30 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MACOVEI ARE DOSAR LA DIICOT – Fosta ministresa Monica Macovei este acuzata de tradare, pentru declaratiile false facute la referendumul din 2012. Denuntul GIP si FACIAS a fost depus la PICCJ si directionat de Camelia Sutiman la DIICOT: "In raport cu afirmatiile doamnei Macovei din PE, care vorbea despre fraude de '1,5 milioane de voturi furate la referendum', datele prezentate de procurorul general sunt in masura sa probeze infractiunea de comunicare de informatii false" (Denuntul)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

8 October 2014 15:20
Vizualizari: 44222

Fosta ministresa a Justitiei, europarlamentara Monica Macovei, candidata la Presedintia Romaniei, are dosar penal. Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) efectueaza cercetari intr-un dosar deschis in urma unui denunt depus la Parchetul General impotriva europarlamentarei Monica Macovei (foto), prin care Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, si FACIAS o acuza de comunicare de informatii false si tradare prin subminare economica, politica sau a capacitatii de aparare a statului, in legatura cu mai multe declaratii mincinoase facute, inclusiv in plenul Parlamentului European, in preajma referendumului pentru demitrea presedintelui Traian Basescu, din vara lui 2012. Dosarul a ajuns la DIICOT dupa ce sefa Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procuroarea Camelia Sutiman, a dispus, la 22 iulie 2014, declinarea competentei de solutionare in favoarea parchetului condus de Alina Bica.


In denuntul formulat, la 11 iulie 2014, de GIP si FACIAS, Monica Macovei este acuzata ca "a invocat fapte inexistente, respectiv, fraudarea masiva a unui act democratic, constitutional, care reprezinta expresia vointei populare, si anume, referendumul, aspect sustinut de afirmatiile procurorului general al Romaniei, Tiberiu Nitu, care, la 3 iulie 2014, a declarat in spatiul public ca din cele 2.000 de dosare care au vizat presupuse fraude la referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu, majoritatea, peste 1.000, au fost solutionate cu neinceperea urmaririi penale, 2 persoane au fost condamnate definitiv si 8 voturi, anulate".

Prezentam motivele denuntului, asa cum au fost formulate de Grupul de Investigatii Politice si de FACIAS:

"Pe data de 29 iulie 2012 a avut loc Referendumul National pentru demiterea Presedintelui Romaniei, la care s-au prezentat 8,4 milioane de alegatiri, din care 7,4 milioane au votat in favoarea demiterii presedintelui.

Conform art. 146 lit. i) din Constitutia Romaniei, Curtea Constitutionala a confirmat rezultatul final al referendumului in urma verficiarii rspectarii procedurilor legale in vigoare.

In urma evenimentelor din Romania din anul 2012, doamna Monica Macovei, membru PDL, in calitate de europarlamentar, a sustinut o declaratie in plenul Parlamentului European, in cadrul dezbaterii din 12.09.2012 despre situatia politica din Romania, pe care a descris-o in urmatorii termeni: 'voturile furate la referendum', 'fraudarea referendumului', 'lovitura de stat'. In cadrul acestei declaratii, doamna Macovei a sustinut ca:

'In acest moment (n.r. - 12.09.2012), procurorii si judecatorii cerceteaza fraude aduse referendumului, in urma unor sesizari; sunt peste 500 de dosare. Vreau sa va dau doar cateva cifre: intr-unul din dosare este vorba de alegatii de 1,5 milioane de voturi fraudate la referendum, iar acum cateva zile procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a afirmat ca in sectiile verificate s-au gasit indicii si probe de frauda intre 5-10-15%'.

'Fraudarea unui vot este forma de coruptie cea mai urata, pentru ca este impotriva poporului'.

Iar declaratiile nu sunt singulare. Invitata la postul B1TV, pe data de 25 iulie 2012, europarlamentarul Monica Macovei a afirmat:

'Suntem intr-un meci de fotbal in care regulile se schimba chiar si zilele acestea, nu mai este un meci corect... Oamenii trebuie sa stie ca oricum ar vota, se duc sa puna stampila pe o frauda, pe un meci incorect, absolut ilegal'.

'Se pregateste o mare frauda, dupa calculul meu de circa 2 milioane de voturi'.

'Cine se duce la vot ajuta la fraudare... Eu nu spun ca e boicot, observatorii sunt acolo... Cu cat lipsesc mai multi cu atat sansele de frauda sunt mai mici'.

Tot in aceeasi perioada, europarlamentarul sustinea intr-o declaratie remisa, pe data de 3 iulie 2012, agentiei de presa Mediafax:

'Suntem in plina lovitura de stat. E timpul ca toti romanii sa vada adevarul si sa se opuna, altfel dictatura si tirania se instaleaza peste noapte'.
Monica Macovei, membru al partidului care i-a acordat sprijin lui Traian Basescu in cadrul referendumului din 2012, incercand sa minimalizeze consecintele rezultatelor referendumului din 2012, a preferat sa antreneze statul roman intr-o conjunctura cu consecinte periculoase asupra vietii economice si sociale a Romaniei.

Avand in vedere declaratiile mai sus-mentionate, va rugam sa constatati ca actiunile europarlamentarului Monica Macovei si declaratiile acesteia sunt de natura a decredibiliza Romania in plan international cu efecte majore asupra imaginii Romaniei.

Va rugam sa constatati ca, in cauza, sunt incidente si dispozitiile art. 3 din Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala. (...)

Doamna Monica Macovei a invocat fapte inexistente, respectiv, fraudarea masiva a unui act democratic, constitutional, care reprezinta expresia vointei populare, si anume, referendumul.

Acest aspect este sustinut de afirmatiile procurorului general al Romaniei, Tiberiu Nitu, care pe data de 3 iulie 2014 a declarat in spatiul public ca din cele 2000 de dosare care au vizat presupuse fraude la referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu, majoritatea, peste 1000, au fost solutionate cu solutia neinceperii urmaririi penale. 2 persoane au fost condamnate definitiv si 8 voturi anulate.

In raport cu afirmatiile doamnei Monica Macovei din Plenul Parlamentului European care vorbea despre fraude de '1,5 milioane de voturi furate la referendum', datele prezentate de procurorul general al Romaniei sunt in masura sa probeze infractiunea de comunicare de informatii false.

Consecintele acestor demersuri facute direct din plenul PE pot afecta grav securitatea nationala si intresele statului roman, ca membru cu drepturi depline al UE. Totodata, afirmatiile de acest gen pot avea efecte nefaste in plan social, politic si economic, asupra societatii in ansamlul ei.

Astfel, in perioada care a secondat declaratiile doamnei Monica Macovei din plenul Parlamentului European:

-peste 65.000 de cetateni romani au riscat sa ramana fara locuri de munca dupa ce au fost suspendate platile POSDRU;

-a scazut increderea investitorilor straini si s-a inregistrat o depreciere accelerata a leului fata de euro. De la cursul de 4,44 lei pentru 1 euro aferent datei de 2 iulie 2012, cursul de schimb a ajuns in doar cateva saptamani la valoarea de 4,64 lei si 4,51.

Odata cu cresterea cursului valutar, cetatenii s-au vazut pusi in imposibilitatea de plata a ratelor la banci. (...)

-au fost proferate amenintari privind amanarea intrarii in spatiul Schengen sau a unor monitorizari suplimentare. (...)

Avand in vedere atat deciziile CCR, cat si rezultatele cercetarilor penale, rezulta cu prisosinta reaua-credinta a doamnei Monica Macovei si savarsirea de catre aceasta a infractiunilor de: comunicare de informatii false, prevazuta si pedepsita de dispozitiile art. 404 NCP, tradare prin subminare economica, politica sau a capacitatii de aparare a statului, prevazuta si pedepsita de dispozitiile art. 394 lit. b) NCP."

*Cititi aici integral denuntul formulat de Grupul.ro si FACIAS, impotriva europarlamentarului Monica Macovei

*Cititi aici raspunsul PICCJ adresat Grupul.ro si FACIAS, privind declinarea competentei de solutioanre a acestui dosar in favoarea DIICOT

Comentarii

# Goe date 8 October 2014 15:31 +33

Are pe dracu' s-o ia de lepra. O sa primeasca un mare NUP (sau cum i-o zice pe noul cod) ca urmare a imunitatii de europarlamentar pe care o avea. O sa spuna ca a fost o opinie politica si desigur vreun ticalos de procuror va pune imediat botu'.

# vaska date 8 October 2014 21:41 +6

Monica Munchausen = zeița anticorupție („Toți fură” = "Trebuie să spunem ce am greşit, o spunem o dată, de două ori, ne cerem iertare şi mergem mai departe cu faţa curată.") = APĂRĂTOAREA ICONICĂ A LIBERTĂȚILOR ROMÂNILOR (Grig exilat în Suecia; ăla apărat la CEDO înjunghie altă tipă; „un nou puci”, în apărarea lui M. Băse; adevărul despre mineriadă: „niciun act de violenţă” = „Au fost şi oameni ucişi”) = femeia-komisar (diagnosticul îl pune dr. B...) = creștină greco-catolică [„Oamenii mai și mor.” + adepta profului de pedofilie H „grecii o făceau cu băieţi între 11 şi 18 (ani). Noi spunem acum că le făceau rău, dar pe atunci era cel mai bun lucru care i se putea întâmpla unui băiat.”] = reformatoarea justiției („Am sprijinit apoi, în calitate de ministru al justiţiei, desfăşurarea Paradei Gay”) = samurai fragil = fiu risipitor (Susținerea “pastrarii” sumei de 40.000.000 EUR de către Bechtel s-a realizat cu încalcarea dispozițiilor legale.).

# bulă date 8 October 2014 22:13 +6

E numai bună de șef de stat închipuita asta ușor de manipulat de către AUROLACSSON PRIBEAGU & BELMONDO COBZARU!

# STARAGHIRIAMU date 8 October 2014 22:15 +9

"Singurul garant al legii și al continuării luptei cu corupția și, în general, cu criminalitatea, dintre toți candidații, sunt eu.” = CEL MAI PUTUROS PROCUROR!!!

# presa ticalosita date 11 October 2014 10:10 +2

"Interpretările vin de la inculpați, toți inculpații spun că sunt dosare politice." Numai fostul anchetator ceaușist poate pune etichete pe dosare. Subit i-a devenit dragă presa: „vedem probele, se publică în presă”. Cînd e cazul pune și eticheta inversă, sigură pe ea, direct la TV, că toată povestea cu Mircea Băsescu este un nou puci, 22 iunie 2014. Asta pute a DOSAR POLITIC de la o poștă. Să nu vorbim de poștă și alte prostioare... Apropo de cuvîntul subit: cea mai latină denumire a unui bar din UK: Mort Subite  :lol: :D :lol:

# AUROLACSSON PRIBEAGU date 8 October 2014 23:02 +7

Discretă să spuie cum o prosti boschetarul de Grig. Toată religia ei de creștină + apartenența la PCR nu rezistară la carisma ăluia. Grig a profitat din plin de protecția Luisei, aceasta pierzîndu-și într-atît capul că a interzis accesul inspectorilor CSM care verificau cazul Bivolaru la acte necesare în cercetare si a solicitat ca ancheta acestora sa fie canalizată pe anumite direcții!!! CSM a discutat raportul privind cazul Gregorian Bivolaru. Inspectorii procurori au concluzionat ca, in acest dosar, nu au existat ingerinte politice si procurorii nu au facut abuzuri asupra Bivolaru si nici asupra membrilor MISA. Bivolaru nu a fost arestat la comanda iar perchezitiile la membrii MISA au fost legale, arata raportul consistent, de 100 de pagini, care precizeaza ca instanta suedeza nu a avut de la ministerul roman al Justitiei toate documentele lui Bivolaru.  HotNews.roJoi, 23 februarie 2006, 0:00

# APARATOAREA ICONICA NESEDUSA + ABANDONATA date 8 October 2014 23:06 +7

Posibil ca apărătoarea sa iconică să nu-l mai fi susținut pe Grig jignită de preferința tipului pentru minore („M-am simțit foarte bine în această vacanță timp de 3 săptămâni, alături de G. Am călătorit foarte bine în Franța și Anglia. Anglia este o țară foarte frumoasă și foarte sexuoasă, am fost tot timpul foarte, foarte excitată."). Nu s-ar zice că euroflașneta e prea „sexuoasă”...

# LUIS TRANSSEXUALU date 8 October 2014 23:08 +7

Condamnarea fiind definitivă, protectoarea LGBT poate încerca, cu trecerea ei pe lîngă boassa DNA, să recupereze cele șase cutii de probe de la ÎCCJ pline de jucărele pentru adulți, confiscate cu 2 cincinale înainte.

# OPINIE POLITICA date 8 October 2014 22:05 +8

A sperat că mesajul ei va declanșa o panică > decît cea din ziua de dumininică, 30 oct. 1938 de difuzarea piesei „Războiul lumilor”? Ex-procurorul ceaușist dădu buzna în casele oamenilor, în zi de duminică, 12 aug. 2012 sunînd mobilizarea pentru reîntronarea suspendatului: "Nu a mai existat ce se întâmplă de acum două luni în România: de asta am spus că suntem la marginea lumii şi mă aştept, cum vorbeam noi în pauza de publicitate, la un război civil. Lumea să înţeleagă că e foarte grav" - Realitatea Tv. Ar fi încercat orgasme repetate, că nu are decît cînd e cineva arestat, zice un neam a lui Atilla, de omora ROMÂN pe ROMÂN? Declarație cu ecou în presa internațională, urmată de devalorizarea leului.

# „știre ticăloasă” date 8 October 2014 22:19 +7

De la PRESA TICĂLOȘITĂ, oful lui Băse, laDe la PRESA TICĂLOȘITĂ, oful lu! Cum își permite presa? Scopul știrii: "pentru a târî în noroi buna-credință și oamenii onești din România". O exprimare demnă de un bun pecerist  :lol:. Candidata independentă își axează campania pe ce va face; ce a făcut nu îi poate aduce voturi (anchetator ceaușist ce lovea personal arestații; CEL MAI PUTUROS PROCUROR; protectoarea jegului MISA; proces CONCOMITENT la 2 complete pentru tăticu - vila P; mixul scîrbos creștină greco-catolică-protectoare LGBT ; încercarea de a băga în belea pe  procurorul MN din Brașov; apărarea la CEDO a lui Belmondo Cobzaru care drept recunoștință a mai înjunghiat o femeie; acuzații repetate că Ponta ne duce la ruși dar nimic de afacerile clanului Băse cu rușii; turnătoarea ex-ambasadorului Mr G; minciuni în presa străină; dădu cu copita în PDL după ce o băgă de 2 ori în PE; prejudiciu de 40 de milioane EUR prin semnarea notei de păstrare de către Bechtel a mălaiului respectiv). 

# DNA boicoteaza un candidat date 21 October 2014 16:36 -1

De ce tergiversează DNA să dea rezultatul anchetei privind frauda de 1,5 milioane voturi ÎNTR-UN SINGUR DOSAR? Prea cinstitul eurodeputat MLM a declarat ieri or azi: „Afirmația se bazează pe ce s-a publicat în presă, pe baza declarațiilor DNA, care a calculat până în acel moment frauda.” DNA nu e o privată oarecare iar salahorii ei sunt cu larghețe retribuiți de contribuabili! http://www.dcnews.ro/macovei-lovitura-de-stat-macovei-eu-am-aparat-romania-la-bruxelles_456947.html#sthash.GrkcNiVj.dpuf

# unul din lumea cea mare date 9 October 2014 00:19 +7

daca asta din poza SE ALEGE PRESEDINTE....pun pariu cu oricare ,ca ROMANICA AJUNGE TARA CU NATALITATE 0 CA SI VATICANUL.........VOR FI DOAR AVORTURI SPONTANE

# MEȘTERĂ LA FALS INTELECTUAL date 9 October 2014 08:41 +3

INJUSTIȚIA ROMÂNĂ a găsit-o INOCENTĂ demult!  Fostul ministru Tudor Chiuariu a sesizat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, acuzând mai mulţi angajaţi ai ministerului şi ai Freedom House pentru uz de fals. In final,cum era de asteptat: NUP! Luminiţa Popescu a fost invitată de Corpul de control pentru a oferi explicaţii şi alte informaţii legate de activitatea sa ca membru in comisia de evaluare şi de predarea ofertei Freedom House. În timpul discuţiei purtate la sediul MJ in acest sens, a rupt Nota scrisă de către dumneaei, refuzănd să mai răspundă intrebărilor Corpului de control." http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anticoruptie-la-gratar-106829.html

# falsificatoare experimentată date 9 October 2014 08:45 +3

Avea deja experiență de la ȚIGARETA II! Pentru intocmirea falsului in acte, Monica Macovei a folosit si un formular tipizat, apartinind companiei de transport aerian de stat Olympic Airways, pe care l-a completat de mana, incercand sa lase impresia ca ar fi fost completat de un angajat al firmei de handling Interservice S.A. de pe aeroportul din Atena. Monica Macovei, prin acest fals intocmit cu propria sa mana, a vrut sa simuleze ca tigarile veneau de la Atena (in realitate, transportul venea de la Sofia). Vasile Tocu avea si sarcina de a-i furniza Monicai Macovei tipizatele necesare pentru falsificarea datelor in vederea mistificarii realitatii contrabandei. 1 excelent avocat al firmei Business Woman!!! http://romanianneocon.wordpress.com/2012/05/21/ziua-lui-marius-oprea/

# unul din lumea cea mare date 8 October 2014 15:33 +20

o sa fie si ,,dosarul asta,, musamalizat de ,PROCURATORII COMPETENTI,, CA SI ASTA/I SARACA LIPITA PAMINTULUI SI A FACUT AVEREA DIN MUNCULITA EI CINSTITA(la cedo,la m.j. la curtea regelui cu sticla,din pictoriale!!!- (asta o uitasem) cuvint de cod steering wheel

# mircea date 8 October 2014 21:35 -12

un denunt nu e un dosar, plus ca asa cum au observat colegii, Macovei are imunitate pentru declaratii, asa ca inca o data , varaneii s-au agitat degeaba pe margine ca nu ii baga nimeni in teren. 

# MAKA HARI date 8 October 2014 21:56 +3

MAKA HARI a stîrpit coruptia in INSTITUTIILE EUROPENE! "Am mers și am ajuns pe o bancă. Trebuia să stau pe a treia bancă. Au trecut 2 minute, iar alături de mine s-au așezat 2 bărbați. M-au dus la ei acasă, iar acolo mi-au înșirat pe masă zeci de contracte. A doua zi l-am demis pe directorul respectivei instituții”, a declarat Macovei, la Look Tv, 9 mai a.c. Acelasi basm, pe 1 sept. 2013, dar cu alte sexe: " Am fost la 9 seara la a treia bancă la stânga și au venit doi oameni, soț și soție, care lucrau într-o instituție europeană. Am stat pe bancă vreo jumătate de oră, m-au luat la ei acasă să dorm și mi-au dat documente și informații, și apoi a doua zi m-am întors." Te pomeni ca o fi convins intre timp pe cea sotie sa se transsexualizeze!

# Dilache date 8 October 2014 22:24 +2

„Monica și atitudinea ei, fermă și verticală” - așa se lăuda recent. Doar că tentația jobului la PE o abătu de la verticalitate. Deși măcăne din 2005 că TOȚI FURĂ, se băgă în 2009 la PDL. O fi adepta umorului englezesc - REZIST LA ORICE CU EXCEPȚIA TENTAȚIEI (OW?). :lol:  :D  :lol:

# LULU date 8 October 2014 22:30 +3

Nu „ atitudinea ei, fermă și verticală” a propulsat-o la PE ci Băse: „În trecutele alegeri europarlamentare, când încă aveam o influenţă foarte mare asupra PDL, am cerut să pună oameni din societatea civilă pe primele locuri pe listă pe Monica Macovei, pe Cristian Preda, pe Traian Ungureanu, pe... Nu ştiu cine a mai fost, ocupasem patru locuri.” http://www.dcnews.ro/basescu-repeta-atacul-sufle-elul-lui-saftoiu-mungiu-pippidi-lovita-dur_441273.html#sthash.lgzrlLQ9.dpuf

# EBA date 9 October 2014 00:22 +6

EBA:  "Noi cei din PD-L ne boicotam intre noi! Monica Macovei de ce zice ca cei din PD-L fura? Ea nu a ajuns eurodeputat tot pe listele PD-L? Si ea cu ce-si tine copilul la Londra?

# bulă date 9 October 2014 00:25 +5

Eurocre;tina știe din 2005 că se fură. Dar nu s-a îndurat să dea pe nimeni în gît. Acum, cu condamnarea dlui V încearcă un orgasm strașnic, cum de altfel a și denunțat-o un neam de-al lui Atilla. Face mare caz de "Directiva mea adoptată de UE privind confiscarea extinsă a bunurilor provenite din infracțiuni trebuie transpusă urgent și în România." uitînd ce soluție trăznet propunea în martie anul trecut: "Trebuie să spunem ce am greşit, o spunem o dată, de două ori, ne cerem iertare şi mergem mai departe cu faţa curată." 

# unul din lumea cea mare date 8 October 2014 15:35 -28

ieu inteleg decat ca u dus cu capu mugur ciuvica a facut plangere penala cum ca ecstraterestiii lau rapit. aia de la diiicot sau dna sau parket sau politie iau inregistrat tampenia. pa baza numarului de inregistrare a cretinatatiiii slugile varanului turnator de rude santajist ifractor ordinar puscarias ca prejudiciat statu dan felix voiculescu, deci slugile bate toba cimca doamna monica macovei ie urmarita penal. mie sila pana si mie care nam sila in mine din moment ceam votat decat cu comunistii pesedisti de cand ma stiu si ma uit la antena3 doujdepatru de ore din douajpatru. (cuvant de cod din aviatie: aripa stanga)

# Paul date 8 October 2014 15:52 +24

"Ieu" înţeleg că tu habar nu ai de limba română sau că îţi place s-o spurci. Ciuvică a văzut multe şi a făcut multe, pe când alţi inapţi, printre care se pare că te numeri, nu au făcut nimic împotriva marelui infractor şi trădător din fruntea ţării, printre oamenii căruia se numără şi numita Macovei. Dacă vreun procuror îşi bagă piciorul în asemenea chestiuni, o să-i vină şi lui rândul, aşa cum le vine la toţi.

# PRESA TICALOSITA date 8 October 2014 21:52 +5

Bazată pe nimic, pretinzând, cu un zâmbet de cucuvea insomniacă, cum că a luat de undeva, „din presă”, „informaţia” că „1,5 milioane de voturi la referendum au fost fraudate”!, fosta procuroare Macovei, fostul ministru al Justiţiei Macovei, ţinută a fi un om al Dovezii, s-a dovedit a fi doar o agitproapă de joasă speţă. Agitaţie şi propagandă îndreptate împotriva a milioane de români. M. Macovei prevestea izbucnirea nici mai mult, nici mai puţin decât a războiului civil, să se omoare român cu român, dacă Băsescu nu e pus la loc – la Cotroceni a mai cântat odată cucuveaua. http://www.gandul.info/puterea-gandului/curcanul-ofilit-si-cucuveaua-10062357

# Istratie date 8 October 2014 16:18 +14

Amicul meu Itzic văzând *sinistra creatură - alături stându-i însuși Necuratul* a zis: "Măi, aiasta șî cănd zămbești numai la rele numai la rele sî găndești" 

# mircea date 8 October 2014 21:33 -11

curat poiana lui iocan p-aici, frate :))... schimbati titlul siteului ca poate intra vreun neofit p-aici in speranta sa desluseasca vreo chestie juridica. 

# Io date 9 October 2014 05:45 -6

Ai dreptate, muică!

# xxx date 8 October 2014 16:48 +11

Are imunitate parlamentară pentru declaraţiile cu caracter politic. Pentru orice aberaţie susţinută în cadrul P.E. există paravanul imunităţii. În plus nu avea reprezentarea subiectivă a caracterului penal al faptei, deoarece citise numărul de voturi fraudate cu privirea înceţoşată. Din cifra doi, este firesc să fi citit 1,5 milioane(spirtoasele a concentraţie alcoolică mare). Aşa că există justificare rezonabilă şi pentru NUP.

# ROZA SKLEROZA date 8 October 2014 22:55 +5

"Vă aduc aminte ca în 2009 a fost trimis Vosganian, care s-a prezentat foarte prost, şi a fost respins de Comisia Europeană"...... este declarația Monicăi Macovei. Dl Vosganian: "Vosganian nu a fost propus de către Guvernul României candidat pentru postul de comisar european în 2009, ci în 2006. Ar fi fost culmea ca Emil Boc, de conivenţă cu Traian Băsescu, să mă propună tocmai pe mine comisar european! Parcă îl şi aud pe domnul Băsescu, cu vocea gâtuită de emoţie, spunându-mi, la scara avionului, în drum spre Bruxelles: "Eşti primul armean bun şi competent pe care l-am întâlnit..." Lăsând, însă, gluma la o parte, vă imaginaţi însă cam ce haloimăs e în minţile acestei doamne Macovei"

# Roza skleroza o ataka pe 2MAK date 8 October 2014 22:58 +3

„Putem să numim acest caz un nou puci” = "justiția să-și urmeze cursul.". "Reporter: I-am tot auzit pe unii indignați spunând că „ai tăcut suspect la cazul Mircea Băsescu“. De ce nu ai vorbit mai repede, mai răspicat, mai tare, ca să audă toată lumea ce părere ai despre acest dosar?Monica Macovei: O minciună. Am răspuns a doua zi după începerea scandalului. Pe scurt, am spus: 1) justiția este egală pentru toți, nimeni nu este și nu trebuie să fie deasupra legii, nici politicienii, nici membrii familiilor lor. Și în cazul Mircea Băsescu justiția să-și urmeze cursul." Urîtă moșteniere a lăsat gen. GHE fiicei sale - ALZHEIMER!http://www.pesurse.ro/2014/06/22/macovei-toat-povestea-cu-mircea-bsescu-e-un-nou-pu/

# Țiți Șelaru date 8 October 2014 17:04 +18

Dacă va ajunge la mititica, promit să-i duc periodic un cârnat de dimensiuni medii și fotografia unei sticle de votcă (pline !) Ce vis !!

# bulă date 8 October 2014 21:46 +3

S-o îndura AUROLACSSON PRIBEAGU să-i trimită ceea ce prescria ca mare guru - potrivit rechizitoriului pus la dispozitia presei de Parchetul General - vibratoare cu schimbator de viteze pentru adeptele yoga nevrotice si fara chemare divina.

# bulă date 8 October 2014 22:28 +2

O fi avînd un stoc țapăn de țigări pentru sejur la bulău -  a fost avocatul firmei “Business Woman”. Proprietarul in acte al firmei era sirian, Jamal Al Atm, avandu-l ca partener pe gl.mr. (r) MApN Gheorghe Florica, fost sef al Garzii Financiare. Administratorul firmei si creierul contrabandei (țigări+ armament) era colonelul activ al SRI George Dumitrescu. http://www.corectnews.com/social/adevarata-operatiune-tigareta-2

# mircea date 8 October 2014 21:31 -13

nu va mai udati pe voi de emotie, DIICOT nici nu cred ca a apucat sa analizeze oportunitatea denuntului. Plus ca , frate , e vorba de Ciuvica si FACIAS :)))) astia doi si credibilitatea sunt ca uleiul si apa.  :D :D

# ERATA date 8 October 2014 22:02 +3

A tras la sorți Noua Dreaptă cui îi acordă sprijin? Reuniți în aceeași sală pe 11 aug. 2012 dar cu to(n)ții departe de dezbateri. Noua Dreaptă chitind că a tras lozul căștigător iar MLM trîntind cu mucii în fasole: "Liderii Uniunii Europene sunt îngrijoraţi de ce se întamplă în România. Niciodată nu l-am auzit pe preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barosso, vorbind pe un astfel de ton aşa cum s-a întâmplat în cazul României. România este singura ţară care pune probleme politice, ţări ca Turcia (???), Grecia pun probleme economice, România nu pune probleme economice, ci politice." visînd probabil cu ochii deschiși la binefăcătoarele terapii MISA (urinoterapie + sex pe morminte + vizionarea celor 13 filme porno producţie MISA + orgasm urinar + Guru Bivolaru prescria - potrivit rechizitoriului pus la dispozitia presei de Parchetul General - vibratoare cu schimbator de viteze). Încă nu avu timp de ERATĂ.

# DECA... de vin date 8 October 2014 22:38 +2

Cel mai puturos procuror (198 dosare NEREZOLVATE cu vechime de 60-1030 zile)  a încălcat 80 % din DECALOGUL ei pentru politicieni. a) BĂSE e cetățeanul ce trebuia apărat în detrimentul celor milioane de cetățeni. b) Grija purtată interesului național e dovedită de diploma primită de la H. Swoboda: "Cred că doamna Macovei ar trebui să se comporte într-un mod european decent şi ar trebui să se abţină să distrugă imaginea ţării, pune în pericol imaginea României şi nu ar trebui să facă asta (...) Ştiu că doamna Macovei a fost ministru şi a fost ministrul Justiţiei, însă nu doar eu am observat asta, ci şi alţi colegi din întregul grup politic, era cineva cu o stare foarte ciudată, îi numea pe ceilalţi trădători, întotdeauna credea că cineva greşeşte."

# românii buni de plata onorariului = 13.366 euro date 8 October 2014 22:39 0

c) Și-a băgat picioarele în munca a 8 procurori că trebuia protejat Grig. Proces CONCOMITENT cu 2 complete pentru vila PETRINI. Cu un fler la victime + criminali mai ceva ca Hăineală, a apărat la CEDO (românii buni de plata onorariului = 13.366 euro) pe interlopul Belmondo Cobzaru, ăla din recunoștință a înjunghiat altă femeie. Numai ea are voie: presiunea exercitata de Monica Macovei, prin cererea forumulata la PICCJ "constituie o ingerinta in activitatea de urmarire penala, de natura a aduce atingere independentei si impartialitatii procurorului" (a încercat să-l dea în gît pe procurorul MN din Brașov).

# Meșteră în a risipi banul public date 8 October 2014 22:41 +3

d) Meșteră în a risipi banul public: a semnat o notă de fundamentare = un artificiu utilizat cu scopul de a justifica susținerea păstrării de către Bechtel a sumei de 40.000.000 EURO.

# 2-3 minciuni acolo date 8 October 2014 22:42 +3

e) 2-3 minciunele acolo! 1. Băgă Turcia în UE, 11.08.2012. 2. Visa război civil, 12.08.2012. 3. Se incearcă alungarea politica a lui Kovesi si Morar, prin atentarea la independența Justiției, omițînd să spună adevarul: faptul ca lui Kovesi îi expira de drept cel de-al doilea mandat pe 2 octombrie 2012 si nu mai este posibil un al treilea mandat, iar in cazul lui Daniel Morar cel de-al doilea mandat al acestuia de sef al DNA a expirat de mult, iar acesta sta de opt luni pe delegare, cu complicitatea CSM. 12.09.2012. 4. Prosti pe ăia de la CNCD cu 6 semnături din cei 153 membri ai LGBT INTERGROUP. 5. Un pupic la TUR BĂSE: „Putem să numim acest caz un nou puci”că mezinu Băse fu poprit. 6. Zise de mineriadă: „Nu am văzut niciun act de violenţă.” După aproape 5 cincinale: „Au fost şi oameni ucişi...”

# OAMENII MAI SI MOR date 8 October 2014 22:45 +3

f)  Cum de reusi taman Radu Mumii la bursa din Canada? Hal de educație mințind în Le Monde,12 iun. 2013,  că se înghesuie în 2 camere (are ceva căși) cu băiatul de 18 ani - altă minciună, ăla bate spre 23 yo, student anul 3 în UK. g) are un respect aparte pentru semeni: Macovei a încercat să-şi impună punctul de vedere solicitînd adoptarea modificărilor fără dezbatere şi a ieşit din sală ţipînd şi trîntind uşa, 30 V 2006. OAMENII MAI SI MOR,  așa l-a consolat creștinește pe ăla ce nu vru să deminsioneze. Deși nu e moașă comunală, era neliniștită că dr. B își permite să pună un diagnostic. Cine dădea mandate în alb? h) Ce respect pentru trecut? A refuzat anularea cazierului luptătorului anticomunist Ogoranu . A fost APĂRĂTOAREA ICONICĂ pentru MISA & GRIG. Sponsor film lesby. Acum e la modă să defilăm cu homosexualii! Ceru legiferarea uniunilor între persoanele de acelaşi sex la  congres găzduit de Strasbourg, 7 aprilie 2011.

# neica nimeni date 8 October 2014 22:51 +1

Circumstanțe atenuante: dacă experiența căpătată la firma  Business Woman (contrabanda cu tigari, in vederea operarii traficului tigari-armament) a fost un succes financiar, candidata merită votul nostru!!! http://romanianneocon.wordpress.com/2012/05/21/ziua-lui-marius-oprea/

# 2MAK MOTOCIKLISTA date 8 October 2014 23:12 +2

Monica Macovei a intrat într-o emisiune de la Kanal D pe motocicletă. Cadou dat moderatoarei. "Tub cartuş de mitralieră. Ăsta a omorât un om. A ieşit glonţul şi a omorât un om", a spus senină Monica Macovei moderatoarei. "Eu am de diverse mărimi, am şi mai mari. Nu ţi-a mai dat niciodată nimeni un asemenea cadou, nu? Aveam trei şi ţi-am dat ţie unul", a mai spus Monica Macovei cu un zâmbet larg. 2 comentarii pe tema asta:  „Ce alcoolemie avea ?”; „Sansa unica pentru Macovei sa simta ceva tare intre picioare! O herghelie intreaga de cai! Putere...”

# STARAGHIRIAMU date 8 October 2014 23:17 +2

"Călin Popescu Tăriceanu-absent nemotivat" - ce deșteaptă e euroflașneta! Cum se face că ditamai eurodeputata nu a taxat pe cea notăriță isteață foc care se fîlfîia prin capitală cu logo ABSENT MOTIVAT la referendum? "Eu am venit la dezbatere chiar așa bolnavă cum sunt." Ce debordează de sinceritate! Dar a rămas datoare cu o explicație - de ce a întîrziat 2 ore la program cînd era controlată inactivitatea ei? Grețuri matinale? Fu la utrenie?? Cufureală acută??? De e bolnavă să se trateze, să nu dea microbi și la alții! Răceală? Masaj cu bărbați calzi! 

# CU MINE NU LE MERGE date 8 October 2014 23:19 +2

"În plus, prin natura experienței sale de viață [URINOTERAPIE? SEX PE MORMINTE? ORGASM URINAR?], Monica Macovei chiar vine cu bagajul unui om plin cu trăiri autentice [CU MINE NU LE MERGE], capabil de mult mai multă empatie [OAMENII MAI ȘI MOR], echilibru [despre mineriadă: niciun act de violenţă = Au fost şi oameni ucişi], disciplină și, mai ales, corectitudine [sustinerea “pastrarii” sumei de 40.000.000 EUR de către Bechtel cu încălcarea dispozițtiilor legale], decât oricare din candidații prezenți până acum pe lista infatuării menționată mai sus. Monica Macovei poate fi cu adevărat custodele și arbitrul constituțional neutru pe care toți ceilalți îl promit dar nu îl vor putea oferi niciodată, gardianul de care are nevoie România..." Asta ne mai lipsea - dupa 1 incendiator 1 gardian!!! http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/adalbert-klein-claponi-fuste-ori-monica-macovei-sau-mintea-din-urma-romanului/

# sanki date 8 October 2014 23:22 +1

Chestia cu mai multă empatie nu se asortează cu învățăturile dragului ei Grig! Bivolaru nu i-a permis unei tinere să participe la înmormântarea tatălui său, ba chiar a şi convins-o să ia totul în glumă. "G.B - Tu acum ar trebui să fii foarte veselă. Să zici: Bine că l-a luat Dumnezeu! Să joci! Să fii ghiduşă, să îţi arăţi toată fericirea!....Îi faci tăticului tău..îi dai cu tifla, îi faci bezele", spunea Gregorian Bivolaru, potrivit unor surse juridice. http://www.exmisa.org/viewtopic.php?f=27&t=48&start=1550

# unu' date 8 October 2014 23:23 +5

Betivanca ordinara dormea cu capul pe masa in Vama. Mai dansezi pe mese, Moni?

# ZIARISTU BUIMAKU date 8 October 2014 23:31 +2

Ține tipa la beutură - episod pe care SRS l-a povestit senatorilor. "După ce a primit portofoliul Justiţiei, la solicitarea Monicăi Macovei, am avut o întâlnire lungă cu Domnia Sa, la un restaurant, unde a facut o rezervare - la Picollo Mondo. Discuţia din păcate s-a prelungit foarte mult... Şi, având în vedere că sunt bărbat, am fost cavaler şi am rămas până ce a terminat tot ce era în frapiere", a afirmat ziaristul. Sorin Roşca Stănescu spune că Monica Macovei a dorit să-l vadă pentru a discuta despre reforma în Justiţie şi relaţia cu presa, dar jurnalistul mărturiseşte că a plecat buimac de la întâlnire.

# FFS = FEMEIA FARA SEX date 12 October 2014 10:28 +2

Femeia fără sex de va beneficia de o transsexualizare FTM ar fi cea mai potrivită să urmeze celui INCENDIATOR MATRAFOXAT . . .

# ratacita 2MAK date 8 October 2014 23:25 +3

"(...) la Declaraţia Monicăi Macovei am simţit nevoia să pun întrebarea pe care o pun de obicei cînd văd pe cineva luînd-o razna: Ce-a apucat-o?", comentează Ion Cristoiu. Jurnalistul este uimit mai ales că Monica Macovei l-a făcut să creadă, "prin prestaţia ei de pînă acum, că ţine să obţină voturile alegătorilor descuiaţi la minte, europenizaţi şi la cap nu numai la nădragi", dar și pentru că i-a apreciat programul politic modern, european. "Prin această intervenţie nepotrivită pînă la necuviinţă, Monica Macovei introduce în disputa electorală din România lui 2014 un element al României lui Nicolae Ceauşescu: Acuzarea unui adversar că face jocurile Moscovei, care Moscovă vrea să pună mîna pe țărișoara noastră independentă de la daci și de la romani", mai afirmă Cristoiu. http://www.dcnews.ro/ion-cristoiu-atac-la-monica-macovei-a-traversat-un-moment-de-ratacire-in-care-s-a-crezut-corneliu-vadim-tudor_454636.html#sthash.CqyHQf3U.dpuf

# sanki date 8 October 2014 23:27 +2

Cam nedocumentat musiu Cristoiu, euroflașneta nu se mulțumi cu un moment de rătăcire ci cu multe, multe momente. Una-două sărea de poponeț în sus că ne duce la ruși premierul. Ce faină poză de campanie și-a tras tot pe spatele lui Ponta vrînd să-si facă reclamă, uitînd mititica (ROZA SKLEROZA) că avu ceva vechime în PCR, unde s-a repezit încă din facultate. De ce e mai tovarăș decît ea dl Ponta - asta nu ne mai spune... http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/vise-de-prezidentiabil-monica-macovei-propune-ca-avocatul-poporului-sa-fie-ales-de-popor-nu-de-partidele-politice-atunci-cand-voi-deveni-presedinte-voi-cere-ca-avocatul-poporului-sa-fie-ales-de-popor-sa-nu-mai-fie-ales-de-partidele-politice-si-sa-reprezin

# moașa comunală date 8 October 2014 23:34 +3

LUISA e as în toate. Amintiți-vă cum fără a fi măcar moașă comunală sări să dea de-a dura cu un specialist: "Am dubii serioase cu privire la faptul că Adrian Năstase este tratat şi primeşte diagnostic de la doctorul Brădişteanu (...) Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie, nu-mi dă o stare de linişte cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect". Ca să vezi ce neliniști poate avea anchetatorul ceaușist!!!

# Cine dadea mandate in alb? date 8 October 2014 23:36 +3

Mandatul in alb a fost emis, conform stampilei, de Procuratura Sectorului 1. Or, 1984, anul de cand dateaza documentul, este anul in care Monica Macovei s-a transferat de la Procuratura Giurgiu la Procuratura Sectorului 1. Surse judiciare sustin ca pe vremea aceea era foarte greu sa obtii un transfer in Capitala. Monica Macovei nu numai ca a reusit, sustin aceleasi surse, dar ca procuror la Sectorul 1 i s-au repartizat obiective strategice ale Securitatii (Aeroportul Otopeni, Gara de Nord), desi nu avea o cariera in spate care sa o recomande. Sursele citate mai spun ca pentru a veni procuror la Sectorul 1 era nevoie de avizul Securitatii si presupunea intalniri cu ofiterii acesteia. Aceeasi Securitate era cea care se folosea de mandatele de perchezitie si de arestare in alb pentru a acoperi unele activitati ilegale. http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-09-27/acuzatii-pc-monica-macovei-politie-politica.html#ixzz38eRbRVtt

# 2 români = o bandă (BOC & PREDOIU) date 8 October 2014 23:38 +2

Se știe că Fundatia Societatea Civila pentru Reforma Morala a trimis o scrisoare deschisa liderului PDL, Emil Boc, si ministrului justitiei, Catalin Predoiu, prin care se solicita informatii suplimentare privind mandatul de perchezitie semnat in alb de fostul procuror Monica Macovei. Solicitarea survine in urma faptului ca in ciuda acestei sesizari, Monica Macovei este actual candidat la alegerile europarlamentare din partea PDL. La cele doua scrisori a fost atasata si o copie a mandatului in alb. Răspunsul nu veni nici înainte de a doua candidatură???

# cre;tina greco-catolică date 8 October 2014 23:44 0

Cere eliminarea orelor de religie din orarul elevilor! PCR-ista ce se dă creștină greco-catolică pregătește terenul pentru generalizarea experienței de la Coșbuc: „Copiii au evoluat dincolo de acest provincionalism românisto-creștino-etc., iar Coșbuc e o școală unde nu prea-ți permiți să fii bou cu asemenea lucruri, în așa măsură încât mulți dintre elevi ajung să se uite strâmb la profesorii care sunt încă foarte mioritici (adică rasiști, homofobi etc.)”.

# FLEGME VIRTUALE date 8 October 2014 23:53 0

2 mesaje anonime de simpatie: "Stimabile!Cobori prea jos sa-i dai satisfactie,acelei securisto,comunisto,basista, alcolista.Eventual merita o flecma intre ochi." "Putem sa incepem sa o votam pe Macovei si in perioada campaniei electorale cu o flegma? Asa a facut nesimtita asta cu Roamania din 2012...." Rămîne între noi: jupîn Blaga vă va mulțumi în gînd că prea de multe ori s-a scremut Luisa să îi excite glandele salivare iar el s-a abținut din toate puterile, chitind că l-ar salva de cele 7 păcate, pardon, dosare cu fini penali!

# samurai fragil date 8 October 2014 23:56 0

Cu mult inainte de a ne familiariza cu asasinii digitali, filozoful nostru ne-a dat gata cu talentul sau in acest domeniu de mare viitor. Tehnica e simpla - http://adevarul.ro/tech/internet/confesiunile-unui-asasin-digital-interviu-frank-ahearn-omul-ajuta-dispari-urma-internet-1_52ead18ec7b855ff56f1b834/index.html - "Trebuie să-ţi aminteşti că nu există un buton de Delete pe internet. Dacă ceva a ajuns acolo, singurul lucru pe care-l poţi face este să contactezi pe cineva ca mine, care să poată să-şi dea seama de un mod prin care să manipuleze şi să combată această informaţie. Nu există alternativă." 

# bulă date 8 October 2014 23:59 +1

Comisia LIBE a Parlamentului European a adoptat propunerea ActiveWatch privind introducerea unor măsuri legislative care să interzică la nivelul statelor membru ale UE infiltrarea în redacții a agenților sub acoperire din serviciile de informații. Printre europarlamentarii români membri ai Comisiei LIBE care au votat împotriva amendamentului se află și Monica Macovei, anunță ActiveWatch. http://jurnalul.ro/stiri/observator/infiltrarea-redactiei-jurnalul-national-cu-agenti-acoperiti-discutata-in-parlamentul-european-monica-macovei-s-a-opus-637453.html#

# bulă date 9 October 2014 00:01 0

A-ntors-o cel samurai fragil fariseu! Monica Macovei, candidat independent în campania electorală, a propus ca serviciilor de informații să li se interzică să-și racoleze personal din rândul jurnaliștilor, magistraților sau politicienilor. Ei, merită jobul de președinte să facă compromisuri cu vechile idealuri...

# turnătoarea lui Mr G date 9 October 2014 00:05 +1

Foarte ciudățel că la peste un cincinal de la debarcarea celui samurai fragil din MJ taman din acea sursă își extrăgea judecățile de valoare - Monica Macovei este mentorul său şi prima persoană pe care o sună atunci când vrea să afle pentru ce trebuie să pledeze legat de reforma justiţiei în România, 22 martie 2012. Și-a dat seama Mr G că nu se face să o trădeze pe turnătoarea sa și cu următoarea ocazie a zis: “Vorbim sporadic.”.  Desigur că euroflașneta i-a vopsit bine pe naivii Antonescu & Ponta.

# MINCIU RELU date 9 October 2014 00:11 -1

Astazi, Monica Macovei traieste departe de viata politica, intr-un apartament de doua camere din Bucuresti, impreuna cu fiul sau de 18 ani. Aceasta mama divortata, in varsta de 54 de ani, nu a parasit niciodata modestul apartament, nici macar atunci cand era ministru, se incheie articolul din Le Monde. 12 iun 2013. Minciună babană: imposibil să aibă puradelu doar 18 ani la data publicării articolului. Și apoi cel fiu eminent, terminînd liceul în Canada, vreo 2 ani prin Paris, deja student din 2011 la Londra să fie atît de pămpălău să accepte să șadă, fie și ocazional, cu mamițica? 

# MONICA MANDELA date 9 October 2014 00:14 +2

„M-am gândit că, în multe feluri, eu semăn cu Nelson Mandela". Ceva asemănare ar fi, ea e neagră în cerul gurii!!!

# MINCIUNI SI DEZINFORMARE LA PE date 9 October 2014 00:16 +2

Monica Macovei minte fara rusine in Parlamentul European ca se incearca alungarea politica a lui Kovesi si Morar, prin atentarea la independenta Justitiei, omitand sa spuna adevarul: faptul ca lui Kovesi ii expira de drept cel de-al doilea mandat pe 2 octombrie 2012 si nu mai este posibil un al treilea mandat, iar in cazul lui Daniel Morar cel de-al doilea mandat al acestuia de sef al DNA a expirat de mult, iar acesta sta de opt luni pe delegare, cu complicitatea CSM. 12.09.2012

# Cetateanul date 9 October 2014 00:20 -4

Păi unde sunt cei 7,4 milioane de votanţi? În iarnă USL a luat 4,5 milioane (2,9 milioane s-au evaporat...). Ei, hai că niţică dreptate a avut Monicuţa, nu mai zbieraţi pe aici de nebuni! Asta nu mă face să o votez dar, zău, m-ar distra o Sinteza Zilei cu Macovei preşedinte... 

# intimități pe FACEBAS, PARDON, facebook date 9 October 2014 00:30 -7

Hopa, euroflașneta își face campanie cu mama sa! "Mulțumesc mult, iubita mea mamă!", este mesajul pe care l-a scris pe Facebook Monica Macovei, candidată la alegerile prezidenţiale. "O susțin pe Monica cu toată dragostea", spune mama Monicăi Macovei - aiurea, scriu guzganii de îi trag limbi MUMII LGBT! Nu e exclus ca vădana gen. GHE să sufere și ea de scleroză că chema pe dna PETRINI la expertize iar ea era dusă pe alte cărări! Nu se rușinează fostul anchetator ceaușist să accepte așa șușanele după ce a criticat pe terți: "Eu nu vreau sa atac ceilalti candidati de dreapta, dar spun doar ca fibra de campanie a acestora este moale.”

# TIGARETA 3 date 9 October 2014 08:11 0

Urmează memoriile sale pe FACEBOOK? Dacă a fost un succes financiar TIGARETA II, merită votul nostru!

# STALINSKAIA date 9 October 2014 14:18 +5

si ce daca cineva a facut o asemenea sesizare.cine conduc parchetele? nu cumva sant "magistrati"procurori in functii inalte de cand tov. procuror era ministru justitiei?chiar daca aparent tov.basescu a criticato tov.procuror banuiesc ca mai detine un care de asi in fata tov.presedinte.nu se va intampla nimic mai ales ca este sustinuta de grupul european la care au aderat si nesimtitii de asa zis liberari.nimic nu se va intampla minuni de acest gen sant rarisime in Romania aici traim .Mare minune daca grupul parlamentar din care face parte tov.procuror nu va protesta impotriva eventualei inceperi a urmaririi penale.Doamne in ce tara traim si cum pot uni sa-si denegreze propria sa tara de la cea mai inalta tribuna a Europei?

# PILE ȚAPENE date 9 October 2014 15:23 +3

Aveți dreptate! Are pile la boassa DNA. Ex-răkan-kolonel Kappa e dator pe veci: „Laura Kovesi este un procuror tanar, a jucat baschet si are spirit de echipa” - au fost atu-urile sustinute la nivelul Administratiei Prezidentiale de fostul ministru Macovei. Că profesional nu a realizat nimic - asta nu a avut importanță... lăsîndu-se loc de manevră pentru „prostie tulburătoare”...

# trolu date 10 October 2014 10:27 +4

asemena afirmaţii despre milioane de voturi furate a lansat şi celalalt procuror băsist, daniel morar, refugiat la ccr! dacă macovei se va ascunde după imunitatea de europarlamentar, daniel morar nu se poate ascunde decât la rahova... totuşi la diicot e şefă fosta subordonată a lui macove care a promovat-o pe alina bica în sferele înalte ale justiţiei... deci speranţe de profesionalism nu sunt în acest caz evident de trădare de ţară

# APARATOAREA ICONICA A LULUȚTEI & MORAR date 10 October 2014 12:41 +1

Monica Macovei minte fara rusine in Parlamentul European ca se incearca alungarea politica a lui Kovesi si Morar, prin atentarea la independenta Justitiei, omitand sa spuna adevarul: faptul ca lui Kovesi ii expira de drept cel de-al doilea mandat pe 2 octombrie 2012 si nu mai este posibil un al treilea mandat, iar in cazul lui Daniel Morar cel de-al doilea mandat al acestuia de sef al DNA a expirat de mult, iar acesta sta de opt luni pe delegare, cu complicitatea CSM. 12.09.2012

# Iordache Marilena date 11 October 2014 16:19 +4

 Personal, nu am vazut-o pe Macovei din acel moment in alt mod. Cu certitudine ceea ce a facut ea se numeste tradare. Un singur gand nu-mi da pace : nici in S.U.A., o tara asa de mare, nu poti ajunge la suma imensa de 1,5 mil. voturi fraudate. Daca stai sa analizezi procedura de vot, care se bazeaza pe niste reguli apropiate in fiecare tara, iti dai seama ca este impoisibil sa se ajunga la asemenea fraude. Atunci cum se face ca cei din U.E. si din S.U.A. "au pus botul" pentru ca nu-i pot suspecta de saracie intelectuala ?

# agent dublu date 11 October 2014 22:24 +2

Carisma eurodeputatei ex-PDL le-a luat mințile . . .

# România a fost amenințată cu sancțiuni date 13 October 2014 09:11 -2

Sperăm că DIICOT-ul va analiza lucrurile, pentru că nu e vorba de o mare anchetă. Atunci România a fost amenințată cu sancțiuni de către Comisia de la Bruxelles, s-a mers până acolo încât România a fost amenințată cu anularea dreptului de vot în cadrul UE, ceea ce este cea mai gravă sancțiune posibilă. Au fost efecte economice, sociale. Noi am cam dat mură-n gură celor de la procuratură. Nu sunt prea optimist ținând cont de CV-urile celor care conduc DIICOT, în frunte cu doamna Bica".   http://www.dcnews.ro/monica-macovei-cercetata-de-diicot-mugur-ciuvica-n-a-fost-o-veste-tocmai-buna_455804.html

# astfel de specimen aspira la cea mai inalta functie in stat? date 13 October 2014 09:22 -2

Sa raspunda pentru tot raul facut Romaniei ! Un astfel de specimen aspira la cea mai inalta functie in stat ?

# Asteptam ca macar B1TV... date 13 October 2014 09:57 +2

Asteptam ca macar B1TV si Realitatea, daca nu si TVR, Digi24 sau alte posturi TV sa atraga atentia cu o stire in prime-time asdupra abuzului comis de A3 (daca aceasta nu se autorectifica in timp util - putin probabil).

# agent TUR_BĂSE indicativ 3V1975 date 13 October 2014 10:19 +1

1 bob zăbavă!  Greaţa lui Sartre şi scârba lui Turcescu tergiversează reacția tembelizoarelor...

# Cucu din brad date 22 November 2014 09:21 +6

Marea sansa a Romaniei este ca Pictor Vonta va deveni amintire iar sleahta asta de politicieni mafioti se va incolona spre "mititica". Vad ca multi comentatori o fac zob pe Monica Macovei. Asti-s spalatii pe creier de Haznaua 3 si Romania Ghita TV. Cei ca au visat ca odata cu Pinochio la butoane Romania va ramane in continuare tara asistatilor sociali si a hotilor. Uite ca de aceasta data tinerii si cei cu toate tiglele pe casa au spun "NU" ciumei rosii.

# cuca date 22 November 2014 09:45 -6

Cucule din brad...nu te îmbăta cu apa de izvor, tinerii feisbuci cu studii "superioare" făcute la Uzinele si Fabricile de diplome de după 1989...nu ne reprezintă ! Sociologii nu au precizat ce fel de "studii superioare"..l-au votat pe Johanis !!? De altfel Neamtzu' a terminat " studiile superioare" cu o întârziere de 10 ani....si a fost si Inspector școlar...! Ceva e putred...cucule cu pana sura...!!

# Mesterul date 9 October 2016 19:33 -2

Corecte denuturilei ar trebui si altele, iar cei afectti direct de cursul valutar , de deplasarile in streinatte , cei afectati de programul POSDU cei care au fost anchetati de procurori purtati pe drum , batrini etc. , sa se constitue parti civile in dosar. Speram sa se faca dreptate odata. Dar pr linga Macovei a mai mintit si Basescu si Morar care sunt complici la infractiunea de tradare.

# Dimitriu date 26 January 2017 10:02 0

Asta-i aceea care a încercat mereu să atace Guvernarea PD-istă din Republica Moldova, declarațiile căreia mereu erau preluate de Jurnal TV? Hmmm acum cum ar fi și PD-ul să o dea în judecată pentru declarații false, care au fost și probate?!

# Alisa date 26 January 2017 12:34 0

prietena Topilor din Republica Moldova cu dosar. Bravo, acuma toata echipa la pachet cu dosare.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva