24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Mandatul lui Nicusor Dan a inceput sub zodia grelei mosteniri si se termina sub zodia imposturii

Scris de: Marius PAVEL, consilier general PSD | pdf | print

28 May 2023 10:10
Vizualizari: 1863

Atat s-a putut! Mai nimic… Aceasta ar putea fi concluzia mandatului de Primar General al lui Nicusor Dan. Un mandat ce a inceput sub zodia „grelei mosteniri” si care se termina sub zodia „imposturii”. Un mandat in care promisiunile electorale au ramas doar pe afise. Nimic din ce a promis nu a dus la indeplinire. Insa, de fiecare data, a identificat, cu precizie matematica, vinovatii. Toti, in afara de el. Poate ca si aceasta dedublare este un stil politic. In fond, dedublarea (activist-politician) i-a adus mandatul. Faptul ca a facut praf mandatul si Bucurestiul este o alta discutie.Dar, din categoria dedublarii, avem si povestea declararii nule a 397 de autorizatii de construire. In fapt, Nicusor Dan, total neasumat, a inaintat o solicitare imperativa Primariei Sector 2 condusa de un alt vasnic usr-ist. Insa, solicitarea lui Nicusor Dan se fundamenteaza, ca intreg mandatul sau, pe adevaruri partiale. Sau, mai pe romaneste, pe minciuni.

Important este ca Nicusor Dan solicita Primarului Sectorului 2 sa retraga 397 de autorizatii de construire. Adica, toate autorizatiile de construire emise in perioada noiembrie 2022 – mai 2023. Si, pentru a fi exact asemenea unui matematician, Nicusor Dan indica si numerele acestor autorizatii. Sa fie sigur ca nu scapa niciuna, de la nr. 484/2022 la 623/2022 si de la 1/2023 la 257/2023. Bunul simt ne-ar putea spune ca Nicusor Dan a identificat 397 de rechini imobiliari, speculatori, oameni ai faradelegii cu care el se lupta. Nimic mai fals. Cele 397 de autorizatii de construire inseamna totalitatea autorizatiilor de construire emise de Primarul Sectorului 2 in cele 7 luni. Adica, de la modificari de debara in apartament, inchis balcon si pana la repararea gardului casei. Putin probabil ca inodorul si insipidul user-ist de la Sectorul 2 sa fi emis, in ultimele 7 luni, doar autorizatii de construire pentru 397 de ansambluri rezidentiale. Nici macar USR-ul care este maestrul propagandei nu poate sustine asa ceva.

Argumentul folosit de Nicusor Dan este la fel de solid precum explicatia caldurii care nu mai ajunge la cetateni pentru ca nu mai ajunge. Deci, argumentul folosit de Nicusor Dan este celebrul PUZ! Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al Sectorului 2, aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti in anul 2020.

Utilizand aceeasi comunicare mincinoasa, Nicusor Dan se prevaleaza de suspendarea PUZ Sector 2 aferent perioadei 17.02.2022-28.02.2023, dar solicita anularea si a autorizatiilor emise in perioada martie-mai 2023. Daca nu ati inteles, va explic! Nicusor Dan ordona Primarului Sectorului 2 sa retraga autorizatiile de construire emise atunci cand PUZ Sector 2 nu era suspendat, pe motiv ca PUZ Sector 2 era suspendat. Ati citit bine! Aceasta este logica imbatabila a lui Nicusor Dan. Si, cel mai probabil, deciziile luate de Nicusor Dan sunt in aceeasi logica lipsita de…logica. Insa, marcate de tot felul de interese meschine care se rasfrang asupra cetatenilor.

Intre timp, Nicusor Dan continua sa se zbenguie in administratia publica, ordonand lucruri din ce in ce mai traznite si care, la finalul zilei, se soldeaza cu amenzi si sanctiuni. Cine plateste amenzile si sanctiunile? Cetateanul! De ce? Pentru ca asa spune Nicusor Dan. Iar, cand justitia il contrazice, scoate arsenalul greu: complotul impotriva celui mai bun primar general al tuturor timpurilor… trecute!

Din pacate pentru cetateni, mandatul lui Nicusor Dan mai dureaza un pic si, prin urmare, mai are timp suficient pentru a mai face niste nefacute pe care tot cetatenii le vor plati. Insa, mandatul lui Nicusor Dan la Primaria Municipiului Bucuresti a fost un fel de nimeni-nimic. Sau, atat s-a putut tinand cont de faptul ca, pana la urma, este vorba de Nicusor Dan. Adica, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere…

preluare de pe blogul lui Marius Pavel

Comentarii

# Adrian date 30 May 2023 01:34 0

Ati urmarit campania electorala a lu`Tanti Firea pentru Bucuresti de-acum cativa ani? O schita de arhitectura era noul spital din capitala, o bretea din nu stiu ce cartier pe care nu putea lua curba o bicicleta era autostrada iar datoriile erau aproape ca ale New York City ! Cu cine tineti?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva