21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Mai poate fi considerat legitim mandatul unui deputat care voteaza Certificatul Verde?

Scris de: av. Florin Constantin DURGHEU | pdf | print

22 November 2021 11:58
Vizualizari: 5482

Mai poate fi considerat legitim mandatul unui deputat care voteaza Certificatul Verde prin incalcarea juramantului depus si prin nesocotirea vointei a 65% din populatia Romaniei?Toata lumea stie faptul ca, din pacate, DOAR la nivel teoretic, deputatii si senatorii trimisi de popor in Parlamentul Romaniei reprezinta vointa poporului.

In realitate, doar foarte putini parlamentari consulta vointa celor care i-au trimis in Parlament referitor la teme sensibile ce tin agenda publica.

Acum, poate mai mult decat niciodata, aroganta, ignoranta si necunoasterea unor principii fundamentale statuate in Constitutie sunt vizibile la majoritatea parlamentarilor care ar trebui sa reprezinte vointa majoritatii cetatenilor Romaniei, in nici un caz a unei minoritati talibanizate din procentul de aproximativ 35% reprezentat de populatia vaccinata.

Cand pe langa aroganta, ignoranta si necunoasterea principiilor constitutionale, exista si o doza excesiva de servilism/slugarnicie, efectele generate de catre legile adoptate sunt dezastruoase!

Acum, partea isterizata a minoritatii vaccinate (exista numeroase persoane care au ales sa se lase intepate cu unul dintre serurile „minune” asa zis anti Covid 19, dar respecta decizia majoritatii care a ales sa nu se vaccineze si nu doreste sanctionarea acestei majoritati) asteapta cu sufletul la gura ca, majoritatea deputatilor sa voteze nazista lege a certificatului verde, lege care ar permite dreptul la viata, la sanatate, la munca si la educatie doar persoanelor vaccinate.

Mai mult, cateva „minti luminate” usr-iste si pnl-iste doresc ca persoanele infectate cu virusul devenit celebru peste noapte care ajung la spital si nu s-au vaccinat, sa suporte contravaloarea tratamentului medical.

Fiind evident faptul ca obligarea persoanelor care nu s-au vaccinat sa-si achite contravaloarea procedurilor medicale, ar fi (inca) o incalcare brutala a unor dispozitii constitutionale, se nasc, cel putin, urmatoarele intrebari legitime:

1. Cata minte poti sa ai tu, politicianul careia i-a venit aceasta idee „geniala”, sa le impui unor cetateni care, desi au contribuit zeci de ani la asigurarile de sanatate dar au ales sa nu se lase intepati cu aceste seruri experimentale, sa-si achite tratamentul din spital in cazul in care ar avea nevoie de asa ceva?

2. Cum de nu i-a venit aceluiasi politician „genial” sau vreunui alt coleg de partid la fel de „genial”, ideea de a-i obliga pe drogati si pe alcoolici sa-si achite procedurile medicale necesare dezintoxicarii?

3. Cum se face ca, desi efectul nociv al fumatului este bine cunoscut de multa vreme, nici unui usr-ist sau pnl-ist nu i-a venit „geniala” idee de a-i obliga pe cei care au fumat zeci de ani si s-au imbolnavit de cancer pulmonar, de exemplu, sa-si achite contravaloarea tratamentului de cancer?

4. Nu este ciudat faptul ca, aproximativ aceleasi persoane care au decis achizitionarea de catre Romania a nu mai putin de 120 milioane de doze de vaccin, doresc sa-i oblige pe cetatenii care au avut nevoie de tratament anti Covid 19, dar nu s-au vaccinat, sa-si achite tratamentele din spitale?

Lasand la o parte ca pe mine nu ma poate convinge nimeni de faptul ca, aceleasi persoane care acum 2-3 ani spuneau public ca suntem prea multi oameni pe aceasta planeta, acum vor sa ne faca cu forta tuturor un bine, vaccinandu-ne cu serurile vandute tot de ei, observ cu deferenta faptul ca autoritatile nu sunt preocupate deloc de sanatatea populatiei ci doar de injectarea vaccinurilor pe care le-au achizitionat din banii tuturor contribuabililor, inclusiv a majoritatii nevaccinate.

Cine poate contrazice cu argumente pertinente sustinerea anterioara, din moment ce:

1. La o piesa de teatru, intr-o librarie sau intr-un mall, pot intra nestingherite persoane vaccinate care pot fi infectate si care, in mod evident, pot transmite carcalacul?

2. Avem tot mai multe dovezi ale faptului ca DSP-ul da liber la circulatie unor persoane infectate cu SARV COV 2 dar care sunt posesoarele certificatului verde, fiind vaccinate?

Cu toate ca foarte multa lume stie faptul ca, atunci cand DSP-ul vine acasa la o persoana infectata cu SARV COV 2, testeaza doar persoanele nevaccinate din acea casa, reamintesc situatia relatata public de catre domnul Iulian Surugiu, Liderul Sindicatului Agentilor de Politie:

„Eu sunt vaccinat cu doza trei, ultima doza pe 3 octombrie. Dupa cateva zile, am avut simptome: mi-a curs nasul, tuse, febra interioara si ca orice om normal mi-am facut teste rapide.

M-am testat acasa, a iesit pozitiv.

Apoi am sunat la DSP Bucuresti. Mi-a raspuns o fatuca si mi-a spus: .

I-am spus ca mie nu-mi vine sa cred ce aud”, a sustinut Iulian Surugiu, la Antena 3.

3. Politicienii care promoveaza vaccinarea cu serul minune sustin, pe cat de nonsalant, pe atat de mincinos faptul ca vaccinurile impotriva Covid 19 sunt sigure si nu au reactii adverse?

Pentru a spulbera orice dubiu, reamintesc declaratia Presedintelui Klaus Iohannis, declaratie facuta recent: „Reactiile adverse ale vaccinurilor sunt povesti”...

4. Este evident faptul ca vaccinul iti poate oferi orice, dar nu imunitate.

Vaccinandu-te, primesti un zertifikat care iti da dreptul sa intri in mall-uri, restaurante, chiar sa dansezi la anumite concerte dar, in nici un caz, nu primesti imunitate!

Dovada irefutabila a acestui fapt o avem din tarile „civilizate”, tari in care, desi s-au lasat intepati majoritatea cetatenilor, virusul este omniprezent generand o spaima imensa!

Ceea ce se intampla acum in Israel, tara care are un procent de 85% din populatia adulta vaccinata, in Olanda, unde procentul populatiei vaccinate este de aproximativ 80%, Germania si Austria, tari care au un procent de aproximativ 70% din populatie vaccinata, ar trebui sa le dea de gandit politicienilor nostri.

In contextul in care zilele acestea Germania raporteaza peste 50.000 de infectari pe zi, este interesant de reamintit faptul ca unii oficiali germani ne catalogau ca fiind „idiotii Europei”, cand noi aveam 15 – 18.000 de infectari pe zi.

Si mai interesant este cazul Austriei tara care, desi a impus de ceva vreme lockdown-ul doar pentru nevaccinati, este sufocata de numarul mare de noi infectari raportate zilnic.

Din moment ce in Austria, in ultima vreme, au zburdat liberi pe strazi si prin magazine doar vaccinatii, se naste intrebarea legitima: cum de s-a raspandit atat de mult carcalacul din moment ce nevaccinatii au fost tinuti sub cheie, in casele lor?!?

Pentru a spulbera orice dubiu referitor la faptul ca autoritatile sunt preocupate exclusiv de injectarea populatiei cu cat mai multe doze, chiar si expirate, din cele 120 milioane de doze rezervate pentru Romania, reamintesc doua aspecte ce tin exclusiv de „politica medicala”:

1. Cu toate ca este lesne de constatat faptul ca majoritatea cadrelor medicale sunt epuizate de munca depusa de la inceputul pandemiei, unele minti „luminate” ale politicii dambovitene vor sa introduca obligativitatea vaccinarii cadrelor medicale sub sanctiunea desfacerii contractelor de munca daca, dupa trecerea a 30 de zile de suspendare a contractelor de munca, nu „le vine mintea la cap” si accepta sa fie vaccinate.

Le reamintesc acestor „minti luminate” ca aceleasi cadre medicale carora acum vor sa le desfaca contractele de munca, au luptat cu virusul in prima linie, fara a fi vaccinate, in toate cele 3 valuri anterioare.

Mai mult, (si) pe cei pe care acum vor sa-i arunce ca pe niste masele stricate din sistem ii considerau eroi.

2. La concursul de intrare in rezidentiat care a avut loc ieri, 21.11.2021, Ministerul Sanatatii a redus numarul locurilor fata de anul precedent cu 1.000, cea mai drastica scadere inregistrandu-se la Anestezie – Terapie Intensiva.

Cat de „inteligenta” este aceasta masura din moment ce, pe de o parte, suntem in plin val 4 al pandemiei iar anul viitor ne asteapta cel putin 2 valuri, al 5-lea anuntat deja pentru primavara anului 2022 iar al 6-lea, desi neanuntat, va veni in toamna / iarna anului viitor iar, pe de alta parte, medicii sunt deja epuizati?!?

Fiind evident faptul ca politicienii sunt preocupati de vaccinarea in masa a populatiei, pentru a fi pe placul Big Pharma, fara a fi preocupati catusi de putin de sanatatea acesteia, deoarece in aceasta saptamana este asteptat votul in Camera Deputatilor referitor la certificatul Verde, doresc sa le reamintesc deputatilor juramantul pe care l-au depus:

„Jur credinta patriei mele Romania;

Jur sa respect Constitutia si legile tarii;

Jur sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei;

Jur sa-mi indeplinesc cu onoare si fidelitate mandatul incredintat de popor.

Asa sa ma ajute Dumnezeu”.

Deoarece absolut toti deputatii se afla in acele confortabile fotolii ca urmare a unor mandate incredintate de catre cetatenii Romaniei, inclusiv de catre „imbecilii” care nu au acceptat sa fie testate pe ei „serurile minune”, ii somez public sa respecte, nu doar vointa majoritatii populatiei, ci si Constitutia pe care au jurat sa o respecte.

Mandatul oricarui deputat care va vota nazista lege a Certificatului Verde este nul, cel putin din punct de vedere moral.

Tot nul ar trebui sa fie si din punct de vedere legal, avand in vedere faptul ca deputatul care va vota o lege prin care se restrang drepturile si libertatile cetatenilor, refuzandu-le dreptul la viata, la sanatate, la munca si la educatie doar pentru considerentul ca nu au consimtit sa fie cobaii unor seruri aparute „peste noapte” si insuficient testate, nu mai reprezinta vointa celor care l-au trimis in Parlament.

Comentarii

# Lita date 22 November 2021 13:00 +53

Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano (Lumea Justitiei, 19 noiembrie 2021 13:56) ... "puterile legislative, executive si judecatoresti sunt complice la incalcarea legii, a justitiei si a scopului pentru care ele exista. Este o lovitura de stat globala, deoarece acest atac criminal impotriva cetatenilor se extinde la nivelul intregii lumi" ... Cetatenii Europei reactioneaza: https://www.facebook.com/StareaDeLibertate/photos/a.128273978974313/421792746289100/?type=3&theater

# Gica contra sistemului date 22 November 2021 13:38 +32

Bravo d-le avocat. Felicitări. Corect conținutul materialului. Este esențială opțiunea persoanei între tratamentul cu medicamente pe baza de rețetă medicala și "vaccinare". Deși antiviralele ar trebui sa se dea la liber. Trebuie militat pentru eliminarea denumirii mincinoase de vaccin a acestei terapii genice și celulare, asa cum recunoștea directorul diviziei farmaceutice a firmei Bayer. Po******ția a fost și este în continuare mintita, iar consimțământul luat înainte de "vaccinare" nu are nici o valoare juridica. În aceste condiții, în care po******ția a fost cobai al Big Pharma parlamentarii, în special cei din comisiile de sănătate, au făcut o propaganda desantata "vaccinarii". Deci toți sunt vinovați de sperjur. Dacă mai votează și nazi-passul au pus-o de mămăligă. Pușcăria ii mănâncă pe toți. Dictatura sanitara are drept cauza criza economica profunda a Occidentului însă soluția nu este arestarea po******ției ci împărțirea averii bogaților. De asta le este frica iar dar n-or sa scape.

# Gica contra sistemului date 22 November 2021 13:42 +8

ERATA. De-asta le este frica dar n-or sa scape.

# Edelweiss - Ivory Tower Archiver date 22 November 2021 14:29 +20

prolog: „„Nu am avut vaccinuri care să blocheze transmiterea. Am avut vaccinuri care ajută la sănătate, însă nu reduc decât foarte puțin transmiterea. Deci, ne trebuie un nou mod de a face vaccinuri” - porumbel scăpat zilele trecute de bill portiță :-? Neonaziștii pandemici și cohortele lor de fătălăi compulsivi să explice paradoxul dintre rata mică de vaccinare din județul Suceava și rata mică de infectare ce-i permite acestui județ să iasă primul din zona blestemată? Iar dacă acest paradox nu ar fi suficient, al doilea județ care intră în „verde” este Botoșani - unul din cele 5 județe codașe la vaccinare”. A avut dreptate bill portiță când a spus că vaccinurile nu oferă imunitate și nu reduc transmiterea? :sigh: also „Sar covideii de pe vaccinați mai abitir decât sar puricii de pe un câine maidanez”) :-?

# Edelweiss - Ivory Tower Archiver date 22 November 2021 14:34 +13

„Dovada irefutabila a acestui fapt o avem din tarile „civilizate”, tari in care, desi s-au lasat intepati majoritatea cetatenilor, virusul este omniprezent generand o spaima imensa!” :-? RIGHT! :roll: Hai să privim cum arată AXA VACCINĂRII din Roemenika, peste care SE SUPRAPUNE PERFECT AXA CONTAGIUNII. click pe acest link unde sunt postate 2 imagini reprezentând rata vaccinării în Rroemenika la data de 18 noiembrie 2021, iar dedesubt „incidența cumulată a cazurilor la data de 18 nov 2021”. URMĂRIȚI AXA TRASATĂ (cu Photoscape) peste cele două imagini! Pionier valeriu gheorghiță, ce părere îți împingi despre această INDUBITABILĂ EVIDENȚĂ? :eek: link: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2021/11/commentless.html

# Neanae date 22 November 2021 15:59 +19

Cifrele vorbește și manipuleste! Nu vom sti NEVER câți oameni s-au prăpădit DE Covid. Dumnezeu sa-i aibe in lumina lor pe TOȚI care “se întorc acasă”. Iadul sa-i primească cum trebuie pe toți cei care au provocat și provoacă nenorociri pământenilor, animalelor și naturii. Ni se dau vesti cu numere care musai sa fie peste 1000 ca sa facă impresie. Ni se bagă in minte tot felul de consecințe dramatice care pot fi anulate doar cu vaccinul care de fapt E INUTIL! Au ascuns/blocat tratamentele și medicamentele. Au murit pe tot globul 5.500.000 DE Covid. Adică un cartier din San Paulo, sau din Osaka, juma de Ilfov, la Tokyo sau Beijing s-ar fi degajat oleaca circulația. Idem prin India. Dar s-au îmbolnăvit cam 10 % in plus față de TOȚI BOLNAVII ANUALI, DE SEZON și IPOHONDRI! DE PE TOT GLOBUL!!! Se continua alimentarea panicii. Știți de ce? RESETAREA prevede ca atunci când se va propune cipul pe creier, adică atunci când omenirea e redusă la stare de larvă, acesta sa fie IMPLORAT! REZISTAM …

# NU , clar ! date 22 November 2021 17:56 +34

Cum dracu` sa votezi , si mai ales sa propui, o lege contra celor care te-au votat ? PSD va disparea cu toti SR-isiti lor implicati in preluarea partidului ( Grindeanu, Tudose, Ciolacu, Stanescu, etc). Se pare ca e concurs : USR, adica #cacat a lu` Koldea e varza , caci nu are reusite ci doar "esece" ; PNL si-o va lua grav pe cocoasa caci sa aliat cu "ciuma rosie" , nu conteaza ce motive flutura ; PSD trebuie phootat daca voteaza un "ceferticat" deoarece nu ajuta la combaterea COVID19 ci e ca sa satisfaca niste functionari ieuropeni platiti de fundatia Bill&Melinda Gates ; UDMR vesnicele curwe , sa vada unde pot linge o clanta sa nu dispara din parlament.

# Toti cei care voteaza green-pass trebuie linsati ! date 22 November 2021 18:03 +65

Este impotriva drepturilor fundamentale ale ommului ! Inoculatii : mucles ! V-ati "protejat" deci mucles ! Nici Ceausescu n-a facut ce face Bill Gates si Soros ; nici Hitler +Stalin ! Incredibil ! Niciodata Statul nu a venit sa va salveze de ceva iar acumm o face cu forta ! E clar ca cineva face presiune pe tema asta fiind foarte - foarte multi bani implicati in poveste. PS. Nu stiu daca am zis : "vaccinatii-protejati" MUCLES ! Suteti imuni deja ...sau nu ? LOL :D

# Băran Gheorghe date 22 November 2021 19:04 +30

Astazi, 22 nov. , intr-o discutie mi s a spus, la a doua mana, ca doua doamne s au dus in zilele trecute in restaurant , unde li s a scanat codul qiuar. Ambele au ramas stupefiate , socate, uimite... etc cand ospatarul li s a adresat folosin prenumele . Eeeèe ?!?! Asa da politete!!!

# Baran Gheorghe date 22 November 2021 19:14 +20

Pecetea i pusa. Lipsa de reactie a individului , slaba pregatire, letargia,.... au favorizat si favorizeaza inlantuirea tuturor libertatilor. A se vedea ceea ce se intampla in Australia. Visam azi noapte ca umblam pe strada cu steaua lui David , galbena, pe umar si pe piept si scria sub ea nevaccinat. Nu sunt evreu, asta a fost visul. M am trezit si mi a venit in cap acea suita logica: cand i au prigonit pe socialisti nu am zis nimic pentru ca nu eram socialist. Cand i au arestat pe nationalisti nu m am opus ca nu eram nationist. Cand i au luat pe evrei , n am facut nimic , pentru ca nu eram evreu. Cand au venit sa ma ia pe mine, nu mai era nimeni sa ma apere.

# Edelweiss - Ivory Tower Press Reviewer date 22 November 2021 19:15 +14

„Prof. dr. Günter Kampf, medic și om de știință german, a publicat un studiu pe platforma The Lancet în care subliniază faptul că stigmatizarea, marginalizarea și discriminarea celor nevaccinați nu este justificată, întrucât și cei vaccinați contribuie la transmiterea virusului. Există tot mai multe dovezi care arată că indivizii vaccinați continuă să aibă un rol relevant în transmitere. În Massachusetts, SUA, un total de 469 de noi cazuri Covid-19 au fost detectate în timpul unor evenimente din iulie 2021, iar 346 (74%) dintre cei infectați erau parțial sau total vaccinați, dintre care 274 (79%) au avut forme simptomatice.” (sursa R3Media):eek: Apăi, nu grăiam mai sus despre corespondența biunivocă dintre covidei, înțepați, puricei și maidanezi? :roll:

# Baran Gheorghe date 22 November 2021 20:06 +25

@ Edelwiss. Efortul dumneavoastra de a prezenta o realitate argumentata e de apreciat , problema e ca orice proba,orice argument, orice dovada in sustinerea normalitatii nu nimai ca e ignorata, mai mult e luata in bascalie. Azi in parlamentul Romaniei o singura femeie a avut curajul sa nu poarte masca si a fost pusa la colt de femei si barbate cu o nesimtire verbala greu de imaginat. Toti stateau ascunsi si incovoiati dupa o masca. Exemplul profesoarei italiene cu mapa verde s ar mula perfect lasitatii indivizilor.Si da, omul este animalul care nu poate trai fara stapan, se simte(culmea) liber in lant.

# John date 22 November 2021 23:55 +14

Cartelui Ig farben este inițiatorul acestei "plandemii"

# @ Băran Gheorghe (by Edel) date 23 November 2021 11:40 +15

Nea Bărane, aste argumente cred că sunt luate în considerare doar de cei ce încă mai au oleacă de minte deschisă către dialog. Zilele trecute îl întrebam pe un așa-zis „amic” pen-ce PLM s-a mai vaccinat la scurt timp după ce a trecut prin boală. L-am întrebat, metaforic, ce draacu a vrut să facă? LA 8Gb de imunitate naturală robustă, a mai făcut el un „update” cu 3 plăcuțe de 3 Gb de imunitate Faizăr. Știi ce mi-a răspuns? Că el are studii medicale și că știe ce e acela un vaccin. Îi pun iute în bot recenta modificare a vaccinului, realizată de CDC, știi ce replică nărodul? Îmi trimite o captură de ecran a unui post tv panicard unde spunea „300 de morți de covid azi. Îl înjur binișor de tot și-i explic ca la… persoană cu studii medicale, care e diferența esențială dintre cele 2 tipuri de imunități. Îl anunț cu frumosul să se pregătească pentru doza 4 fiindcă și-a amanetat pe viață imunitatea, devenind sclav al porției periodice de drog farmaceutic.

# @ Băran Gheorghe (by Edel) date 23 November 2021 11:41 +19

Apoi nu uit să-i plasez porumbelul scăpat de bill gates. Știi ce face iar nărodul? Îmi mai pune o captură de ecran după haznaua TV la care se adăpa cu nesaț. Am renunțat la orice argumentație, l-am băgat în mă-sa și l-am pus în lista de blocare, nu de alta dar m-am temut să nu-mi argumenteze cu vreun citat de la rareș bogdan, arafat sau gheorghiță. P.s. 1 Nărodul este unicul prostan din zonă pe care-l știu că a făcut covid el, nevastă-sa, copiii, bașca după vreo juma de an și socrii locuind într-o comună alăturată. N-ai ce să le explici la acești fătălăi spălați pe creier. Se pare că oxidul de grafen deja începe să-și facă simțite efectele. P.s. 2. Citeam ieri despre o știre: Israel se pregătește să implementeze…. DOZA 4 !!! :eek:

# Edelweiss - Ivory Tower Press Reviewer date 23 November 2021 13:03 +15

Saptamana asta și cea trecută am rupt tastatura încercând să atrag atenția asupra „nepoților” Deltei care deja bântuie vestul Europei, în special UK. E vorba despre Versiunea AY.4.2. (alias Delta+), cu 15% transmisibilitate mai mare și care s-ar putea să treacă prin vaxinurile deja administrare cu lejeritatea unei rățuște turboreactate prin apă. Predicția preciza un foarte mic interval de respiro, dec. 2021 - ian 2022 iar de la 15 ian. să debuteze valul 5, cu o perioadă de platou de 4 sau 5 luni - ian 2022 - apr/ mai 2022. Existența și evoluția ascendentă a versiunii Delta+ este unul din aspectele ascunse opiniei publice. Ingăta că azi pionierul gheorghiță n-a mai avut ce face și a trebui să iasă public să explice. https://playtech.ro/stiri/valeriu-gheorghita-avertisment-crunt-privind-noua-tulpina-virala-covid-19-ce-se-va-intampla-cu-persoanele-vaccinate-aesta-este-marele-risc-429333

# link util date 23 November 2021 13:05 +11

click pe link și apoi pe AY.4.2. a se analiza diagrama la zi a evoluției acestei tulpini. https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/variants-concern

# "L"-au izolat/purificat.. ? Unde, in ce laborator din lume ? date 29 November 2021 11:45 +7

Daca nu... RNA-ul din testele RT-PCR... de unde e ? "Exhibit: C – CDC and EU Commission acknowledge that thevirus has never been isolated" .. "is an essential pre-requisite for proving the existence of a virus, and thus to prove that the RNA from the particle in question comes from a new virus." .. "Computer programs can manufacture “viral” sequences without the need for an actual virus to be present" https://www.algora.com/Algora_blog/2021/08/21/has-sars-cov-2-been-isolated-and-purified-to-show-existence "If anything we are being told by the “experts” were true, Dhaka would be a ghost town. It is not. It is moving ahead and out of the pandemic..." https://andmagazine.com/talk/2021/11/22/why-isnt-everyone-in-bangladesh-dead/ "COVID Vaccine Intended To Reduce World’s Po******tion Without Anyone Suspecting Says Leading Doctor" https://www.algora.com/Algora_blog/2021/11/28/covid-vaccine-intended-to-reduce-worlds-po******tion-without-anyone-suspecting-says-leading-doctor

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva