24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MANAGERUL DE CAMPANIE AL LUI BARACK OBAMA, DISCUTII CU PRESEDINTELE CCIR - Protectie cibernetica americana pentru companiile romanesti: „Exista o preocupare constanta in ceea ce priveste protejarea mediului de afaceri de atacurile cibernetice, din ce in ce mai dese pe masura ce tehnologia avanseaza... Camerele de comert au un rol esential in acest proces de atragere de investitii, pentru faptul ca sunt singurele organizatii care au o imagine completa asupra mediului de afaceri”

Scris de: L.J. | pdf | print

6 September 2022 15:15
Vizualizari: 2436

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihai Daraban, a avut marti, 6 septembrie 2022, o intrevedere cu Dan Shomon, fost manager de campanie si director politic pentru presedintele american Barack Obama, si conducerea companiei Cyber Level Ins, o importanta companie cu actionariat american  din domeniul securitatii cibernetice.
Intrevederea a fost axata pe colaborarea dintre companiile membre ale Camerelor de Comert si Industrie si Cyber Level Ins in ceea ce priveste protectia cibernetica.
CCIR si Cyber Level Ins au semnat, in acest sens, un acord de colaborare cu scopul de a conecta expertii in securitate cibernetica si asigurari cu reteaua Camerelor de Comert si Industrie si membrii acesteia, pentru a ajuta la analiza potentialelor riscuri si pentru a crea retele de siguranta in afaceri.

Acord de colaborare


 
"La nivelul CCIR exista o preocupare constanta in ceea ce priveste protejarea mediului de afaceri de atacurile cibernetice, din ce in ce mai dese pe masura ce tehnologia avanseaza. Avem in vedere organizarea unor seminarii pe aceasta tema, astfel incat oamenii de afaceri sa fie pregatiti sa raspunda adecvat unor astfel de atacuri, iar acordul de colaborare pe care l-am semnat azi cu compania Cyber Level Ins reprezinta un prim pas in aceasta directie.
Economia romaneasca are nevoie urgenta de investitii straine, deficitul comercial ajungand la finele anului trecut la un nivel de neimaginat, de 23,8 miliarde de euro. Investitiile straine vor ajuta Romania sa iasa pe piata cu branduri cu valoare adaugata mare si nu cu componente care apar sub nume strain, asa cum se intampla acum. In mod evident, camerele de comert au un rol esential in acest proces de atragere de investitii, pentru faptul ca sunt singurele organizatii care au o imagine completa asupra mediului de afaceri.
De altfel, cele mai relevante companii romanesti sunt membre ale camerelor de comert, iar acest lucru spune multe despre activitatea noastra. Asadar, ne dorim cat mai multe branduri puternice romanesti, cu produse cu o reala valoare de piata, pe care mediul de afaceri sa aiba capacitatea de a le proteja cat mai bine in fata oricarui tip de atac cibernetic”,
a declarat presedintele CCIR, Mihai Daraban.


Parteneriat intre America si CCIR


"Acesta nu este doar un parteneriat de securitate cibernetica intre CCIR si Cyber Level Ins. Acesta este un parteneriat intre America si CCIR, deoarece scopul meu este sa aduc companiile americane la Camera de Comert si Industrie a Romaniei si sa construiesc relatii de care sa beneficieze tarile noastre aliate, precum si corporatiile lor.
Sper ca acesta este inceputul unor parteneriate de afaceri internationale intre companiile romanesti, companiile americane si cele europene. Alianta Statele Unite ale Americii si Romania nu ar trebui sa fie doar militara si de securitate. Ar trebui sa fie si despre locuri de munca, despre oportunitati economice si, cum este cazul de astazi, despre progres tehnologic. Aceasta va fi o prioritate pentru mine acum ca partener oficial al CCIR”
, a declarat Dan Shomon, actionar important Cyber Level Ins.

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva