-video, in secret, scene mult prea deocheate din viata intima si privata a mai multor magistrati neinfranati in pofte si vicii sexuale, satisfacute inclusiv prin incintele oficiale, dar si in locuri-capcana special amenajate pentru obtinerea “bazei compromitatoare a punerii in dependenta”.

Odata realizata colectia de magistrati prelucrati specific, sau “brichisiti”, dupa cum se exprima senilul general Plesita, a urmat plasarea lor in “punctele nodale” vizate ale puterii judecatoresti.

Cata vreme a functionat SIPA asemenea mizerii nu au fost posibile. Doar o singura doamna din justitie, in travesti, a fost surprinsa in flagrant de felatie in Parcul Operei, dar taina a fost bine pastrata, in interesul suprem al stabilitatii guvernului.

Cum s-a declansat raboiul Guvern-Presedintie?

In scopul acoperirii ilegalitatilor mostenite de la regimul Basescu, atotputernicii din servicii au incercat sa-i impuna premierului Victor Ponta adoptarea prin Ordonanta de Urgenta a modificarilor de lege operate prin hotarari ale CSAT. Spre surprinderea tuturor, vulnerabilul, plagiatorul si mincinosul premier Victor Ponta a refuzat! Fie a considerat ca plagiatul nu-l mai apasa, ca Sebastian Ghita este o vulnerabilitate a sa cat si a SRI-ului si nu va fi data in vileag, fie a socotit ca sprijinul partidului sau este mai important si mai solid decat cel al SRI. Oricum, a refuzat sa isi asume jongleriile juridice produse de Traian Basescu in CSAT.

Dupa unele surse, premierul “indignat” s-ar fi prezentat in fata presedintelui Romaniei, unde ar fi exclamat: “Asa nu se mai poate, domnule presedinte! Va propun schimbarea presedintelui si vicepresedintelui inaltei Curti de Casatie si Justitie si a procurorului sef al DNA!”. Imediat, chiar din preajma presedintelui Iohannis, propunerea premierului a fost raportata sefului operativ al celor vizati, generalul Marius Stoica, coordonatorul sef al retelelor acoperite ale SRI, si lui Florian Coldea.

Generalii Marius Stoica si Dumitru Dumbrava au trecut de indata la “reevaluarea intregului material informativ detinut in legatura cu suspectul Victor Ponta”, rezultand ca acestuia i se pot imputa mult mai multe fapte penale. Generalul Coldea ar fi dispus masuri in consecinta si a transmis personal nota de sarcini procurorului sef al DNA. Procurorul sef al DNA a raportat coordonatorului extern si presedintelui Romaniei. Mai mult, Laura Codruta Kovesi a iesit repede la declaratii de presa cu propozitii privind rolul neinsemnat al SRI in toate dosarele de coruptie si in activitatea DNA.

De asemenea, doua misiuni diplomatice, ambele esuate, au incercat sa uzeze de persuasiuni pentru pregatirea climatului votului in Camera Deputatilor. Si acestea au esuat, in ciuda taraboiului starnit. Unii au contestat amestecul, altii au invocat presiunile straine, lasandu-i pe beneficiari cu buza umflata.

Cum s-a ajuns la o tara controlata de Servicii?

Pentru “legalizarea” incalcarilor de lege de catre Servicii, Traian Basescu a impus Consiliului Suprem de Aparare a tarii adoptarea a cel putin 17 hotarari prin care s-au operat completari si modificari de competente si atributii in contra prevederilor legilor organice. Intr-o spirala a aberatiilor, “Serviciul” a impus Inaltei Curti de Casatie si altor instante “protocoale de colaborare interinstitutionala”, care au fost semnate cu “ochii inchisi”. Semnatarii, fara exceptie, erau si ei colaboratori apropiati sau ofiteri acoperiti! Intre nefastele consecinte ale acestor “protocoale”, trei sunt de-a dreptul criminale:

  1. judecarea cauzelor pe baza anexelor secrete ale rechizitoriilor (dosarelor) puse la dispozitie de SRI si la care nu are acces decat presedintele completului de judecata, care, la randul sau, le foloseste pentru “convingerea” numarului de membri ai completului necesar impunerii sentintei prestabilite;
  2. acceptarea ca mijloace de proba, dar si ca “suport martor” al autenticitatii, a “duplicatelor digitale editate” ale inregistrarilor audio / video, a caror conformitate cu originalul este imposibil de stabilit;
  3. experti in materie de inregistrari audio-video ai Institutului National de Expertize Criminalistice, agreati de instante, sunt numai cei care provin de la structura tehnica de specialitate a Serviciului Roman de Informatii.

Alte forme de penetrare a justitiei de catre SRI

Circula de mai multa vreme, deja ca o legenda “horror”, stirea constituirii “completului damelor de negru”, de la cea mai inalta instanta a justitiei, pentru care piesele dosarelor judecate nu au nici o relevanta. “Damele de negru” nu judeca, fiindca ordinul lor de misiune este sa execute. Sa execute adversari politici condamnati in afara instantelor puterii judecatoresti. Ele desavarsesc procesul politiei politice. Un proces adeseori lung si obositor si pentru politia politica secreta, deoarece nu intotdeauna aceasta reuseste realizarea inscenarii, care sa-l agate pe inamic de o cauza penala.

Cum in cauzele inscenate nu exista o instructie penala conforma rigorilor procedurale, nu exista nici mijloace de proba realizate cu respectarea legii. Dosarele unor astfel de cauze, in mod firesc, ar trebui restituite Parchetului.

Mijloacele de proba lipsa din dosarele regizate sunt suplinite cu note “strict secrete” ale “serviciilor specializate”, care nu sunt parte a dosarelor.

Notele “strict secrete” dupa care judeca “completul negru” sunt de mai multe categorii :

1. Note cu informatii obtinute in secret si care nu au intrunit calitatea, cerintele si conditiile prevazute de lege pentru a putea fi realizate mijloacele de proba;

2. Note cu informatii in totalitate ori in parte false, prin care inculpatilor li se pun in sarcina acuzatii extrem de grave, cel mai adesea imposibil de dovedit, dar din surse secrete imbatabile. Aceste note pun o mare presiune asupra magistratilor “brichisiti”. Conform notelor, ei au in fata un infractor extrem de abil, de regula manipulat de fosti securisti odiosi de rang inalt, sustinut de servicii straine inamice, cu conturi si averi ascunse, realizate pe seama afacerilor veroase cu seici si emiri, chiar cu Emirul Dubaiului, ca tot este acesta o destinatie preferata. Mai nou, si a lui Victor Ponta si Sebastian Ghita, plecati in deplasare pentru a primi niscaiva instructiuni din partea liderului informal al “baietilor destepti”. S-au ascuns degeaba, zice cate o nota. Fouche-ul lui Basescu i-a monitorizat, “la chiloti”, printr-o agentie internationala de detective. Notele de acest fel descriu inculpati cu trasaturi diabolice, pentru care orice pedeapsa este prea mica.

3. Note de evaluare psiho-comportamentala a inculpatului. Pentru a facilita dominarea unei tinte ajunse in fata completului de judecata si pentru a-l timora in timpul interogatoriului si al confruntarii, SRI pune la dispozitia completelor de judecata analize prihologice ale acuzatilor.

O alta categorie, mai speciala, a notelor “strict secrete”, prin care se conduce procesul penal priveste scenariul, regia si elementele de tactica ale anchetei. De o asemenea indrumare au nevoie procurorii care au ars etapele de formare profesionala temeinica, proveniti dintre avocatele care-si faceau veacul la celebra bodega “Z” din spatele Palatului de Justitie.

Mai nou, vizitele generalilor Coldea si Dumbrava la presedintele ICCJ, Livia Stanciu, au devenit o practica frecventa. Oameni de tribunal spun ca ori de cate ori trebuie data o sentinta pe care probatoriul nu o poate sustine, pac, acestia isi fac aparitia pentru consultari. Trebuie spus ca Livia Stanciu este un produs al acestui tip de justitie “made SRI”. Colonelul Fusi Doru, fost sef al Filialei SRI Galati, a urmarit indeaproape evolutia profesionala a multor judecatori. Mai apoi, acestia au fost promovati in functie de garantiile politice primate din partea unor politicieni influenti. Promovarea Liviei Stanciu la ICCJ a fost rezultatul recomandarilor facute de deputatul de Galati Mircea Nicu Toader.

De ce nu cade Victor Ponta?

Vocatia infractionala a fostului procuror, actualmente prim-ministru, a fost pusa in evidenta de mai multe ori: ca plagiator, ca sustinator in functii guvernamentale a unor prieteni politici certati cu legea, ca premier discreditat, tocmai ca urmare a creditului acordat fostilor ministri trimisi in judecata pentru coruptie, evaziune, spalare de bani, abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave si multe altele. Cand “imaculatul” Traian Basescu spunea repetat si apasat ca ”Victor Viorel Ponta este un prim-ministru profund corupt”, nu facea afirmatii total gratuite si nici declaratii politice bombastice. Stia suficient de bine in ce afaceri este implicat prim-ministrul. Dar se temea ca un razboi deschis cu acesta ar putea sa-l determine pe vocalul premier sa dea in vileag toate invartelile presedintelui.

In mediile avizate, nu se punea problema daca Victor Ponta va fi debarcat, ci numai cand urmeaza re-convocarea lui V. Ponta la DNA.

Cunoscatori ai jocului de culise din politica romaneasca sustin ca Victor Ponta, daca nu intra in coliziune cu binomul Coldea-Kovesi, nu ar fi fost nici acum deranjat de afacerile sale cu Sova, Sebastian Ghita, OMV si Rompetrol. Ramanea cu ale lui si nu mai aveam parte de aceste diversiuni pe agenda publica.

Problema reala si grava consta in derapajele sistemului instructiei penale, materializata intr-un parteneriat toxic cu sefii serviciilor secrete. Anumiti sefi ai serviciilor secrete a caror predispozitie catre chestiuni neonorabile a dus lucrurile la limitele inimaginabilului si mult dincolo de limitele legii. Cu asemenea practici, Romania poate ajunge intr-o criza politica majora, ca urmare a abuzului de putere al unei “cuple”, in care Florian Coldea se crede cel mai puternic om din tara, iar Laura Codruta Kovesi, o zeita a dreptatii, buna si pentru alte dregatorii importante din Romania.”

 

Comentarii

# securistul de serviciu date 14 June 2015 13:52 +22

Colegii mei din servicii sunt suparati rau ca toata ziua devoalati tot felul de magarii ce le pun la cale.Dar ce sa faca si ei???Sunt multi, se bat fund in fund prin birouri, cei mai multi dintre ei sunt tineri, plini de energie, bine hraniti si cum nu se pricep sa faca ceva bun, util natiunii, fac si ei ce stiu mai bine: manipuleaza ,dezinformeaza si compromit persoanele incomode prin ceea ce numiti dumneavoastra "dosariada". Preocuparea noastra principala este sa ne pregatim un viitor economic si o pensionare anticipata iar modelul nostru de succes este Ghita.Sigur, ne multumim si cu o fabrica de ulei sau alcool, cu o sera sau cu o livada pentru inceput dar nimic nu ne prisoseste.Speram ca in scurta vreme sa controlom si cea mai mare parte a economiei romanesti.Controlam energia,bancile, importul,exportul,resursele dar totdeuna este loc de mai bine.Cu presedentia, parlamentul si justitia am rezolvat-o convenabil pentru noi.Cu guvernul inca mai avem probleme dar speram sa le rezolvam

# securistul de serviciu date 14 June 2015 14:56 +23

2.Ponta ne creeaza probleme in sensul ca baga mana adanc in buget si da bani copiilor,pensionarilor si bugetarilor in loc sa-i dirijeze spre zone din care ne putem imfrupta si noi.Cum se-aduna un ban la buget,hop si el cu o pomana electorala.Asta face ca el sa devina un dusman de temut la viitoarele alegeri.Presedintele nostru Ciolanis si distinsa noastra prietena Elena Gurgui,lidera opozitiei, ne-au promis un guvern al nostru, si numai al nostru.Dar pana atunci, ma gandesc cu nostalgie la vremurile cand faceam si noi ceva bun pentru tara si poporul ce ne suporta de veacuri.Pe vremea impuscatului ne mai ocupam unii dintre noi si de lucruri benefice pentru tara si popor in sensul ca furam tehnologie de varf din afara, vindeam la pret de dumping produsele industriei si agriculturii romanesti etc. Vremurile s-au schibat,noi ne-am transformat din albine lucratoare in trantori ,albinele au constat ca ca mierea s-a cam imputinat si unele spun ca ar fi cazul sa ne micsoreze numarul!! :roll: :roll: :roll: :eek: :eek: :eek: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' />

# mulder, agentul mulder date 14 June 2015 16:00 +17

eu cred ca e sinistru ce se intampla in tara noastra! Mai radem pe ici pe colo, mai glumim, tot asa....dar securistii astia noi (din care face parte si ghita sebi) sunt mai periculosi decat oricare dintre predecesorii lor. Din nefericire, politicul, cel care ar trebui sa ia masuri, nu poate sa faca nimic pt ca este "aservit" si acoperit (de cacao) peste 100%. Dovezi? Enorm de multe, iar judecatorii au inceput sa le calce pe urme (sub dependenta fata de servicii)! Nasol si, cred ca, fara iesire prea curand! :eek:

# Militian umil securistului date 14 June 2015 16:17 +8

Verisorul meu...mai mare, adevar graita-i! Incep sa se trezeasca unii si nu mai avem loc de ei...ne manaca din seva. Desigur, acum trebuie sa activam mai serios si sa punem la treaba acoperitii, cartitele, ,,oamenii de bine'' din toate institutiile tarii! Ce tara de Kl...cat!

# Un om dezamagit date 14 June 2015 14:36 +12

Am respectat si voi respecta munca oamenilor din cadrul serviciilor secrete. Stiu ca este o munca speciala si foarte complexa, care nu poate fi facuta decat de oameni speciali si cu multiple calitati profesionale. Important este ca acesti oameni sa-si desfasoare munca in slujirea interesului national si sa nu fie sub presiunea si mani******rea oamenilor politici meschini ori a celor care conduc aceste servicii si nu sunt animati de scopuri nobile. Din material rezulta informatii ingrozitoare, actiuni care intuneca si desfiinteaza actul de justitie. Sper ca acest articol sa nu fie o alta mani******re. Abia acum am inteles atitudinea aroganta si sfidatoare a unor sefi de instanta sa parchete ori chiar a unor magistrati care nu au nici o responsabilitate. Pacat...pacat...! Din unele surse nici inspectia judiciara nu este in afara oricaror suspiciuni. S-au adunat aici numai rubedenii ale inspectorilor judiciari si ale politicienilor (lumea justitiei). Salutari oamenilor onesti din servicii!

# mulder, agentul mulder date 14 June 2015 16:55 +11

din nefericire si eu mai visez cu ochii deschisi asteptand....NORMALUL si NORMALITATEA, numai ca.....avem o lume nebuna, nebuna, nebuna, condusa de presuri, compromisi, juguri, etc....etc... :-?

# gelu date 14 June 2015 15:01 +11

Stima noastra si mandria/Coldea, Stanciu si Codruta incarcereaza Romania/Ei la statuia lui Beria se inchina/Si vor sa le inchida gura/Azvarlindu-i in inchisoare/Pe cei care-i stau in cale/Maretului Fritz de Johannale/Sas mandru cu 6 case furate-n batatura/Care este folosit ca sperietoarea ciorilor pe aratura/Ca sa se arate lumii-ntregi printr-o minciuna/Ce dreapa-i democratia noastra smechereasca/Cu iz precis de ordine gazona/SRI, Regina Mintii de politie politica/Ridicata la gradul de justitie divina/Ca doar afara-i vopsit gradul/Iar inautru ne aresteaza cu atata ura/Procurorii cu tresele lor grele cusute direct pe epiderma/Ura, Ura inca o data pentru Coldea, Stanciu si Codruta/Ce incarcereaza cu mare ravna po******tia/Doar ultimul cetatean liber din acesta tara/Sa aiba grija sa stinga lumina le plecare/Cand tara noastra va dispare/Si se va transforma intr-o mare inchisoare

# Mikael date 14 June 2015 17:13 +3

1. Opozitia tacuta a inceput sa scrie fie 2. Golul lasat de US de cere umplut de catre altii iar SRI se cere /reformat/.

# Mirela date 14 June 2015 18:40 +4

Fereasca Dumnezeu!

# un oarecare date 14 June 2015 23:28 +6

Am citit "materialul" publicat si am constat ca acest nou "chirias" de la Cotroceni contribuie constistincios la distrugerea Romaniei! Vezi ambitia fostului profesor, fostului primar... :-x :-x :-x

# Dan date 15 June 2015 14:31 +3

Stiu ca termenul "indosariati" folositi in titlu este la misto si da bine, prieteni. Dar se foloseste "lucrati informativ". Hai, ca si sintagma asta e buna de folosit. Succes in continuare!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.03.2024 – Postul lui Buda, scos la concurs

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva