13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MONSTRII PROCURATURII – Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Brasov Claudiu Sandu oripileaza societatea cu destainuirile sale: "Am avut un inculpat tinut 5 luni in arest preventiv, pentru care in final am dat solutia clasarii... Am cerut arest preventiv pentru a nu lua legatura cu ceilalti inculpati... Dupa analiza tuturor probelor, am stabilit ca nu sunt suficiente pentru a-l trimite in judecata". Sandu, care nu a raspuns pentru rateu, este unul dintre procurorii care stau mot la proteste

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

10 January 2019 17:22
Vizualizari: 24193

Doamne fereste! Teama de a nu fi trasi la raspundere profesionala pentru rateurile incasate, indignarea ce ii cuprinde cand aud de Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie si de Inspectia Judiciara, dar si grija de alti procurori prinsi cu mata-n sac, ii fac pe unii procurori sa se autodenunte in direct. Probabil cu intentia de a minimiza efectele inregistrarilor de la DNA Oradea (Click aici pentru a citi) prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, Claudiu Sandu (foto) a acordat un interviu pentru Ziare.com in care a dezvaluit nonsalant ca a tinut in arest preventiv un inculpat timp de 5 luni, pentru ca in final sa dispuna solutia clasarii. Motivul privarii de libertate pentru aproape jumatate de an a fost, sustine Sandu, de a-l impiedica pe inculpat sa ia legatura cu alte persoane. Halucinant este ca, din modul in care se destainuie, deducem ca procurorul Claudiu Sandu, cu o vechime in magistratura de aproape 12 ani, nu are nici cea mai mica remuscare pentru privarea de libertate a unei persoane care nu s-a facut vinovata de savarsirea vreunei infractiuni, desi prin actiunile sale a vatamat in mod evident drepturi fundamentale precum dreptul la viata, dreptul la demnitate umana si la libertate.


Colac peste pupaza, seful Parchetului Tribunalului Brasov, Claudiu Sandu, isi exprima ingrijorarea si revolta fata de Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie care, zice Sandu, va face imposibil pentru un procuror sa mai poata realiza un flagrant. Cum a ajuns la aceasta concluzie, nu stim, dar ne frapeaza modul in care un procuror, care sustine ca nu are de ce sa se teama, reactioneaza la posibilitatea tragerii sale la raspundere materiala si chiar penala. Declaratiile procurorului Claudiu Sandu sunt, din punctul nostru de vedere, halucinante si vin sa intregeasca tabloul si scoala de gandire a celor care prin toamna se cocotau pe scarile Palatului de Justitie din Capitala pentru a protesta pentru nici ei nu mai stiu ce. Caci, asa cum reiese din fotografiile de mai jos, procurorul Claudiu Sandu a fost printre primele persoane care s-au prezentat la protestul magistratilor, cerand singurel sa fie evaluat.

De remarcat mai este si faptul ca, din postura de procuror care se teme pentru viitorul sau, astfel cum a declarat, Claudiu Sandu isi manifesta ingrijorarea pentru procurorul general al Romaniei Augustin Lazar si pentru sefa Inaltei Curti Cristina Tarcea, despre care sustine ca sunt supusi, in mod inadmisibil, unui linsaj. In aceeasi situatie se afle, zice Sandu, si anumiti judecatori si procurori verticali. La cine s-o referi?

Intrebat de ce se mai teme, procurorul Claudiu Sandu a marturisit ca se teme si de Inspectia Judiciara, fiind preocupat mai mult de faptul ca nu exista o procedura transparenta de numire a conducerii acestei institutii. Interesant, apreciem noi, cum in ultima perioada Inspectia Judiciara, care isi face treaba laudabil, in ciuda tuturor presiunilor, a ajuns sa starneasca interesul unor judecatori si procurori. Exact al acelora care s-au opus si Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie si sunt mari sustinatori ai MCV.

Iata halucinanta destainuire a procurorului Claudiu Sandu facuta Ioanei Ene Dogioiu de la Ziare.com:

Raspuns: Trebuie inteles ca arestarea nu se decide pe aceleasi probe pentru care se pronunta solutia finala. Eu am avut un inculpat tinut 5 luni in arest preventiv, pentru care in final am dat solutia clasarii.

Intrebare: Cum asa?

R: Pentru ca in final, dupa analiza tuturor probelor, am stabilit ca nu sunt suficiente pentru a-l trimite in judecata.

I: Si cum de erau suficiente pentru arest preventiv?

R: Am cerut arest preventiv pentru a nu lua legatura cu ceilalti inculpati. Era un furt si erau probe ca a participat, inclusiv imagini, insa dupa ce am terminat toate investigatiile si am tras linia, am trimis in judecata trei persoane. A durat luni de zile, pentru ca trebuie sa citesti personal toate documentele, sa asculti toate inregistrarile, am luat listing-urile telefonice pe diferite celule, sunt zeci de mii. Softul nostru e complet depasit.

Am avea nevoie pentru investigatii de investitii majore in tehnica pentru a ajunge aproape de nivelul statelor civilizate. Acolo probabil ca in 24 de ore se rezolva totul.

Ca procuror, trebuie sa fii hotarat si sa-ti asumi ca la un moment dat se poate intampla asa ceva pana cand investighezi totul. E riscul profesiei pe care procurorii nu si-l vor mai asuma.

Vorbeam de linsaj. El este tintit pe anumiti procurori si judecatori, cei verticali. Ei devin tinte. Avem exemplul presedintei ICCJ sau al procurorului general. Este inadmisibil. Iar faptul ca ei sunt zilnic plimbati prin media este o alta presiune asupra magistratului.

In aceste conditii, un magistrat cinstit se gandeste ca e preferabil sa nu mai faca investigatii sau sa-si protejeze familia si viitorul. Sunt situatii pe muchie de cutit in care procurorul trebuie sa-si asume riscuri. Este posibil ca pe viitor sa nu si le mai asume nimeni: daca va veni autorul sa recunoasca, bine, daca nu, la revedere! Situatia e grava. Autoritatea statului e grav afectata prin presiunea asupra magistratilor corecti.

I: Va temeti?

R: Da, recunosc public. E o teama cu privire la viitorul meu, nu pe functie, ci pentru viitorul meu ca procuror care vrea sa fie independent sa isi faca treaba, sa aiba parghii si sa fie protejat pentru munca lui, nu sa fie transformat in tinta.

Publicam in continuare cateva declaratii scandaloase facute de procurorul Claudiu Sandu in interviul pentru Ziare.com:

"-Mie nu mi s-a parut ca ceea ce a iesit in spatiul public (n.red. -inregistrarile de la DNA Oradea) ar avea vreo insemnatate juridica. Nu am auzit pe nimeni acolo spunand ca vor fi ticluite probe ca sa faca rau unor oameni. Poate ca modul de exprimare nu este pe placul tuturor. Eu, personal, nu cred ca acele discutii pot conduce in vreun fel la concluzia ca cineva a ticluit dosare sau probe in dosare pentru "a linisti". Nu acesta era sensul discutiei si cine sustine contrariul nu are dreptate.

-Daca as fi procuror acolo (n.red. - la DNA Oradea), as solicita judecatorilor achitati sau care se plang ca au fost santajati sa prezinte public copii dupa dosarele pe care le au, ca sa vedem cu totii rechizitoriile, probele administrate in cauza, motivarea instantelor. Daca se doresc judecati publice, sa facem judecati publice!

Nu e admisibil ca procurorul sa fie blamat, demonizat, pentru ca a trimis in judecata un judecator care apoi a fost achitat, cat timp nici nu stim care e temeiul achitarii. Daca vrem sa purtam discutia, trebuie sa o purtam cu dosarele in fata!

-Este un linsaj general impotriva tuturor procurorilor, inceput in urma cu ceva vreme, dar care creste saptamanal. Unii colegi, ei mi-au spus, chiar sunt speriati. Au rate, au familii, nimeni nu-si permite sa-si piarda slujba peste noapte. Orice magistrat cinstit care traieste din salariu isi pune aceasta problema. S-a trecut de ceva timp o linie rosie in justitie, aceea care spune ca nu ar trebui ca oameni care-si fac treaba cu buna credinta sa fie supusi presiunii si, mai ales, discursului public in care toti suntem considerati sobolani, hoti, grup infractional organizat. Trecuta fiind linia rosie, presiunea politica asupra procurorilor este uriasa. O simt eu, o simt colegii mei, multi se tem sa mai semneze rechizitorii.

-(n.red. - De ce se tem procurorii?) Pe de-o parte, este vorba despre Inspectia Judiciara, unde nu exista o procedura transparenta de numire a conducerii. Inspectorii judiciari sunt, cei mai multi, fosti sefi de parchete sau instante, adica magistrati care, cel putin in cazul parchetelor, nu au mai facut de ani de zile dosare. Nici eu nu mai fac, pentru ca ma ocup de chestiuni manageriale. Si mereu m-am intrebat cum se face ca nu ajung inspectori si procurori care instrumenteaza efectiv dosare?

Apoi, avem sectia de investigare a magistratilor, o creatie absolut incorecta din punctul nostru de vedere, pentru ca e anormal sa existe o sectie de anchetare a unei categorii profesionale. Cand competenta de investigare a magistratilor era generala, cel care era corupt nu stia de unde vine anchetatorul, putea fi un denunt la Suceava pentru o infractiune din Constanta.

Acum, nu mai este nicio frica, nu poti fi prins decat de sectia speciala si e imposibil sa faci un flagrant. Deplasarea fizica a magistratului de la Bucuresti la Baia Mare dureaza 12 ore.

In acelasi timp, cei investigati de sectia speciala sunt supusi presiunii. Desi se spune ca sunt 200-300 de dosare la acesta sectie speciala, primele dosare investigate sunt cele de ieri. De ce nu sunt investigate dosarele vechi, de acum 5 ani, acelea pentru care exista atata discutie la restul parchetelor? Fiecare se intreaba daca nu va deveni tinta si nu va fi citat telefonic maine.
A treia chestiune de presiune este raspunderea materiala a magistratilor in caz de asa-zisa eroare judiciara. E incorect sa existe obligatia legala de a te indrepta impotriva unui judecator sau procuror, daca se da o solutie de achitare."

Iata imagini cu procurorul Claudiu Sandu de la protestele de pe scarile Palatului de Justitie din Bucurest:

*Cititi aici interviul integral acordat de procurorul Claudiu Sandu pentru Ziare.com

Comentarii

# Iulian date 10 January 2019 15:42 +21

Asemenea specimene, cu asemenea gandire.... iremediabil! Culmea, chiar crede ca a facut bine ceea ce a facut! Doamne, oare ne mai facem bine!

# Nicolae Clivet date 10 January 2019 16:07 +7

RUSINE ROMANIA! RUSINE CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII! RUSINE MINISTERUL JUSTITIEI! RUSINE PICCJ! Sa declari nonsalant, ca din lipsa dotarii cu un soft, ai preferat sa suplinesti cu tinerea la arest a unei persoane 5 luni de zile? Probabil are si demisia depusa, ca altfel, CSM trebuie sa dispuna suspendarea si evaluarea psihiatrica a domnului Claudiu Sandu. Nu cred totusi ca este adevarat ce a declarat pt. presa, totusi este nevoie de un control, nu cred ca judecatorii din Brasov ar emite asemenea mandate de arestare.

# Andra date 10 January 2019 20:46 +6

Nu sunt nici vrăjitoare, nici profet, însă pot ghici* cu precizie maximă doar uitându-mă la cantitatea de impostură şi răutate a idioților... văzând indubitabil că viitorul acestei țări în următorii 2 ani va putea fi asociat cu plata facturii zecilor de ani în agonia şi extazul prostiei desăvârşite. Iar dacă privesc "peste gard" la marea poartă a Europei se aud urletele disperate ale pupincuriştilor care ne "profețesc"că în cel mult 3 - 4 ani nu vor mai avea pe cine să pupe nici pe obraz cu atât mai puțin pe fund... Deoarece n-or să mai fie motive pe interes şi nici bani pentru plătit mincinoşi cu funcții nemeritate. Mai pe scurt: Epoca asta se va închide[oricum] Iar viitorul daca va mai exista! <img src=ops:' /> el va aparține doar adevărului şi dreptății, beneficiari fiind doar cei ce merită.

# andrei date 11 January 2019 07:16 +1

nu te grabi Andra, caci viitprul, in acest caz, va apartine judecatorilor plini de interese personale, verosi si care deja au luat-o razna, creandu-si alt sistem paralel. Nu te speria, vor doar sa nu se stie ... si implicit, sa nu o poti dovedi.E simplu. Puterea trebuie exercitata; au fost inlaturati procurorii, ce nu au stiut sa o exercite si au fost adusi ei, juzii- ce nu vor sti nici ei sa o execite. Urmatoarea faza este autocratia sau controlul politienesc - militar, unde nu se vad lucrurile decat in alb si negru; griul nu exista .

# DOREL date 10 January 2019 16:11 +6

Un exemplu de dementa profesionala, din pacate generalizata in sistem, atat intre procurori (Stoina, Bucsan, Papici, Cerbu, Tulus, Camelia Sutiman, Cameila Rosu, Negulescu, Man, Chirculescu, Negulescu, Onea ...) dar si judecatori (Livia Stanciu, Ionut Matei, Dorel Matei ..), pentru care satisfactia maxima e nenorocirea (=paradirea) semenilor ! Si b): forme de viata bolnave de sadism, croite dupa chipul si asemanarea lui Traian Basescu ! Parerea mea ..

# Rusine Rezistentilor DinJustitie date 12 January 2019 01:13 +1

Sinistră pleiada asta de proocurori rezist. Pe banii contribuabililor. Îi plătește Comjsia de la Veneția, la nerușinarea asta s-a ajuns? Lumea nu le cere decît să-și facă treaba și să aibă răspunderi ca orice alt cetățrean. Ei sînt zei? :sad: I-a făcut Soros zei? Să fie trimiși almuncă sau dația fară, și-au luat prea multe libertăți pe nemuncă. Felicitări LUJU!

# ANONYMOUS date 10 January 2019 15:44 +9

Ce fata de prost si de analfabet are si cu cata seninatate vorbeste acest analfabet sa tii pe cineva arestat 5 luni de zile,iar pana la urma rezultatul sa fie zero barat ca si el de altfel.Huooooooooo Dilaule !

# unul din lumea cea mare date 10 January 2019 15:44 +20

ba romanilor,se vede cit ce cit CLAR cine are drept de viata si de moarte asupra voastra?hai nu mai deteti cu rosu ca atuncilea cind va spuneam ca astia nu/si merita salariile nesimtite(sustinuti chiar de judecatori).hai mai are corajul frunul sa mai deie cu rosu ???de cind va zic eu ca astia trebuiesc judecati public si stirpita saminta lor ca in veci sa nu mai rasara asemenea nenorociti.ba concetatenilor vedeti unde au dus 15 ani de prostie cu moroiulk si cu hitlerica in spilhozeni?ba pina nu este judecat in primul rind moroiul si cu hitlerica ,o sa stati ca babele pe marginea santului comentind la atrocitatile acestor nenorociti care deja trebuiau ,,ridicati,,cit mai sus,sau cum spune aliatul principal hange,m high

# unul din lumea cea mare date 10 January 2019 15:50 +15

stau si ma intreb,cum dracului astia au intrat la ineme,nu/mi explic altfe intrarea lor cit si terminarea inemelei deciT si NUMAI PE SPAGA. UITATI ACILISA MOSTRA DE GINDIRE DE MERMELITOR,,"-Mie nu mi s-a parut ca ceea ce a iesit in spatiul public (n.red. -inregistrarile de la DNA Oradea) ar avea vreo insemnatate juridica. Nu am auzit pe nimeni acolo spunand ca vor fi ticluite probe ca sa faca rau unor oameni. Poate ca modul de exprimare nu este pe placul tuturor. Eu, personal, nu cred ca acele discutii pot conduce in vreun fel la concluzia ca cineva a ticluit dosare sau probe in dosare pentru "a linisti". Nu acesta era sensul discutiei si cine sustine contrariul nu are dreptate.VA VINEA CREDE??????????DOAMNE UCIGA/I/AR TOACA!!!!!!!!!!!

# DODI date 10 January 2019 15:55 +5

Bună e frica de omul sănătos. La cap. Deocamdată mulți dintre procurorii paraditori ai țării nu au dat socoteală de fărădelegile comise. Din această cauză mirosul funiei care se apropie de par îi îngrozește. Și e bine acest lucru. Ar fi cazul ca acest miros să le stăruie în nări tot timpul și să aplice legile în spiritul și litera lor tot timpul. Nu cu dublă măsură și nu la ordin. Din păcate, precum milițienii deveniți peste noapte polițiști dar păstrându-și mendrele și metehnele, nici în acești procurori, lupi mascați în oaie nu cred. Este necesară, și se poate face, o evaluare a istoricului rateurilor fiecărui procuror iar cozile de topor să fie date afară din justiție. Asta dacă vrem să schimbăm ceva. Altfel schimbând din mers un vagon la tren dar păstrând locomotiva nu rezolvăm nimic.

# morarescu date 10 January 2019 15:59 +9

Aluzie transparenta la judecatorul care a luat masura arestarii preventive, respectiv la cei care au prelungit-o. Fara regrete, convins poate ca i-a facut un bine inculpatului netrimitandu-l in judecata, fara sa-si puna o clipa problema ca masura a fost excesiva iar omul a suferit nemeritat.Doar atata poate- un golan ! 

# şişu date 10 January 2019 16:28 +4

Gândire de miliţian comunist ajuns procuror democrat!Tot interviul lui se bazează pe ideea comunistă de supraveghere generală a societătii pe care trebuia să o facă procurorul!Adică să le ştie pe toate ca o moaşa comunală şi să se bage in toate ca mararul !Adică să fie un fel de Dumnezeu!Observati ca in opinia lui procurorul nu greseste niciodată!El îşi asumă riscuri!Dacă îî iese pasenta e bine!Dacă nu incepe să scheaune că nu este protejat,nu are dotari şi nu are bani!Si ca toti procurorii de modă nouă ,dacă le iei interceptările,nu mai stiu să facă dosare!In schimb ei trebuie să ştie cu cine isi fac concediile judecătorii(c asă -i poată recuza zicese)dar judecătorii nu trebuie să stie nimic din ce fac procurorii si nu ii pot controla!Cum procurorii sunt subordonati ierarhic ,ce ar trebui să facă o parte care observă ca avocatul părţii adverse face concediile cu procurorul general al unei curti de apel?Să ii recuze pe toti procurorii din raza curtii?Sa nu mai intre nicunul in dosare?

# Florin date 10 January 2019 17:15 +2

Atata poate, atata da !!! Din pacate nu este singular....

# indignatu date 10 January 2019 17:33 +4

Acesti banditi din magistratura trebuie sa plece la canal!

# Statu-Palma-Barba-Cot date 10 January 2019 17:51 +4

Exista in magistratura oameni integri,fără niciunde dubiu.Din pacate nu exista zi de la Dumnezeu sa nu apară dovezi incontestabile ca tot prin magistratura defilează cu mare goma si psihopați ,niște criminali ,unii dintre ei puși parca inadins în funcții de conducere și care întâi arestează și abia apoi caută probe.Ăstia nu sunt oameni,nu sunt nici macar animale nu sunt!,Sunt niște forme de viață aberante, niște unelte criminale plătite de stat din banii contribuabililor.Ce fel de stat de drept e ăla care accepta sa plătească gras niște mutanți tortionari ,lasandu-i sa-și facă de cap, fără sa ia nici măsură împotriva lor?Asta este întrebarea mea,un om simplu, care vede ce se-ntâmplă și nu e chior ca ăla e la Cotroceni!Dacă nu sunt eliminați torționarii din justiție ,sa nu ne miram cand or s-apara oameni care ,cu orice risc, isi vor face dreptate singuri.

# Cristina date 10 January 2019 17:52 +4

Arestat urgent pentru abuz în serviciu, cercetare abuziva și represiune nedreapta! Este inadmisibil într-o societate democratica sa încalce, în asemenea maniera, drepturile fundamentale ale omului. Sa se sesizeze, din oficiu, Inspecția Judiciara, pentru neglijenta foarte grava, în exercitarea atribuțiilor de serviciu! Cum adică? Distruge viata unui om pentru ca el este procuror? Să-și asume răspunderea și consecințele faptelor lui. Ajunge cu abuzurile unor persoane incapabile și incompetente sa soluționeze un dosar în conformitate cu legea!

# Drona date 10 January 2019 18:30 0

Dumniezăi în șlapi

# Judecator iccj date 10 January 2019 19:09 +3

Cat de golan poti fi sa spui astfel de lucruri in fata unor cititori inteligenti ?suntem curioși ce ar fi facut acest golan daca tatăl sau fiul său ar fi stat 5 luni in arest preventiv si apoi o mizerie de procuror ca el ar fi spus public ca a dat clasare?!mizerie umană care distruge vieți si familii. Asta e acest asa zis magistrat. Dacă tăcea era altceva

# Rusu date 10 January 2019 19:34 +2

Nu-mi vine sa cred ca un procuror poate da o asemenea declaratie. Daca declaratia este reala acest om nu ar trebui samai lucreze la parchet? Cred ca locul lui este in penitenciar? Dumnezeule, sistemul judiciar este in colaps! Societatea isi pierde indrederea in aceasta institutie. Trebuie facuta o curatenie generala in toate parchetele din Romania si eliminate astfel de exemplare!

# Mlapatrat date 10 January 2019 19:37 +2

Justitia se va face bine cand procurorii nu vor mai fi magistrati.

# vasile date 10 January 2019 20:02 +3

Până la urmă nu procurorii sunt de vină , ci judecătorii. Ei decid şi trimit omul după gratii. Cum au judecat probele, cum au gândit. Pe ei să-i scoateţi în faţă pentru asemenea mizerii.

# Văduva Florea date 10 January 2019 20:15 +1

Nu este un caz izolat.Decizii absurde și nedrepte se iau și la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.Se dă câștig de cauză pârâților și se sancționează păgubiții.Oare mai este dreptate în România?Cu astfel de justiție, care protejează hoții și corupții, România este pierdută.

# Carcotas date 10 January 2019 21:57 +2

Fiind urmasul unui milițian comunist, normal ca-l depășește un furt banal si pentru ca nu pricepe iute despre ce e vorba alege sa tina oamenii degeaba in arest. Nu de Inspecție ar trebui sa ti fie teama, ci de bătaia lui Dumnezeu.

# Pintea date 10 January 2019 23:09 +1

Ce las! Distruge vietile altora dar se teme pentru el si pentru sistemul care l-a selectat pe criteriul lipsei de caracter si al incompetentei. Toti astia care ies in fata cu bazaconiile alea lipite pe piept dandu-se oprimati, ar trebui transferati la tara undeva, sa se ocupe cu crimele din birturi, asa cum in 2012 hidosi ca asta au anchetat persoane care au participat la referendum, referendumul fiind o forma democrata de consultare a poporului. Dar revolta anarhica a astora nu trebuie sa o sanctioneze nimeni, pentru ca ei sant legea insasi.

# Gilu date 10 January 2019 23:33 +1

Putreziciunea putreziciunilor ! De boli te mai poti vindeca , dar de prostie si de rautate , nu te mai faci bine niciodata ! Du- te , ma , si te spanzura ! Nu uita sa - l iei si pe Selaru ...

# Av Obirsanu Carmen date 11 January 2019 00:12 +3

Cred ca acest individ se refera la un grup infractional din care obligatoriu face parte si cel putin 4 judecatori. Sa explic : Acest procuror cu vechimea de 12 ani in profesia a prins doar perioada in care procurorul solicita arestarea si prelungirea arestarii nu si perioada anterioara cind procurorul aresta. Deci acest procuror a solicitat unor judecatori atit arestarea victimei cit si prelungirea de 4 ori a mandatului de arestare preventiva. Si judecatorii au admis cererile procurorului in cauza. Si atunci cum se simt toti cei 7-8 procurori, judecatori care au contribuit la aceste faradelegi? Este vorba de procurorul care solicita arestarea, procurorul de sedinta, judecatorul din prima instanta, procurorul de sedinta din calea de atac, judecatorii din calea de atac a arestarii si apoi situatia se repeta de fiecare data cind acest tembel a solicitat prelungirea arestarii.

# Zatarra date 11 January 2019 04:49 0

5 luni in care poate ,aluia de la bulau ,i-a murit unul din parinti, poate l.au dat afara de la munca,5 luni in care putea muri la bulau.Toate pentru un furt. Protestarul asta ar fi trebuit ejaculat din procuratura ,a doua zi dupa protestul la care a participat.Asta sta pe 200.000.000. de lei vechi salar ca sa paradeasca destine si sta din banii noatrii.Si sunt multi ca el..

# Zatarra date 11 January 2019 04:52 +1

12 ani?? Dupa 12 ani e prim procuror? Dar ce a facut asta? S.N.S.P.A..ul si apoi si-a dat doctoratul cu Coldea??

# Marin TULUS OLt date 11 January 2019 07:11 +1

Cum este posibil să nu/l declari vinovat si să/l excluzi din magistratura pe un asemenea individ care s/a jucat cu libertatea unui OM?! Aceata este crima care este săvârșită de toti cei implicati si de se sefii lor de la PICCJ CSM ! Dar este de vina si legislativul care nu a prevăzut in legislatie toate oportunitătile si caile de atac impotriva unor indivizi de acest gen.Făceam referendul pt. familie dar pt. justitie nu am făcut!Introduerea juratilor si modalitatea de desemnare a magistratului trebuie revizuita.Insă ei parlamentarii nu sunt in stare sa dea legi pt. popor, dar ne mândrim ca suntem membrii UE si spunem demagogic ca avem stat de drept!SRL/urile de făcut magistrati si avocati trebuie să dispară dacă vrem să fim stat de drept!Am expus modul in care avocatii insxcrisi la Bota au fost hăituiti pt. ca UNBR/ul condus de Florea să prospere din banii publici si din alte venituri de la pers.fizice sau juridice sau din alte afaceri necurate si se vede că nu au avut decâ

# Marin TULUS Olt date 11 January 2019 07:12 0

si se vede că nu au avut decât acest scop.Din această cauză îti este silă să vezi politicienii la conducerea Europei !!!

# santinela date 11 January 2019 08:31 0

Bai dar toti nenorocitii astia de procurori( de la DNA)-priviti mecla astuia- au avut parte numai de victime asa de blinde ? Nu s-a gasit niciuna sa-i caute putin pe "acasa sau pe strada-asa intimplator"- si sa-i intrebe de sanatate ?? Sa vedeti cum li se "scurge" vitejia in izmene si devin mici,mici de tot,asa cum sint de fapt !

# Dan date 11 January 2019 09:44 +1

Sa-i dam un caz lui Sandu: sa presupunem ca-si banuieste sotia de relatii extraconjugale.Ce face, dipune retinerea ei catava vreme pentru cercetare pentru a nu putea lua legatura cu... suspectii in ale adulterului? O asemena minte la un procuror e deja o "inovatie" unica, cel putin pe meleagurile europene. B ravo Sandule!

# belgianca date 11 January 2019 10:11 +1

voi la ce va asteptati daca madame SEFA DNA CUVEAUA MOV NU A PATIT NIMIC SAU TRACTORISTUL COMUNIST SINT PRTEJATI DE MARELE JOS LANIS PLUS SA NU UITAM DE MADAMES GARCEA SI STANCIU CRED CAR FI FOARTE SA SE INCEAPA CU CUCUVEA MOV APOI STANCIU GARCEASI HAITA DE PRADUITORI . VA AMINTI CE A SPUS IERI SEARA JEAN PAULMARE SEF AL UE NU TOLERZ NICI O ABATERE IN LUPTA ANTI CORUPTIE .DECI LA MUNCA DRAGILOR .DEMONSTRATI CA ATI INTELES INDEMNUL

# Andra date 11 January 2019 15:07 +2

Ar fi mai interesant cum au ajuns acesti incapabili procurori sau judecatori, aia la INM cum i-a promovat? Pe ochi frumosi? Cum a ajuns asta prim-procuror? Tot pe ochi frumosi? Ca de competenta nu prea poate fi vorba, atat timp cat se lauda ca a tinut pe unul aiurea in arest pana sa scarpinat in koor, ca nu a cercetat el nimic, a aruncat dosarul intr-un raft si a uitat de el, ca la furt daca nu gasesti nimic in 2-3 zile, adio. Oare acei judecatori ce fel de jivine sunt de au tinut in arest 5 luni pe unul fara probe si pe justificari de copil de gradinita? Nu ar fi normal ca si procurorul si judecatorul sa stea amandoi in arest 5 luni ca sa nu i-a legatura unul ca altul. Justitia incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Cosa Nostra sau cartelurile mexicane, macar aia au onoare.

# Andra date 11 January 2019 15:20 +1

Ar fi mai interesant cum au ajuns acesti incapabili procurori sau judecatori, aia la INM cum i-a promovat? Pe ochi frumosi? Cum a ajuns asta prim-procuror? Tot pe ochi frumosi? Ca de competenta nu prea poate fi vorba, atat timp cat se lauda ca a tinut pe unul aiurea in arest pana sa scarpinat in koor, ca nu a cercetat el nimic, a aruncat dosarul intr-un raft si a uitat de el, ca la furt daca nu gasesti nimic in 2-3 zile, adio. Oare acei judecatori ce fel de jivine sunt de au tinut in arest 5 luni pe unul fara probe si pe justificari de copil de gradinita? Nu ar fi normal ca si procurorul si judecatorul sa stea amandoi in arest 5 luni ca sa nu i-a legatura unul ca altul. Justitia incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Cosa Nostra sau cartelurile mexicane, macar aia au onoare.

# Steu date 11 January 2019 21:42 +1

TOTI GOLANII ASTIA ASA NUMITI PROCURORI JUDECATORI IN FRUNTE CU CLANUL MILITIENESC CRIMINAL MAFIOT TREBUIESC DEZOSATI DIRECT APOI BAGATI IN FORMOL SI TRASEU IN BORCAN CA LA MINA MINOVICI TUVA RASA GOLANEASCA DE BAGABONZI PAI BAGATI LUMEA LA PUSCARIE ARZAVAR PE MATE CA SA INTRATI IN POSESIA. TRASTULUI CQV EULUI TUVA RASA SPURCATA DE SATANISTI ASTIA SLUGOII LUI BAHOMET CORNUTU CARE SINTETI I DEGHIZATI IN JUDECATORI ,PROCURORI MILITIENI GREFIERI, DIAVOLI ORDINARI VA VENII ZIUA IN CARE VETI FACE PLATA TOTUL PLEACA SI ARE LEGATURA DE LA SPURCATUL DE CNP ATRIBUIT FIINTELOR UMANE PENTRU FII TRANSORMATI IN SCLAVI

# Mama Mia date 13 January 2019 11:43 0

Este foarte grav ca are capacitatea tehinco-lirică să aducă mereu argumente in favoarea lor. O sucește in stil MAFIOT

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2024 – Buda nu se da dus

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva