24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MAREA MIGRARE – Zeci de procurori de la parchete de pe langa judecatorii si tribunale vor fi numiti in functia de judecator. Vedeti cine sunt cei 35 de magistrati care au decis sa schimbe roba de procuror cu cea de judecator (Lista)

Scris de: L.J. | pdf | print

2 July 2023 12:47
Vizualizari: 7871

Infuzie de judecatori in instante. Zeci de procurori vor fi numiti in functia de judecator.

Astfel, in sedintele din aceasta saptamana, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (foto) a analizat cererile formulate de zeci de procurori de numire in functia de judecator. Intr-un final, dintre acestea 35 au fost aprobate, CSM trimtand catre presedintele Romaniei propunerile de eliberare din functia de procuror si numire in functia de judecator. Este vorba despre procurori de la parchete de pe langa judecatorii si parchete de pe langa tribunale.


 

Iata deciziile Sectiei pentru judecatori a CSM:


-Eliberarea domnului BAIES GHEORGHE COSMIN din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Hunedoara si numirea in functia de judecator la Judecatoria Campeni.

-Eliberarea doamnei HATEGAN ALINA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Viseu de Sus si numirea in functia de judecator la Judecatoria Alba Iulia.

-Eliberarea domnului MANDOC DUMITRU din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Agnita si numirea in functia de judecator la Judecatoria Avrig.

-Eliberarea domnului IONESCU NICOLAE din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Neamt si numirea in functia de judecator la Judecatoria Targu Neamt.

-Eliberarea doamnei DORUS CRISTINA PETRINA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Tecuci si numirea in functia de judecator la Judecatoria Zarnesti, cu mentinerea gradului profesional de curte de apel.

-Eliberarea doamnei GAITA (VRABIE) ELENA SMARANDA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sinaia si numirea in functia de judecator la Judecatoria Zarnesti.

-Eliberarea doamnei NITU ANDRADA MARINELA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov si numirea in functia de judecator la Judecatoria Sfantu Gheorghe.

-Eliberarea domnului CIUCIUR DANIEL din functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi si numirea in functia de judecator la Judecatoria Oltenita, cu mentinerea gradului profesional de curte de apel.

-Eliberarea doamnei DINCA OANA - ELENA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Fetesti si numirea in functia de judecator la Judecatoria Cornetu.

-Eliberarea doamnei DRUMCEA MONICA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi si numirea in functia de judecator la Judecatoria Calarasi, cu mentinerea gradului profesional de curte de apel.

-Eliberarea doamnei ENACHE-TUDOR MARIA-ALEXANDRA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu si numirea in functia de judecator la Judecatoria Buftea.

-Eliberarea doamnei IMIREANU CRISTINA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi si numirea in functia de judecator la Judecatoria Calarasi, cu mentinerea gradului profesional de curte de apel.

-Eliberarea doamnei IONICI ADRIANA CLAUDIA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti si numirea in functia de judecator la Judecatoria Targoviste, cu mentinerea gradului profesional de tribunal.

-Eliberarea domnului MARCAU CATALIN - ANTONIUS din functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu si numirea in functia de judecator la Judecatoria Oltenita, cu mentinerea gradului profesional de curte de apel.

-Eliberarea domnului STOIAN MARIAN-VICTOR din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Strehaia si numirea in functia de judecator la Judecatoria Buftea.

-Eliberarea doamnei VLAD LACRAMIOARA MARIOARA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Viseu de Sus si numirea in functia de judecator la Judecatoria Viseu de Sus.

-Eliberarea domnului MESZAROS TIBERIU din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Babadag si numirea in functia de judecator la Judecatoria Constanta.

-Eliberarea domnului TARANU – MARUS DRAGOS din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta si numirea in functia de judecator la Judecatoria Constanta.

-Eliberarea domnului ROTARIU MADALIN DUMITRU din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu si numirea in functia de judecator la Judecatoria Targu Jiu.

-Eliberarea doamnei SPINEANU GABRIELA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Novaci si numirea in functia de judecator la Judecatoria Targu Jiu.

-Eliberarea doamnei HATEGAN ELENA CARMEN din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Filiasi si numirea in functia de judecator la Judecatoria Filiasi, cu mentinerea gradului profesional de curte de apel.

-Eliberarea domnului NICOLESCU MARIAN din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Hateg si numirea in functia de judecator la Judecatoria Targu Jiu.

-Eliberarea domnului LUPASTEANU CRISTIAN - LAURENTIU din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati si numirea in functia de judecator la Judecatoria Barlad, incepand cu data de 01.10.2023.

-Eliberarea domnului POLCOVNICU ANDREI din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad si numirea in functia de judecator la Judecatoria Vaslui.

-Eliberarea domnului ZAMFIRACHE PETRU - DAN din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani si numirea in functia de judecator la Judecatoria Harlau.

-Eliberarea domnului PAULET DAN din functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita si numirea in functia de judecator la Judecatoria Campulung, cu mentinerea gradului profesional de tribunal.

-Eliberarea domnului VAN COSMIN FLORIN din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Panciu si numirea in functia de judecator la Judecatoria Buzau.

-Eliberarea doamnei VIRTOPEANU LAURA MIHAELA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviste si numirea in functia de judecator la Judecatoria Targoviste.

-Eliberarea domnului MOLDOVAN CLAUDIU din functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Harghita si numirea in functia de judecator la Judecatoria Mizil, cu mentinerea gradului profesional de curte de apel.

-Eliberarea doamnei GUTIU DENISA - AURORA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sighisoara si numirea in functia de judecator la Judecatoria Sighisoara.

-Eliberarea doamnei ADAM AMINA-ROXANA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara si numirea in functia de judecator la Judecatoria Arad.

-Eliberarea doamnei ERINA ALEXANDRA-PAULA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta-Turnu Severin si numirea in functia de judecator la Judecatoria Lugoj.

-Eliberarea domnului PIERSINARU RADU din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila si numirea in functia de judecator la Judecatoria Faget.

-Eliberarea doamnei RADULESCU LAURA ADRIANA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Moldova Noua si numirea in functia de judecator la Judecatoria Chisineu Cris.

-Eliberarea doamnei PETCU ALEXANDRA CLAUDIA din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila si numirea in functia de judecator la Judecatoria Resita.

Comentarii

# DODI date 2 July 2023 14:21 -6

După metoda patentată de securitul petrov o mulțime de PORCurori devin peste noapte judecători dar uită să-și lase la poartă metehnele de zbir cu care ne-aui obișnuit cei mult prea lăudați de securiștii mascați drept președinți: petrov și ciolANUSS.

# modi date 2 July 2023 19:11 +52

Ma bucur ca am scapat de procuroarea Gaita Smaranda Elena de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sinaia.Vai de capul vostru cei de la Judecatoria Zarnesti!

# maxtor date 4 July 2023 16:28 0

poza spune tot: vorbeste Milu!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva