18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLAN DE PUS JUDECATORII CU BOTUL PE LABE – Inregistrare exploziva din interiorul DNA: “Daca incepi urmarirea fata de astea doua judecatoare, ii trimite Adi in judecata, o sa mai intre frica... Se mai linistesc, da! Suta la suta”. Participantii la discutie indentificati: procurorii Ciprian Man, Adrian Muntean, Cristian Ardelean, Cosmin Pantea si Lucian Rus. Subiectii: judecatorii Denisa Vidican, Adina Cioflan, Mihail Udroiu, Olimpiu Berindei, Mihaela Patraus, Florica Roman (Audio)

Scris de: George TARATA | pdf | print

4 January 2019 14:20
Vizualizari: 25375

Curg pe banda rulanta inregistrarile din interiorul Directiei Nationale Anticoruptie. Dupa inregistrarile privind modul in care se fabricau dosare la DNA Ploiesti, cele in care fosta sefa DNA Laura Kovesi cerea decaparea premierului si cea in care actuala sefa DNA Anca Jurma discuta cu procuroarea Florentina Mirica, romanii pot afla acum si modul in care procurorii de la DNA Oradea, o alta structura vestita pentru nenorocirile comise, puneau la cale cumintirea judecatorilor.

Cunoscutul avocat Razvan Doseanu (foto in prim plan) a difuzat un fisier audio de-a dreptul exploziv, cu discutii care ar fi fost purtate in 18 ianuarie 2018, in legatura cu o serie de judecatori din judetele Bihor si Satu Mare. Sunt discutii in care se cauta modalitati pentru “linistirea” judecatorilor, solutia identificata fiind aceea de incepere a urmaririi penale fata de magistrati, astfel incat “sa intre frica” in ei.


Avocatul Doseanu a identificat dupa voce o serie de procurori din cadrul DNA Oradea, dupa cum urmeaza:

-Ciprian Man, zis “manelistul DNA” (foto in fundal);

-Adrian Muntean;

-Cristian Ardelean;

-Cosmin Pantea;

-Lucian Rus.

Iar printre judecatorii mentionati in discutii se numara:

-Denisa Vidican, de la Curtea de Apel Oradea;

-Adina Cioflan, de la Curtea de Apel Oradea;

-Laura Soane, de la Curtea de Apel Oradea;

-Mihail Udroiu, de la Curtea de Apel Oradea;

-Florin Filimon, de la Curtea de Apel Oradea;

-Ovidiu Musta, de la Curtea de Apel Oradea;

-Olimpiu Berindei, de la Curtea de Apel Oradea;

-Mihaela Patraus, de la Curtea de Apel Oradea;

-Florica Roman, de la Curtea de Apel Oradea;

-Denisa Bic, de la Tribunalul Bihor;

-Vlad Marian, fost judecator la Tribunalul Bihor, transferat intre timp la alta instanta;

-Simona Haiduc, de la Tribunalul Satu Mare;

-Laura Miclo, de la Tribunalul Satu Mare;

-Remus Nemes, de la Tribunalul Satu Mare.

Lumea Justitiei prezinta dialogul privind solutiile pentru cumintirea judecatorilor. Identificarea personajelor a fost realizata de un procuror din judetul Bihor, care ii cunoaste extrem de bine pe procurorii de la DNA Oradea:

MINUTUL 12:05 - 13:18

Man Ciprian: Daca incepi urmarirea fata de astea doua judecatoare, ii trimite Adi in judecata pe aia trei, o sa mai intre frica...

Ardelean Cristian: Se mai linistesc, da! Suta la suta.

Pantea Cosmin: Deci nu..., deci..

Ardelean Cristian: Mai, si daca nu se linistesc, macar daca tot o fac sa le dam motive sa (neinteligibil), nu asa ca ei considera...

Pantea Cosmin: Orice dosar, asa, la completele astea va fi aiurea.

Ardelean Cristian: Denisa (n.n. judecator C.A. Oradea) am inteles ca intra in doua complete acuma!

Pantea Cosmin: In doua complete, da!

Ardelean Cristian: Incredibil! Mai e Soane cu asta... Hai sa zicem ca Cioflan (n.r. - judecator la C.A. Oradea) o sa zboare ca o sa fie incompatibila. Dar, oricum ramane Soane (n.r. - judecator la C.A. Oradea) cu altul, cu Antik sau cu cine o fi.

Muntean Adrian: O sa fie doua complete si unul....

Ardelean Cristian: Unul bun.

Muntean Adrian: Nu, doua complete bunicele, si...

Ardelean Cristian: Aia, totusi invatata cu Antik ii ok. (n.r. - Levente Antik, judecator la C.A. Oradea)

Muntean Adrian: Musta cu Filimon si asta cu Udroiu, care iara sunt... (n.r. - judecatori la C.A. Oradea)

Ardelean Cristian: Udroiu e asa si asa.

Muntean Adrian: Daca o fi notar ii achitare, daca o fi...

Ardelean Cristian: Da nu mai trimitem notari da-i in (n.r.- injuratura) ca is la Parchetul Curtii.

Man Ciprian: Asta, Denisa era prietena buna cu Patraus, asa-i? (n.r. - judecatori C.A. Oradea)

Ardelean Cristian: Denisa cu Patraus..., asta nu stiu!

Man Ciprian: Sau Berindei! Berindei statea la Patraus. (n.n. judecator C.A. Oradea)

Ardelean Cristian: Da, s-o certat Berindei cu Patraus. S-o certat fantastic. L-o dat afara. I-o reprosat ca o facut nu stiu ce.

Lucian Rus: O stat in chirie la Patraus, da!”

Copy-paste de la SRI

Aceleasi discutii releva si implicarea Serviciul Roman de Informatii in actele de urmarire penala, procurorii vorbind cu nonsalanta de despre cum ofiterii de politie judiciara iau copy-paste de la SRI:

MINUTUL 20:53 - 22:23

Pantea Cosmin: Nu-i atent. Am vazut si eu ca nu-i atent. Se precipita, se grabeste.

Man Ciprian: O dat copy-paste.

Pantea Cosmin: Da, o dat copy-paste ca erau multe.

Muntean Adrian: Asta-i de acceptat. Copy-paste-ul asta toata lumea il foloseste.

Ardelean Cristian: Parerea mea ii ca nu o citit dosarul.

Man Ciprian: Si noi il luam de la ofiteri.

Ardelean Cristian: Da, da...exact. Pana la urma da. Si ofiterii il iau de la SRI, deci...(rade).

Pantea Cosmin: El ii..., el vorbeste...Chiar daca nu-i atent, dar macar ii bine intentionat.

Muntean Adrian: SRI de unde ia, nu e treaba ei.

Man Ciprian: Iau tot de la ofiteri. Deci, pana la urma...

Muntean Adrian: Un ciclu din asta normal. Circuitul apei in natura.

Pantea Cosmin: Nu stiu! Dar, daca nu se intampla ceva la Curte vom... Deci, varza ce ajungem pe câteva...

Man Ciprian: Se intampla. Daca face rechizitoriile astea-s (neinteligibil). Asta, Cioflan ii de la Curte.

Ardelean Cristian: Nu-i sigur! Poate ni-l preia. Suta la suta se va face cerere. N-am nici un dubiu.

Man Ciprian: Patraus ii o tipa foarte bine infipta si acuma. Merge la seminarii cu Udroiu.

Ardelean Cristian: Unde merge?

Man Ciprian: La multe seminarii cu Udroiu impreuna. Asa o si zis ca de asta s-o pensionat, din cauza a doi oameni. Cred ca a mea si a lui Adi, eu asa am inteles, da! In sensul ca o fost pusa sub invinuire. Va avea un impact puternic trimiterea ei in judecata”.

Oricum, discutiile sunt extrem de grave, iar consecinta directa ar trebui sa fie sesizarea imediata nu doar a Inspectiei Judiciare, ci si a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Iar daca inregistrarea este una reala, atunci toti participantii la discutie ar trebui sa fie saltati si arestati de urgenta.

Iata precizarile avocatului Razvan Doseanu despre inregistrarea in care ar fi fost surprinsi o serie de procurori de la DNA Oradea:

“Posibil sa fie autentica, posibil sa nu fie autentica, desi personal recunosc vocile tuturor procurorilor posibili participanti. Participanti posibili: procurori Man Ciprian, Muntean Adrian, Ardelean Ciprian, Pantea Cosmin si Rus Lucian. Cer public DNA Oradea sa dezminta autenticitatea inregistrarii. Daca e reala apar detalii incredibile despre completele favorabile DNA Oradea si cele nefavorabile, despre actiuni de intimidare a judecatorilor prin trimiterea a 2 judecatori in judecata. Nume importante ce apar in discutie: judecatori Denisa Vidican, Cioflan Adina, Soane Laura, Udroiu Mihail Filimon Florin, Musta Ovidiu, Berindei Olimpiu Daniel, Mihaela Patraus, Roman Florica (Curtea de Apel Oradea), Bic Denisa, Vlad Marian (Tribunalul Bihor la un moment dat), judecatoarele Haiduc Simona, Miclo Laura, Remus Nemes (Tribunalul Satu Mare). Daca inregistrarea e autentica ar trebui sa urmeze arestari la DNA Oradea. Daca nu e autentica trebuie sa vedem ce specialist a putut folosi vocile a 5 procurori. Vocea cea mai puternica din inregistrare pare a fi a procurorului Man Ciprian. Cine e autorul inregistrarii si care e scopul acesteia ramane de stabilit…”.

Ascultati mai jos inregistrarea integrala:


Comentarii

# Luluța date 4 January 2019 14:55 +11

Alooooo.....D-na Jurma.....Ce măsuri luați? Sper că dvs nu vă plac astfel de înregistrari!!!!!!

# Procurori de 2 lei = FASCISTI date 4 January 2019 23:35 +8

Ascultati oameni buni inregistrarea. Nivelul intelectual juridic a acestor procurori este de râsul natiunii ...CUM NAIBA AJUNG ACESTI AGARICI INCULTI SI DEFECTI SA DISTRUGA VIETI SI DESTINE UMANE ???!!! La naiba cu aceasta tagma de executanti de TINTE. Procurori haimanale de ROMANIA, adevarati legionari, macelari de destine! Creier ioc ! Le dai arma si le ceri sa execute tintele ! FASCISTILOR !!!!! 

# Raul date 4 January 2019 14:56 +5

Trucate sau nu, inregistrarile dovedesc un adevar de necontestat, frica judecatorilor, chiar daca nu au savarsit vreo infractiune sau abatere disciplinara, de dosar. Pentru a mai atenua din frica, s-au marit salariile, care la magistrati sunt de 3 ori mai mari decat ai Presedintelui Romaniei. Deci, salariile mari, nu au niciun efect daca nu vin la pachet cu rettragerea din magistratura a tuturor magistratilor tortionari. Ce mai cauta in magistratura colaboratorii dovediti ai fostei securitati comuniste?

# DODI date 4 January 2019 14:58 +5

Altă unitate DNA de paradire a românilor. Aceleași metode. Aceiași tip de procurori tâmpiți, cu acoperire centrală și aceiași mentalitate de stăpânitori ai Republicii Procurorilor condusă de cretinul național ciolanis.

# DOREL date 4 January 2019 16:13 0

Hai sa ne intelegem: DNA A instaurat acest regim de teroare în toată tara, asa au fost înscenări de la Ploiesti, Pitești, București, Iași...Și b) :au avut curaj pentru ca au avut colaborarea SRI și parteneriatul cu ICCJ, ca să nu mai vorbim de blatul cu PICCJ! Părerea mea...

# Pe bune date 5 January 2019 18:51 +7

Si avocatii de culoar/binom/spagari maestre ! P-astia de ce ii uiti ? Astia ati fost cureaua de transmisie a tuturor combinatiilor bolnave din Justitie !

# Jeanina date 4 January 2019 15:00 +6

Seku-justiția asta ilegală e ca o stație de epurare contra poporului fabricând doar "Rahat îndosariat" D-le Toader lăsați glumele şi faceți dreptate! Ori vreți să explodeze TOT? Şi să vedeți ce vă pregăteşte Neamțu'cu noua securitate după 4 februarie ;-) Că nici după 30 de ani de "PRIBEGIE ÎN PROSTIE"populimea"n-are habar în ce"țară"trăieşte? şi pt.ce? Nu mai vorbim acum de protocoalele ilegale sau HG-urile secrete dar ca"Bonus" pt.cei care visau că "cineva" le va face viața roz de #Proşti ce sunt! Să le amintim doar o lege veche uitată, modificată draconic de dur.132/1997 privitor la rechiziție, adică confiscarea obligatorie a tuturor bunurilor mobile,imobile,etc CHIAR Şİ pe timp de pace nedeterminat! Aşa că mai bine ați beli ochii, căci vi se pot lua ORICÂND toate bunurile şi libertatea! şi-o să vă  dea la schimb doar muncă forțată şi multă m..e :D https://www.juridice.ro/394876/modificarea-legii-privind-rechizitiile-de-bunuri-si-prestarile-de-servicii-in-interes-public-proiect.html

# Iulian date 4 January 2019 15:02 +4

In secunda doi trebuia sa fie deja sesizata din oficiu IJ, iar plenul CSM (fiind vorba si de judecatori) sa fi fixat data sedintei. Nu mai vorbesc de Sectia pentru IIJ trebuia sa fi facut primele salturi prin ...zapada! Doar asa se face ordine si s-ar putea vorbi de independenta justitiei! Altfel, pas cu pas conform preainaltului din deal, va intra la categoria: ,,boala lunga, moarte sigura” sau ,,lungeşte-mi, Doamne, boala, poate scap de ea”!

# Mariana date 4 January 2019 15:10 +7

Daca alianta psd-alde doarme si nu il suspenda pe primul aparator al paraditorilor,tupeul lor va creste.progresiv.Somnul PSD-ului naste...monstrii.Tudorel ii menajeaza pe abuzatori ,ca nu cumva sa-i supere si totul devine un fel de alba-neagra.Macar judecatorii abuzati sa aiba curajul sa-si faca dreptate si sa vedem in sfarsit niste paraditori paraditi.

# Ultimul Charlot date 4 January 2019 16:12 +4

Judecatorii - cancerul in metastaze din justitie Sunt cu totii santajabili. Ai cumetrii si pruetenii cu procurorii si ofiterii acoperiti Napalm pe toatâ justitia. Sinhura solutie -in 2-3 ani dati toti afara si schimbat iarla 10 ani tot

# Manole date 4 January 2019 16:33 0

O precizare :                 la minutul 18.15-18.30 "daca pleaca DENISA AM BELITO".  cred ca este vorba de jud BIC DENISA!

# Ceilalti judecatori sunt cumintiti deja.. date 4 January 2019 16:33 +3

..de aceea nu se vorbeste de ei. Ca la loto:6 din 49 rai..mai citeau o lege....mai dadeau drumul la un notar. Ceilalti ocupati cu circuitul apei in natura pe bani negri. Ca salarul obtinut cu pretul alienarii scopului pentru care exista in societate magistrati..numai salar negru poate fi. Oare de cate dosare pe cap de vita furajata trebuia sa ai ca sa fii cumintibil? Vitele fiind aia..cum li se zice ..justitiabili..aia care cred ca au in fata un judecator. Haaaaaaahahaha. Cum era vorba aia: dosariada macht frei...sau nush..ca nu stiu italiana.

# Statu-Palma-Barba-Cot. date 4 January 2019 17:10 +6

Bai nene,nu știu de ce va mirați atâta! ?Tot ce-au făcut (și încă mai fac), ăia înregistrați și alții ca ei peste tot în (in)justiție este foarte normal în statul mafiot construit de vaporean, guvernat de facto de cine vrea neogestapoul și aprobat zilnic de unu' care umbla-n spilhozen în curtea Cotrocenilor și vrea, de câțiva ani ,governu'lui.Aproape în fiecare zi auzim dinspre Cotroceni mugete de mulțumire fata de activitatea din (in)justiție. Așa ca ,dragi români, dormiți liniștiți totul e ff bine, neogestapoul veghează la liniștea dvs.pana o sa va "liniștiti "definitiv.Și care n-o sa va liniștiți o sa va treziti din senin ,cu un traznet de dosar penal, de esență portocalian-onista brevetat la Ploiești de cucuveaua mov.

# Gilu date 4 January 2019 17:24 +2

Mutantul din capul statului , este multumit ? Dar Sica Maimutica , Pishulie , Hrishca- Brishca , ceilalti mutanti din decedatul pnl , partidul celui mai retardat presh. pe care l- a avut Romania , sunt multumiti ? Pentru prostie , nesimtire, sabotarea mersului firesc al tarii , Tampitul Suprem nu pateste chiar nimic - nimic ?

# Gabriel date 4 January 2019 21:14 +1

Eu tot nu inteleg, de ce nu scot procurorii din magistratura ?

# Si daca date 5 January 2019 00:01 0

I scot din magistratura ce?nu mai fac dosare?sau raspund mai usor la comenzi?la comanda e mai nasol

# Douăzeci Cinşpe date 5 January 2019 01:04 +1

"Judecatori ai Curtii de Apel CLUJ se află in vizorul DNA, alături de colegi de-ai lor de la Curtea de Apel ORADEA, sub suspiciuni de interventii pe marginea unor dosare de CORUPTIE deschise pe numele unor (vezi lista) magistrati https://www.ziardecluj.ro/judecatori-ai-curtii-de-apel-cluj-vizorul-dna Procurorii DNA ORADEA suspectează că dosarele nu „zac" intamplator, motiv pentru care au declansat verificari fata de magistrati ai Curtii de Apel ORADEA, sub suspiciuni de trafic de influentă, in vizor intrand, pe cale de consecinta, si colegi de-ai lor de la Curtea de Apel CLUJ. ""Ţigănie rai, Rai care erai, Caravanserai, Acadea... Giacardea, cardea, Gialino mura, Gia mura, mura, Ce mişto..."" s-a ales prafu' !

# Nationalistul date 5 January 2019 02:49 0

La puscarie cu procurorii DNA! Problema este ca sunt multi si nu vor incapea toti, asa ca mai trebuie construite penitenciare. De asemenea, sa le fie confiscate averile uriase pe care acesti escroci le-au dobandit de pe urma falsei "lupte anticoruptie". Procurorii DNA sunt protectorii mafiei globaliste, care jefuieste Romania cu ajutorul multinationalelor.

# demian date 5 January 2019 13:24 +1

baietii stateau la barfe ca fetele.publicarea inregistrarii e o petarda.

# Baran Gheorghe date 6 January 2019 11:02 +2

Primul pas a fost făcut, reformarea completelor, apoi 3 complete de 5 în loc de 2, apoi cazarea unor decizii etc. Pasul 2: cercetarea fiecărui magistrat , procuror sau judecator privind modul de accedere pe post / functie. Cred cu maximă convingere că unul din 3 magistrați nu au ce cauta acolo unde sunt. Cu riscul de supraaglomerare a instanțelor trebuie făcut pasul 2. Cine este îndreptățit să facă parte din comisiile de reevaluare??? Orice magistrat care nu a fost contestat în carieră.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva