16 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MACEL JUDICIAR – Judecatoarea Manuela Orzata de la Tribunalul Bucuresti a condus pe repede-inainte ultimul termen din procesul lui Mario Iorgulescu. Orzata s-a grabit sa audieze ultimii trei martori, a respins aproape toate cererile avocatilor, apoi a ramas in pronuntare. Singura solicitare admisa a fost cea de vizionare in sedinta publica a inregistrarilor de pe camerele de supraveghere din noaptea accidentului. Florin Durgheu, avocatul lui Mario Iorgulescu: „Aceasta este o mascarada judiciara”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

13 January 2023 18:56
Vizualizari: 28075

Procesul lui Mario Iorgulescu (foto) – fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu – privind accidentul rutier din 2019 soldat cu moartea unui barbat a ajuns la final in prima instanta vineri, 13 ianuarie 2023, la Tribunalul Bucuresti, intr-o sedinta cat se poate de tensionata, in care judecatoarea Manuela Orzata s-a grabit sa audieze ultimii trei martori si a respins aproape toate cererile avocatilor Constantin Florin Durgheu si Mircea Popescu (aparatorii lui Mario), dispunand direct inceperea dezbaterilor pe fond, fara a le da avocatilor timp sa-si pregateasca sustinerile orale, asa cum acestia au cerut.In plus fata de cererea legata de un termen separat pentru sustinerile orale, judecatoarea TMB a refuzat solicitarile avocatilor privind efectuarea unui supliment de expertiza criminalistica, audierea expertilor criminalisti care au efectuat expertizele existente deja in dosar (pentru lamurirea concluziilor la care acestia au ajuns), precum si schimbarea incadrarii juridice. Singura solicitare a apararii pe care Orzata a admis-o a fost cea legata de vizionarea in sedinta publica a inregistrarilor surprinse de camerele de supraveghere in noaptea accidentului. Avocatul Florin Durgheu a insistat asupra acestei vizionari, pentru a se observa atat ca zona era insuficient iluminata, iar scuarul nu era semnalizat corespunzator, cat si ca Mario Iorgulescu a efectuat o manevra in ultima clipa, pentru a evita coliziunea cu o soferita care efectua un viraj – manevra care a provocat mortalul accident. In plus, maestrul Durgheu a reclamat ca Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a efectuat ancheta in mod superficial, in conditiile in care nu s-a obosit sa gaseasca si sa aduca la audieri respectiva soferita.

La randul lui, avocatul Mircea Popescu a amintit ca Mario Iorgulescu are afectiuni atat fizice, cat si psihice atestate medical, motiv pentru care a subliniat ca o astfel de persoana trebuie sa stea internata in spital, nu inchisa in penitenciar.


Redam schimbul de replici dintre avocati, judecatoarea Manuela Orzata si procurorul de sedinta Dan Cudalb:


Avocatul Florin Durgheu: Insistam asupra unui supliment de expertiza criminalistica. Au fost doua cauze care in mod cert au putut genera producerea accidentului sau cel putin l-au favorizat. In primul rand, daca nu era acea manevra a autoturismului de culoare inchisa, Mario Iorgulescu nu ar fi facut manevra de evitare.

In al doilea rand, martorul Umbres Ion (taximetristul) a stimulat starea de nervozitate a inculpatului, din cauza ca sub nicio forma n-a vrut sa se dea la o parte (n.r. cand Mario Iorgulescu a incercat sa-l depaseasca pe sosea). Va rog sa aveti in vedere ca acesta nu ne este un martor favorabil – fapt care s-a vazut din declaratiile pe care le-a dat in fata instantei. Cu toate acestea, martorul Umbres a declarat ca scuarul nu era suficient semnalizat.

De aceea, raportul de expertiza trebuie completat pe cel putin 3 paliere.

Organele de urmarire penala n-au fost interesate sa audieze conducatoarea autoturismului de culoare inchisa. Acest lucru este esential pentru a se stabili in ce masura acel autoturism a provocat manevra lui Mario Iorgulescu. Expertii n-au avut in vedere acest autoturism de culoare inchisa. Sunt relevante imaginile surprinse de camerele video. Se impune a fi identificata soferita

Ati spus ca daca apararea considera necesar, aceste imagini vor fi vizionate in sedinta publica. Solicitam acest lucru. Vad ca dumneavoastra doriti sa terminati astazi dosarul

Judecatoarea Manuela Orzata: Nu este cazul sa discutam conduita instantei.

Florin Durgheu: In locul unde ar fi trebuit sa fie scuarul, se afla doar un ciot. Fostul scuar a fost daramat intr-o coliziune. Administratorul drumului nu a luat masurile necesare pentru remedierea situatiei.

In astfel de situatii, practica judiciara este unanima: se considera ucidere din culpa chiar si daca soferul se afla sub influenta alcoolului sau a drogurilor.

Ca sa dau un exemplu: acum cateva zile, a ramas definitiva condamnarea soferitei care a facut un accident sub influenta alcoolului, soldat cu victima. Procurorul nu a schimbat incadrarea juridica din ucidere din culpa in omor. Tatal doamnei respective nu era Gino Iorgulescu - si asta spune multe.

Manuela Orzata: Instanta, deliberand, incuviinteaza vizionarea in sedinta publica si respinge audierea expertilor. Audierea nu este necesara pentru lamurirea constatarilor sau concluziilor. Atat expertul desemnat, cat si expertul-parte si-au expus parerea. Cererea apararii de a se constata eventualul consum de substante al victimei excede obiectul expertizei. Nu este necesara efectuarea unei noi expertize. Expertii si-au prezentat deja concluziile. Vinovatia si starea de pericol sunt stabilite de instanta, nu de expert.

Aveti cuvantul pe cererea de schimbare a incadrarii juridice.

Florin Durgheu: Practica judiciara este unanima in a retine uciderea din culpa. In cazul de fata, ma refer la doua aspecte.

Unu: experienta anterioara a soferului Mario Iorgulescu: mereu la volanul unor masini puternice. In momentul accidentului, masina avea 755 km parcursi in aproximativ 50 de ore. Masina a fost condusa preponderent in oras

Doi: starea autoturismului este una noua-nouta. Autoturismul are sisteme de siguranta, care iti dau credinta ca nu se poate intampla nimic. De altfel, pana la accident, chiar nu se intamplase absolut nimic. Drumul era bun. Era ora 3 noaptea, cand traficul era semnificativ redus.

Asta inseamna ca una este sa ai trafic de masini si de pietoni normal pentru acel loc si alta intr-o zi de duminica, noaptea la ora 3.

Asa ceva iti formeaza convingerea ca nu se poate intampla nimic. Deci nu se pune problema sa-ti doresti sa omori o persoana.

Desi inculpatului i-a fost gasita cocaina in sange, nu inseamna ca se afla sub influenta ei in timp ce conducea. Absolut toti martorii au spus ca in preziua accidentului, nu s-a pus problema consumului de alcool sau de droguri. In plus, exista studii care arata ca cocaina persista zile intregi in sange. De asemenea, la examenul medical s-a dovedit ca pupilele inculpatului nu erau dilatate. Deci nu exista niciun indiciu ca cocaina i-ar fi afectat reactiile.

Manuela Orzata: Instanta, deliberand, respinge ca nefondata cererea de incadrare juridica.

Florin Durgheu: In aceste conditii, doamna presedinte, eu ma retrag. Aceasta este o mascarada judiciara. Va rog sa acordati un termen rezonabil pentru pregatirea concluziilor pe schimbarea incadrarii judidice

Manuela Orzata: Instanta, deliberand, respinge aceasta cerere. Instanta constata terminata cercetarea judecatoreasca si acorda cuvantul pe fond.

Procurorul Dan Cudalb: Solicitam condamnarea la o pedeapsa orientata spre maximul general. Inculpatul a dat dovada de o indiferenta criminala, dand dovada de dispret fata de regulile de circulatie. A considerat ca toti ceilalti participanti la traficul ar fi trebuit sa se dea la o parte. Victima a lasat in urma 3 copii minori si parinti traumatizati. Inculpatul nu a gasit de cuviinta sa participe la proces.

Chiar daca a fost si el afectat, inculpatul a dat dovada, in interviurile acordate, ca intelege situatia. Inculpatul posteaza aproape zilnic pe retelele sociale imagini cu el de la clinica in care este internat si unde primeste vizite.

Felul in care a reactionat inculpatul se intalneste si in unele forme de sociopatie. Inculpatul are impresia ca este persecutat. Vorbim despre o impresie de persecutie izvorata dintr-o asa-zisa invidie proletara pe care inculpatul si-o inchipuie ca o au ceilalti la adresa lui.

Cerem contopirea acestei pedepse cu cea primita in 2020 din partea Judecatoriei Sectorului 3 (n.r. in dosarul de sechestrare).

Florin Durgheu: Au mai fost situatii in care colegi de-ai dumneavoastra de la tribunal au dat la fond 8 ani, apoi au fost pronuntate achitari in apel. Mario Iorgulescu nu are niciun motiv sa stea in acest proces. Este o persoana cu handicap mintal constatat, din cauza caruia are o persoana desemnata ca reprezentant legal. Acuzatiile sunt vadit nefondate, fara o baza factuala. Din punct de vedere juridic, nu pot sta in picioare.

Avocatul Mircea Popescu: Un bolnav psihic nu poate fi condamnat penal. Raspunderea penala este o raspundere personala. Ea nu are de a face cu membrii familiei sau cu alte persoane. In opinia mea, un bolnav psihic nu poate fi asimilat unui inculpat si condamnat la o pedeapsa penala pentru savarsirea unei infractiuni. Exista o documentatie medicala, exista hotarari judecatoresti pronuntate inclusiv de Curtea de Apel din Italia. Au fost ignorate. Hotararile judecatoresti definitive sunt obligatoriu de executat. Pentru aceste acte depuse la dosar, nu au existat dezbateri in cadrul procesului. Starea de sanatate este absolut cunoscuta inca din timpul urmaririi penale.

Nicio declaratie de martor, niciun articol de presa nu pot suplini o opinie de specialitate. Solicit ca in cauza sa fie dispusa o masura preventiva specifica unui bolnav mintal, nu unui inculpat”.

Comentarii

# carcotaș date 13 January 2023 19:50 +771

Dar când conducea mașini puternice nu era bolnav psihic? Avea totuși permis de conducere, ceea ce înseamnă că era întreg la minte la data accidentului. Doamne, cum îi ajung bolile din urmă, taman dupa trimiterea în judecată, pe toți inculpații aștia, tineri sau mai cărunți...

# DODI date 13 January 2023 20:05 -46

”Independența justiției” atât de clamată de cleptomanul de la Cotroceni își face efectele și în acest caz. Nu contează autorii, actele, faptele și efectele, nici măcar articolele de lege invocate de părți. Independența față de tot și de toate primează. Șio acest lucru nu este neaparat unul bun. După cum se vede.

# maxtor date 14 January 2023 01:25 -94

" In aceste conditii, doamna presedinte, eu ma retrag. Aceasta este o mascarada judiciara. " -recuzare de sa ramana cu dintzii-n sus!

# florin date 14 January 2023 08:00 +145

sa fim seriosi...eu sunt bolnav psihic ..nu am voie sa conduc autovehicule etc...din propria mea experienta nu pot merge nici pe bicicletă amețesc si cad ...sunt zile in care cad din picioare mi se inmoaie ...si vreti sa ziceti ca Iorgulescu jr. era bolnav psihic cand a ucis ? la ce doctor sa dus ? are antecedente psihiatrice inainte de a ucide? voi stiti ce inseamna un bolnav psihic sub tratament? in secunda 1 predai Carnetul auto ...vine politia si til ia ...asa ca lasati vrajeala ...sa faca expertiza Iorgulescu la doamna profesoara sectiei sau la domnul Conferentiar la sectia 2 Obregia si sa vedem cat este de bolnăvior...voi credeti ca daca va internati la psihiatrie scapati de raspundere? eu sunt pacient la spital de psihiatrie de o gramada de timp ...medicii de acolo nu sunt culesi de pe strada ...sunt toti experti ...oricine se poate interna la psihiatrie ...multi sunt alcoolici...alti drogati...alti bolnavi psihici ...altii nu pot dormi...altii au depresie etc...

# LuciParizianul date 14 January 2023 10:03 -128

Este evident că Mario Iorgulescu a greșit. Problema e la judecatoare care se pishă pe proceduri dînd ocazia la Apel inculpatului să cîștige pentru că i se incalca dreptul la un proces echitabil. Daca Orzată are convingerea formata, cu ce o deranjeaza sa faca procedura (sa lase avocatul apararii sa prezinte argumentele)?

# marty mcfly date 14 January 2023 10:19 +708

Cand e vorba de un fiu de tata cu bani e mascarada judiciara, daca era nimeni de nicaieri care comitea aceleasi fapte era.. justitia a facut dreptate adica dublu standard ca de obicei. Bogatanii astia se asteapta ca toata lumea sa ia pozitia ghiocel in fata lor doar pentru ca sunt celebri. Astept si pentru bolnaviorul asta psihic inchipuit o condamnare asemanatoare cu cea primita de individa care a omorat fetele din Colentina. Saracutul, era strada slab luminata, el nu prea vedea bine pentru ca era burdusit de droguri si alcool dar totusi gonea cu 160 la ora, si, ce sa vezi, un sofer care circula regulamentar i-a aparut in fata exact cand mai avea putin si calatorea in timp. Deci clar cetateanul e de vina ca a intrerupt bunatate de experiment stiintific.

# Virgo(litch) date 14 January 2023 11:41 +15

Mario ! Fa-l pe nebunu, ca ai patalama la mana, in regula. Fa-i, in limita legii, ... ce vrei tu sa ii faci judecatoresei, ca esti nashpa; si, inca pe bune!

# florin date 14 January 2023 19:12 +606

Imi vine să râd cât de supărați sunt uni....Păi să le luam pe rând..... 1. Tipă avocații că seniorul are procură de reprezentare recunoscută de justitia din Romania....acum vedeți voi hotărârea este civilă iar civilul este fix pix în fața penalului, nu are autoritate de lucru judecat....dar deh fraieri lasă că marjază... 2. Seniorul poate cel mult să reprezinte interesele și nicidecum să răspundă el pentru faptele fiului, că doar nu se duce el la pușcărie.... 3. Încadrarea juridică cu omorul, este din cauza prescripției....adică nu există....așa ca orice vindecare miraculoasă va fi taxată în instanță iar internarea devine pe viață, adică internare în sanatoriu și nu la pușcărie. 4. Eu pun o întrebare de bun simț, Să presupunem că nu exista șoferița și nu exista impactul ulterior, dar dacă intra într-un magazin, benzinărie sau chiar autobuz și omora 200 m mai departe nu un om ci o duzină?

# Bogdan date 16 January 2023 13:13 -407

Tot ce am vazut de la bun inceput ca exista o ura teribila fata de tatal baiatului. Tot ce m-ai vad pe langa asta ca este o vanatoare contra celor care au mai mult ca unii si pe care se mizeaza in mani******rea facuta cu cap de cand s-a intamplat accidentul de cei care-i vor postul lui Iorgulescu la Liga de fotbal dar si din razbunare si stim f bine cine este in spate la tot linsajul asta mediatic pt un accident care nu mai este accident din culpa ci omor, adica Iorgulescu Mario a vrut sa il omoare pe ala, incredibil! Maine, poimaine, astia care va bucurati de asa zisa justitie de carton si schimbare de incadrare s-ar putea ca intr-o zi sa fiti si voi intr-o situatie similara dar ura voastra pt Iorgulescu senior va acopera ratiunea sa ganditi ca s-a creat deja un precedent periculos si intr-o zi vi se va schimba si voua incadrarea ca deja a devenit o joaca asta in Romania. Fereasca-te sfantul de o asemenea justitie!

# Mircea Oprea 2 date 16 January 2023 20:41 -182

Ce este interesant, dar si dubios, e ca procurorii i-a acoperit de la inceput pe acestia, n-ar fi prima data si singurul caz. De ce in cazul lui Iorgulescu s-a cenzurat tot despre familia asta de interlopi care nu m-ar mira sa fi si provocat doar ca sa obtina bani. A mai murit un drogat si traficant de droguri care poate va vindea otrava la copiii vostri! Astia cu tot neamul lor de excroci si femeile din familia asta fiecare cu “job ul” lui/ei, pe langa vrajitorii, santaj si alte nenorociri ele sunt cele care au excrocat-o pe Zavoranca, Minca, tocmai ce au iesit din parnaie. În decembrie 2016, vrăjitoarea Melissa şi vrăjitoarea Vanessa au fost condamnate, de Tribunalul Ilfov, la câte trei ani de închisoare în cazul escrocării Oanei Zăvoranu. Restul barbatilor din Clanul Sadoveanu din Chitila sunt jumate la parnaie iar restul isi continua infractiunile in liniste ca Diicot-ul nu-i deranjeaza.

# Mircea Oprea 3 date 16 January 2023 20:42 -187

Mai lasati-ma cu ipocrizia asta cand e vorba de Gino Iorgulescu doar ca aveti voi boala pe el il faceti acum “inger” pe rromul ala si pe tot neamul lui fara srupule care au nenorocit o multime de oameni prin furturi si excrocherii, trafic de persoane si droguri si acum fac turul televiziunilor cu lacrimogene. Pai nu l-a ales Dumnezeu degeaba. Hai sictir ca ne-am saturat. Da, Iorgulescu a gresit ca la rasfatat prea mult dar poate tocmai pentru ca era bolnav, acum stau sa ma gandesc si la asta. Voi nu va rasfatati copiii? Nu stie nimeni ce este in familia nimanui. Cert este ca sa ai unicul copil la psihiatrie pe viata el si asa batran... nu cred ca exista o pedeapsa mai mare ca asta.

# Mircea Oprea 1 date 16 January 2023 23:02 -154

Draci postaci #rezist, kind reminder, ca se vede ca aveti boala pe Iorgulesti, incepand cu tatal si terminand cu tatal, ca de fi-su nu cred ca auzeati daca Gino nu era presedinte la LPF. Sunteti cam nenorociti sa va razbunati pe senior prin baiatul lui. Mediatizati un accident de ma doare mintea. Mai rau este ca mediatizati intr-o singura directie, se vede clar ca aveti comenzi de "sus". Lasati-l sa aiba un proces echitabil, fara innfluenta voastra, tovarasi ai lui Dragomir. Pe langa asta, de cand va pasa ca a murit acel baiat din clanul Sadoveanu? Stiati ca era un drogat? De clanul Sadoveanu care, printre altele, faceau bani si din asigurarile cu masini lovite, va "ring a bell"? De ce nu se scrie nimic de rromul mort ca apartine clanului Sadoveanu? Daca era un no-name in locul baiatului lui Gino si il omora pe acelasi rrom, sareati in sus sa il faceti pe interlop in toate felurile?

# Mitica date 17 January 2023 08:58 +560

@ Mircea Oprea, ce importanță are ca victima era rom? Dani Vicol avea 24 de ani si era tatăl a 2 copii, de trei luni, respectiv 7 ani. Cine a constat ca victima era drogata? Mario si sustinatorii lui??? Mario a mers la o petrecere într-o localitate de lângă Bucureşti, iar după ce s-a certat la telefon cu fosta lui prietenă, s-a urcat la volan, în jurul orei 3.00 dimineața, și a plecat spre București. Conducea o mașină primită cadou de la tatăl său, un Aston Martin model DBS, de 300.000 de euro. La intrarea în Capitală, având 143 km/h, Mario a scăpat controlul mașinii, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism. in care se afla Dani Vicol care a murit pe loc. Testele de specialitate au arătat că Mario se afla sub influenţa cocainei şi avea o alcoolemie de 1,96 g/l, de peste două ori mai mare decât valoarea de la care fapta e pedepsită de legea penală.

# Cornel date 17 January 2023 11:22 +490

# Bogdan, Aia care il invidiaza pe Gino Iorgulescu l-au obligat pe fii-su sa se drogheze, sa se imbete si apoi sa conduca un Aston Martin cu aprox 150km/h? Inclusiv Mario Iorgulescu era conştient că e un pericol la volan. Doar că nu era deranjat de acest aspect, ci mai degrabă, era amuzat! Reporterii Kanal D au descoperit o postare pe care Iorgulescu jr a distribuit-o pe contul său de Facebook, în 2016, pe când se afla în Elveţia. Inclusiv în această ţară, Mario a provocat un accident grav! „Un prieten bun se urcă în maşina ta fără să ţină cont de câte ori aproape că l-ai omorât!“, a fost postarea distribuită de fiul lui Gino Iorgulescu. Pentru a aproba acest mesaj, Mario a adăugat şi un comentariu: „Adevărat!“.

# Super Mario date 17 January 2023 13:39 +368

În aprilie 2021, Curtea de Apel București a decis condamnarea la închisoare cu executare a lui Mario în dosarul în care era acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe. https://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000524623&id_inst=2

# Tolontan&co date 18 January 2023 13:16 -322

Bai Tolontane , ti-ai activat postacii #rezist si securistii tai de pe toate meleagurile? Hai continua si aici unde nu poti sa mai triezi raspunsurile ca la tine pe tarla de GSP, Libertatea si media securoida cu care colaborezi, Digi etc Da-ti like singur si comenteaza fake ri, pune-ti ligaii, ultrasii, useristii ca de obicei sa faca coment ri deja tipizate ca vocabularul este restrans. Las-o balta ca macane, toata lumea din fotbal stie cine i-a facut manevra lui nea Gino profitand de o nenorocire si ma ales de ce il sustii pe ala/aia de-ai facut campania asta halucinanta de instigare la ura impotriva lui Gino pt un accident care altfel nu se vorbea mai mult de 2 zile si mai ales cand este vorba de un interlop rrom drogat si traficant care daca nu murea il aresta. Pai ai meritat-o ma cand te-a injurat Gino si nu doar el ca nu te suporta nimeni doar aia pe care-i perii si te platesc sa scrii ce vor sau invers sa nu-i vorbesti de rau. De aia esti turbat ca cu Gino nu ti-a mers!

# Pentru comentatorul Tolontan&co date 18 January 2023 14:49 +242

Ce sa intelegem din comentariul anterior: daca nu o sa consideram victima ca fiind vinovata si Mario - nevinovat, ne va aplica Mario o "corectie" cu ciocanul pentru snitele si tata Gino ne va injura?!?

# Un fortbalist - partea 1 date 18 January 2023 22:07 -320

Bai Tolontane cu echipa ta dincolo ca nu ti-a dat Gino bani si ti-o fi luat si iubita cine stie si mori de nervi, este clar ca e mai mult decat o stire ca doar unul obsedat poate sa scrie cate trei articole intr-o zi pe acelasi subiect in aceleasi ziare personale ba sa mai si colaboreze cu securistii care sa le preia. Nimeni nu se mai ia dupa postacii tai oricat i-ai plati sa nu doarma si doar sa posteze ineptiile tale care s-au dovedit. Este doar o alta Judecatoare vanduta si atat, o comanda de sus, nimic nou! In sfarsit un site in care nu s-au sters comentariile pro Gino Iorgulescu desi aici urmarim doar cativa din cate mesaje am dat pe GSP, Libertatea, Adevarul, Gandul, Cancan, Digi etc cu tot ce cuprinde… si stii de ce? Ca si acum daca te duci la Gino Iorgulescu dupa ce i-ai/i-ati facut, te va/va vor ajuta! Atat de multi oameni a ajutat incat din prea multa bunatate probabil nu si-a putut ajuta propriul copil (dovedit bolnav dar pt voi normal).

# Un fotbalist - partea 2 date 18 January 2023 22:08 -11

Spun asta pt ca sunt o persoana care nu doar ca am fost ajutata in cel mai greu moment al vietii mele cu cancer dar ca fost fotbalist si m-am dus la el la LIGA pt ajutor si primit pt tratament dar am si asistat la asa ceva cu altii care am aflat ca au comentat si ei de bunatatea si empatia fata de Gino Iorgulescu si cate a facut si totul a fost cenzurat. Lui Gino Iorgulescu nu i-a placut reclama nici ca fotbalist nici ca facator de bine. IN SCHIMB RAUTATEA TA (si a celor din spatele tau) O STIM CU TOTII, se VEDE, asa sa iti dea Dumnezeu tie si postacilor tai! PS: pt cei carora li s-a permis accesul pro Gino( apropo’s multumim), va rog celor pe care il sustineti pe nea Gino sa nu mai comentati nici macar aici unde vi se permite accesul si nu s-a cenzurat. Doar un om inteligent v-a intelege ce s-a intamplat in acest caz si care a fost directia de fapt. Orice comentariu negativ in plus este doar comanda, scrieti cat si ce vreti si lumea va sti.

# Un fotbalist - ultima parte date 18 January 2023 22:08 -213

Un singur lucru as mai avea de adaugat. Daca sunteti barbati, lasati atacurile de tip mafiot, sa dati in copii si in nevasta, dati direct in el. Luptati-va cu Gino Iorgulescu, nu cu familia lui. Pasaricilor!

# Pt comanetarorul Tolontan etc date 18 January 2023 22:42 -51

Nu ba postac care o sa o ti langa' tu &co ca sunteti sute, mii de postaci filiera internationala( ca doar asa s-au facut alegerile), nu spun ca Mario Iorgulescu este nevinovat ci doar ca el a actionat ca un bolnav si mai mult, nu se oplica aceeasi lege din culpa pt toti ci doar pe criterii de mediatizare unde intri si tu ca rol evindent plus ca diferenta este ca din ce am vazut cu totii, baiatul asta chiar este bolnav de mult timp indiferent de cat il urasti tu pe taica'su! Ca tu si comanda pe care o ai pt al pedepsi pe tasu' tine doar de Dumnezu! Si mai du-te ca ne-am saturat si de tine si de subiectul asta care este clar o facatura!

# Bogdan date 19 January 2023 20:56 0

"Invidia e fiziologică. A trăi înseamnă să secretezi venin. Tragedia curiozităţii (Adam), a dorinţei (Eva), a invidiei (Cain) - aşa a început istoria, aşa continuă şi aşa va sfârşi." Emil Cioran

# Costel date 19 January 2023 21:18 -63

Sa se duca pe pustii acest clan de mafioti sustinuti de guvern ca altfel nu imi explic cum s-a ajuns aici. Dupa ce-l vor condamna fara numar de o judecatoare pe prostul asta bolnav ca asa sunt comenzile date de cei in cauza ca asa cred astia ca vor castiga alegerile, Mario va deveni EROU intr-un final, sa tineti bine minte! A mai murit un tigan interlop care vindea droguri!

# Ionel date 19 January 2023 21:49 -20

Mitica date 17 January 2023 08:58 "Mitica", ultimul comentariu! Testele arata f clar de cand mi-a survenit si mie materialul am luat-o razna ca deja m-am saturat si eu de acest subiect dar empatizez la nedreptate. Testele arata clar: Mario Iorgulescu nu era drogat, arata "urme" adica i-au fost alterate probele sau puse din pix dar chiar si asa nu releva ca ar modifica comportamentul motiv pt care a fost refuzata si aceasta expertiza. In schimb, acest interlop avea concentratie mare de consumator cu cocaina ca mai apoi sa se afle ca era si traficant, Clanul Sadoveanu" dar de' trebuia sa fie condamnat pe viata baiatul lui Gino. Hai ca ne provocati scarba postacilor din fotbal si nu doar. Penibilul vostru va iesi la suprafata dar doar cand vreun ziar sau televiziune v-a avea curajul, deocamdata doar “Lumea Justitiei” a facut asta.

# bogdur date 22 January 2023 12:17 0

Ba are mai importanta postacilor si inca ce importanta are ca nu degeaba s a cenzurat tot despre familia asta de interlopi si nu ca era tigan sau nu ci ca era traficant de droguri ca sa nu mai spun ca doar aici in Lumea Justitiei am aflat asta plus ca era si drogat cu cocaina si nici nu conducea regulamentar asa cum s a spus evident ghici de ce. Pai asa se leaga scopul dezinformarii facutura si comanda pe Iorgulescu cu contributia presei si a magistratilor, e pe fata!

# gigi date 23 February 2023 13:29 0

Pe mort nu-l mai inviei nimeni. Dreptate pe pamant nu se face. Iar beizadeaua... 15 ani la parnaie din care va face probabil max 5. Pedeapsa divina va venistati linistiti. Probabil ca nu a avut intentia sa-si puna curu pe sute de cai cu "liniutele" zburdand prin creierasul lui si sa l omoare pe omul acela. Ideea e ca reactia sistemului ar trebui sa fie una de descurajare a celor care se urca drogati la volan. Ceva de genul sa-ti ia masina, sa ti-o calce cu buldozerul permisul suspendat vreo 5 ani pe bune si un pic de bulau. Oricum de admirat judecatoarea care a luat exemplul american " Iorgulescu conducea un vehicul puternic care se poate transforma oricând într-o armă a crimei " am incheiat citatul. Dar e prea putin. Orice autovehicul cu patru roti nu trebuie sa aiba sute de cai putere. Daca are 900 de kile sau o tona si ceva la 80 de kmh SIGUR te omoara daca te ia in plin. Oricum Dumnezeu sa-l ierte.... iar pe "Eric Clapton"( Cocaine)...succesuri.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.04.2024 – Inalta Curte a mai ars o data judecatorii din CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva