22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MACEL LA PSIHOLOGIC – 101 dintre cei 524 de candidati la Institutul National al Magistraturii au picat la testul psihologic. Alti 26 fusesera initial respinsi, dar au avut succes la reexaminare. Un singur aspirant la posturile de personal asimilat judecatorilor si procurorilor a fost respins definitiv la testul psihologic. Alti doi au convins comisia de reexaminare (Tabelele)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

29 March 2024 13:28
Vizualizari: 3807

Unul din cinci absolventi ai facultatilor de drept care au vrut sa intre la Institutul National al Magistraturii nu a reusit sa treaca de proba psihologica a examenului.Consiliul Superior al Magistraturii a publicat joi, 28 martie 2024, atat rezultatele concursului pentru INM, cat si cele ale concursului pentru ocuparea posturilor de personal asimilat judecatorilor si procurorilor.

Astfel, la INM – condus de judecatoarea Simona Marcu (foto), fosta presedinta a CSM – au picat la testul psihologic nu mai putin de 101 dintre cei 524 de candidati care ajunsesera pana in acea etapa. Initial, numarul lor fusese de 127, dar 26 de persoane au avut succes la a doua incercare, in timp ce alti cinci competitori au absentat de la reexaminare.


Unul singur a picat la asimilati


In partea cealalta, la proba psihologica a concursului pentru asimilatii magistratilor, un singur candidat a fost respins definitiv. Alti doi au convins comisia la reexaminare (vezi facsimil 1).

Amintim ca au fost ocupate toate cele 300 de posturi de auditori de justitie scoase la concurs de catre INM, ultimele doua medii fiind de 7,55 fiecare. Alti 95 de candidati ajunsi in ultima etapa au obtinut media de trecere (de cel putin 6), dar n-au mai prins locuri (click aici pentru a citi).

 CSM inca mai cauta asimilati


Pe de alta parte, 21 de pozitii dedicate personalului asimilat au ramas vacante, in sistem fiind admisi doar 14 candidati (vezi facsimil 2).

 


 

Cele 21 de locuri libere pot fi ocupate de oricare dintre cei 95 de candidati care au obtinut cel putin media 6 la admiterea de la INM, insa n-au mai prins locuri la Institut. Singura conditie este ca acei competitori sa se inscrie pentru posturile de asimilati pana luni, 1 aprilie 2024 (vezi facsimil 3).

Incheiem, mentionand ca prin Hotararea nr. 118 din 6 iulie 2023, Plenul CSM a scos la concurs 300 de posturi de auditori de justitie si 35 de locuri pentru personal asimilat, dupa cum urmeaza:

- 8 la Ministerul Justitiei;

- 2 la Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI);

- 15 la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie;

- 2 la Directia Nationala de Probatiune;

- 4 la PICCJ;

- 2 la Inspectia Judiciara;

- 2 la CSM.


* Cititi aici rezultatele finale ale concursului pentru INM

* Cititi aici rezultatele examinarii psihologice initiale de la INM

* Cititi aici rezultatele reexaminarii psihologice de la INM

 


Comentarii

# DODI date 29 March 2024 18:19 0

Vă dați seama ce măcel ar fi dacă toți PORCurorii (”intervievați” în trecut de nulitatea plagiatoare legală numită slujirea) ar fi supuși unui simplu test psihologic? Şi cred că pentru binele justiţiei române ar fi absolut necersar. De asemenea ar fi necesar un test periodic ţinând cont de câte vieţi au nenorocit aceşti aserviţi Noii securităţi. Dar cu un preşedinte vuvuzeaua SRI, cu un Parlament şi cu partide infestate de viruşii acoperiţi ai SRI slabe speranţe de mai bine.

# Droneus date 1 April 2024 19:16 +32

Examinatorii au o viata sexuala activa si de aceea pun asemenea intrebari la psihologic :P

# droneus date 2 April 2024 08:30 0

De rasul curcilor intrebarile la testul psihologic! Au intrat si condamnati penali in magistratura.

# Droneus date 2 April 2024 11:21 0

Se intra la INM cu dosar penal daca esti din cluj

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva